- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
-
Cybertrone
veterán
válasz
Varázslóó #5366 üzenetére
Látom az nem zavar a nagy számolgatás közepette hogy 2 gpu-s karikból csak 2db-ot lehet összekötni
Nagy a szaktudás úgy látom
Nem azért Quad CF mert 4 kártya van, ha nem azért mert 4 gpu... kb ennyi nincs több"Egy jó lap 4x es PCI"
Ez nem tudom mi akart lenni de elárulom hogy 4 slotnál csak az első megy 16*-an a többi 3 8*-an megy...
Amúgy meg PCI-E -
Tökmindegy
senior tag
-
MarcZ
senior tag
válasz
Varázslóó #5366 üzenetére
Igen, én is így számoltam, ijesztően magas, de szerintem aki ilyenen elgondolkozik, az hamar belátja, hogy abból a pénzből bizony sok más jó dolgot csinálhat, és nem egy vacak számítógépre kellene beruházni.
(#5371) MaximumGame: A jó rendszer biztos nem árt, csak a jó rendszer gyakran drága. Én már úgy vagyok vele, hogyha 250k-nál többet "kellene" (ugye semmit se kell) költenem egy gép felépítésére, sírógörcsöt kapnák a tudattól, hogy egy számítógépre mennyit költöttem. Nem fogok jelzőket mondani az ilyen emberre, mert sosem tudhatom mi álla háttérbe, és van pár kedves ismerősöm, akinek csak az egyik része a gépnek már több pénzbe került, mint a kiszabott ár. én mindenkit tisztelek, ez csak az én nézőpontom.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Varázslóó #5364 üzenetére
Ember nem igazán vesz annyiért kareszt, így van. Ha lenne rá pénzem sem igazán venném meg, annyit nem érdemes költeni videokártyára szerintem.
(#5366) MaximumGame: Igen nekik megérheti, de személy szerint még ha 8-at is meg tudnék engedni magamnak, akkor sem döntenék emellett. Mondjuk azért szó, ami szó, biztos lesz benne teljesítmény ezért az árért.
-
-
-
-
-
Speed®
titán
válasz
Varázslóó #5210 üzenetére
Ha figyeled a GPU terheltségét és mellé a feszültséget/órajelet/hűtőfordulatot, kiderül, indokolt-e az adott hőmérséklet..mert pl. 62 nem gáz, ha teszemazt közel álló ventivel dolgozik a kari..az sem mindegy, gyorsít-e éppen flasht meg ilyenek..és egyébként ne panaszkodj, a G41 IGPje most, hogy írok, van vagy 70°C..játék közben égett porszagot áraszt xD
-
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Varázslóó #5091 üzenetére
Azzal nem, hogy ez nem tuningos, de ha visszaolvasol akkor látod, hogy más ürüggyel simán.
Azt említettem a múltkor, de úgy látom figyelmen kívül lett hagyva közben, 40-50 között van egy olyan fordulat, ahol a hűtés elkezd rezonálni. Nem a ház, nem más, mert lefogtam minden mást, majd mikor a hűtőrácsot fogtam le akkor abbamaradt
-
Tirexi
addikt
válasz
Varázslóó #5057 üzenetére
Az hogy egy játékban stabil nem jelenti azt hogy a többiben is az lesz.
Nekem tegnap L4D1... igen jól látod L4D1 közben ment el a kép Driver leáll hibával.
Holott Skyrim ami 2.1GB VRAM-ot megzabál a VGA-ból meg vígan megy.Stabil akkor lesz a tuning ha mindenhol jó lesz nem csak egy játékban.
Szal kb 100%-ra merem állítani, hogy a tuning miatt pörgött fel a VGA tegnap. Gondolom a driver fagyhatott ki.
Ha alapon is ezt csinálja akkor más a helyzet.
Szerk.:
Érdekes nálam meg nem szar a driver. -
MPowerPH
félisten
válasz
Varázslóó #5057 üzenetére
Arra akkor befizetek...
Főleg a 4.4@1.36v után. SB topicban is csak annyi van.
mod: Áh, már látom. 5GHz@1.584v léggel.
Hogy ebből hogy lett 5.2GHz, az jó kérdés.
Azért elég durva, egy ilyen után tuti degradált...
-
Tirexi
addikt
válasz
Varázslóó #5052 üzenetére
Jó reggelt Maximum.
Látom te is beizzítottál egy 7970-et akár csak Tirexi.
Jön tovább a videó áradat mi?Na szal elég hiányos a megfogalmazásod.
Csak felment 100%-ra vagy el is ment a kép?
Tuning volt vagy nem?
Mikor nem tudtad lejjebb venni a sebességet? Újra Win belépés után vagy akkor amikor felment 100%-ra?Amúgy a 6970-nél tapasztalt hasonló venti 100% akkor volt ha túl sok volt a tuning valamin vagy a CPU-n vagy a VGA-n.
Am a CPU-d 24/7 5.2-n megy vagy csak egy tuning erejéig volt megnézve?
Mert erre még nem kapott senki választ sem itt sem YT-on.
Sztem azt kell kiírni ami az aktuális nem amennyit a CPU bír.
De mind1 ez nem téma. -
Gyufaaa
veterán
válasz
Varázslóó #2906 üzenetére
"Sapphire mert az megbizhatóbb az én szemszögemből" Te honnan nézed?
(#2908) Rabbitf_24 : Hűtés alapján mindkettő durva lehet. Bár az árazást nem értem. Nem hinném, hogy amennyivel drágább a Sapphire, annyival többet érne vagy tudna... (hűtésre értem) Én a másik "szemszögből" nézem mint a kolléga. Én a Gigát venném.
-
theniel
aktív tag
válasz
Varázslóó #2856 üzenetére
Na igen itt ez a tipikus átb@szós video.
Az FOV 90-re van véve. Innentől kezdve az egész csal.
Halszem és meghatározhatatlan távolságok.
Ha felraktam anno 90-re akkor úgy begyorsult az 580-al , mint a szél.
Csak persze csalás, mert minden torzul és valami biztos lemarad vagy elnagyolt lesz.
Talán az van, hogy a verikális része nől meg a horizontális meg kevésbé.A lényeg az ilyen vidó csalás. Nem valóságos. 70-es FOV-val vegyék föl és akkor majd kiderül, hogy milyen is igazából.
-
ffodi
veterán
válasz
Varázslóó #2859 üzenetére
Ránézésre nem megy rosszul, és ha ilyen lightosan tolod a C2-t akkor elég is lehet az a 20-40 fps. Ránézésre volt egy rész, ahol bőven 30fps alá esett. Olyan rész viszont nem volt, ahol esetleg orbital, vagy ceph strike lett volna, mert ott gondolom 0-10 fps lett volna. Kb. nálam is így ment a dolog, ilyen beállítások mellett, és pontosan tudom, hogyan teljesített a 6970 900/1400MHz-en, siralmasan. Nagyrészt jól ment, de sokszor beesett 30 fps alá, és az átlag sem volt több, mint 30-40fps.
Ehhez a játékstílushoz viszont bőven kevés, amit a HD6970 nyújt ilyen beállításon, a HD7970 viszont kb. 1,5x gyorsabb átlagban, ha nem többször, főleg 1025/1500MHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest