- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy 5870-et egy GTX 570-re? Mennyivel lenne gyorsabb kb?
Köszi
-
torma1981
veterán
válasz
Robi BALBOA #15451 üzenetére
Az biztos hogy még egy jó darabig nem fogják olcsón adni. Pláne ha nincs konkurencia.
De azért én is kíváncsi vagyok rá.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
XFX 5870-es kártyára tudtok javasolni egy príma hűtőt? Olyan 15e-ig. Igaz hogy elveszik a garancia ha cserélek hűtőt?
Köszi
-
torma1981
veterán
sziasztok
XIGMATEK Utgard fekete (hálós oldal) házba befér simán egy 5870-es kártya?
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
A homályos képernyő nálam is előjött tegnap miután kiléptem a játékból.
Azt hittem a monitor szarakodik.5870-esem van, 10.6-os drivert használok. Valami bug lehet.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Szerintetek ha vennék egy BFG Physx kártyát akkor olyan lenne mintha lenne még egy társkártya a gépben mint nálad? Ez szimpibb megoldásnak látszik mint a társkártyás dolog.
Mert Ati-m van és nem kellene szívni a sok buherált driverrel. -
torma1981
veterán
Szia!
Nekem is volt ilyen gondom. VGA-t cseréltem a gépbe és nem akart elindulni. Se kép se hang. Mondom most mi van. Előtte fagyot a rammal a gép. Kék halál folyamatosan. Gondoltam táp csere. Erre megmozgattam a hangkártyát a képbe és indult.
Valahová hozzá érhetett és zárlatot okozhatott. Áttettem egy másik slottba lerögzítettem rendesen és azóta nincs gond. Már ram hibával sem fagyogat. Mindenre gondoltam csak nem arra hogy valami zárlatos, stb lehet.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Egy XFX 5870-es referencia kártyát kb meddig lehet húzni biztonságosan? Most 900/1250-en megy stabilan. Így kb terhelés alatt 77 fokos 45%-os ventilátorszabályozással. 55%-nél már elég hangos a hűtője.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Mi a csuda az a Tessalláció? Mert elég rendesen visszafogja a 5870-esem.
-
torma1981
veterán
Szisztok!
Na most mi van XFX 5870-es karimnál ezt írja a GPU-Z meg az ati tools
Sensors:
GPU Core Clock : 157Mhz
GPU Memory Clock: 300MhzÉrdekes
Szerintem valami gond lehet a szenzorral. Mert megy rendesen 850/1200-on sőt eddig a 900/1300 is bírta. -
torma1981
veterán
válasz
Baga1983 #13343 üzenetére
Sziasztok!
Hát tegnap megszenvedtem mire betettem a videókártyát a gépbe. Azzal a mérnökkel elbeszélgetnék aki XFX 5870-es kártya végére a tápcsatlakozókat. CM Mystic házam van ami azért nem kicsi de alig tudtam betenni. Érdekes előtte 8800GTX-em volt ami azért nem kicsi de ott oldalt volt a tápcsatlakozó és mindjárt könnyeb volt a szerelése. Nem tudom hogy az XFX nél ilyen csak. Nem értem hogy a referencia hűtők helyett miért nem lehet ennyi pénzért normálisabbat betenni. Msi 88000gtx oc-n pl sokkal jobb hűtő volt pedig az is referencia hűtős volt.
-
torma1981
veterán
válasz
Robi BALBOA #13332 üzenetére
Az jó mert eddig kb 50 fok volt a max.
Kemény a kártya nagyon. Igaz a proci már öreg hozzá de Full Hd-ban nem számít annyira
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Hát azért nem gondoltam hogy ilyen hangos lesz a referencia hütős XFX 5870-es karim.
50%-kon elég hangos. Elötte 8800gtx-em volt ez nem volt ilyen hangos. Hány fog fölé nem jó ha megy? Mert most manuálisan beállítottam a ventit 40%-ra itt elég csöndes. Jó így vagy hagyjam alapon? -
torma1981
veterán
Sziasztok!
Most tettem szert egy 5870-es kártyára. Eddig okés csak ahogy rákötöm hdmi-dvi kábellel a tévémre nem jelenítí meg rendesen a full hd felbontást. 10.6-os driver van fent.Olyan mintha csak kb a kép 20cm-rel kisebb. Vagyis van rendesen kép csak kisebb. Eddig 8800gtx-em volt azzal nem volt semmi baj
Help
-
torma1981
veterán
Szerintetek megéri az Ati sapphire 5870-es az sapphire 5850-essel szemben? Mert kb 20-23ezer forint különbség van a kettő között. Mennyivel gyorsabb a 5870?
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Érdemes 5770 CF-t venni például? Mint 5850-t? Jobb a tesztekben és még olcsóbb is.
Mindegyik játék kihajtja a dupla kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest