- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
válasz
FoLey-v #30021 üzenetére
hi! ugyan az az alaplapunk én felraktam a Decemberi 7A32v1K biost és teljesen jól megy van benne offset V és evvel állítva rendesen megy a c&q minden féle mokolás nélkül az oc is rendesen megy . + szerintem gyorsabb lett a gépem ezzel az udate-el mint volt akármelyik bios-sal
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
FoLey-v #30019 üzenetére
a B350 Tomahawkhoz 2019.01.03 -as a datuma, eddig jo, ram kezelest nem kefelte el, tovabbra is 4x8 ( 2 Aegis 2 Corsair ) megy 2933 -as frekin ; mukodik az offset es a TDPlimit is, most epp xfr auto , cnq auto , cTDP = 45W ; offset = -0.075V beallitassal megy az 1700, amig nemjon megint valami komolyabb melo, addig igy is boven eleg mindenre.
viszont ha jolemlexem Raven topicban volt aki nemvolt ennyire pozitiv velemennyel rola. -
leviske
veterán
válasz
FoLey-v #29091 üzenetére
Ne feledjük, hogy az X-es verziókhoz nincs hűtés és a listán nincs hűtő.
(#29090) Tubica: Szerencsére a Ryzen esetében nincsenek olyan marhaságok, mint a FX idején. Ha a megfelelő memória beállítások le vannak tudva a biosban és a CPU órajel is ott van ahol kívánod, akkor mást nem szükséges piszkálni.
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
FoLey-v #28260 üzenetére
Teljesen játékfüggő .. Most hagyjuk az 1-2 szálas címeket.
Amint most látható az új játékoknál , (BFV, FH4,ShadowTR, stb ) már számoltak az amd-vel és a több maggal /szállal ... ez azért érdekes mert ezeken a motorokon eddig is jöttek ki régebbi címek (amik ettől függetlenül ha tudták akkor kihasználták a több magot/szálat , de mivel nem erre optilmalizálták így azokon tisztán látszik hogy ha kivan préselve minden a cpu -ból akkor se tudna erőből kihajtani egy erős gput alacsony /FHD felbontáson
Na igazából ez az ami változott köszönhetően a ryzennek.
Legalább is én így látom! -
-
válasz
FoLey-v #28227 üzenetére
Na most a fejhallgatón mennyi dugód van? Mert amit linkeltél az erő + hangszórópár, ha a googlet nézem.
Gondolom azokat a hátsó kimenetre kötöd.
Akkor kellene neked az előlapi is (persze ha olyan házad van). És oda akkor bedugni a fejest.Nekem így néz k ia rendszer. Hátulra megy a 7.1-es remdszer. Az előlapra megy a fejes egy ilyen társaságában. [link]
Kellett, mert nem volt jó. Ezzel tökéletes.
De az a kérdés még, hogy te az erősítőbe dugod a fejest, vagy a gépbe egyből. -
BullKoxa
őstag
válasz
FoLey-v #28194 üzenetére
Kérdezném ilyen MSI MysticLight szemetet mért tesztek fel? szeretitek ha bug-zik a gép?
Nekem furcsa volt mikor a lapom pirosan világított, de hát bele törődtem. Mondjuk az Aorus GTX-m-t az Aorus progival állítottam be pirosra, Win felrakás előtt és meg is tartotta. Azóta pedig nem is teszek fel ilyeneket, régebben kb 1 éve még az Asus programjától volt kavarc asus lapokon.
-
-
válasz
FoLey-v #28168 üzenetére
Nem tudom milyen lapod van, de célszerű a BIOS Update.
Aida64 nekem a lapom sem ismeri fel / látja rendesen (ismeretlen) teszteknél / egyéb. és a temp része sem mérvadó / pontos! (amúgy az "ugrál" az valós jelenség lehet, legalábbis nálam biztosan)
HWiNfo amit használj.MD
L -
-
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
FoLey-v #27968 üzenetére
"És azt hol tudom megállapítani hogy hanyas a verziószáma a ramnak? "
meglepo modon ra van irva.
az LPX hatuljan van egy cimke, amin rajtavan a tipusszam, a szeriaszam, a freki, a fobb idozitesek es a verzioszam is.pl. ebben a hirdetesben a harmadik kepen latszik, hogy Ver 5.20
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest