- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
_DiEGO_ #19847 üzenetére
Ez az oldal szerinted jó összehasonlítási alap? Mert eszerint a 7790hez képest 80% +sebességet hoz az R9-270, miközben (ha nem speckók alapján matekkal számolják ki, hanem mérik..) alig 45% az előnye. Ha már tanácsot adsz..
Az FX6300at sem igazán értem, miért kell itt sztárolni, miközben 4.2re rántva hoz annyit, mint az i5-2300am 2.8on..de ne menjünk bele inkább. -
-
djculture
félisten
válasz
_DiEGO_ #18436 üzenetére
Mi pont akkor végesztünk mikor a villanyszerelői szakmát először szétszedték majd 1 évre rá összerakták megint általános villanyszerelőre ugyhogy nekem a szakmunkás kék bizonyitványomban villanyszerelői is van meg 601-es erősáramúi is. Ja az mm fal az halott dolog volt de akkoriban az oroszoktól örökölt technológia ezt tette lehetővé
Stonerice:
Én ezt ugy határoznám meg hogy nem mindegy az adott program mennyi szálon dolgozik mert ha 4-en akkor jobb bejön neki egy rendes 4 magos proci mint egy 2 magos meg ht-s szörny.Ha viszont az egyszálas teljesitmény a fontos begy proginál mert max 2 szálon dolgozik vagy még annyin se ott az i3 a király.
-
Alister71
nagyúr
válasz
_DiEGO_ #18424 üzenetére
A max TPD így is 95watt, mert azt a turbó felső szorzójára adja meg az intel. Nekem annyi történt, hogy a felső szorzót fixre állítottam, így terhelten nem szórakozik, hogy most mennyit állítson be, hanem a max 36-os szorzót kapja. Idle ugyanúgy visszaveszi a minimális szorzóra.
IBT alatt sem lépte át a 95 wattot. -
djculture
félisten
válasz
_DiEGO_ #18422 üzenetére
Attól még a dugalj a falban földelt ha nem akkor elméletileg nem szabadna használnod mert szabály ellenes
Volt már ilyen ügyem szakértőként egy ilyen földeletlen dugaljra dugott codegen tápos nyavaja gép megrázott egy gyereket (sajnos meg is halt) és a egyszerűen a biztosító megtagadta a kártéritési igényt mivel nem az aktuális jogszabályoknak megfelelő hálózat volt az érintett szobában.
-
Stonerice
őstag
válasz
_DiEGO_ #18415 üzenetére
Nekem az i7-2600K alulfeszelve 3,5ghz-n Linx AVX el a HW info max 85 wattot mutat. Natur Linx el pedig 67 watto (szóval ez a mérvadó inkább játékoknál is, ha maxon tekerne
)
4,5ghz-n már 126wattot eszik, mert kicsit több fesz kell a gyengécske lapomnakVantage lefutott 5ghz-n is, de a lap a 130watt feletti tdp-nél kifagy. Linx AVX nemsajnálja a gépet
i5-3330 ra nekem is engedett+2-t rátenni a turbó szorzójára
Bár túl sokat nemhozott.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #18406 üzenetére
Processor Number i5-2400
# of Cores 4
# of Threads 4
Clock Speed 3.1 GHz
Max Turbo Frequency 3.4 GHz
Intel® Smart Cache 6 MB
DMI 5 GT/s
Instruction Set 64-bit
Instruction Set Extensions SSE4.1/4.2, AVX
Embedded Options Available
Yes
Lithography 32 nm
Max TDP 95 WMax Memory Size (dependent on memory type) 32 GB
Memory Types DDR3-1066/1333
# of Memory Channels 2
Max Memory Bandwidth 21 GB/s3600MHz-en mennyit fogyaszt ?
-
Steelmanus
addikt
válasz
_DiEGO_ #15944 üzenetére
Azert nem tunt fel eddig, mert a W7 telepitese utan rogton feltelepitem a DirectX-9.0c-2010.06-os verziot, mert tudom hogy az MPC-HC-hez szukseges, es ezzel le is van tudva a DirectX a reszemrol. Nemreg csereltem videokartyat (4670-es DX 10.1-rol Sapphire 7790-re) es olvastam a topikban a videomemoria meretenek ilyen-olyan kiolvasasarol hat kiprobaltam. Ekkor tunt csak fel.
Azert koszonom az infot. -
MrBrook
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #15257 üzenetére
igen én is sapphire fan vagyok(mármint ennél a márkánál döntöttem
)
(zárójelben jegyezném meg, hogy msi-t is nagyon bírtam ,de egy jó báratom megértette velem ,hogy a sapphire a minőség egyfajta jelképe AMD vga-k körében, ezért fogom mindenkinek ajánlgatni, hogy megér 1-2E ft-t a jobb minőség. de ha félre értem a nézeteltéréseteket, akkor én kérek bocsánatot, szeretem a békét.
mellesleg az msi-t szívem mélyén még mindíg csípem, de voltak rossz tapasztalatok, bár attól még közel áll a szívemhez, szimpatizálok a márkával, mégis már a sapphire a No.1 nálam AMD téren) -
keke69
őstag
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #11613 üzenetére
A Radeon HD 7790 egyik leghasznosabb végfelhasználói újdonságát a megújult PowerTune energiagazdálkodási megoldás jelenti, amely a korábbi tipikusan 4 helyett immáron 8 lépcsőben képes szabályozni a kártya különböző órajeleit, továbbá az ezekhez társuló feszültségeket. A terheléstől függően az „ugrálás” 10 milliszekundumonként történhet, tehát 1 másodperc leforgása alatt akár 100 állapotváltás is bekövetkezhet. A kártya hattűs PCI Express külső tápellátást igényel, ám a becélzott TDP csupán 85 Watt, szemben a rivális GTX 650 Ti 110 wattjával. A nagyjából 2,08 milliárd tranzisztort felvonultató, 160 mm2 méretű, 28 nanométeres gyártástechnológiával készülő Bonaire GPU természetesen a GCN (Graphics Core Next) architektúrára épül, a 896 darab stream processzoros chip támogatja a DirectX 11.1-et, az OpenGL 4.3-at, az OpenGL ES 2.0-t, továbbá az OpenCL 1.2-t. A PCI Express 3.0 csatolófelületű kártya az UVD 3.0 megjelenítőmotort használja, Eyefinity segítségével akár hat darab monitort is képes meghajtani.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
_DiEGO_ #11556 üzenetére
Jol szellőző házban van de a szerencsétlen kártya felett ott figyel egy PCI-os Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro kártya ami majdnem teljesen betakarja. Mictoatx alaplap, úgyhogy nincs másik slot amibe átrakjam. Eddig nincs gond azzal hogy ilyen magas a hőfok, mert játékok alatt sem megy 65 fölé. Ez van sajnos. A picur kép meg azért van mert a png képet nem szerette a PH és átkonvertálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest