- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
Iginotus #30158 üzenetére
Szerintem első körben szétszed és újra összerak, mert ahogy a kolléga írta lehet véletlenül valami nem jól csatlakozik.
Nálam nemrég volt pont ilyen és nálam a +2 lápcső fesz oldotta meg a procinak. Hiába a sok szintetikus teszt, azokon soha nem volt gond.
Az én procim nagyon éhes. Kapaszkodj, 1,44 volton megy 3.9-en és így stabil.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Iginotus #30158 üzenetére
nekem a corsair v5.20 -al csinalta tobbek kozott ezt is, de tapasztalataim szerint memoriahiba vagy tulporgetett ram is okozhatja.
**sot most jutott eszembe, hogy az nvme ssd beszerelese utan csak felig pattintottam vissza a videozsugat. na akkor is ezt csinalta, amig ra nem jottem hova nyuljak.probald ki kulon-kulon a modulokat, ugy par perc alatt kiderulhet, ha az egyik modul hibas.
ha kulon - kulon jo, akkor johet az egesz estes memtest86 -
-
jeni
félisten
válasz
Iginotus #29994 üzenetére
hali!
az általad meg adott adatok alapján az DUAL KIT!
vagyis 4db 8GB modulokból áll. CMK32GX4M4C3000C15
ebben az esetben inkább sima KIT-t vegyél ami csak két memória modulból áll.
és ha kell a 16GB akkor csak 2x16GB KIT-et vegyél.
sajnos a Ryzen-nek nem erőssége a 4 modulos használat! sőt kifekszik tőle!olvasva még nem vetted meg ,akkor most csak az Biostar alaplapod van megvéve még?
milyen procival hajtanád?listádban ez a 32Gb verzió van meg de ez modul KIT 2400Mhz menne.
G.SKILL F4-2400C15Q-32GRB 8G DDR4 2400 2400 MHzALZA boltban kiválasztva ezek a 2x16Gb ramok de húzósak az áraik!
ez talán jó lenne mert CL16 verziós
ezek olcsóbbak,ha tudsz akkor páros CL14 vagy a Cl16 vagy a CL18-t időzítéseket válaszd
-
Alcsi69
senior tag
válasz
Iginotus #29994 üzenetére
Lehetségesnek lehetséges.
Nekem is ilyen ramom van, v5.30-as ami ráadásul az itteni emberek szerint "határeset". (ez alatti verziószámú nem igazán ajánlott Ryzenhez) Ettől függetlenül én most 3066MHz-en használom 16-18-18-38 késleltetéssel. Tovább nem próbáltam, de lehet majd kísérletezek egy 3200-at ugyan ezzel a késleltetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged