- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rabbitf_24 #35770 üzenetére
Tied volt a tégla?
-
Sondi1986
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35770 üzenetére
Ja persze! Vártad hogy minél előbb át álljál a zöld oldalra.
-
Sondi1986
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35765 üzenetére
Sír az egyik mert nem találja tesóját.
Helyett barátkozik egy kiherélt Tahiti Le kártyával.
-
daveoff
veterán
válasz
Rabbitf_24 #35760 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a 290x-hez képest annyival tud ez többet, hogy 50-60K-val drágább. NV topikban nem akartam írni Neked, mert ott nem nézik jó szemmel. A lényeg, hogy én 290x-ről váltottam 780ti-re, és érezhetetlen a különbség, tehát semmilyen felárat nem ér meg a 780ti, nemhogy ennyit. 180-190k-ért még oké egy 780ti, de ennyit nagyon nem ér meg, mint amennyibe ez kerül.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35707 üzenetére
cf hez pedig joljönneg egy 4.8 ghz körüli
-
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #35707 üzenetére
Matek a barátod. Csinálsz egy arányt a jelenlegi órajelből és a 100mhz-el magasabból. Ez megmutatja, maximum mennyivel lehetsz gyorsabb. Nem lesz nagy szám, ne lepődj meg.
-
tom_tol
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35704 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert nekem is volt cf de nem éreztem jobbnak mint egy karit. 1070/1400 (lightning alap) remekül megy fhd-ben. Sokkal többet jelentett hogy a 3930-at 4.7-n használom, mintha húznám a vga-t, vagy cf lenne.
-
tom_tol
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35692 üzenetére
Csak kíváncsiságból, minek cf a bf4-hez ?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35697 üzenetére
Tiszta sor, csak hogy legyen majd mihez viszonyítani.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35692 üzenetére
Túl sok jó hír ez egyszerre egy AMD-s topikba, de meg irkózunk vele. Van már single (nem multis) mérésed is esetleg?
-
odorgg
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35591 üzenetére
-
válasz
Rabbitf_24 #35448 üzenetére
Nagyon sokat koltottem mar lottora, de nem akar bejonni
-
válasz
Rabbitf_24 #35445 üzenetére
Nemtudom, nekem hogy sikerult ugyan ezt a hibat reprodukalni a matrixoddal mint amit sontir linkelt, meg a 7990 is xar volt. Ami kozos vot, hogy az msi ab futott alattuk, de gyanitom az masnal is megvolt. Eddig 2 embert jelezte, hogy volt hasonlo hiba naluk is, 280X el is szoval meg mindig azt mondom driver problema, de fogalmam sincs mi okozhatja, mivel random idokozonkenti jelenseg. Fata is irta volt neki driverrel textura hibaja... siman elkepzelheto, hogy azota nem volt uj win telepitve, nem volt 100% os a driver uninstall valami ott maradt, de 2 napja miota errol beszelunk es aki hozzaszolt mint bf-s fele-fele aranyban talalkoztunk ilyen hibaval...
-
válasz
Rabbitf_24 #35441 üzenetére
Mind2en multival jatszotok ugye? Minden maxon?
-
odorgg
addikt
válasz
Rabbitf_24 #35431 üzenetére
Mind azért nem volt hibás az olcsósított szériábol, de elég nagy része igen. Minden esetre ha ilyeneket tapasztalnék, gariztatnám a VGA-t. Nem hiszem hogy akármelyik BF játékos szívesen használná így.
Egyébként ha a többségnek textura hiba mentesen működik a game, akkor sztem nem lehet driver probléma.
(#35435) Sontir Fel
Nyugodjál meg, ZŐŐDségeket beszél. Van pár ezer hibás AMD és NV VGA is a világon, ebből az következik, hogy az összes AMD sz.r..
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35378 üzenetére
kb fél ora átalakitani
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35376 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #35280 üzenetére
Keress rá a BF4 topikban a hozzászólásai között. A vége felé van. Be kell írni egy plusz sort a settings fájlok közé. Nálam is azért működik mert HT-s a procim, tehát 8 magos rendszereknél lehet igazán nagy előnye. Volt akinek nem javított semmit.
Nekem fix 200 fps.Megtaláltam:
A trükk....
Megkeresd a "C:\Users\Felhasználóneved\Documents\Battlefield 4\settings\PROFSAVE_profile"...
megnyitod WordPadban.... belemásolod a következőt... GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8
Elmented,belépsz a játékba,bemész a grafikai beállításokba,beállítod leokézod többször is.... élvezed... -
daveoff
veterán
válasz
Rabbitf_24 #35213 üzenetére
WHQL driverre még hónapokat kell várni az tuti! Szerintem bétákat fognak tolni most egy darabig megint.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35213 üzenetére
Naggyon kiváncsi leszek az eredményeidre. Ha valami csodát mondasz, akkor lehet inkább másik 70est szerzek és nem egy 290est
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35059 üzenetére
Jon a kolcsonkari, de nincs sok kedvem szerelgetni. Remeljuk megoldodik a dolog
-
válasz
Rabbitf_24 #35047 üzenetére
A tiedet en valasztottam, ugyeltem a reszletekre
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35049 üzenetére
Kapok egy másik lightningot kölcsibe. Ezek szerint nem férnek el egymás mellett?
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35047 üzenetére
Köszönöm. Amennyiben be tudom cserélni egy 290esre vagy 280xre, akkor nincs nagy baj.
CFnél neked mi volt a gond, nem fért el a 2 kártya vagy a cpu hűtő miatt kellett buherálni a kártyát? -
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #35043 üzenetére
Sajnos ha alacsonyabb órajelen, vagy más játékkal nem csinálja, attól még nem leszek boldog
BF4ezni akaroj, és sok fpst
-
daveoff
veterán
válasz
Rabbitf_24 #35043 üzenetére
-
nismoka
addikt
válasz
Rabbitf_24 #34896 üzenetére
AMD cleanup utilitivel csináltam. Csináltam rendszer visszaállitást ez megoldotta a problémát addig amig elkezdtem játszani, kb 1óra után a játék lerakta magát a tálcára, és ettöl kezdve megint maxon megy a gpu hiába lépek ki a játékból és hiába inditom újra a gépet. Megint csak a rendszer visszaállitás segitett. Mi a bánat lehet ez, nem lehet valahogy a win újra rakást megúszni? Nagyon nincs humorom hozzá..
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #34766 üzenetére
az enyém sem fax full cover blokkla 1350-en bf4 alatt.a lényeg ezeknél a kártyáknál,hogy ha 75 fölé megy a vrm hömérséklete ott kezdenek el hibázni.(OC -nál)
-
R3laX
addikt
válasz
Rabbitf_24 #34507 üzenetére
13.12 WHQL-el nekem tök ugyanúgy fut minden 7950-el. Mióta bios-t cseréltem semmi gondom.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #34367 üzenetére
VGA kártyát rendeltem mert a konfigom már kész van és per pill HD 5850-et cserélem le. Azt már eladtam és pár nap és itt van az új kártya. Igazad van nagyon jó haverok vagyunk a tuningal. Most is 4.8 Ghz-en jár a proci.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Rabbitf_24 #34246 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #34242 üzenetére
Valaki kicseréli a másikra?
-
zack
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #34240 üzenetére
113-MSITV278MS.181 TAHITI B0 XT2 C38620 GDDR5 3GB
015.030.000.002.000000
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #34062 üzenetére
Majd feldobom es tesztelgetem en is, ha lesz driver. Addig csak feleslegesen idegelem magam
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #34060 üzenetére
Nekem semennyit, rogton elhalnak. Viszont gpu lehet hogy menne 1200-1220 kozott, de amig nincs tuti stabil friss whql driver es a bf4 is fagyogat, nem kuzdok vele. Mivel a BFek a fo jatekaim, azokon szoktam beloni a tunningot, de amig az a kaka a semmitol is hajlamos fagyni...
-
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #33925 üzenetére
Mit történt?
-
Raggie
őstag
válasz
Rabbitf_24 #33887 üzenetére
Ez már most jól hangzik!
Kíváncsi leszek a sufnituningra!
-
Daffchy
őstag
válasz
Rabbitf_24 #33882 üzenetére
Köszönöm! Ez jó irányadó!
Az miért van, hogy ha a nyák hátulján lévő 100%-os venti gombot benyomom (terhelés nélkül próbakép) akkor 35-ről 36-ra ugrik a hőfok, ahogy kinyomom visszamegy...Nem, hogy hűl, még melegszik 1 fokot...
Ha visszahülés fázisában csinálom akkor is emelkedik mindig +1 fokot... ez milyen már!
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #33869 üzenetére
miért tudna többet? gpu válogatja,nem kártya,hogy melyik az erösebb.nekem a ref nyákos is viszi az 1350mhz-et,amit nemsok lighting és matrix tud hiába sokkal drágább.
-
Daffchy
őstag
válasz
Rabbitf_24 #33869 üzenetére
Én nem szidtam. Annak jobb volt a hűtése is mint említettem.
A biztonság kedvéért lett ez csak...
Fesz emelés nélkül kb mit kell bírnia a Matrixnak?
VGA tuningban nem vagyok jártas.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #33655 üzenetére
százalékokban ki lehet számolni arányosan fog az fps is csökkeni a legtöbb esetben
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Rabbitf_24 #33490 üzenetére
Neked 1200on milyen fesz kell?
-
daveoff
veterán
válasz
Rabbitf_24 #33395 üzenetére
Akkor nálad rendben vannak a kártyák, örülj neki, nekünk nem volt ilyen szerencsénk sajnos. Mondjuk a helyedbe biztos kipróbálnám kikapcsolt cf-el külön a két kártyát....
-
daveoff
veterán
válasz
Rabbitf_24 #33375 üzenetére
Azért mert neked a két kártya tuti nem pörög 100%-on 1150-en. Mennyi a kihasználtság, 70-80%?
(#33377) tom_tol: Mindig 1256mV-ot kap a kártya, ha a TDP limit engedi mindig 1150-en megy.
-
tom_tol
addikt
válasz
Rabbitf_24 #33375 üzenetére
Hogy néznek ki ezek a karik feszültség ügyben.
Alap 1070, boost 1150 MHz. Mikor mennyi a vcore ? -
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #33111 üzenetére
Azért ez csak 20cm hosszú, és bele kell menjen valamelyik PCI-E slotba és akariba is, és megtörni se szerencsés, szóval azért nem oda rakod, ahova akarod... Ezenkívül a hangfal/fejhallgató madzagjait is így trükkösen be kell vezetni a házba. De amúgy ja, én csinálnék neki egy kis karton kosarat, hogy a teteje szabadon szellőzhessen, de oldalra csúszva ne tehessen kárt semmiben, és benne se eshessen ilyen okból.
Ha ez ilyen burkolt hangkari, akkor a doboz mellett az ESD zacsi se kell szerintem.
De mindenképpen érdemes előre méregetni, hova kerüljön, hogy tuti elférjen.
(#33112) HeZzZ: Nem a burkolat rezonál? Arra sajnos hajlamos... Nálam is rezonált az új karim, kicsit meg kellett igazítani a ventibe menő drótokat, ha benézel oldalról felülről, látszanak, ott a burkolat mögött és azóta nem csinálta.
(#33121) =HG=: Én maradok a belülről kevésbé patika, de mégis szuper szellőzésű Silverstone FT01-emnél. Különben is, egy marék megfelelő méretű bábelkötegelő mindent megold...
-
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #33107 üzenetére
Ilyen:
Pl.: [link]
5-10 dollár között szokott lenni az áruk.20cm-el arrébb tudod rakni vele a kártyát, ami nagyon sokat jelenthet.
Néha amúgy itthon is találni eladó példányt. -
ThodEE
őstag
válasz
Rabbitf_24 #33107 üzenetére
-
trufa12
addikt
válasz
Rabbitf_24 #33103 üzenetére
Mennyibe adod ?
-
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #33103 üzenetére
És ha legalulra teszed, egy PCI-E hosszabbítóval? Hátha esetleg a gép aljába beférne....
Kár lenne azért a jó kis hangkariért...
-
WaterWawe
őstag
válasz
Rabbitf_24 #33096 üzenetére
Pedig ezen elméletileg minőségi hangkari van.
Szerintem tedd be felülre, ez is ugyanolyan nyák mint bármi más, nem lesz baja. Az enyémnek sincsen -
trufa12
addikt
válasz
Rabbitf_24 #33096 üzenetére
De gyönyörű te jó isten
-
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #33091 üzenetére
Akkor vegyél valami olcsó alapmodellt, amiért nem kár, ha pár év múlva kuka lesz a melegtől.
Az alaplapit egy olcsóbb modell is porrá alázza.
-
WaterWawe
őstag
válasz
Rabbitf_24 #33091 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #33089 üzenetére
Dehogynem.
Alájuk kéne tenni, minél messzebb tőlük...
-
válasz
Rabbitf_24 #32987 üzenetére
Ez nagyon erdekes
Nalam is 6x... Ezek szerint amit tuning kartyanak probalnak eladni azok mind 6x%-uak es egyik sem valami tuning rekorder
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32987 üzenetére
Thx! Akkor hasonló szivárgásúak mint az enyém.
Vasárnap még kipróbálom egy másik gépben, aztán hétfőn hívom az iPont hogy mi legyen vele. Legjobb forgatókönyv az lenne ha rá tudnék fizetni egy R9 290-re, csak még k*rva drága. 160K körül lenne akkor elhoznám.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32982 üzenetére
ASIC mennyi nálad? Nem mintha számítana, de nekem a 60% nem sok jóval kecsegtet...
Kérdés: 8 napban álljak el a vásárlástól és várjak 1 hónapot a zsére, vagy 3 munkanapban vigyem vissza és gariztassam? vagy mindenképpen 1 hónapot kell várni a pénzre? (és ha ráfizetnék drágábbra?)
-
TTomax
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32906 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
Mivel egy kari 1000/1450-en csinál nálam 42.6FPS-t Valley-ban [link], így szerintem két karival 15%-al magasabb órajelen ennek a 212%-a teljesen jó eredmény.
Közel tökéletesen skálázódik ebben a progibana CF ezekszerint.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32915 üzenetére
Ma 0:00-tól már lehetett vele tolni
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #32915 üzenetére
De jól tudod. Éjféltől érhető el.Tegnap/ Ma éjféltől
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32908 üzenetére
"Most pucoltam ki a rendszert driver ügyileg nullára és raktam fel a 8as beta-t"
Pontosan hogy csinálod? Én így: [link]
Nekem sincs még fent 8-as beta, de BF4 így is jól megy, bár amikor omlik össze a kurva i*ten is, na akkor azért megállunk gondolkozni 30 FPS-el...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Holnap berakom a másik kártyát és én is tolok egy CF-et
Csak az a baj hogy a másik kártya csak egy sima 7970.
De vasárnap már két Lightningal fog menni a teszt.Szerintem nagyon jó az eredmény, nekem alapon egy kártya 990 pont körül adott.
-
TTomax
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32897 üzenetére
Mindkettönek saját profilja van.Ott a képen amit linkeltél eggyel lejjebb kell kattintani ott tudod bepipálni amit akartál.Mindkét bench menne nélküle is, de csak ha fullscreenben van.Ablakban nem megy sehol a CF, ezért is van pl a bf4ben borderless opcio.
-
válasz
A Valley meg a Heaven?
Semmire nem jók, kártyákat hasonlítani esetleg, de tesztelésre ott vannak a komolyabb játékok. -
HSM
félisten
válasz
Miért nem teszteled ki őket külön-külön? Akkor legalább tudnád, melyik mit tud. Úgysincs két egyforma tuningos.
-
válasz
Rabbitf_24 #32894 üzenetére
20ból 19 helyen mennie kéne a CF-nek, nem tudom mit szenved össze a géped a cuccal
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #32894 üzenetére
Amd féle előre bla bla bla-t Azt hiszem. Már nincsenek meg a kicsik, de ment a cf tuti. Próbáld meg mással is, hátha, de mennie kellene.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #32890 üzenetére
Skrollozd feljebb, ott kell lennie bal oldalt add new vagy valami hasonló opciónak. Valahogy így :[link]
-
TTomax
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32853 üzenetére
Akkor a CCC verziód bugos...
-
TTomax
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32850 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32844 üzenetére
Ahogy írtad, akkor nagyjából kihjatja 3Dmark alatt. Javaslom egy nem is olyan régi posztom: [link]
-
Raggie
őstag
válasz
Rabbitf_24 #32847 üzenetére
Teszteld valami mérsékelten régebbi játékkal (Crysis vagy BF3) azoknál tuti van már jó CF támogatás a driverben.
Játék alatt meg HWinfo és Rivatuner statistic Server kombóval nyomd ki a kihaszáltság százalékokat a képernyőd sarkába.
(mármint ha csak azt akarod megnézni, hogy ki fogja-e hajtani a CPU-d a kártyáidat)
-
Raggie
őstag
válasz
Rabbitf_24 #32844 üzenetére
Játék alatt nézd! A szintetikus teszprogramok sokszor nem valós képet festenek ezekről a dolgokról.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #32785 üzenetére
Könnyen megnézheted hogy miben kapsz kevesebb pontot, gpu vagy cpu score-ban a leosztásban. Gpu score tesztek nem nagyon terhelil a procit szóval oda biztos elég a procid most is hogy kihajtsa 100%-ra a kártyákat.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #32785 üzenetére
jolenne legalább ha feltolnád 4.7re
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #32774 üzenetére
Itt van még egy alap órajeles gyári tuningos CF eredmény.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rabbitf_24 #32774 üzenetére
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #32698 üzenetére
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #32687 üzenetére
ahol bekapcsolod a crossfire-t
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #32683 üzenetére
calatyst-ben beállitottad a hogy a nem támogatott alkalmazásoknál is használja a crossfire-t?
-
válasz
Rabbitf_24 #32683 üzenetére
Ez nagyon karcsu
tuningal jobbant ment az 1 kartya
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #32678 üzenetére
extremehd,álltalában ezen szoktuk,valley-ben ez fullhd heaven-nél viszont 1600-window
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Rabbitf_24 #32675 üzenetére
használja alapbol mind2-t csak egyet jelez ki
-
válasz
Rabbitf_24 #32657 üzenetére
A tiedet en hoztam, annak nem lehet baja!
-
Rocko66
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #32498 üzenetére
A jelenlegi alap beállítások így néznek ki:
Mit és mennyire érdemes állítani így kezdésnek?
Bios kapcsolót mind1 melyik állásban hagyom,mind a két állásban lévő bios felülírható,vagy csak ha bekapcsolom? -
Rocko66
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #32493 üzenetére
Ok köszi!
Közben utánaolvastam a bios kapcsoló funkciójának.
Nem egyszerűbb lenne rápakolni egy olyan biost ami már le van tesztelve staibilás terén?
Honnan tudod ilyet szerezni? -
szasanyi
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32420 üzenetére
És ezzel mit is akarsz mondani? Csak mert 650W-os táp volt kérdés, míg nálad 800W-os szolgálja ki... na ná!
Motion_Blur: az általam linkelt tesztben nem FURMARK futott, hanem játék! Csak mondom, ha elkerülte volna a figyelmedet. Tápra van garid?
-
szasanyi
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32409 üzenetére
Tesztben vmi olyasmit írtak, hogy drága aktív átalakító kell hozzá, mert ez nem elég.
Most nem lenne gond, mert van a monitoromon DVI és DP csatlakozó is, és 1080p a felbontás, de később (esetleg az eladáskor) lehet ez probléma. Egyébként ezek a kártyák 1080p-nél nagyobb felbontásra többnyire nem elegendők, viszont a 120Hz esetleg hamarabb kellhet.
-
zack
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #32375 üzenetére
Te mit választottál a játékokból?
Nálam kettő már megvan...Sniper Elite V2, és FC3. Egyikkel se játszottam még. A harmadik, a TR lenne, de azt végigtoltam már, és a multija tudtommal nem túl acélos.
De ugye a 2 kártyával majdnem az összes játékot le tudod szedni. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32392 üzenetére
"Igen, a ref sapphire 7970-em is ment 1200-at, de akkor már átjöttek a szomszédok, hogy felszáll a helikopter még az idén?"
-
Attix82
addikt
válasz
Rabbitf_24 #32383 üzenetére
Vissza raknád alapra? És 1 GPUn megnéznéd mennyire megy fel a hőfok és a venti MSI konbustor GPU burn opcioval?
-
szasanyi
félisten
válasz
Nice!
Csak nem értem...
Persze, hogy benne van a NSF kupon játékválasztékába a FC2, de azért nem értem, mert úgy tüntetik fel, hogy még + FC3. Akkor ez nem igaz? Simán vagy egy NSF kupon azt csókolom?
Attix82: ez érdekes, honnan tudod? Meg hát a Rabbit tapasztalati ezek szerint placebó hatás következménye?
-
Attix82
addikt
válasz
MSI 7970 Lighting BE 1,188 V ra van belőve gyárilag. Rosszul írják a programok, hogy 1,256V.
Azért megjön a hangja rendesen ha 99% teker, MSI konbustorral fűtöttem 80 fok és 80% venti 3100 fordulaton tekert.
-
szasanyi
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32373 üzenetére
Te valóban benyomtál 2x R7970 Lightning BE kártyát?
És a fesz mennyiről mennyi is lett? Hőfokban mit jelentette ez? Nem durvul nagyon a két kártya hangerőben? Köszi!
MOD - még annyit... a NS Forever kupon világos, de az a +FC3 hogy is van?
-
deadwing
addikt
válasz
Rabbitf_24 #32336 üzenetére
Nem ártott volna egy gpu usage % érték is. Lehet csak 60-70%-on mennek
-
válasz
Rabbitf_24 #32336 üzenetére
1150mhz n cf ben, ennel hova jobbat
A hang megoldodott?
-
válasz
Rabbitf_24 #32340 üzenetére
Én tudom
HSM: Bocs, rosszul mondtam, asszem 1165-en még stabil volt. A fölött semmi.
-
HSM
félisten
válasz
Rabbitf_24 #32326 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest