Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Az , hogy 500w-os táp kell neki úgy ahogy van hülyeség.. Mielőtt terjeszted az igét nézz körbe.. A gyártó azt azért írja oda mert van aki no name táppal hajtja a masinát és azok a hulladékok soha sem adják le ami rájuk van írva, ezért méretezi túl a gyártó a tápot. Simán elég neki a 400W minőségi táp is..
-
Pferi
senior tag
Én is a tápra gyanakszom, de sajnos mivel vidéki vagyok, és nemrég költöztem, nincs ismerősöm akitől kölcsön kérhetnék egy erősebb tápot. Az itteni boltokban meg ami tápot készleten tartanak, azt inkább nem raknám be a gépembe. A szokásos Kodegeny meg társai tápok, nyócezeré haccáz vattos, jó az a gépedbe jelszóval. Egyenlőre elvagyok a két maggal, 1-2 hónapon belül úgyis lecserélem az alaplap+procit, és akkor a tápegység is egy erősebbre lesz kicserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest