- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
HUNgaroczel #34634 üzenetére
Arra, hogy pl. ha fekete a képrenyő, hang megy tovább, akkor az túl sok.
De lehet enyhébb esetben csak képhiba, stb. Ne keverd össze a topic átlagát a saját kártyáddal, az lehet lényegesen jobb és rosszabb is. Szerintem először gyári értékekekn teszteld le, ha ott minden jó, akkor gondolkozz OC-ban, bár abban a szerencsétlen GPU-ban már nem sok tartalék van, az is 100%.... A GCN-ek 1100Mhz GPU fölött már el tudnak fogyni...
Húzásra a Sapphire TriXX-et, vagy az MSI afterburnert ajánlom, szigorúan a rendes AMD oldaláról leszedett driverrel, nem az Asus saját vackával. De ezeket a felsorolt programokat is csak akkor, ha biztosan tudod, mit csinálsz velük, avatatlan kezekbe szvsz nem valók.
Ilyen szempontból a Catalyst Control Center a legjobb, ott azért nem tudod tönkretenni a kártyát olyan könnyen, bár instabillá ott is tehető a kari, ha túlhúzod a csúszkákat.
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
HUNgaroczel #34634 üzenetére
ne oc-zd az oc-t
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
HUNgaroczel #34624 üzenetére
tehát ugye ez egy oc darab +100-zal kezd. A referenciához képest. én mondjuk olyan max 1150 et saccolok. de gyári oc-n túl ne várj sokkal többet. valszeg Asus kipréselte belőle már azt, amit még üzembiztosan bírnia kell. Meg szerintem be is határolta...
-
HSM
félisten
válasz
HUNgaroczel #34627 üzenetére
Az a default, ha uninstallálod a hulladék tuningprogramját, a Catalyst Control Centerben nyomsz egy gyári alapbeállításokat az Overdrive (túlhajtás) menüben és rebootolod a gépet.
-
gyuszaa
őstag
válasz
Attól függ mekkora az alapfeszültség, vagy honnan kezded. Mekkora órajelet próbáltál a ref. helyett?
Memóriához nem nyúltál? Mert az okozhatna ehhez hasonló problémát túlhúzásnál.1100-1200 Mhz között ( Utóbbi mostani kártyáknál eléggé esélytelen. )
Nem ilyen hibát kéne produkálnia túlhúzás esetén, alapon teszteld, és ha jelentkezik a probléma próbáld ki másik gépben, ismerősnél vagy akárhol.
-
marcusa
addikt
válasz
Amit tutira bírni a kell a gyári értéken felül, az 0 Mhz... Sőt, ha garanciáztatod, ott is biztos lehetsz benne, hogy teljesen alapon fogják tesztelni, így te is így tedd. Ha ott is kijön a hiba, akkor valóban gariztatni kell.
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
HUNgaroczel #34620 üzenetére
egy tesztprogram lefut rajta? 3dmark vagy hasonló?
mondjuk oc-ban gyenge vagyok, de szerintem ha egyszer valaminek kisütöd az agyát az többet nem indul el. vagy megy vagy nem. Szerintem nincs olyan, hogy legyengül a kártya, de mondom ebben amatőr vagyok. Hőmérséklete rendben van a kártyának?
üdv -
gyuszaa
őstag
válasz
HUNgaroczel #34620 üzenetére
Ha tuning programot visszaraktad default-ra akkor ki lehet zárni ezt is, próbáld ki másik gépben.
Sajnos több mint valószínű pórul jártál. -
Charli Firpo
csendes tag
válasz
HUNgaroczel #34616 üzenetére
hőmérséklet?
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
Szia
Driver uninstall, ujraindít, driver install, újraindít. Minden játék lefagy? vagy csak egy.
Olyan nincs hogy nem használ belső memóriát. Ha látsz a monitoron képet akkor memórát kell használjon.
ez eléggé overclockolt fajta. Nem biztos, hogy sokat tudsz még kifacsarni belőle. -
gyuszaa
őstag
válasz
Úgy néz ki kifogtál egy blackscreen-es kártyát.
Hang beragadás elég árulkodó jel. Csak újraindítással lehet visszahozni?
Ram/Cpu/Vga -t alapon használod gondolom, ha nem akkor bios reset.Itt egy videó a jelenségről.
Hol vásároltad és mikor? Készleten maradhatott valahol, na de asus-nál?
Valószínűleg garanciáztatnod kell, ha ez a hiba áll fent akkor hibás kerámia kondik okozzák a problémát.Milyen gyakran fordul elő, több játéknál is tapasztaltad?
-
Pferi
senior tag
válasz
HUNgaroczel #33833 üzenetére
Ezt már többen is panaszolták itt a fórumon, nekem is előjött a Firefoxnál és ha jól emlékszem a hardveres gyorsítást kell kikapcsolni a böngészőben hogy ne legyen ilyen megjelenítési hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest