- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
12200 Ft ból teljes pakk
miért drága?
ennek a bolti ára 25000Ft felett van Ipon -
jeni
félisten
vagy ilyet
Noctua NH-D14
AM3+az aprón és veszel hozzá AMD AM4 KIT lefogató KIT ami kb 2200Ft,de lehet a gyártó ingyen is elküldi neked (számla ellenében?)
-
SECTORnooB
addikt
Tapasztalataim szerint nem éppen a jól szellőző ház kategóriájába esik bele, pure rock slimnél pedig ebben az árszegmensbe vannak izmosabb darabok is, pl FSP Windale 4 már 4 hőcsöves.
Személyem Windale 6-ot használ 13-14 ezres magaslatba, talán az egyik, ha nem a legjobb vétel. -
Ragnar_
addikt
Gskill Aegis többnyire jó árban van, és nálam eddig teljesen jól működik az ASUS Prime B350 Plus-al. 2x 8Gb-os kitben a cikkszáma: 16GB 3000MHz DDR4 RAM G.Skill Aegis CL16 (2x8GB) (F4-3000C16D-16GISB) Gondolom akkor egy db 8Gb-os is működik 3GHz CL16-on (Nekem CL14/17/17/17-en is a kit)
-
Pro!Petya
addikt
Minden ram modul más és más chippel van szerelve.
Ezeket a chipeket például a Samsung , SK Hynix , Micron stb szolgáltatja. A chipek gyártókon belül osztályozva vannak, ezért is van több fajta.
Ryzen alatt a legjobban a Samsung B-die -os modulok mennek.
(Ez nem azt jelenti hogy ha más chip-el van szerelve akkor nem működhet az adott frekvencián a hozzávaló timing-al mert elképzelhető hogy menni fog ,amennyiben a mobo biosa és a cpu imc-je nem korlátozza.
Sajnos az esetek nagyon nagyon kis részére jellemző ez, többnyire nem tudják hozni a papírformát se.)
Ezért nőtt meg a jelentősége a Samsung b-die szerepének mivel az 99% -ban hozza amit kell, plusz azon felül Oc-ban is jól teljesít. Cserébe ez az árcédulán is megmutatkozik. -
zseko
veterán
Más lapom van, nálam a legújabb előtti bios óta problémamentes,
itt írtam és raktam be képet róla.
(előtte csak 2966-on ment, és nem minden indításra indult el elsőre, de azóta 3060-on megy a hiba nélkül) -
hokuszpk
nagyúr
jahogy huzniakarod ?
Corsair ? 3000 ? cl15 ?
hol a vadaszpuskam ?kerdezd meg az eladot, hogy mivel tesztelte ? az, hogy Intel procival megy 3000/15 -ot nem jatszik.
ha Ryzen mellett tesztelte, akkor elkepzelheto, hogy mennifog cl16, mert mint a tobbiek is irtak, a paratlant nemszeresse. -
SECTORnooB
addikt
-
Nekem az van és megfelelő lap.
X370 csak akkor kellene, ha SLi is lenne használva. (CF-et tudja)
m.2 SSD-m van + 2 db 3TB HDD (Toshiba P300) , 1 ODD (DvD-RW)
A lap FAN csatija (/db) 1A értékű venti köthető rá (nálam ey csatin 5 db 140-es FAN van csatlakoztatva.
BIOS beállítás bőven elegendő és OC-t is lehet szépen állítgatni, optimalizálás megfelelő.
Mióta felraktam a Win10 x64 Pro rendszert (2017.09.-ik hó.) azóta semmi problémát nem tapasztaltam.
1600X CPU van a lapban, 3.825GHz / 1.35v (max. érték) mellett használom és a memória KIT 2933MHz-n megy (100% kompatibilis minden teszt lefutott)MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest