- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
gery14 #29165 üzenetére
"Nincs rgb vezerles rajta"
ezt fajt elso ervkent olvasni, foleg hogy ketszer kellett keresnem hogy kapcsoljam le a pilacsokat a CH6on...DE a masik oldalrol meg irigykedek mert kisjanykoromban en is pimpeltem a pcmet mint az allatt es valamiert egy csomo oromot okozott. valtozik az embor ahogy oregszik
tenyleg nem bantaskeppen jegyeztem meg, latom h memo es mas problemaid is vannak.
mod, hatha segitek is valamit: amugy kb 4 honapja en £60-ert lottem aAsus CH6ot kellekek nelkul angol eBay-rol, x370 lapok rohelyes aron mennek, mindenki az uj gen lapjait veszik, sokan valtanak B350/X370rol is az ujabbra. utana is rajta tartottam a szemem es sok CH6 hasonlo arban ment el full doboz/kellekekkel tehat nem en vagyok a jani.
-
kecsawi
senior tag
válasz
gery14 #28923 üzenetére
Szia!
Ha a memória határait akarod megkeresni akkor szerintem a következő a teendő:
cpu alapra, soc 1,1-re, ram 1,395V 22-22-22-22- késleltetéssel megnézni, mekkora sebességgel nem hibázik a ram, (a savage ramokon lehet keresgélni) memtesttel a stabilitást tesztelni. Ha megvan a kívánt sebesség, akkor lehet apránként finomhangolni, mindíg csak egy beállítást módosítva és tesztelve. Hosszú lesz, de megéri. Ha nem akarod nagyon feszíteni a ramot akkor 1,35-től elég kicsit is módosítani, vagy a gyári beállításokkal operálni, de érdemes kézzel mindent beállítani. A summit válogatósabb, mint a későbbiek, de az alaplap biosa a legújabb agesa-t ismeri, sokminden javult a kezdetek óta. -
Feriboy2
aktív tag
-
jeni
félisten
-
SECTORnooB
addikt
válasz
gery14 #28865 üzenetére
Add el és vegyél egy kitet, nem értem hogy ilyen kajak kártya mellé miért kellett forintoskodni a memóriát illetően.
Például: Ripjaws 3200Mhz -
Feriboy2
aktív tag
válasz
gery14 #28859 üzenetére
a ryzenmaster használtad? ha igen akkor szerintem véletlenül letiltottál néhány magot.
itt tudod őket visszakapcsolni:
msconfig --> rendszerindítás --> speciális beállítások
és ott a processzorok száma elől vedd ki a pipát. (most ott szerintem neked 6 van kiválasztva) újraindítod és kész -
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
gery14 #18013 üzenetére
nekem Tomahawkom van , az ab350m-pro4 majd karira lesz ajandek
ellenben azt megtudom erositenii, hogy egy 600W -s tap biztosan eleg lesz, nalam viszi perpill a Tomahawkot az R7-1700 + RX580 komboval ugy, hogy neha napokig a cpu all core 3.6Ghz + gpu is csucsrajaratva.szamolgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest