- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Zoli1222 #6279 üzenetére
Az aki ért hozzá akinek van a modellezéshez, vagy nah mondjuk van egy kis kézügyessége, és jó szerszámai értem ez alatt finom órás csavarhúzó, még a legelvetemültebb szervizes sem talál rajta kivetni valót, ha a kezébe kerül és nézheti nagyítóval. Én biztos meglépem a dolgot ha akad olyan hűtés ami a gyárinál jobb, nem vizet értem ezalatt az egy más kategória
. De mivel a legnagyobb többsége az ilyen jobb hűtésnek bent kavarja a meleg levegőt, tehát hatásfok csak rosszabb, többsége a usereknek rossz szellőző házban járatja, csak felesleges pénzkidobás. Inkább bespájzolok 4890-es hűtőkből(csak a ventijükről van szó, backalte ugye nem kompatibilis) próbáltam már, azok legalább nem kopognak, kattognak eleve gyári hibásak mint ez a széria(ezt onnan tudom hogy cseréltem már egy versenyzőnek gyönyörű szépen megy vele, és nem kell félni hogy ezen a kártyán visítani fog ugye, mert olyan jó az energia menedzsment a kártyán hogy max 30%-on megy ha terhelést kap bőven az elviselhető alatti hang és szélzaj). Nekem még nem kellett cserélnem, de nem fogom ezért a kártyát visszaküldeni ha kell persze Yana mester kicseréli sec perc
mivel jó helyen vettem
majd ha döglődik pár év után akkor, meg ugye minek cseréljem mert már elavult lesz, jöhet az új széria(de én rendes gyerek vagyok szeretem megőrizni a dolgok állagát így tuti kicserélem). Ezeknek a ventiknek az élettartama 2-ő év az biztos, hogy pont addig menjenek amíg kijön az új széria. De nem értem miért a legfontosabb elemen kell spórolni egy ilyen prémium kategóriás kártyánál, ebbe az árba belefért volna egy folyadékcsapágy is avval semmi gond nem lenne, és 150000 üzemóra búgás-kattogás mentesen garantált azaz 10-év. Magasan szarnak ránk csak a pénzünk kell, meg ugye olyan hogy tartós fogyasztási cikk az megszűnt létezni. Sajnos átfogó tesztet nem tudok csinálni szétszedve letesztelve játékkal mert időm erre nincsen. Meg ezt szerintem már megtették jó sokan külföldön és itthon is.
-
SimonYana
addikt
válasz
Zoli1222 #6272 üzenetére
Én is ezt mondtam mindenkinek!
Jöttek már azzal is hogy ilyen drágán adom (66)?!
Ő betud lépni egy nagykerbe és ott van hogy 57 ezer (csak nincs raktáron)!
Mondom az Áfát hozzá adtad?
Erre Ő : Ja............... azt is kell?
A másik meg , hogy a Hardverkernél 62'500 Ft!
És .. (mondom) miért nem veszel ott ha annyi?!
Mert nincs nekik!
De mivel ez van ott kiírva én biztos le akarom húzni!
No ennyit a webes árakról és eggyes emberekről (tisztelet a kivétel)! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest