- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
titán
Annak is utánanézhetsz, terhelve felugrik-e az órajel, nem-e esetleg beragad valami miatt 2D közelében..ha más játékban is így viselkedik, esélyes.
A többi vas rendben van, táp is el kell bírja..szóval tippre a VGA körül van valami, esetleg magával a játékkal, de ezt csak Te tudod kideríteni.#22462
A 2. mondatoddal meg is magyaráztad..több, mint esélyes, hogy az a gond. Itt nem fogsz segítséget kapni, amíg ez a tényállás..próbáld ki más (lehetőleg eredeti..legalábbis biztos forrásból származó) játékkal, nem lesz gondod.PCIe átalakító elméletileg nem okozhat gondot, de egy próbát megér hogy külön ágakról kötöd be. A CX430 nem a legcombosabb 12Von a maga 28A/336W értékével, de alapon nem lehet gondja elvileg, bírnia kell.
-
kovsol
titán
A pár FPS számszerűsítve mit jelent pontosan ? Milyen felbontásban játszol? Ha 1920x1080 vagy alatta akkor very high és 2xSMAA mellett is 30+ fps meg kell legyen.
+Speed(R) kérdéseit is válaszold meg.mod: látom szerkesztettél, szerintem egy másik játékkal is teszteld le, mondjuk FarCry3 BF3 vagy hasonló vga gyilkos játékkal és kiderül a játékkal van-e gond vagy egyéb.
-
V.Dave
senior tag
nekem csak a windforce hűtéssel van bajom, régen a gtx 460-on olyan hangja volt mintha egy egyfolytában fújna a szél. És az csak 2 ventis volt ez meg 3
ja meg fix volt a fordulatszám állandóan 1400-on pörgött azért volt hangos, gondolom ez a 7870 esetében sem változott. Mondjuk én használtan vettem az enyémet (gtx 460) de egy idő után kopogott benne a csapágy szóval én soha többet gigát.
-
Apollo_21
addikt
Az Asus v2-n a hűtés "hang" nálam kb 60% ventinél jön meg..én onnantól hallom ki a gépzajból..itt kb 2500at pörög a venti..de 55%on használom 2200as fordulattal...a házventim hangosabb...csak ajánlani lehet!
Terheletlen állapotban 39, egyébként olyan 55-65között ingázik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest