- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Dj Dekko! #16084 üzenetére
Akkor az lesz mint nálam szerintem, hogy furmark hiába futott le nálam is alacsonyabb fesszel, de bc2-be/mafia 2 már kifagyott a cucc, vagy jött az ati hiba kép, hogy leállította a gpu-t...szal kevés a fesz neki hiába bírja furmark, de azt mondom próbáld meg 2órát futtatni az is szvsz elfogja dobni. Vantegal meg ne tesztelj stabilitást nem jó rá nekem kevesebb fesz kell mint furmarkhoz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
bacsis #15917 üzenetére
Mert nem terheli meg igazán a kártyát hiába mutatja 99%-os terhelést sajna az 5000-es széria gyenge a tesszellációba ellenbe a fermi sokkal erősebb ezt mutatja a tessmark progi is. Nekem is kevesebb fesz kell az uniginhez meg kevesebb a hő is amit produkál.
Elvileg a 6000-es széria már erős lesz itt is.
-
SzlobiG
félisten
válasz
alibaba78 #15894 üzenetére
Én az 5970-et tuningolva használom mert több fps kell bc2-be számomra az a játék a fontos kinek mi...van aki csak azért tuningol amit fentebb írtam nem kerül semmibe mivel elég nagy tuning potenciál van ezekbe a kártyákba, de majd jönnek az 5870 tulajok azt leírják.
460sli vel biztosan több fps-ed lesz mint egy darab 5870-el ezt most meg mondom szal ha erre vagy kíváncsi.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #15758 üzenetére
Ez elég egyértelmű, hogy hígítani kell ő se úgy gondolta gondolhatod.
Nekem pl 5% elég a valvoline ból.
-
SzlobiG
félisten
válasz
bacsis #15748 üzenetére
Msi Afterburner a legegyszerűbb megoldás a tuningra ezzel feszt is tudsz emelni.
-
SzlobiG
félisten
Ha még nem lett volna.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15300 üzenetére
Úgy se volt jó, de rápróbálok egy kis fesszel jó lesz-e.
Ahogy ismerem magam addig tuti nem lesz meg úgyse. -
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15284 üzenetére
Ramot sajna vissza kellett raknom 1200-ra mert bc 2-be fagyi volt egy idő után, de legalább a proci megy most 4gigán és nincs gond. Én se értem miért kevés a 20amper neki, de most külön a moduláris résztől kapja a kakaót nem a többi mellől ami kijön a tápból.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15253 üzenetére
Úgy tűnik sikerült megoldani a problémát átraktam a 25amperes ágra a 6pines tápcsatit is és most megy a 4giga + auton hagytam biosba a pci-e meg ioh feszeket és most a ramok se hibáznak 1300-on. Remélem jó is lesz játékok alatt is mer furmarkot bírta.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15250 üzenetére
Azt hittem már ez is egyedi probléma nálam. Én arra tudok még gondolni, hogy jobban kihajtja a vga-t, de furmark alatt még alapon is ugyanúgy van terhelve a proci, hiába adtam feszt a PCI-E-nak meg az IOH-nak nem segített, de nem adom fel.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15247 üzenetére
Ja hagytam is, bár érdekes az is, hogyha a procit megrántom 4gigára, akkor a furmark pár perc után eldobja magát, 3.8-on meg egy óráig is futott meg több óra játék után sincs gond, nem értem ezt, hogy mi köze van a vga stabilitásához a procinak.
Megnézem a progit.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15225 üzenetére
Hát nálam nem ért semmit annak az emelése főleg, hogy most 1200-n járatom mer furmark lehal 1300-on meg még 1250-en is pedig más más tesztekbe nincs gondja.
Arn: Ez se jó megoldás mivel a 400MHz asszem a hd gyorsításhoz kell cáfoljon meg valaki ha nem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15223 üzenetére
Jah onnét gondoltam, hogy 1.5.
VDDCI-nek van értelme feszt adni? Elvileg attól is jobban megy a ram, nem?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15220 üzenetére
Szerintem 1.165-re gondolt csak elírta, 1.6v-tól szvsz azonnal eldurrannának a ramok.
Bár, ahogy nézem a Tracker-es progit a képen, lehet még se...
-
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #15218 üzenetére
Jah persze nyilván nem akarom szétküldeni, csak ha most van egy hivatalos adat akkor azon belül belőni egy stabil értékre most a 950-et 1.164-el viszi furmark stabilan tippre az 1000Mhz olyan 1.25 körül lenne meg stabilan ami végül is már igencsak nagy többlet fesz és lehet meg se érné már csak a fogyi miatt is, de végül is ezért cseréltem a tápot is, hogy majd bírja...
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15213 üzenetére
Valami ilyesmire számítok én is, de gondolom nem véletlen adnak a kártyához oc tool-t és miel 1.165 a max ami adható vele valszeg ezt fogják írni, csak akkor nem tudom minek írnak itt olyat, hogy 1ghz-ig a mag a ram meg 6ghz-ig.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15210 üzenetére
A jó hűtés megvan furmark alatt a magok 50 fok fölé nem mennek, úgy hogy alig forognak a ventik a radin. Közbe írtam az xfx-nek kíváncsi leszek mit mondanak.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #15206 üzenetére
Van erről valami hivatalos infó, hogy meddig szabad elmenni fesz ügyileg? Mer csak a szóban forgó max 1.2v-ról tudok.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Daffni2 #15185 üzenetére
Engem nem szokott érdekelni hogy használt ha működik van rá gari akkor kit érdekel?
A másik meg hiába húzod 5870 órajelekre akkor se lesz olyan gyors mivel keveseb SP van benne arról meg nem beszélve, hogy igencsak lehet húzni az 5870-et is.
De mindenki maga dönti el mit vesz én biztos nem vennék olyan áron egy lassabb kártyát hogyha van gyorsabb tőle.
-
SzlobiG
félisten
válasz
The IT guy #15107 üzenetére
Nézd végig és vond le a következtetést.
Én inkább az 5870 mellett maradnék már csak azért is mer ahol kevésbé van cf kihasználtság ott elhúzhat...
-
SzlobiG
félisten
Decemberbe fog elvileg startolni a 6000-es széria. (pletyka szinten) Abu szerintem jobban tudja.
Keldor: Pedig sajna annyi tuti lesz viszont erre már érdemes lenne lecserélni az x2-t.
Sárpac: Hmm én decembert olvastam az egyik oldalon, ebből is látszik, hogy pletyka szint.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sárpac #15055 üzenetére
Ahogy elnézem a driverek terén az nv is kezdi elveszteni az uralmát...szal ha ezt nézzük akkor tök mind1 melyik gyártónál maradsz.
Keldor: Azt elhiszem, szerintem mindenképpen várd meg a 6870-est.
Tomax: Kettő 460-ast én se vizeznék, akkor már inkább kettő 480-ast, csak ugye nem lenne olcsó...én ezért döntöttem az 5970 mellett.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Robi BALBOA #14964 üzenetére
Jól megtolták a ramot valóban.
Ütni fog ez úgy érzem.
-
SzlobiG
félisten
Tudtommal csak eleinte voltak problémák vele amikor megjelent én nem tapasztalok semmi laggot meg hasonlókat. A cf kihasználtság meg program függő a nevesebb/jobb gémek használják főleg nekem badcompanyba fontos ott 100%-os majdnem. A driverek meg olyanok mint az 5000-es szériához szal uaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Sapphire R7 250 1GB
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest