- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lemaitre
tag
A gpu-nak a 70-80 fok nem fog megártani semmiképpen, de ha neked is fx procid van annak már bizony sok nagyon a 80 fok. Ha a mostani ventilátoraiddal valahogy úgy megtudod csinálni hogy 70 fok alatt maradjon a cpu az úgy már tökéletes és használhatod is. Nekem is játék közben nagyon max a gpu 80 fok a cpu pedig 65-70 fokon van.
-
Lemaitre
tag
Szia
Ugyanaz a gépházam van mint neked.
Felül : SickleFlow 120 2000 RPM Blue LED (kifele)
A vízhűtés is kifele vezeti a hőt és a videokártya alatt a kis 6cm-es ventilátor is kifele, a plexi oldallapon nekem nincs ventilátor és a többi mind befele viszi nálam ez nagyjából megfelel.
Ventilátor amit ajánlok neked : CM SickleFlow van egy kis hangja de amilyen mennyiségű levegőt befúj az kárpótol érte és marha jól néz ki -
Fandango
veterán
be quiet! ventik Ez nem vilagit, de jo (foleg a SilentWings).
-
-
proci985
MODERÁTOR
a táp oldalára a 12Vos kombináltra mennyi van írva?
ha egy 600Wos tápon csak egy 6pines van és csak egy pcie táp akkor az gyanús.
mivan ha átdugod másik molex érsorra az átalakítót? ha egy 12Ves ágra esik mindkét betáp akkor valszeg levág a túlfesz védelem és az megmagyarázza miért lehet büdi.
-
Lemaitre
tag
Esetleg nem lehet hogy a procin is húztál és amiatt állna le a gép?
Nekem egy Cooler Master B600-al fut a rendszerem és nálam tökéletesen megy minden.
Ha mielőtt kikapcsoltam a gépet keményen megterheltem valami játékkal vagy aida64 nekem is meleg a backplate a kártyán szerintem ez nem probléma. -
HSM
félisten
Ne haragudj, de ezt távgyógyításban nem tudom megállapítani.
Amiket leírtál jelenségeket, vagy a táp, vagy a kártya nem jó. Szerintem az amúgy garanciális dolog, ha leég a kártya, mert pl. nem tették rá rendesen a gyárban a hűtőt. De jobb tényleg, ha ez nem következik be.
-
HSM
félisten
-
Lemaitre
tag
Nekem is ugyanaz a kártyám van mint neked nálam jól üzemel a gyári beállításokon a kártya
Idle-ben 45°C körül van a kikapcsolt ventilátorokkal ami 60 fok után kapcsol be és folyamatosan emeli a fordulatot.
Furmark gpu stress test-el 80°C körül jár ami még türhető szerintem.
Egyébként ajánlom h játék közben mindig monitorozd játék közben mert ezekben a mai driverekben nem lehet bízni.
Mind a kettő táp kábelt dugd be! -
Tomdriver
őstag
Sima HDMI-VGA vagy DVI-VGA kábellel működni fog a monitorod, AMD R9-es sorozattól felfelé már nincs szükség aktív átalakítókra. DVI-nél csak arra figyelj, hogy passzoljon a kártyád kimenetén lévőhöz, ahogy Oddorg is írta.
A kártyád kissé melegedős fajta, hőfokokra figyelj.
-
odorgg
addikt
A Sima DVI-Dsub neked nem jó! Szóval a linkelt kábelt felejtsd el! Esetleg dobj be egy linket arról a HDMI-VGA kábelről, és akkor okosabbak leszünk.
Én ezt vettem annó, ez tuti működik.
A.C.E.
Amit linkeltél, az nem lesz neki jó. A linkelt az a DVI -I, a kártyán meg csak DVI-D van, tehát rá sem megy a kártya csatlakozójára.
A DVI-I-nél van alapból analóg kimenet, a DVI-D nél ez viszont hiányzik, ezért egy aktív átalakítóra van szükség, mint pl amit fent linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest