-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
fatallerror #4613 üzenetére
Oh..tényleg...bakker... xD
Asszem visszafekszem... -
Atesz1978
senior tag
válasz
fatallerror #4509 üzenetére
Igazad van nem is figyeltem!
-
törölt tag
válasz
fatallerror #4448 üzenetére
Ja.
Ezt nem tudtam.
Én meg azért másoltam, mert azt hittem, hogy azt hiszed, hogy csak annyiban javult.
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #4448 üzenetére
És ha nekik megvan? Valahogy csak fejlesztik a drivert, nem?
-
törölt tag
válasz
fatallerror #4444 üzenetére
Improves performance up to 5% in Max Payne 3
Includes single GPU performance updates for Far Cry 3
Improves CrossFire scaling for Planetside 2 (Crossfire scaling is still limited to ~30% at 2560x1600)
Resolves the Skyrim lighting issue (missing a lighting pass) for the AMD Radeon HD 7900 Series
Resolves the hang encountered playing Dishonored on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 Series
AMD Catalyst 12.11 Beta 8 for Linux includes significant performance improvements for Left for Dead 2 -
bozont
veterán
válasz
fatallerror #4395 üzenetére
Köszi, de ~40km-re lakom, annyit meg nem éri meg utazni ez miatt. Nekem is van már rájöttem, a 4870 mellé járt. De az meg kölcsön van unokatesómnál, majd szólok neki hogy hozza el a hidat. Vagy veszek egyet az egyik közeli boltban, gondolom nem olyan húzós tétel.
-
fatallerror
addikt
válasz
fatallerror #4395 üzenetére
rosszul emlékeztem, mégsincs
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #4340 üzenetére
Ha csak ilyen van a boltba, és nem tudok várni, amíg rendelnek másfajtát, mert nekem rögtön kell.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #4321 üzenetére
Istenem...............
Arról volt szó, hogy az enyém miért 80 fokos... másnak csak 60 fokos, az enyém biztos rossz... Csak elfelejtett szólni, hogy egyedi profilt állít be és míg nálam maximum 32%, nála meg 55%-ig is felpörög. 55%-on hangos, 32 körülig nem. Az meg nem érdekel, hogy 80 fokos, ha 99%-on van terhelve, zárt házban, (egyenlőre) házventilátor nélkül.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #4319 üzenetére
Biztos csendes, az enyém is az. Úgy 35%-ig. Mivel a te kártyád más kártya, nyilván nem ugyanazt a hangot produkálja 35%-on. Így össze sem kell hasonlítani. Na de én skippelem ezt a témát. Túl lett rágva.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #4257 üzenetére
Mélyen hallgat... lehet 1400-nál is több.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #4255 üzenetére
Arra a játékra vettél Sapphire Kaport?
Mennyi az fps-ed? 1400?
(nem trollkodok) -
törölt tag
válasz
fatallerror #4253 üzenetére
Ha lenooboznak, meg lecheatereznek, csak akkor szoktam tuningolni, meg benchezni.
(#4253) fatallerror: csak BF3-al játszok (illetve egyik haverral elkezdtünk Torchlight 2-vel bohóckodni). Ha már BF3. Jelentősebb jobb grafikával tudok játszani, mint 2 hónappal korábban. Gondolom ehhez csak az AMD-nek és a drivereinek van hozzá köze, a BF3 fejlesztőknek semmi.
-
Silenzio
addikt
válasz
fatallerror #4249 üzenetére
Nem is kell akkorra már. Pár év és az Intel beépíti a Larrabee-nél kikísérletezett megoldásokat az APU-iba. Már rég valós idejű raytracinget kéne futtatnunk, helyette holmi DirectX-ekkel szopunk. Ide nekünk vissza a szoftver rendert! A programozói lelemény határozza meg a technológiát, ne az idióta Microsoft elhibázott keretrendszerei.
A teszt még egy hetet várat magára, elutazom kikapcsolódni.
-
Silenzio
addikt
válasz
fatallerror #4246 üzenetére
Nekem GTA IV-ben 60%-on megy a CPU és 50-en a vga. Az most milyen limit?
-
válasz
fatallerror #4246 üzenetére
kb. így lehet őket besorolni:
- 7750 és 70: alsó középkategória / lower midrange
- 7850: középkategória / midrange
- 7870 és 7950: felső kategória / high end
- 7970: csúcskategória / enthusiast
- 7990: luxusegzakt ez sosem lesz, persze.
-
Silenzio
addikt
válasz
fatallerror #4225 üzenetére
Max Payne 3-at 9800GT-vel toltam végig, nem nagy wasistdas játszhatóvá varázsolni.
Amúgy nem low-ban nyomtam, szóval nincs nagy gépigénye.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fatallerror #4192 üzenetére
Mondanek szivesen FPSt is, csak nincs helyem feltenni XD
Jovoheten mar muszaj lesz megvenni vegre az uj vinyot, mert ez igy nem allapot
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fatallerror #4187 üzenetére
En toltam, FPSt nem tudok mondani, de nagyon szepen futott!!
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #4185 üzenetére
Max payne 3 i7-3770K + GTX670---3D-ben 30FPS természetesen minden maxon. CPU 50% körül
-
Silenzio
addikt
válasz
fatallerror #4182 üzenetére
Plusz 1500. Ezekhez bőven elég a gyári hűtő, hangyaf@sznyit sem melegednek. Egy belépő szintű procira nem teszünk hiperszuper hűtőt. Már csak azért sem, mert nem igazán lehet tuningolni szegényt.
bozont: semmi különbség nem lesz. az SSD nem befolyásolja a grafikus teljesítményt. Játékot se érdemes rátelepíteni, nagy adatcsomagok mozgatásában semmivel sem gyorsabb, mint egy jó HDD. Ami azt illeti, az új, 3 terás Barracudám gyorsabb, mint a Kingston V200+ SSD-m. SSD-re rendszert kell tenni, véletlenszerű írásban verhetetlen. 8 másodperc alatt bútol be a Windows.
-
mackosajt
addikt
válasz
fatallerror #4159 üzenetére
olvastam én, de fészen is láttam
-
törölt tag
válasz
fatallerror #4130 üzenetére
Szegény, hogy szív a procival.
Prociból sosem elég.Nem mondom, hogy 100%-ban kihasználom az i5-ös Ivy-t, de a korábbi i3-as Sandy-m néhol lehetett volna több. Az után az i3 után nézegettem az i7-t is, de nem igazán tetszett az az ötlet, hogy +20-25% teljesítményért fizessek 50-60%-al többet. i5-t minden háztartásba.
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #4127 üzenetére
A vga jó, nem kell bánni. Ha később beújítasz egy erősebb procit, akkor pláne nem fogod bánni.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
fatallerror #4127 üzenetére
"még1x ekkorát nem fogok tévedni" Nem tetszik a kártya?
-
Atesz1978
senior tag
válasz
fatallerror #4124 üzenetére
Az enyém is azokon az értékeken mozog!
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #4122 üzenetére
Nálad az X3 kb 75-80%-on hajtja a gpu-t, így nem melegszik annyira. Az enyém folyamatosan 99%-on megy.
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #4120 üzenetére
Dirt 3 alatt 60 fokos.
-
Trebron09
őstag
válasz
fatallerror #4046 üzenetére
"feleslegesen"? Na majd visszaolvasok.
-
Trebron09
őstag
válasz
fatallerror #4022 üzenetére
OFF:
Mi lenne ha az 5750-nek egy indulóárat is megadnál? Szerintem több lenne a jelentkező.. én amikor innen vásárolok kapásból "elgörgetem" az 1Ft-os meg az "alku szerint" témás cuccokat. Csak egy tipp.. nem okoskodni akarok. -
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #4020 üzenetére
Nem tudod feloldani a 4-ik magot?
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #4018 üzenetére
A driver újratelepítéstől a procid nem lesz erősebb.
Miért dobtad volna ki? Megpróbálod eladni a mostanit, és kipótolod, 22-ért kapsz új 965-öst.
-
bozont
veterán
válasz
fatallerror #4015 üzenetére
Mondtam, hogy cpu limit lesz azzal a processzorral, esetleg a tuning javíthat, de sok játéknál nagy érvágás az L3 cache hiánya.
(#4018) fatallerror
Itt volt, bár lehet kicsit körülményesen fogalmaztam.
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #4015 üzenetére
1680-ban ultrán 8xaa: klikk egy x4 955BE nem ár alá, az is olyan 3.6 körül.
-
Trebron09
őstag
válasz
fatallerror #4006 üzenetére
Nem csak az energiamenedzsmentje kavar be a kártyának?
-
ViZion
félisten
válasz
fatallerror #3999 üzenetére
7850-ről nem mondtam se jót, se rosszat... De fHD-hoz inkább ez, mint a 7770. Gondolom véges a $$$ ezért nem mondtam ez feletti karit, gyanítom nem olyat keres.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #3932 üzenetére
Ezért jó boltban vásárolni. face to face. nem neten rendelgetni. Boltban ismered a csávót. ha valami gond van nem veszed át. Max raktáron lesz neki és rendeli a következőt. Általában üzletben olyan, hogy mást küldenek olyan nincs. Procit Giannitól vettem. Helyszínen volt az adott időpontban. 2 perc alatt lerendeztük valamint a garancia papírt el is küldte. Tehát nem csak a levegőbe beszélt.
Többi cuccot meg helyi üzletben vásároltam. Elekrülve a felesleges gondokat. Összeraktam 30 perc alatt a gépet és azóta muzsikál. -
törölt tag
válasz
fatallerror #3939 üzenetére
Áh, szerintem monitort küldenének helyette. Istenem...
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3939 üzenetére
A be lett tanítva azt jelenti, hogy nem csak a kezébe nyomtam a pénzt és majd kapsz valamit, valahol.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3937 üzenetére
Természetesen nem lett elhozva. Aki ment érte, be lett tanítva. Nem tudom melyik lehetett, de ha nem V2-es, akkor nem az, amit rendeltem.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3932 üzenetére
a nagy felbontású új emberrel
-
ViZion
félisten
válasz
fatallerror #3929 üzenetére
Iponon a listázás jó, érthető és viszonylag könnyű behatárolni mit keres az ember. Viszont a kiszolgálás... LOL. Nekem is volt velük ügyem, elég lazák a skacok
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3929 üzenetére
Bázist...
Érthető okokból vagy gyanakvó.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3927 üzenetére
Persze, hogy vissza tudom szerezni, nem ezzel van a probléma és nem is a félreírt számlaszámra gondoltam. Ennél komolyabb problémákat ecsetelgettem. A probléma azzal van, hogy a pénz visszaszerzése általában sok telefonálást és több hét várakozást jelent: a cégek miatt (és nem a bankok miatt, a bankoknak ehhez semmi köze). Minden cég szívesen ül a pénzeden, ha esetleg lemondod a vásárlást vagy bármi oknál fogva nem lesz vásárlás. Én nem utalok előre, ezen és hasonló okokból kifolyólag. Ezek a cégek gondolom azért nem adnak lehetőségek bankkártyás fizetésre, mert mókolnak a számlákkal.
Azért most csak 34 ezerért vásárolsz, rosszabb esetben is 37 ezerért (
), de nem 500 ezerért.
500 ezres vásárlást utánvéttel rendelek futárral, vagy személyesen vásárlok kártyás fizetéssel. A kettő közül valamelyikre mindig van mód.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3922 üzenetére
Én már kaptam sms-t, hogy lehet menni. Fuckyea.
Lányka koráról nem beszélünk, de nem öreg még.
És semmilyen számítástechnikai sz@rságért nem eladó, még mielőtt nagyon belemennénk.
Én előreutalással sehol nem fizetek (használt piac más, de meggondoltan - itt baj még sosem volt). Számtalan példát tudnék mondani, hogy mennyi hátránya van az előreutalásos vásárlásnak. Előnye pedig szinte semmi, ami mégis, azt csak a cégek élvezik. De most magunkról beszéljünk.
Megesett már, hogy a T-Mobile-nak előre lett fizetve egy készülék. Másnap kiderült, hogy téves vásárlás. Fel lettek hívva és természetesen mindent visszacsinálnak. Az aranypontokat kaptam vissza először, értelemszerűen a készpénzt legvégül. Úgy bő egy hónapra rá, ha az emlékem nem csal. Na most kérem szépen...
Nem milliókról volt szó, de még csak nagy pénzről sem, kb egy hétvégi bevásárlás az Intersparban. De nem erről van szó... ne üljenek a pénzemen. Ez csak egy példa volt, képzelj el sok hasonlót, vagy hasonlóan mást. A lista szinte végtelen. Másik hasonló eset a te eseted. Lehet, hogy ez miatt fog késni a vásárlás egy napot. Nem halsz bele, de miért ne vehetnéd át akár ma?!
Mod: mennyire idegesítő, hogy minden postom "[ Szerkesztve ]"?
Mindig átolvasom utólagosan és ha észreveszem, akár utólagosan egy vesszőt is képest vagyok korrigálni. Tudom, hogy ez egy fórum és nem egy ZH, de engem zavar. Kérdés titeket mennyire zavar, hogy minden postom "[ Szerkesztve ]"?
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3912 üzenetére
Erre elfelejtettem válaszolni.
Az e-mail-ben többek között ezt kaptam: "Megrendelését köszönjük! Amennyiben rendelésével kapcsolatban kérdése van, legkönnyebben a Rendelési Számra hivatkozva teheti meg. A rendelése kedden 14:00 órától vehető át.."
Nem tudom, hogy ez az automata-e, de elég világosan leírták, hogy kedden 2 óra után mehetek érte.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #3908 üzenetére
Már pesten csak a leglehagyatottam helyeken kell tojni. Járok pestre szóval semmi gond nincs. Keletin sem. Vannak ott zsaruk. Meg civil biztonságiak is. Ja Komplett gépet vegyél jövőre. minimum 3770 procival.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3910 üzenetére
Persze. Egyik barátnőm hozza is el holnap. Bp-n jár suliba, szóval útba tudja ejteni.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3906 üzenetére
Szerintem a keleti már nem olyan sz@r, mint régen volt. Persze én is szívesebben sétálnék inkább a Váci úton.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #3904 üzenetére
Ja az más. Akkor az úgy megéri. Reméljük nem kúrálnak át
Esetleg ha van kedved várni!!!!
Amúgy nem kell tojnod. Nem elhagyatott hely az. Rendes társas házak vannak ott meg garázsok. -
törölt tag
válasz
fatallerror #3904 üzenetére
PickPack pár száz forint.
Mod: fck iPON, már csak 31.664 Ft az az Asus.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
fatallerror #3895 üzenetére
Akkor lehet hogy tied lesz az utolsó darab!
-
Atesz1978
senior tag
válasz
fatallerror #3893 üzenetére
Srácok újra lement a Vapor-x ára hajrá hajrá gyorsan megvenni! Mire beírtam addigra már nem kapható!
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3891 üzenetére
Igen. V2 volt Dirt nelkul.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3884 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #3880 üzenetére
Ha lenne most + pénzem akkor el is tudnám neked adni jó áron. Így tudnék vásárolni HD7970-et most jó áron. Nem is kéne sokat hozzádobnom. Na de ez csak ilyen elmélet.
(#3879) NewmanHD: bios-t frissíteni HD4xxx szériáknál volt értelme a GPU clock végett, hogy ne zabáljon annyit. Itt nincs nagyon értelme csak azért növelni, hogy nekem 1050 helyett 1150-et menjen és főleg nehogy vesszen a garancia is persze, ha valamit elromlik benne. Ram gyorsasága a fontos, hogy elgalább azt tudtam növelni elég jól.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3880 üzenetére
Én is örülnék, rágerjedtem.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3846 üzenetére
34k? Az állat! Bár az iPON nem a kedvencem, állítólag szeretnek g*nyózni a garival. Aztán a másik tábor meg úgy nyálazza őket, mint az Apple-t. 34k-ért mondhatni már rendelném is. Bár jobban tetszik az Asus, fekete nyákkal és főleg a +1 év garancia miatt.
(#3847) Atesz1978:
Azért egy Vapor hűtő sokkal cool-abb, mint egy sima vagy Ghz Edition.Más: láttam iPON-nál 28 ezer pár százért is van már 7770. Igaz hokedli Gigabyte. De 8k-ért ha rádobnék egy S1 Plus-t, az már nem rossz.
Bár félnék attól, hogy mikor f*ssa össze magát és a tuningot is nagy eséllyel elfelejthetem a Gigabyte-nál. Hallottam már olyat, hogy iPON úgy gariztatja a VGA-t hogy először megnézi, hogy le volt-e szedve a gyári hűtő és ha meg tudja mondani, hogy igen, már dobja is vissza. Egy Gigabyte-nál pedig erre nagyobb esély van, mint egy Asus vagy Sapphire-nál.
Mod:
WP14: plz 3 hét után ne akard megmondani a frankót. A két kártya között nem ennyi a különbség. -
Atesz1978
senior tag
válasz
fatallerror #3844 üzenetére
Jó a sima OC-s is! A plusz 4k különbséget nem biztos hogy megéri!
-
törölt tag
válasz
fatallerror #3820 üzenetére
Például?
Minden mást használok, napi szinten. Egyedül az Alphenföhn Wing Boost házventiket adom most el (mind a hármat). Majd egy hűvösebb nyarat kérek a Jézuskától és nem lesz gond a géppel, VGA kártyával sem.
(#3821) KAMELOT:
Megfogadom, erre már én is rájöttem. Igaz sokára és nagyon sok eset után (sok Xbox360 és sok VGA-m volt már). Amit megfogok venni, az addig rohadt a gépbe, amíg nem kell erősebb, az fix.
-
ViZion
félisten
válasz
fatallerror #3797 üzenetére
Én sem akartam már reagálni, ahogy írtam is ez _tapasztalat_ nem hipotézis, de nem is lényeg, soha ne legyen rá szükség. Mellesleg Megkérdeztem boltvezető barátomat -náluk nincs webshop, viszont celeb a csávó, volt a TVben
- de megkérdezi majd az ügyvédjét és másik ismerősét, akinél webshop is van. Addig felfüggesztve részemről.
-
=HG=
addikt
válasz
fatallerror #3797 üzenetére
De a csaj a legjobban !!
-ahogy látom...........Megelőztél...
-
=HG=
addikt
válasz
fatallerror #3794 üzenetére
Kérdezd ! Kiváncsi vagyok mit mondanak ( bár én is meg tudom kérdezni
) Senkit nem hazudtoltam meg és téged sem foglak. Csak véleményem van, ami eltér az előttem szólóktól, és ezt megosztottam veletek.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #3770 üzenetére
Reméljük, hogy 34K marad és lesznek ott jó nők.
Más: Úgy néz ki, hogy 1050/1300-on stabil a kártyám. Legalább ennyi.
(#3781) SPeti1984: 70 fok felett az a sok. Furmark alatt nekem 64 max. Játékok alatt 45fok körül van.
-
ViZion
félisten
válasz
fatallerror #3772 üzenetére
Nem, nem az. A személyes átvétel akkor is az, ha neten fizetsz, NINCS ilyenkor 8 nap elállás. Így csak 3 nap van elvileg amin belül csere köteles, azon túl szerviz.
-
ViZion
félisten
válasz
fatallerror #3770 üzenetére
Én inkább rendelném, mert akkor van 8 nap elállás, ha gond lenne. Amúgy meg szerviz... De ne legyen gondod vele!
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #3768 üzenetére
Helyes választás VGA téren. Helyes nőt is válasszál magadnak ott az iponban.
Legalább is amikor én voltam ott akkor azok voltak. -
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #3765 üzenetére
Ja voltam már ott. Nem kell tojni. Főűt mellett van csak hátulról kell bemenni. Garázsok vannak ott meg lakóházak. Maga a hely meg az udvar rendben van. Bévül pár kedves mosolygós csajszi vár majd.
34K-ért mit veszel?(#3766) andras888: okés megpróbálom.
-
embe
nagyúr
válasz
fatallerror #3758 üzenetére
Hasonló volt az előző AMD-s ASRock lapomhoz is mellékelve.
-
embe
nagyúr
válasz
fatallerror #3754 üzenetére
Mezei gyári. Amit az alaplaphoz adtak. SATA3-as.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #3738 üzenetére
Sapphirek mennek. Csak az én asus-om nem megy. Lényegében csak pénzhiány miatt választottam a HD7770-et. Eredetileg ASUS HD7950-DC2T-3GD5-V2 volt a cél.
-
bozont
veterán
válasz
fatallerror #3707 üzenetére
Azért marad még benne tartalék, én egy 3,5GHz-en járó Athlon II X2-ről váltottam az FX6100-ra és eléggé meglepődtem, hogy a 4870 mennyit gyorsult a legtöbb játékban, ráadásul 1920x1200 mellett. Egy Phenom 2 X4 vagy FX6100, ha belemegy a lapodba, sokat hozna. Főleg ha megrántod 3,8-4GHz környékére.
-
rothadt
aktív tag
válasz
nekem egy fsp 350 wattos tápom van, egy e6600-al, 2 régi vinyóval, 160as és 250es, egy dvd író, 4giga rammal. tegnap este jött meg a gigabyte 7770 oc, rev2es, egy kis 3dmark futott rajta, de ment gond nélkül. majd ma lemérem a aljzaton is a max terhelést, de vga nélkül volt 100watt, így gondolom még mindig nem kell aggódnom. sztem túllihegett butaság ez, hogy fogyasszunk, vegyünk, vásároljunk! 1200watt pfh! tudom, hogy nem tud az enyém 350et, de a 180 környékét tudnia kell, ha vmi noname is lenne, persze akkor lehet nem lennék ilyen nyugodt...
majd jelentkezek, mert délelőttös vagyok.ja,a giga 3évig garos és 29000 környékén a tiéd...csere meg van bőven -
válasz
fatallerror #3713 üzenetére
Kicsit szétnézel szerintem aprón találsz a megfelelő árszegmensben kártyát!
-
Atesz1978
senior tag
válasz
Mind a kettő Sapphire jó választás, én is azt használok csak ajánlani tudom! A Vapor-x mindig híres volt a jó hűtéséről!
-
válasz
Szia!
Asus vagy Sapphire javasolt ebből a típusból! Mint a VaporX és mind a DCII kártyák jók. Nekem Asus van, teljesen jó, hangtalan és hűvös!
mobal,
Szerk.: IPON nagyban tolja, megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest