- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
válasz
jonner #15766 üzenetére
Helló !
Most nálam is egy dupla ventis 5870 van, de a már korábban benne járt vga-nál is az alábbiak szerint jártam el :
Ház elején 12 cm venti alól befelé fúj.
Ház oldalán 12 cm venti befelé fúj.
Ház hátulján felül kifelé fúj.
Ház tetején 20 cm venti kifelé fúj.
A ház egyébként egy Thermaltake Element T .Eddig elég jól muzsikált és nem is hangosak : kb: max.5-600 rpm. mindegyik.
Ja és thermaltake vagy scythe márkájuak. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
jonner #15766 üzenetére
Attól függ milyen gépházad van. Egy jól megtermett CoolerMaster HAF932-es avagy 942-es gépháznak teljesen mind egy hogy a kártya hova tekeri a levegőt... mert a 3 darab 23Cm Venti elintézi, és persze hatalmas a ház...
Másrészt aki tud venni egy 5870 est...az szerintem gépházra tud már álldózni.
De minden esetre szerintem az a jó megoldás ha a kártya ki fele fújja a meleg levegőt a gépház végébe. Ezt az első és az oldalsó ventilátorok elintézik.(#15770) viktor82 Nah ez engem is érdekelne. Másrészt hogy egy 9600 GT Elég lenne fizikára egy 5850 mellé?!
-
-
-
ffodi
veterán
válasz
jonner #14747 üzenetére
Az adatlapodon lévő táp(Corsair HX520), tökéletesen elég
, de legyél oly szíves és az ilyen jellegű kérdéseket nem itt feltenni, mert mindennek van külön topic, ez speciel az 5830/5850/5870-es topic, ahol elsősorban a kártyákkal kapcsolatos tapasztalatokat osztjuk meg egymással.
Nem arról van szó, mert én szívesen segítek mindenkinek, csak az ilyen hsz.-ek miatt sok az off.
-
Giot
addikt
válasz
jonner #14642 üzenetére
Nem is gondolnád milyen előrelépés az 5850. Nekem 4870 után feltűnő volt nem kicsit. Soxor leírtam már hogy pld crysis wh-ban milyen szépen teljesít az 5850 a 4870 pedig játszhatatlanságig lassult ugyenezekkel a beállításokkal. Igen tudom 70 nem pedig 90. Viszont 4850 dupláját simán hozza. OC nélkül. + Ezekben a kártyákban simán benne van az 5870 órajelei vagy akár több is. Nézd meg a logblogom.
De te döntesz. Ha kibírod én a helyedben kivárnám a 6XXX szériát és ha már lentebb mentek az 58XX árai akkor bevállalnék egy 5850-et esetleg egy speckós változatot.Szerk: tökéletes döntés nincs!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
jonner #14642 üzenetére
Én egy HD4890ről váltottam XFX HD5850 Black Edition-re. A teljesítménynövekedést a Heaven Benchmarkban tudtam lemérni dx10 1680x1050 8x aa 16x af, high-on, ott +30% volt. A vicc az, hogy a HD4890en +15% OC volt, és így is 30%-al nyert a HD5850
Ja és ez a kártya 1.15v-n bírja az 1000Mhz-t, ami még +30% OC, szóval HD5870 szintjén van. Így nem annyira ajánlatos a HD5870 vétele
-
Sárpac
nagyúr
válasz
jonner #14638 üzenetére
Teljesen néző pont kérdése, SLI nagyon jó de GTX480 szintjén zabál az 5870-re egy 100-ast ráver simán játékok alatt a 2 kártya. Az más kérdés, hogy lehet trükközni, hisz ahova bőven elég 1 karesz ott SLI off és máris megoldva a probléma ahova meg kell az SLI pl. Stalker COP akkor SLI on és máris vaj simán megy a game ami már 5870-en full hdban már nem az igazi.
-
CptMisi
őstag
válasz
jonner #13078 üzenetére
most olvasom asus oldalán, hogy az eladóval kell garanciáztatni...tehát ezt [link] linkeld a boltosnak mailben,
"VGA/Physics Card -- 3 Year -- All ASUS VGA cards purchased after January 1st, 2001 will carry 3 year warranty services. ASUS product warranty is based on the serial number printed. Please contact your reseller"
ha nagyon szarakodik, akkor kérdezd meg, hogy melyik nagykerből vette, próbáld meg ott, vagy írj asusnak, hogy kéne garanciáztatni, mert b*zi a boltos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest