- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
bozont #48625 üzenetére
Az, hogy 1x-2x megfagy, éppen, hogy nagyon komoly probléma. Azt jelzi ugyanis, hogy a határon teljesít a kari, ami alaposan lecsökkenti az élettartamát. Szóval ilyen tanácsokat sztem ne nagyon adj. Mellesleg a mai gagyi, menthetetlen játékoknál nem kimondottan egészséges (stroke, infarktus, stb), ha lefagy a cucc.
Lap nem írja ki az uefi verziót?
Csodálkoznék.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
bozont #48625 üzenetére
Kicsit állítgattam, így már 62 foknál megáll úgy, hogy még nem hallom a venti zaját. A feszültséget nem tervezem bántani, de lehet, hogy a kártyát sem, mert az én mérésem eredménye meglepett
:
Nekem ezt tudta az említett beállítások mellett a kártya. Jön a watchdogs 27.-én, akkor majd kiderül, hogy kell e valamit bűvészkedni, hogy élvezhetőbb legyen a játékélmény
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
bozont #48617 üzenetére
Igazad volt. Valley alatt végig 1140-en ketyegett a kártya. Max hőmérséklet 67 fok volt, az előre beállított venti programmal, ami azt jelenti, hogy 85 fokig 20%-nál nem pörög feljebb a venti. Miért mondod, hogy rossz lenne a hűtése? Amikor vettem, ezt hozták ki hűtés szempontjából a legjobbnak és a leghalkabbnak
Te milyen drivert illetve bios-t használsz? Írja a GPU tweak, hogy van új bios update, de hibát jelez a frissítés közben?! Át kell esetleg kapcsolnom a kártyán található kapcsolót, vagy mi a teendő ilyenkor?
Egyébként a te kártyád Full HD felbontáson, 8xAA-val , egy monitorral, 3d hang nélkül, ultra minőségben, DX11 el mit produkált Valley alatt? Látod annak értelmét, hogy a kártyámat a jövőben feljebb húzzam? Az a helyzet, hogy tartok a garanciavesztéstől.
-
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
bozont #48614 üzenetére
Speciel intel extreme tuning utility-vel nyomattam benchmarkot rá, mert elvileg 100%-ra kihajtja. A hőmérséklet abszolút nem volt magas, max 64 fok. Szerintem ez korrekt érték. Ha elindítóm a tesztet, akkor egy darabig 1140-en van pár mp-ig, aztán 1050-1061 és utána a teszt vége előtt vissza ugrik 1120-ra. Akkor ez így normális?
A power controlt catalyst-ban vagy GPU tweak-ben Power Target néven húzzam feljebb? Köszönöm a válaszodat!
-
Norbika88
senior tag
válasz
bozont #48455 üzenetére
Intel...igen
AMD párti voltam mindig, jobban mondva ehhez volt "kedvem".
Most vettem egy sabertooth deszkát, tehát mindenféle képen FX be kell gondolkodnom.
Akkor marad a 8350, mert 9xxx sorozat kicsit el van szállva árban meg 220w os TDPvel, szobát lehetne fűteni télen. -
CirrMee
addikt
válasz
bozont #48394 üzenetére
GPU-z egy ideje szereti kiírni (gyártót) a nem olyan régi kártyáknál.
Egy gyártó jellemzően ugyanahhoz a kártyához ugyanazt a memóriát használja, amíg tart a széria. Megy az Elpida is, nekem pl semmi bajom vele, 1500 -as tempót nyomja jó ideje a gyári 1400 -as érték helyett.
-
-
MZsoltee
veterán
válasz
bozont #43543 üzenetére
Nem igazán érdemes várnod a legelső generációs intel 2500k alig lassabb a 4670knál, főleg ha tuningot is nézzük! Nem hiszem hogy a tock(modell frissítés) lépés akkora előrelépést fog hozni ha már a tick(foglalatválzás) nem hozott.
Gabrikovics :Mit akarsz látni egy 2006-os programban? TEgyél fel valamit, ami DX11-es..
-
Dany007
veterán
válasz
bozont #42758 üzenetére
Mért ne futna maxon?
Jó a sok kis csúszkát nem kell maxra tolni mert 2gb v memória sem elég. De amúgy meg fut maxon. Legalábbis nálam 270x mellett. Olyan 55-45fps-sel átlagban.
Persze ha már a modot is mellé teszed akkor már kérdéses.De kitudja. Majd kipróbálom.
Mondjuk furcsa, mert a V-sync valamiért 56fps-re korlátozta és nem 60-ra. Pedig ment volna 60-ig is.
-
kovsol
titán
válasz
bozont #41893 üzenetére
1920x1080 mellett 2+GB főleg akkor kell ha kimaxolt szűrökkel játszol. Ezek a kártyák most már az új játékokban 2xAA vagy FXAA-nál többre nem képesek úgyse. Ahol igen, ott meg elég lesz a 2GB is. GPU erő előbb fog elfogyni.
4GB-os verzióra ráírhatnák, hogy Crossfire Edition -
R3laX
addikt
-
Speed®
titán
X4-955 mellé (ha igaz az adatlap) a 7850 is overkill..arról nem beszélve, hogy nem írta, mennyiért venné a 7850et, ergó honnan tudod, hogy csak +5k?
Joco175
Aláírásodban javítsd légyszi az "agy" szót "adj"-ra, mert kiégeti a szemem
Mondjuk olyant se ismerünk, hogy "megölőm", jobb az simán "megölöm"-nek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest