- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
betegphiu #10531 üzenetére
Kiugró kivételek "mindenhol" vannak. Nem feltétlen a drágább a jobb (gyakran nincs is így), de az számomra elképzelhetetlen, hogy a legolcsóbb legyen a legjobb. Szerinted a VTX3D a legjobb, hiszen amúgy az Asus, Sapphire szokott lenni a(z egyik) legjobb és te ezt ezek fölé emeled. Egyik márkát sem birtoklom, így nem a sajátomat fényezem. Még szerencse, hogy annyi márka van, így mindenki tud belőle válogatni saját szájíze szerint.
-
Gainka
őstag
válasz
betegphiu #9990 üzenetére
Most még "drágácska" de nem is holnap akarom venni. Most még 42 000, tudom erre sokan irják hogy ha még egy kicsit raksz hozzá ha még egy kicsit raksz hozzá ..... stb stb, én ennél többet nem adok ki vga-ra, egy pár ezressel lejjebb esik az ára meg veszem. Aztán még úgy járok mint a gtx 280 vagy a gtx 295-ösök hogy teljesítményben még jók de dx 11 et nem tudják.
Megtaláltad jolvan -
andrasko
senior tag
válasz
betegphiu #8834 üzenetére
(#8834) betegphiu: Azt elhiszem!
De előtte már 3-szor írtam át az eredményeid.
Az első OC próbálkozásaid +8/+8 gpu/gddr mhz-ek voltak...
mondtam is: "mi lesz itt?!" -
andrasko
senior tag
válasz
betegphiu #8099 üzenetére
(#8099) betegphiu: 3D11 OC eredmény frissítve.
(#8174) Godlike79: 3C11 eredmény rögzítve
(#8196) ebegab92:
3C11 eredmény rögzítve (új cpu-s)... frissítve: >sheet<
-
kriszpontaz
veterán
válasz
betegphiu #8152 üzenetére
Én lenémítottam a 9600GT-t passzívra egy Accelero V2-vel, mert a gyári Zalman venti zúgott mint egy porszívó és 70 fok alá alig ment a kártya normál állapotban. Ezzel a passzívval jól szellőző házban 45fokon van alapból. Hátha úgy kicsit többért elmegy mert univerzális hűtő és akár egy 7770-re is felrakható, maga a hűtő kb. 7000 Ft rajta.
(#8153) dragonfx: Megnézem a listát, kíváncsi vagyok, de ez úgyis csak egy szám, az éles játékok alatt fog kiderülni mire lesz elég.
Beszerzek egy BF3-at, mert már rég pályázok rá, és kiderül multiban mit ad milyen részletességgel.Nekem 1680X1050-hez kell, nem megyek FullHD felbontás közelébe sem, max akkor majd ha jön az LCD TV és rányomom.
-
andrasko
senior tag
válasz
betegphiu #8060 üzenetére
A felkerüléshez a fotónak tartalmaznia kell:
- PERFORMANCE TESZT EREDMÉNY (3DMark11, vagy 3DVantage; programban vagy weboldalon)
- CPU-Z -> CPU (a proci valós órajele mutassa, tehát nem az energiatakarékosat)
- GPU-Z -> Graphics Card (több vga esetén minden vga-ra külön-külön)
- OC szoftver -> 3D-Tuning/OverClocking ablak beállításai
... és reg-gellek is! -
-
andrasko
senior tag
válasz
betegphiu #2220 üzenetére
egyszerűen VTX3D ?! -> (#1442) andrasko
-
urbi73
senior tag
válasz
betegphiu #2220 üzenetére
Ha előtte ,jó volt akkor húzd újra a drivert ez nálam megoldotta , csak nálam gép leállás volt, játék közben , hiba üzenet nélkül újra indult ,újra raktam 12-6 -os jelenleg ,most működik rendesen , mondjuk a Ashampoo Win Optimizert minden nap lefuttattam ,szerintem ez törölt le valamit a driver-röl , Találtam egy frankó monitorozó progit =Open Hardware Monitor , ez mutat egyben mindent ,cpu , gpu, mhz, min-max -hő fok ,a 47 fokot én is keveselltem , most ezzel a programmal 67 fokot mutat max hőmérsékletnek ,egy 30 perc GTA4 után ,de még ez sem rossz ebben a melegben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest