Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandrew
őstag
válasz
Alister71 #17617 üzenetére
1.4375-van biosban beállítva
A fesz terhelve nem ugrál. Stabilan megmarad ezen az értéken. Előző lapomban Giga 880GM-UD2H ugyan ez a proci ha 1.4V-ot adtam neki lazán ugrált 1.32-1.47V között. Nem ilyen tuningra volt méretezve. El is adtam.
Ja igen. Érdemes az NB-t feljebb tolni? Valahol azt olvastam, hogy "fürgébb" lesz tőle a rendszer
-
b3Ro
senior tag
válasz
Alister71 #17567 üzenetére
Nagyon kivancsi lennek, h mibol all nalad a kiteszteles jatekok + bencsekkel ? nem kotekedesbol irom
Tegnap neztem a 3600/1,280V-on, es Intel burn Test alatt, egy 25 koros maximum testnel lefutott 22x, utanna hibádzott, ami nagyon fusztralo, es teljesen nem vagyok benne biztos, h a "20x" os lefutas nem jelent e stabilitast jatekok alatt. -
- = Zk = -
félisten
-
-
Cole86
senior tag
válasz
Alister71 #17181 üzenetére
Értem.. nos nekem szerintem 2600ra 1,2vel sem megy... 1,3al sem akkor ennyi.. szinte alapfeszen megy 2400et a nb..
A procim meg 3700et.. feszemelésre sem jobb.. 1680as felbontáson azért így kihatja a brutál 480amat.. amúgy most gondolkodom ,h váltsak hd 5970re... 80ért...
-
Crossfit007
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Alister71 #16860 üzenetére
Nem támadtalak, illetve nem is köveztelek meg és szerintem értelmesen érveltem. A nem mellesleg gyönyörű tuningodhoz (és ez most nem szarkazmus, tényleg így gondolom, mert ezek szép eredmények) elég kevés köze van az alaplapnak inkább egy nagyon jó példányt sikerült kifognod a prociból, a VTX3D-ről pedig egy szó sem esett. De látom, hogy nagyon magadra vetted a dolgot holott nem akartalak megbántani, úgy hogy hagyjuk ennyiben.
És köszönöm szépen az eddigi segítséged!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Alister71 #16854 üzenetére
Akkor valahol máshol van a hiba, mert akkor jót állítgatok. Ezek szerint ennyire anti tuningos a proci vagy még lehet más oka is? Esetleg kevés az 500W-os táp, a lap nem bírja vagy a RAM? Amit írtam csíkozódó képernyő illetve közvetlenül utána a kék halál nem utal valamire?
Hát igen csak kicsit nehezemre esik külön választani a kettőt amikor egy cég hibás terméket ad ki a keze közül majd erről tud is és nem hajlandó egy garanciást cserét hirdetni az adott darabokra csak új bios-okkal próbálja meg el-mis-másolni a dolgot akkor egy kicsit megrendül a bizalmam a cégben, illetve elgondolkodok azon, hogy hogyan is áll hozzá a többi termékéhez, de tényleg nem akarok ebből vitát meg itt a többieket untatni ilyen offal csak még ezt szerettem volna leírni.
(#16855) apollo12: Ezt most nekem írod?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Alister71 #16850 üzenetére
Körbe néztem, de más erre vonatkozó beállítást nem találok. Viszont azt tudom még, hogy ha az előbb linkelt helyen emelem az órajelet illetve a feszt akkor a CPU-Z-ben a a Memory fül alatt az NB Frequency nevű hasábban megy fel 2000MHz-ről 2600-ra. Ezek alapján akkor jót állítgatok vagy tényleg az Északi hídnak adok kakaót?
(#16852) Lord Vader: Ugye megértesz ha nem osztom ezen véleményed a 6850-es topikban leírt Gigabyte-os hiba miatt (amibe nekem is sikerült belefutnom), persze tiszteletben tartom, hogy neked bejött a márka, de nekem más a véleményem ezek után a gigáról.
-
-
-
Colos1
őstag
válasz
Alister71 #16791 üzenetére
Hát igen, viszont amikor vettem, még csak ilyen volt.
De mindegy, nem azért akartam húzni, mert kevés lenne, hanem csak hogy mit tud.
De az azért érdekes, hogy több mint fél évig használtam alapfeszen 3500MHz -en, és visszagondolva nem volt semmi gond, talán néhány játéknál kidobott az asztalra hibával, nem tudom, ez erre írható-e.Amúgy épp azt néztük a Prime közben az öcsémmel, hogy mennyit drop -ol a lap. 1,375...1,38V -ot kapott. Átment egy másik tesztcsoporta, még meg is jegyeztem, hogy most csak 1,370V-on megy, és utána döglött le.
3700-on meg a Prime előtt, egy 5 körös normal IBT teszt simán lefutott. Prime meg 10 másodpercet bírt.Lehet, hogy a lapom drop-ol túl nagyot
-
csabika0001
senior tag
válasz
Alister71 #16747 üzenetére
Apró kolis szobába kelessz a hűtés nem kicsit másrészt a Bullra is tekintettel.
Am én is TX3 al vagyok alapfeszen 3,9Ghz en igaz én nem tesztelgettem prime al , de kb 4 napja folyamatosan megy a gép aztán játékok sora szaladgál.
Hátha sikerül hozzájutnom jó áron az említett hűtők egyikéhez. -
-
norbi0604
aktív tag
-
Yroll
csendes tag
válasz
Alister71 #16432 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Nyár eleje óta gondolkozom proci váltáson.ha sikerül anyiért eladni a mostanit amennyiért akarom,akkor is 38eFt +kiadásom lenne.
Ami nekem sok,főleg,hogy 50-ről 65-re emelkedik az fps.
Még megvárom a BF3,Skyrim,Rage megjelenést,aztán meglátom bevásároljak-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest