- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgaroczel
tag
válasz
Charli Firpo #34622 üzenetére
Úgy próbáltam oc-zni hogy 3d mark lefusson. De az úgy kapott értékekkel is kifagynak a játékok.
(#34621) gyuszaa Defaulton azthiszem nem is próbáltam:$ Lehet hogy amint feltettem a progit hozzá már kicsit belepiszkáltamVan egy lap ilyen Gaming beállítás, azzal azt hiszem nem fagy ki. Mennyit kéne bírnia a GPUnak húzásba kb. (tudom mind változó de azért egy nagy átlag, vagy arány tuti van.)?
-
HUNgaroczel
tag
válasz
gyuszaa #34617 üzenetére
Csak újraindítással lehet visszahozni... :/ Nem lehet hogy annak a hibája hogy próbálgattam húzni? :/
RAM/CPU alapon megy. Igen mint a videóban, egyszer csak fogja magát és lelövi, nem is akkor amikor új pályát tölt vagy sokan vagy sok minden mozog, csak szimplán paff és kész.
Júli. 2. vettem az iPon-nál.
Elég gyakran, Crysis 3, Bioshock... -
HUNgaroczel
tag
válasz
dethroner #34615 üzenetére
Sziasztok!
Játék közben fekete képernyőre vált a kép és a zene folytatódik a HD7870-DC2TG-2GD5-V2 kártyámmal... Mi lehet a baj? Használom a Gpu tweak progit és ahogy néztem a monitorizáló részét, az azt mutatja hogy soha nem használja a beépített ramját :/ + Kb mennyire kéne hogy tudjam húzni?(Bocs de kezdő vagyok, viszont jól szeretném beállítani)
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2 videokártyát.
Mióta bent van a gépeben a kártya azóta néha kikockásodik a böngészőben a kép...
Hibás a kártya, vagy driver?
Meg a hozzá adott tweaker progi mutatja hogy mennyire használom épp a gpu-t meg a saját ram mennyire megy és amióta csak használom azt jelzi hogy a ramot soha nem használja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest