- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! "Jobb topikot" nem találtam erre a kérdésre, úgyhogy itt tenném fel.
Adott 3 monitor DVI-os, és egy vga. Most egy 6870-em van, amit úgy tudtam megoldani, hogy 2 monitor ment DVI-n, egy pedig miniDP-DVI aktív átalakítóval (simával nem megy).
Most az a helyzet állt elő, hogy lehet cserélném egy FirePro V4900-ra (meló miatt). A kártyán egy DVI kimenet és kettő sima DP port van. A kérdés,hogy hogyan tudom ezt a 3 monitort rákötni, milyen átalakítók kellenének?
Egyik ugye mehet a DVI-re, a másik kettő viszont sima DP-DVI átalakítóval, vagy aktívval, vagy hogyan?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Sziasztok! Egy ilyennel szemezgetek: Powercolor AX5870 Van valakinek ilyen? Idle-ben halk, vagy morog? Játék közben mennyire hangos? Pár méterre a géptől a kedvesem tudna aludni tőle?
A válaszokat előre is köszönöm! -
válasz
Robi BALBOA #12812 üzenetére
Nekem is rohadt halk a kártya, és nem meleg egyáltalán (Sapphire 5870).
Egy órát játszottam Split Secondal, nem is jön forróság, se a ház fenti rácsain, se hátul. Emlékszem, az előző kártyám 4870x2 Accelero hűtővel is olyan hőt produkált, hogy a vacsora 5 perc alatt készen lett volna a gép közelében... -
válasz
Robi BALBOA #12766 üzenetére
Egyébként akkor nem meleg a kártya nem?
Tegnap reggel hoztam el, de még mindig itt rohadok a munkahelyen, mindjárt elalszom. Hazamegyek, lehet alszok, mielőtt berakom a gépbe tesztelgetni
Kicsit parázok, hogy hangos lesz, mániám a halk gép, de gondolom idle-ben nem is hallani, és a visszajelzések alapján azt szűrtem le, hogy játékok alatt is alig van hangja (előtte 4870x2 volt, na, az süvített).
-
Az 5870-es széria nem melegszik, szóval vehetsz pl. Sapphire-t is. Játék alatt sem durva hőmérséklete, alig pörög fel a hűtőventi.
ATI-nál az előző széria volt parás melegedés szempontjából, ott indokolt volt a vapor-x vagy toxic hűtés, itt szerintem felesleges pénzkidobás. Persze, későbbi tuningra jólehet, de most még hülyeség egy ilyen kártyát tuningolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest