- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
lajcsika123 #13958 üzenetére
Az nem jó hír,mit csináltál vele?
Egyébiránt annyira nem is baj,mert így tudsz egy erősebb cuccost venni a a VGA alá.
Ha kell segítség lap és proci vásárlás terén akkor szívesen segítünk. -
gooool
őstag
válasz
SzlobiG #13956 üzenetére
Azt nem tudni,hogy azt a csatlakozót Ő használja-e,elvégre az csak SLI esetén ajánlott,mert oda kell a plusz erő.
Persze hogy nem érdemes,kerekedtek is a szemeim,amikor közölte a CPU-t,ráadásul a lap nem támogatja sem az AM3-as sem az AM2+-os procikat.Ezt én nyugdíjaznám,mert egy ilyen VGA alá nem illő. -
gooool
őstag
válasz
lajcsika123 #13947 üzenetére
A másik topicban is írtam,de ide is lefirkantom.Találtam egy fórumot,ahol pont ez volt a problem.Az oldal közeépn van két bios screen,hogy mit kell átállítani.Meg kell próbálni szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest