- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaFunk1511
tag
ahogy nézem adat szerint mem.sávszélesség is 224 helyett 256gb/s...
ez ér is valamit, vagy pont emiatt van a +5-7%?
mert ha csak ennyi, akkor gyűjtök még és max. egy 1660 6gb lesz... vagy lehet csak megsütött a nap, mert 1080p-ben mindent 50-75fps között vidáman futtat.(bár pont a freesync 75hz miatt döntöttem amd mellett.... ilyen monitorom is van - Lg 24mp59-p... szóval...)
-
biker
nagyúr
Az előző driverrel is megvolt. Talán 20.4 volt az.
Az a baj utólag jutott eszembe, hogy assettoban ki volt teve a grafikai debug ablak ami mutatja az fpst és a kép render idejet az megmutatta volna hogy egy kép áll vagy jönnek a képek. Mire az anyázáson túl voltam már késő volt odanézni. -
inf3rno
nagyúr
Annyi pénzért rendben van, amit írtál. Ahogy nézem OC-vel 100W körül eszik [link], de gondolom alaplappal mérték, ami pontatlan (állítólag). Én azért szeretek ráhagyással tervezni, hogy ne azon a néhány ezresen múljon egy többszázezres gépnél, hogy mi a szűk keresztmetszet, meg ugye minél olcsóbb, annál hangosabb. Úgy általában szeretem a középkategóriát belőni a jobb márkáknál, azzal nem nagyon lehet mellé lőni. Na részemről ennyi, ahogy nézem nem is velem van a baj. Lapozzunk. :-)
-
inf3rno
nagyúr
Kinek mi a normális. Én tuti nem ezen spórolnék, meg az is, hogy olyan márkát vennék, amit ismerek már jó ideje, és sokan jónak tartanak, azokból amiket néztem AM4-hez meg 10 alatt nem láttam. [link] Nem tudom Balazska90 hogyan vagy miért vette át a véleményem. Mindegy is.
-
Balazska90
tag
TUdom, ti 3 ezer forintért is tudtok rá. Rájöttem már hogy ebben a fórumban nincs alja a piacnak. De abbahagytam. Nyilván hülye vagyok hogy mertem neki ajánlani egy hűtőt, meg a többi tanács is hülyeség volt. Mivel nagyon hasonló gépem van, ezért mertem ajánlgatni dolgokat.
-
droti25
őstag
Egyértelműen igazat adok.
Nekem egy Rx 570 pulse itx van ami rohadtul jó kis kártya de rengeteget szívtam én is a driverrel. Talán most sikerült egy olyan beállítást találnom a legújabb driverrel ami eddig problémamentessé tette.
Ezelőtt 4 évig nvidia volt és soha semmi gondom nem volt vele.
Több számtech üzletben is le akartak beszélni az AMD-ről.. amit kicsit mára már megértek miért.
Nem vagyok elfogult egyik gyártót tekintve sem. Mindig ár/érték alapján választok 3-4 évente kártyát.
Ezelőtt 5 nappal erősen elgondolkodtam, hogy feladom és eladom... De hálistennek megérte várni, mert amúgy tényleg nagyon jó kis kari ez az 570es. -
Gyuri27
félisten
Igen vannak gondok. De mint mondtam 90%-ban user error.
És még mindig ott az opció:
a: régebbi driver
b: utána olvasás, kérdezés: ha van megoldás javitani
c: lehet nv-t venni mert ott sosincs semmi gond.
Én pl nem bántam meg az 570-et 1050 ti árban. Mások meg olcsóbban az 580-at 1060 helyett.
De a lehetőség adott nv-t venni. De ezt már irtam.
Ugyanúgy ryzent se kell venni. Lehet intelt venni továbbra is.
Mert ryzenes topikokban meg hűű a ram szar amd szar megy a játékos nyelven bot-nak nevezett okostojásoktól.
Szal nem kell amd-t venni. Csók.Még egy apró dolog. Aki ide ir annak megpróbálunk segiteni. De a fikázással, szarozással nem tudunk mit kezdeni. Nekik opció a már emlegetett hibátlan nvida termék sürgős és azonnali vásárlása.
-
Gyuri27
félisten
-
HSM
félisten
Az is szinte biztosnak látszik, hogy valami lap/BIOS oldali móka. Bizonyos lapokkal a mai napig előjön sajnos. Mondjuk van megoldás, kis tálca eszköz, ami nem engedi zero módba menni a GPU-t.
Nálam az minden konfigomban hibátlan volt, de van, akinek a mai napig problémás egy bizonyos lapban. -
echterion
nagyúr
Ahogy előttem is írták, ha ugyanazon a meghajtón tartod a 60 játékod meg a wint, akkor Norton Ghost és barátai a te megoldásod. Bár én nem szoktam újra letölteni egyik játékom sem, mert minden kliens felismeri a játékmappákat, így csak fél perc alatt betallózom nekik és kész. A doksik meg onedrive-on azonnal elérhetőek, nem kell file-okkal vacakolni.
De persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja / tudja. -
echterion
nagyúr
Most csináltam hétvégén, tudom, miről beszélek. Igaz, nekem már nem kell pendrive-ot csinálnom hozzá, a wifi 5GHz-es, telepítéskor gyorsan lekapja, ami kell neki, a programok ott sorakoznak egy mappában, csak el kell indítani egyesével.
De ha nincs meg ez neki, akkor is legyen egy óra, amit írsz is, az is kevesebb, mint napokig nyomozni a hiba okát, plusz nuku stressz. Saját tapasztalat, ha 10 perc alatt nincs megoldás, akkor win reinstall a leggyorsabb megoldás ilyen helyzetekben.U.I.: Nekem mondjuk lányom gépére egy sima DDU után felment gond nélkül az 570-es drivere az 1050 után.
-
' Tzs ,
senior tag
gbors: Steam, pld. Black Mesa indít. Betölt a kezdő képernyő... loading... a játék háttérképe megjelenik. Amikor betöltene a menü a beállításokkal kilép mindenféle hibaüzenet nélkül az asztalra. Azt látom, amit fentebb írtam, hogy nem 1920x1080-ban indítja a játékot hanem kb 1024x768-ban. Ezzel nem is lenne gond, amikor először felteszel egy gémet ezzel indít beállítások belövöd ami neked kell elfogad és ennyi. De idáig nem jutok el.
Explicite törlés mit jelent? DDU-val töröltem az nVidia drivert szal elvileg szikrája sem maradt. Lehet vissza kéne tennem a 19.2-es drivert? Ezt az újat meg kukázni?
Fent van a GPUZ, Afterburner, ezekből melyiket nézzem meg?Remélem nem hibás a HW. Az számít még hogy a Tuning állásban van kapcsolva a kártya, nem a Silent modba?
viperabácsi: használt a kártya.
-
paprobert
őstag
Hogy az 5700XT topicból idézzek egy klasszikust: user error. /s
Viccet félre téve az idle fogyasztásod azért ugrott meg, mert az AMD volt kedves kiszedni a driverből a teljesítmény-hatékonyság kapcsolót.
Tehát most már nincsen energiatakarékos mód, bármi szabadon rángathatja a boost órajeleket üresjáratban, akár egy böngésző is. Idle-ben +4W, játék alatt akár +25-30W extra fogyasztást köszönhetünk ennek az "újításnak".
Én is visszaváltottam a 19.12.1-es driverre.
-
killbull
aktív tag
Azokkal az emberekkel nem tudok közös nevezőre jutni akiknél csak egy opció van, mégpedig az hogy bármit mond azt bólogatva el kel ismerni. Azokkal se lehet akik gyengék egy vitához és csak ellenfélként látnak. Sok emberrel vitáztam már akik a gép előtt voltak valakik, való életbe meg megszólalni nem mertek. Valamint olyannal is aki úgy okoskodott hogy leírásból előtte jól bemagolta amit mondani kellett, miután jönni kellett volna teljesíteni azt amit leírt, meg jött a szerencsétlenkedés. Úy hogy megjöttem már ezekből az emberekből, úgy is eltűnnek csak lenni akarnak valakik, kb ilyen 15 perc hírnév, meg 15 éves szint hogy most jól megmondtam.
Mellesleg ha nem alulfeszelek, hanem csak lehűtöm ugyan ott vagyok, ez az amit senki se vesz figyelembe mert akkor el kéne ismerni amit mondok. Az is tény ha kiveszed a dobozból, be a gépbe, drivert felrak, meg beállítod a grafikát, élsimítás, és a többi hasonló opciók. Csak akkor fog tönkremenni ha gyárilag hibás.
Elfogadom én a dolgokat csak nem fogok minden áramtalanításnál 5 meg 6 kis oszlopot állítgatni meg feszengeni ha mondjuk valamiért crashel a gép és reseteli a drivert.
Semmin nem változtat a két véglet ugyan úgy fog menni, ezeket a Sapphireokat nem gyöngén túlméretezik, max annyi bajuk van hogy újra kell pasztázni őket. Ha szar házba rakod ami nem szellőzik akkor melegedni fog, én 8 - 10 fokot letoltam a mostani kártyámról egy szutyok kis 8 centis ventivel.
Nekem volt HD 3850 em turbó hűtéssel ami visított ha nagyon hűteni akart, úgy hogy nekem más a hangos meg másnak megint más.
1500 rpm en nem zavar se Discordot se TS t ha használom úgy hogy hamarabb cserélem le a kártyáimat mint kb pasztát kéne rajtuk cserélni.
-
Gyuri27
félisten
Ugye miért enne a nyomorult 1150mv-t ha pont ugyanazt tudja 950-ből is?
Nálam ez a helyzet.
Ehhez jön még az, hogy a venti kevesebbet forog vagy nem is megy. Ez ugye a fülnek jó.
A vga meg lassan megfagy. Ez meg az alkatrész élettartamának tesz jót.
Valamit kevesebb hő kering a házban. Így a többi venti is kevesebbet pörög.
A többi alkatrész is hüvős.
És ez a sok okosság miatt a villanyszámla is kevesebb némileg. -
CirrMee
addikt
Fogadókészség: ennyi hülyeséggel? Fellazuló forrasztás, párolgó zsír, porszűrő által szűretlen por, turbó légszállítású atomcsendes 8cm venti, 70 fokos levegő a gépházban, stb...? És akkor még neki áll feljebb, hogy mekkora szakemberek a szerelővel, itt meg mindenki balf*sz...?
-
killbull
aktív tag
Na ez egy jó érv, de én azt gondolom hogy aki nem tud 8 csavart kitekerni meg betekerni az jogosan sír mert béna. Most komolyan 8 csavar... Ugyan azt éred el. Fogom a régi HD 4850 emet és max ha csak DX9 es játékokat tolnék ugyan úgy menne mert nem járt soha extrém hőfokokba, és lazán menne még 5 évet is akár, de elavult.
A stílusért bocs, elfogyott a türelem, szerintem gáz ha kb 8 hsz kell valakinek hogy megértse hogy az effektívebb hűtés ugyan annyit ér mintha alulfeszelné, és ezen normális ember nem vitázik.
500rpm et mindenkinek!
-
HSM
félisten
Korrekt.
Mondjuk szerintem a táp hatásfoka jóval magasabb lehetett 90%-nál, ezeket 110V-on hitelesítik (80+ gold), 230-on magasabb, amit tudnak, és ez a 200W magassága is már bőven a hatékony zónába esik, tippre inkább 93-94%-ot mondanék az adatlapod alapján.
"hihetetlenül hangzik amúgy, hogy a lap + CPU + RAM terhelés alatt 40W-tal beéri"
No igen, nagyon kedvező értékek. Azért ilyenkor gondolj arra, hogy pl. a laposom komplett töltője is csak 45W, amiből kompletten kijön minden 14" FHD kijelzőstül, és még tölti is közben. -
sb
veterán
Ez így korrekt lehet.
Nálam 470 Nitro hasonlót mutat bármihez nézem. 1200MHz, 1v alatt kap, így 80-90W a gpu, 110-120 lehet a teljes fogyasztás. 1050Ti-hez képest is kb. +60W-ot mutatott a konnektornál, ill. saját magához képest is ha jól emlékszem 60-80W-ot esett a fogyasztás a gyárihoz képest.Nyilván innen már azért messze van teljesítményben az 5500 ha hozza is annak a fogyasztását. +30-40% egy 580 8G is ami hasonló kb... de így már nem annyira szép az 5500 perf/W sem, 1.3-1.4 körül van 1.6-1.7-hez képest.
Nyilván ez a sweet spot itt. Polarissal az a +30-40% nagyon sokat jelent fogyasztásban. -
HSM
félisten
Nagyon takarékos CPU-d van... Simán lehet az több is. Kb ki is adja, 80-90W GPU, 30W memória, némi VRM veszteség, a maradék a többi. Persze, így is nagyon baráti.
(#38933) Asbee: Továbbra i startom, a csak beteszem, használom felhasználóknál nem igazán szoktak gondok lenni, max a bányász BIOS-os mókolt illetve gyárihibás kártyáknál. Nyilván az minden típusból előfordul, akármelyik gyártótól és szériából.
A WattMan-os dolog jogos, hogy kicsit túl könnyű elrontani, de az is valahol érthető, hogy az egész mögött a DVFS van, azaz a kártyának nem csak néhány fix feszültség/órajel lépcsője van, hanem akármilyen órajelhez tud magának feszt. Ez amúgy szvsz nagyon jó feature, ha 1170Mhz-en akarod járatni, be fog tudni állítani magától, automatikusan egy optimális feszt, ha 817Mhz-en, ahhoz is.
(#38937) phoenix64: Miért ne létezhetne? Nekem is 1.15-öt kér 1430Mhz-hez.
-
HSM
félisten
Az nagyon jó érték, kicsit talán túl jó is. Nálam az RX580, ha 1250Mhz-re állítom is elkér csak a GPU 90-110W között, ebből indultam ki.
Mondjuk, nyilván játék/terhelés függő is a dolog.
(#38924) Asbee: "Nyilván aki csak berakja a kártyát és használni akarja mindenféle mókolás nélkül az egybites hülye"
Az a tapasztalat, hogy ezzel egy tökéletesen működő rendszert kap, a bajok akkor szoktak előjönni, ha felrak mellé egy XYZ tool-t, és elkezdi nyomkodni azt és/vagy a WattMan-t. Sajnos amúgy a topikban is sokan vannak, akik nem tudják, hogy működik, én pl. már csak a fejem fogom kínomban, amikor újra és újra beírják, hogy a kártyájuk alapfesze 1150mV....
Igazából még akkor se szokott elromlani, ha automata feszen WattMan-ból piszkálja az órajeleket és a power limitet, a külső tool-ok és a manuális fesz megpiszkálása szokott az első, de biztos lépés lenni megfelelő körültekintés nélkül egy totálisan rosszul működő kártya felé. -
HSM
félisten
"újraindítás után belogolok, és elindít egy olyan alkalmazást, ami az előző sessionben futott."
Olyat nálam is szokott, idegesítő egy szokása.Ami a 10-es OS-t illeti, asztali gépen évek óta, de már a munkagépemen is az van fél éve. A közismert idegesítő "mintha nem én lennék az admin a saját gépemen" dolgokon és egy-egy beakadt nagyfrissítést leszámítva nem volt vele gondom, de a beakadt frissítésnél is mindig sikeresen visszaállt magától a működő előzőre, tehát mindig használható rendszerem maradt. Talán ami még nagy bajkeverő opció, az a driverek automatikus frissítése, azt mindig első dolgom kikapcsolni, rendesen haza tud vágni egy amúgy prímán működő gépet.
Amit leírtál, szvsz router gond, alkalmanként nekem is ezt csinálja, egy-egy gépen nincs net a router újraindításáig. Nálam főleg Ubuntu-n fordult elő. Bár jobban belegondolva, mióta kikapcsoltam a router hardveres NAT gyorsítását (20 napja), mintha nem jött volna elő.(#38552) Piloss: Jó is, hogy írod. Ki is kapcsoltam az asztali gépemen. A notebookomon már kikapcsoltam régebben, mert konkrétan be is jelentkeztette a háttérben az összes felhasználói fiókom az alkalmazásaival, amíg ez nem volt kikapcsolva....
(#38555) Televan: Érdekes, nekem ezzel sosem volt gondom. Az R7 250X után vígan ment az RX560, utána pedig az RX580, ugyanazzal a win10 telepítéssel, sőt, a drivereiket és segédprogramokat sem telepítettem újra. Csak kártya ki, majd be, és ment mindig, ahogy kell neki.
-
"....-újraindítás után belogolok, és elindít egy olyan alkalmazást, ami az előző sessionben futott."
Gépház-->Fiókok-->Bejelentkezési lehetőségek-->legalul "A bejelentkezési adataim használata az eszköz beállításának automatikus befejezéséhez és az alkalmazásaim megnyitásához frissítés vagy újraindítás után"- OFF
-
Don.Corleone
aktív tag
-
NdrewSunix
őstag
A RAM is OC-ban megy, Ryzenem van, így az Aegis ramok amik eredetileg 3000 Mhz -et tudnak jelenleg 2800-on mennek. Elég sokat teszteltem memtest86 és más szoftverekkel, a 2800 tűnik stabilnak. Vagy most a Vramra gondoltál? Azt egyelőre nem tekergettem.
Tehát azt kijelenthetjük, ha minden más hardver stabil, akkor mindegy mekkora felbontáson megy a benchmark, ha 100%-on teker a GPU, hiba esetén crash lesz.?
-
lacus83
senior tag
Ami még mindig egy As lap lesz amit az ellenségednek se kívánnál.
Kevesebb pénzből valóban jobb a Ryzen, de a másik oldal hogy már gen3 jár a Ryzen akkor az első gen abból miért is jobb választás mint egy pár gennel régebbi Intel?
Az a bajság ezzel hogy tényleg vesz a user egy Rxet mert az jobb mint a jelenlegi Vgaja. De ha régebbi gyengébb vgat vált akkor valszeg a konfig is régi. Így az akkor derül ki amikor berakja a már viszonylag olcsón vett Rxjet a régi gépbe. És hopp jön az a bizonyos nem hajtsa ki effektus.
Nem egyszerű ez kérem szépen. Én is hajtottam már 390x et is kétmagos 6ik gen Pentiummal. Az is érdekes volt.
Előbb utóbb eljut mindenki oda hogy jó alap gép nélkül a jó kari se ér sokat.
Persze a 2 mag Pentium óta én is rengeteget léptem előre de nem egyszerre. -
NdrewSunix
őstag
Tehát az alaplapot tegyük fel egy az egyben cseréli egy használt A320-ra, de találtam egész olcsón aprón B350-et is már. A prociért kap 15 EFt-ot, valamint költött volna 15EFt-ot a 6500-ra is, ebből a 30 EFt-ból kijön egy R5 1600, szerencsével egy R5 2600 használtan. Ilyen egyszerű ez. Ja és akkor ha lejjebb mennek az árak abba még vehet egy 3600-at is mondjuk vagy még komolyabbat később megfizethető áron.
-
mtomi95
senior tag
Valószínűleg, csak úgy kapkodnának az i3 után szerintem! Maximum lappal együtt vinnék el jó árazással és ha vesz egy másik konfigot ezt nyilván mínusz neki ugyanúgy. Ergo nem kell ott sem sokat ráfiezetnie!
Új árak:
Ryzen 5 2600 39.900ft
Giga B450M DS3H 21.500ft
összesen: 61.400ftJobb?
i5 6500 75.400ft
Használtan nem néztem, de ott is kitudná hozni jó áron a cserét.
De befejeztem, mindenki azt vesz csinál, mond amit akar!
-
mtomi95
senior tag
Értem én, de éppen az a baj, hogy az ártól függ...
Már pedig árban jobban járna egy másik félkonfiggal!
Ezt a: mi a különbség vagyis inkább mennyi, csak érdekesség képpen írtam le, mert én csak mostanában láttam erről videót, hogy játékok alatt nem igazán számít milyen i5, csak a magszám és órajel játszik döntő szerepet. -
mtomi95
senior tag
Az is valami?
Nem egy 2500, de azért nem rossz eredmény az sem, ha nagyobb órajelen menne talán beérné a többieket!
Viszont akkor mondom úgy hogy: *harmadik, negyedik generáció, szinte...
úgy jobb?
Vagy esetleg úgy, hogy egy fillért nem érne meg váltani róluk manapság, csak 8 és 9. generációsra? -
bobalazs
nagyúr
Végső soron a #36009ben osztott kép alapján állítottam be, abban pedig a kísérletezés csak a végső órajelre terjedt ki. Azt pedig úgy hogy egy Witcher 3 futott a háttérben, és az alapján állítgattam a feszültséget. Ment a 1300 mhz. is 0.99V.-on de egy kicsit stabilabb most ez a gyári 1268@1.01V-on.
A többi state fesz.ét hasra ütésszerűen csökkentettem, a lényeg ott is hogy a 7. statettől minimálisan kevesebb fesz.t adjak meg. Az órajel maradt.
Igen, amúgy most az afterburner vezérli. Nincs fenn az adrenalin szoftver, csak a drájvert tallóztam be az eszközkezelőbe. -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
ARMOR 8G OCn szerinted elég lesz lejjebb venni az órajelet vagy a fesszel is pöcsölnöm kell majd?
Itt is talán láttad hogy 300w tápot használok és a ryzen sem éppen alacsony fogyasztású, hiába hiszik sokan hogy a 2600as 65 tdp akkor 65w-ot fog fogyasztani, nagy tévedés.
CPU OCval meg egyenesen le tudtam kapcsolni a tápot, ahogy terhelést kapott a 1060as kártya.
Gondolom bios, windows betöltés stb.nél nem vesz fel teljes áramfelvételt a kártya, nem fog nekem 180w-ot benyalni? -
HSM
félisten
19.5.1-es driveren frissen tartott win10-en nincs ezzel gondom. Amit egyszer beállítottam, az úgy marad, amíg hozzá nem nyúlok. Pedig még az Afterburner is megy a háttérben, igaz az kizárólag a ventilátort kezeli. Az is hibátlan. Én tuti idegbajt kapnék, ha random elfelejtgetné, amit beállítottam.
-
Balazska90
tag
Nekem pl. 412őt ír ez a kalkulátor az rx 580as konfigomra : "Your maximum wattage requirement"
"The highest efficiency is reached between 50% and 80% loading of the power supply, for your system to run under the best circumstances"
Tehát 500wattól vagyok benne ebben a 50-80 % os sávban.
-
Balazska90
tag
Nem értem miért kicentizni. Aztán ha veszel egy új VGAt lehet dobhatod ki a tápot is. Inkább legyen kicsit nagyobb és rugalmasabban tudom később a gépet is bővíteni.
Nekem Ryzen 5 2600x RX 580 mellé van 550W Corsair. Nem érzem túlzásnak.
De végülis mindenki azt csinál amit akar. Én balga módon hallgattam a gyártóra, ahol minimum 500ast javasoltak hozzá.
-
Pécsi gyerek
addikt
Válófélben vagyok.Elköltözésem után valamikor asszonny felvett egy hitelt.(100-120 ezret kb,és nem fizette) Pár hónapja kapom a közjegyzői felszólítást hogy mivel házastárs blablabla vagyok a felét kikell fizetnem.Nosza gyorsan ügyvéd írt egy ellentmondást,hogy nem ismerem el az összeget,és nem is tartom jogszerűnek a követelésüket stb. Ennyi.
Pár hét jött a levél hogy a cetelem vagy ki már nem foglalkozik a sztorival,rá plusz pár hétre meg jött a bíróságtól a levél hogy jogerőre emelkedett a végzés,ennyi volt,csá
Elmagyarázta nekem az ügyvéd.Ha most nekik 160 ezerért Pestről lekell küldeni az ügyvédet,akár többször is,nem biztos hogy nekiállnak .
-
-
Televan74
nagyúr
Én jártam már így eladáskor, az lap,táp párosommal semmi hang,a vevőnél meg tücsökzenekar.
Egyes gyártóknál és szériáknál gyakrabban előfordulhat.Volt egy időszak mikor sok esetről lehetett olvasni.Az új generációs kártyáknál egyre ritkábban fordul elő.Olyan érzésem van mintha a gyártási költségeken próbáltak volna faragni,de nem jött össze nekik.Talán visszatértek a minőségibb alkatrészek beépítésére. -
Mycielski
csendes tag
Egyik komponens sem alsó kategóriás, ezért csodálkozom. A táp egy be quiet! System Power 9 500W-os darab (még garis, de eddig semmi baja nem volt), az alaplap meg egy Gigabyte GA-H170M-D3H DDR3 darab. A lapot, egy i5-6500 és 16 GB DDR3-al párban vettem (azt sem olyan rég, innen HA-ról), és egy GTX 660-al teszteltem, és semmi ilyen problémát nem tapasztaltam. Ilyen hanghatást meg még soha ezelőtt egyébként.
-
Lacccca87
addikt
Látod @#32668. De ha nagyon szeretnéd privátba küldök képeket a "hatalom" értelmesnek nem mondható megnyílvánulásáról. ( ami benn volt az aláírásomban de....azt is valakik véletlenül törölték
)
@speeder: Szerintem nem hozzád szóltam, sőt csak informáltam a kollégát hogy ő se kezdje mert baj lesz belőle, és még OFF-ba is tettem.
-
Purple_46
tag
Az a baj, hogy nem fogja senki sem bevallani, hogy bányászatra használta. Tény, hogy nem korrekt az információ-visszatartás, de mégis milyen módon lehet védekezni?
Nemigen hirdetik nagy betűkkel, hogy ez az adott hardver bányászatra volt használva.
A bitcoin bányászát már egy pejoratív fogalom lett. -
kisza25
félisten
Mondjuk, ha 60eFt, akkor már 63eFt az rx 580 nitro+ 4GB, fullHD alá még pont jó.
Nagyon jó ár/értékben vannak most ezek a kártyák
tudom tudom 3d mark, de mindig futtatok egyet (Graphics Score-t kell nézni)
rx 580 nitro+
rx 570 ITX
GTX 1060 3GB
rx 560 4GB
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest