- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Májkii #37009 üzenetére
Már úgy vagyok vele veszek egy komoly gépet amit aprójával tudok fejlesztgetni. Nyáron megyek dolgozni kb 150K-t szerzek (jövőre ebből lesz a második vga, 2 év múlva meg vízhűtés).A maradékot meg kipótolják a szüleim
. A gép nem csak játékra lesz. Neumannba még nem tudom mikrt tanítanak, de arra is és még mindenfélére. Amolyan hobbigép.
-
fibix
csendes újonc
válasz
Májkii #33716 üzenetére
Gondolom hallottál már az IPC szabványról.
pl az Asus az autóelektronikai gyártókhoz hasonlóan a legmagasabb kritériumoknak megfelelően gyárt
a legmodernebb technológiával amit a veboldalukon hangoztatnak is.Míg a Sapphire egy szót sem ejt a gyártás technológiáról...ami több mint gyanús.
De íme egy példa: pörgsd meg a sapphire videokártyád úgy hogy a Gpu 90 C fokon menjen kb 1 percig...
a Pcb-d szépen csillogni kezd a kicsapódó fluxtól ami az alcsonyabb szintű gyártás technológia egyértelmű
bizonyítéka.
Tulajdonképpen még a 2 év gari is merész a gyártó részéről...de ez már csak az én magánvéleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest