- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Sárpac #14010 üzenetére
És itt az ellenfél is!
Sajnos az AC hűtőborda jócskán túlnyúlik a karin így ezt mindenképpen figyelembe kell venni ha valaki e mellett dönt! -
Giot
addikt
válasz
Sárpac #13984 üzenetére
Csak tudnám leküzdeni a Zalman-al kapcsolatos ellenérzéseimet.
Nagyon érdekel hogy teljesít nálad.Amúgy tényleg hogy lehetnek olyan hü.... illetve nem előrelátóak az AC-nál hogy kihagyják a kompatibilitási sorbol az 5850-et, majd rájönnek egy félév múlva hogy mégiscsak jó lenne. Upgrade-elik a cuccot de mire ideér Magyarországra addigra az ATi piacra dobja a következő szériát.
-
-
tom_tol
addikt
válasz
Sárpac #13846 üzenetére
ok.
én nem akarlak rábeszélni de igazán jó hűtő (max fordulaton is alig van hangja)
levettem a gyári lemezt, ramokra tettem elől sünt hátul az accelero egybe bordáit
vrm-t hűtik a ventik, egész jó hatásfokkal (ezt Te ajánlottad és bevált)
amúgy próbálta v.ki rátenni és nem ment vagy csak feltételezés
ha gondolod később megmérem mennyire van a nyáktól a hűtő bordájaasusnál éppen hozzá ér a tápcsatikhoz
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #13777 üzenetére
Aham logikus!
A furmark-al is tettem egy próbát 975-ön de egyből fagyi volt, azt már nemtom hogy 1Ghz-en nekiestem e. Na de ez ennyi akkor stabilan ezen a feszen 950Mhz körül van a vége mivel e két érték között nem próbáltam. Jól van ez így ez is szép!
Még annyit hogy 10.6 Catalyst-bol van több verzió vagy csak ami az AMD oldalán van? Lehet teszek egy próbát vele, mivel azt írjátok hogy azzal nincs laggolás. Hátha tényleg érdemes feltenni.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #13774 üzenetére
Értem kevés a nafta.
De bepróbálkoztam anno 1Ghz-en is a Vantage-el ott is elindult kb 10mp-ig hibátlanul ment aztán elkezdett hibázni a VGA szokásos kép szétes négyzetek a képernyőn. Le is lőttem a tesztet. Mondom ez már sok neki. Tehát az tiszta hogy a kevés fesz miatt jön a fagyi 975-ön de akkor 1Ghz-en el sem kellene indulnia. Nem?
Tudom laikus kérdés! -
ffodi
veterán
válasz
Sárpac #13758 üzenetére
Én is csináltam 1-2 tesztet ezzel a bench-el. Tényleg jól bemelegíti a vga-t.
Vga alapon(850/1200) 4915 pont venti 30%-on GPU ~72fok 1,062V
900/1200-on 5001 pont venti 45%-on GPU ~80 fok 1,125V
laza 1000/1300-on 5442 pont venti 90%-on GPU ~81-82fok 1,274V1050/1350-en mindjárt nyomatok még egyet.
Egyébként nincs mikroakadás, szépen folyamatosan megy a teszt(cata 10.6).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sárpac #13576 üzenetére
Bármikor adhatsz neki sok feszt, csak kell egy módosított BIOS, ami feloldja a maximális értéket.
Biztosíthatlak, hogy megdöglik 1,4 V felett. Még a vizet is felforralja.A feszültségek határa itt ki van mérve, ha a TSMC azt mondja, hogy 1,4 V a max, akkor mérget lehet venni rá, hogy e fölött komoly fizikai problémák adódnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sárpac #13574 üzenetére
Konkrétan ezért nem adható 1,4 V-nál nagyobb feszültség a GPU-nak. A CPU sem bírja ezt folyékony nitrogén nélkül. Neki is megvan a BIOS-on belüli limit, ez elég fontos szempont, mert ilyen feszültséggel kicsinálod a kártyát. Ezen a víz sem segít. Talán folyékony nitrogén mellett, -100 fokon elfut egy 3D mark erejéig, de rizikós. Szerencsére a tervezők gondolnak az őrült tuningosokra, és megelőzik a bajt, mielőtt gond lenne. Extrém tuningosok eleve a BIOS felülírásával kezdik, hiszen ki kell venni a feszültséglimiteket. Nem olyan egyszerű azokat a feszültségeket beállítani.
-
HSM
félisten
válasz
Sárpac #13568 üzenetére
Maga a Volterra VT1165MF csip, ami az egészet vezérli, tuti többet tud... Emlékezz csak vissza az XFX 4890 Black-re. 1,425V-ot kapott gyárilag, pedig full refi, igaz az erősebbik VRM-es. Hülyék lesznek 1,425V-ra programozni, ha nem is tud annyit... Az 1,35V az MSI Afterburner-jének a limitje....
-
-
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sárpac #13323 üzenetére
Köszönöm!
Mostmár kicsivel több időm lesz gépezni, főleg így, hogy ilyen rossz idők vannak/lesznek.(#13324)CptMisi: Persze tudom, hogy nem kezdő, mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy potival vagy ellenálással vagy grafittal vagy mivel csinálja a volt-módot, mert a potinál olyan potit kell választani ami nem az egyik pillanatról a másikra hirtelen változtatja az ellenálását, az ellenálás jó mert fix, a grafit az meg egy kicsit bizonytalan.
Neked is köszönöm!
-
HSM
félisten
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sárpac #13092 üzenetére
Hát igen, Magyarországon álltalában nem abból van a baleset, hogy autópályán 130 helyett 160-al megy vagy olyan főúton ami 2km hosszan tök egyenes és ott 90 helyett megy 130-at, hanem a kanyarokban való előzésből(mert eszetlen) vagy a kátyúk kerülgetéséből vannak a balesetek szerintem 70-80%-a. Füzeted a bírságot a gyorshajtás miatt, de az út ugyanúgy sz@r és ugyan úgy megvan a baleset, mert vagy kerülgeted vagy belemész és kitörik a kereked és kerék nélkül már nem olyan a vezetési/vezethetőségi élmény!
Egyszer össze kellene fogni és csinálni valamit, hogy ahelyett, hogy a pénzt szednék(méregetés és súlyadó) inkább csinálják meg az utat és mindjárt nem lesz annyi balaeset sem.(#13099)Giot : 1,162v
(#13097)Sárpac: Nem viszi kissebb feszen a 900-at, szerintem olyan 1,1v körül simán vinnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest