- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #115052 üzenetére
Ez tényleg annyi, azért, mivel dip switchekkel állítható, és bármilyen gépben megy, bármilyen módú játékot és programot tud natívan futtatni. A kártyák 99.9%-a erre nem képes. Ami nem tud ilyet, az 5k körül megy. Ezért ilyen drága, de amúgy lehet találni ilyen 15k körül is, csak persze éppen akkor nem, amikor az embernek ilyen kéne.
-
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #115041 üzenetére
Nem. Nem gondoltam, hogy ilyen látványos lesz. Korábban teszteltem ezt a kártyát (isa trident) vagy 5 másodperc erejéig, akkor nem produkált semmilyen fura jelenséget. Azt akkor észrevettem, hogy forrósodik az egyik kondi. Amikor a kondit akkor lemértem, labortáppal feszültséget injektáltam bele, eltűnt a probléma, már nem volt forrósodás, nem volt probléma az ellenállással sem, ezért nem foglalkoztam tovább a problémával. Egy évvel később elővettem ismét a kártyát, és betettem egy gépbe. Emlékeztem, hogy a kondival bajok voltak, de a multkori tapasztalat alapján az volt, hogyha a forrósodás jelentkezne, akkor lassan fog a probléma előjönni, ezért bátran megnyomtam a power gombot. Eredmény: azonnali detonáció
Miután a kondi elkezdett izzani, kidurrant, és okádta a füstöt, aztán egyéb más (ettől valószínűleg független) tracek is, magán a kártyán elkezdtek keresztülégni, és a nyáklap több ponton szétégett, amik mind okádni kezdték a füstöt magukból, így az egész kártya füstölt. Mire a kezem odanyúlt a tápegység kapcsolójához, a 20-30 ezer forintot érő videókártya elfüstölt.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640 #115004 üzenetére
alatta is jobb, mert sokkal tobb szamoloegysege van
ezzel nagyobb felbontast es szinmelyseget tudsz hasznalni jatszhato fps mellett, meg a Dx8 effektek is megjelennek, amik az Dx7-s GF4MX-n nemDx7 only game kozben nem latszik nyilvan, de az fps akkoris gyorsabb a nagyobb fillrate miatt
GF4MX egy lefelezett kepessegu GF4Ti volt, a vertex shaderek nelkul
2:0:4:2 a 4:2:8:4 helyetta fill rate-je is ezert csak a fele azonos orajelen
a RAM savszelessege is 30-50%-l kisebb
MX-bol voltak ilyen hokibb SDR-s meg a 64bit-s RAM-s kivitelek is, azoke még fikabb -
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640 #114998 üzenetére
az egy Gallatin core Xeon volt, csak desktop tokozasban
szoval tudtak csinalni, csak a nagyjat inkabb eladtak Xeon-kent tobbert
GF4Ti az Dx8-t tudott, az MX440 meg Dx7-t
amivel olcsobb volt a lesajnalt Duron a Celeron-nal, abbol ki is jott a GF4Ti a MX440 helyett abba
barmiben IS nezve gyorsabb volt
siman Win alatt is, a 133/266 FSB-n DDR RAM-l a 100MHz FSB + SDR ellen
game kozben meg a GF4Ti kort vert a MX440-re -
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #114996 üzenetére
Valószínűleg a pci-e- agp kombó kártya nem létezett, csak prototípus szintjén.
A PCI-e nem csak az agp-t váltotta le, hanem a pci foglalatot is. Az agp bonyolult volt, ezért kellett leszámolni vele, a PCI meg megragadt a 90-es évek szintjén, így aztán két legyet egy csapásra szerűen jött helyettük a pci-e foglalat.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #114931 üzenetére
Amúgy viccen kívül, jó volt. Elment vele egy esős délután.
Amúgy nincs szegecselés, a külső fedél és a két oldallap csavarmentes (ezek nincsenek a képeken), minden más csavaros, tehát magát a házat is teljesen szét lehet szedni. A vga-t jelen esetben azért nagyon rossz kiszedni, mert magas a hűtés, a rögzítőelem meg belülről van csavarozva, alig lehet hozzáférni.
-
válasz
KROK640 #114930 üzenetére
Persze, ezt próbáltam sok-sok hsz-váltásban elmagyarázni.
Ha ezt bepakolnám egy akkori korhű, alig szellőző házba, avval a nyomorult stiftes CPU hűtővel, akkor kb megfőne, innen a népek tapasztalata.
Ma már jó hűtővel, modern alsótáposba szerelem, 12centis ventik huzatjával. Itt nem működik a naptárazás, kénytelen vagy modern házba pakolni, hiszen 100W körüli a TDP, az ilyen hőtermelésű mai procikra szintén ez a javaslat, ha bezárnád a RyZent egy régi házba, klausztrofóbiás-hőgutát kapna, nem beszélve arról, ha van mellette még egy RTX4070-80 féle VGA.Amúgy ha megnézed a 6600GT- m viszont leverte a 80 fokot(GPUz maxok set), azt is át kell alakítanom csavaros bordarögzítésre, mint a 9800Pro- t. Nemtom hogy ilyen szintű GPU- k esetén ki a frász találta ki azt pálcikás lók*kit, de gondolom nagy prémiumot kapott érte
-
ata99
tag
válasz
KROK640 #114855 üzenetére
Kikerestem a facen, hogy pontosithassam. 2011 februárjában az unokatesóm leselejtezett PC-jét, amiben egy 2500+-os barton volt 1,5 giga rammal meg 2 drb 40gb vinyóval XP/Win7 dualbootal ajándékoztam el egy 3 gyerekes elvált anyukának. Sajnos csak CRT-m volt mellé, de megigérte, hogy vesznek LCD-t helyette. Bármennyire is volt elavult, de nagyon örültek neki. Még gesztenyepürés palacsintát is sütött nekem, meg is ettem vagy 3-at
Az az 1 év külünbözet bőven belefér az én sacc/kb számitásredszerembe. Már tudom, mert már szóltatok, hogy a Tiétekbe nem, de ez van...
2004-tól egy mini pcbontóként működtem, mivel leselejtezték melóban az egész gépparkot és újak mentek mindenhova. Én meg mindet elhoztam, de lett melléjük máshonnan is. Nem volt gond felállitani egy rendszert és szétosztogatni. Csak épp az a 7-8 év késés... -
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #114825 üzenetére
Inkább mag kellene, nem szál.
25k volt postával az alaplap hűtéssel együtt. Mivel nincs fent egy se, és valószínűleg nem is lesz, ezért is adtam érte ennyit.
A kinézett proci 100k lenne, meg mégegy 100as a ram, azt most nem tudom (nem akarom) megengedni magamnak. Ráérek, nem sietek sehova.
-
ata99
tag
válasz
KROK640 #114785 üzenetére
Ha visszanézzük a történetet, akkor az intel azért párszor mellényúlt és kaptak is kritikákat miatta rendesen. Az a Z80-as lényegében egy multimediális szinten továbbfejlesztett Intel 8086-os volt, a gyártás megkezdése előtt kaszálták el, mert a vállalati szvéra, amelyik ugye többet tejelt már a 16 bitet kivánta meg. Nem is olyan biztos, hogy az atari meg a commodore lett volna a piacvezető az otthoni felhasználású gépekben, ha az intel kijön vele. A tua projektben volt több magos proci de csak alacsonyabb frekvencián. Nekik meg1 magon kellett a 10 ghz. Úgyhogy az is el lett akkor kaszálva. Az AMD csillaga akkor ragyogott fel, amikor csúfos kudarcot vallottak a 423-as sockettel, amelyiknek a létezéséről sem nagyon tudnak sokan. Csakhogy az AMD-nél is túlfutottak a kiadásokkal a soc. A fejlesztésekor és azok is elkezdtek projekteket elkaszálni. A főkonstruktőrük el is húzott onnan az applehoz és a távoztával hullott is az AMD csillaga vissza a porba. Na de ez már régen volt...
-
Fenyő
őstag
válasz
KROK640 #114785 üzenetére
Legfrissebb Firefox-ot, Seamonkey-t, Palemoon-t simán lehet Linux alatt forgatni akár Pentium Pro (i686) alá is, Palemoon-t akár i586 (Pentium) alá is (ha van türelmed kivárni míg elindul
), az más kérdés, hogy mennyi értelme van, mondjuk egy combosabb P3-as/Athlon Xp-vel (1Gb Ram, opnegl 2+ ati/nv vga) azért még ha kompromisszumosan de lehet netezgetni, mondjuk Firefoxból nem érdemes 91.13 fölé menni, hacsak nincs HD4000-es szériás Atink, ui. az újabb FF-okban már csak webrender van (aminek HD 4ezres Ati, Geforce8+ vagy Sandy Bridge kell minimum), ami csigalassú szoftver módban ezeken a procikon (de még "komolyabbakon" is ha nincs hardveres webrender támogatás), a régi opengl-es gyorsítás csak 91.13-ig volt alternatíva, Seamonkeyban, meg Palemoonban meg még most is az van.
hobizoli: Igen volt egy olyan mobil Duron mag (ami a Palomino mobil variánsára épült, de a magnévre már nem emlékszem), amin sima L híd grafitozással bekapcsolható volt az L2 cache, ráadásul 2 blokkban, ha csak 128kb volt jó akkor annyi, ha mind a 256kb akkor akár az egész...
-
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #114796 üzenetére
Bármi jó lesz, ami legalább 12 vagy 16 magos. pl 5900, 5900XT, 3900, 3950, 5750, stb. Az alaplap támogatja biosfrissítés után őket.
Amúgy ja, nem mostanában lesz gép belőle. Csak az alaplapot vettem meg itt hardveraprón, mert már egyszerűen nem lehet ilyet kapni.
Még próbálok keresni pár darabot tartaléka, úgyhogy kinthagytam a hirdetést, hátha valakinek van még eladó. Két hét alatt két embert írt rá, egyiknek se az volt, amit kerestem, de ez eléggé hasonló volt ahhoz, mint amiről a hirdetés szólt, úgyhogy megvettem. Nem bízok abban, hogy egyszerű lesz ezeket beszerezni. Olyan lesz kb, mint azok a PCI-E/AGP kombó alaplapok, amik tudnak 2 vagy 4 magos procikat, hogy akkor próbálják majd megvenni az embereket őket, amikor már nincs.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #114766 üzenetére
Nem arra értettem, hanem hogy nekem is az kellett volna. Mivel nem tuningoltam, a potenciál nem volt szempont. Igazából nem számít, semelyik 2 magost se tudtam akkoriban megfizetni, örülök, hogy a 3700+-szal az egy magos vonalon egész jó szinten volt a gép. Végül még jókor szálltam ki belőle 2009-ben.
2006-ban nyilván ütős gépe volt.
-
ata99
tag
válasz
KROK640 #114765 üzenetére
Mindenesetre pofáraesés lett neki a vége. Adott nekik akkor az AMD rendesen. Itt a fórumon is látszanak a 15 évvel ezelőtti eredményeken hogy hogy verik a 2 procis P3 1,4S-es lapok a túlhúzott P4-eseket. Csak az a fránya SSE3 hiányzott belőlük. Most épp a hiányzó SSE3 miátt problémás netre menni egy P3-assal.
Azt azt hiszem itt olvastam valahol, hogy a C2D-ben részben visszatértek a tua konstrukció egy részéhez -
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #114766 üzenetére
A 939es és AM2es Athlon64 x2 procik memóriavezérlője ratyi. Kb vércsoport szintjén ugyanolyan ramot kell betenni, és még akkor se biztos, hogy lesz dual channeled, a 939-athlon64 x2 eleve ddr1 ami visszafogja az egészet, az AM2-es athlon64 x2 memóriavezérlője már ddr2, viszont lassabb a 939hez képest (van egy extra wait state) mivel egyszerűsítették és spórolósra vették az egészet. Eredmény: Pentium D alatti teljesítmény a gyakorlatban.
-
arn
félisten
válasz
KROK640 #114612 üzenetére
vegulis a 95os dx4 vagy egy socket5 konfig remek erre a korszakra, foleg hogy mindket gep lenyegeben tokeletesre van csiszolva, a dx2 erdekes, de keves. A socket4el is jo lenne elerni ezt a szintet, de sokkal kemenyebb dio az alkatreszek elerhetosege miatt.
Pl ha korai socket4/pci 94 konfigot szeretnek (kesobbi konnyebb):
* jo lenne 66os proci, rohadt draga
* a jelenlegi asus lap jo alap, batman revenge alternativa. A batman revenge lapot meg nem vetettem el, csak ha akkora, mint a hendrix lapom, bele sem tudom rakni egy mini hazba.
* az asus laphoz nehez korhu hdd kontrollert talalni, erdekes modon a scsi konnyebb utnak tunik, korai pci kontrollert egyaltalan nem talaltam - csupan netes kepet is nehez volt
* ide vinyom van - wdc 2420/2540 pl, de itt meg scsi hdd a kemeny dio
* blaster, midi ok, de pl korai rev gusom nincs (3.74 az osszes), csak gus max - ami hataresetes
* korai pcios videokartya megint nehez. Pl s3bol a 928 ment meg - ugy 94 kozepen jelentek csak meg a hasznalhato kartyak (s3 visionok pl) -
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #114606 üzenetére
Ezek a kártyák a voodoo1/riva128 teljesítményének a felét tudják kb.
A SiS 6326 például egy 1997-es kártya. Tudott 24 bites renderelést is. Általában 8 mega rammal volt szerelve. Viszonylag népszerű kártya volt, és AGP kivitelben gyakoribb volt.
Csak nem volt teljesítménytartalék a kártyában, az 1999-es játékok általában már szaggatnak rajta.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #114590 üzenetére
Én meg csak ebbe futottam bele.
Erre a kapacitásra szerintem már nincs is jumper, nem hal le miatta a rendszer, csak 137 GB-osnak látja a lemezt, bármekkora is legyen. 2005-ben volt a 160-as sztori, a 250-es meg 2006-ban, de ugye kifutó gépek voltak ezek akkoriban. Ez a 250-es Samsung jó hosszan kiszolgált, Athlon XP, Athlon 64, Athlon II X2, Core i5 1st gen gépekben volt A háttértár, de amúgy most is megvan, offline mentés van rajta, ha igaz.
Jó sztori, legalább a pizzát és a sört állta?
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #114577 üzenetére
137 az a 128, nem? Annó a P4 (MSI 865-ös lap, 2 GHz NW) annyit kezelt a 160-as merevlemezből, bios frissítés után meglett a maradék is. Az MSI KT6-ba aztán 250-es került, de nem emlékszek, hogy egyből ment, egyből bios-t frissítettem, vagy ott is 137 gigával kezdett, de tudtam, mi a teendő, és aztán bios-t frissítettem.
A P4-nél azt se tudtam, mi van, fél napig túrtam a netet, hogy mi a fene van.
-
válasz
KROK640 #114559 üzenetére
Sztem is. De aktív használatra már nincs biztonsági frissítés Win7 alá. És hát persze a munkanélküli profi programozók inkább erre a támadásra fordítják a tudásukat, minthogy rendes állásban melóznának. Persze a Win11 sem életbiztosítás, még a profi AvastPro- val sem tudhatom hogy ólálkodik-e valaki a háttérben. Vírusmentes gép nincs, csak ami eddig látszólag jól futott, arra tippelhető hogy esetleg rendben van.
A kihagyás : egyrészt a fentiek miatt, másrészt, az XP alatt futó címek 99%- a megy Win11 alatt is, amelyik meg nem, arra ott az offline Win98/XP is, bármelyik vadállat gépemen berántható full kompatibilitással, de ezt már milliószor regéltem. -
-
válasz
KROK640 #114414 üzenetére
ISA csatolóval is kimaxolódik a közel elvi sebesség. Persze inkább a track to track számít DOS alatt, a középretró vinyó a 286- nak amolyan SSD szint.
-
válasz
KROK640 #114359 üzenetére
4GHz- re van állítva a proci. Ha megnézed a 3. képmentést, a CPUSpd jól írta ki.
A DOSos HWInfo verziót sztem inkább régebbi vasakra fejleszti ismét a szerző. De azért jópár adatot egész jól olvasott ki a madnessből is.
Megnézem majd a S775/AGP gépen is, tipp hogy ott már pontosabb lesz a CPU freki. -
válasz
KROK640 #114275 üzenetére
22C44T : patthelyzet, a kínai lap ugyan sztem hihetetlen jó, de a VRM kb kigyulladna ezen procival. Profi Asus black lap meg kapásból fel sem ismerné, bár annak a VRM- je saccra elég lenne
.
RX580/16GB elég feelinges lenne hobbi gépbe. Igaz hogy az 580 architekturából kispórolták a tisztességes videógyorsítást, úgyhogy a sima VPx is zabálja a procit, emiatt általános felhasználásra még a butget 1650 is jobb, főleg GDDR6- al, amivel kb 0% terhelés van 4k film alatt. -
válasz
KROK640 #114264 üzenetére
Újragyártott igen, és hát engem megdobtak vele, mit tudjak csinálni, ment az ultramodern kínai lapba. 4GB VRAM - kinek kell több pld SSamHD alá, ez a Xeon/1650 GDDR6- ra ultrát detektál, a későbbiek már nekem nem érdekesek. Általános használat is ultra, 4k videó is ultra...
10C20T az még kevés hogy kinyissam az életveszélyes 2011 socketet, a 22C44T már elgondolkodtató, kb 90% usert nem érdekelné, a 10% pedig, JézusMáriaSzentHáromság. De ez sem annyira fontos, lényeg hogy én magam sírva borulnék a billentyűzetre, hogy igen, már értem hogy mire is vágytam, ma még nincs jelentősége 6 mag felett, de ott van még +16 mag, melyre semmi szükségem, viszont ott van az eszközkezelőben.
Kb hasonló mint egy értékes bélyeggyűjtemény, nézegetni élvezetes, de az értékén kívül semmi gyakorlati haszna nincs.Amúgy sok ritka realretró alkatrész is hasonló elfogultságot vált ki a gyűjtőkből, lehet hogy nem is használja, csak a vitrinben van, és jólesik ránézni.
-
válasz
KROK640 #114249 üzenetére
GTX1650 : a GDDR6 verzió most jött ki, nemrég kezdték, mert a GDDR6 RAM túltermelést mutatott, ki kell szórni a belépő videókra, mert az RTX már a GDDR6X- et használja.
Átlag 10-20% +teljesítmény, de ennél az áramtermelő GPU- nál nem kicsit számít. Retró futásokban meg olyan 40% többlet, mert a max TDP keretbe bőven belefér a 2GHz feletti GPU boost is(kisebb csíkszélesség).
Nyersben lenyomná a GTX980Ti/XP teljesítményt is, dehát nincs drivere XP alá.A korábbi videókártya nem annyira lényeges(esetleg a pontos naptárazósoknak) a Haswell Xeon mellett, az a lényeg hogy a mai modern kínai lap mit tud meghajtani - az egészen modernek is mennek benne, bár max a GTX1660Ti ami kihajtható rendesen, ahol még a 90% CPU/90% GPU terhelés reális.
10C20T az még nekem kevés is lenne, 22/44 már kéne. Mint fentebb is mondtam, az elérhető max alapórajel itt már másodlagos egy hobbigépben, a magszám ami letérdelteti, és imádkozásra kényszeríti a megfigyelőt, akkor is ha nem vallásos.
-
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #114221 üzenetére
Egyelőre ennyi. Jön még 16 giga ram, talán jövő hét eleje-közepe felé, valahogy úgy 2 pci-e tápkábel is, meg 2 caddy ami hiányzott belőle. Egyelőre 2 db 512-es ssd van benne. Ma megjött Aliról pci-e 4x -> m.2 adapter, majd még meglátom, tegyek-e bele m.2 ssd-t vagy esetleg merevlemezeket. Az eddigi nyomozásaim szerint a 425-ös táp nem ad pci-e tápot, úgyhogy még fel kell hajtsak egy 950-est. Így egyelőre célba érek vele, mehet bele az RX6650XT a polcról, lesz benne 32 GB ram 4 csatornán, marad a 4C8T 4/4,5 GHz-en, így rendben lesz egy darabig.
-
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #114228 üzenetére
A mostaniban is átalakítóval van megoldva minden.
Csak azért csillant fel a remény a szememben, mert megkaptam azt az lga1150-es alaplapot, és volt rajta lpt port. Reménykedtem, hogy talán van még gyártó, aki ilyen irányban is tevékenykedik, de csak egy random anomália volt. -
válasz
KROK640 #114228 üzenetére
Bármennyire is az Athlon XP / P4 éra volt mindig is a kedvencem, ezeket azért napira nehéz lenne használni ma már.
Frescho is azért mondta, mert itt nem napira használjuk az említett régi portokat, hanem retróra.
Kivételek lehetnek, mint Pikari, aki mindenes nagyteljesítményű gépet szeretne retró kiegészítőkkel.
Én meg modern gépet ultraretró szintre. Mondjuk nálam megvalósítható, viszont a lassan feledésbe merülő régi portok erős gépen, már nehezebben, persze a kínaiak olyan konvertert is gyártanak, amire sohasem gondoltunk volna, de Pikari kollégának a natív kellene. -
válasz
KROK640 #114223 üzenetére
igazad van. Persze engem a 8C/16T 2.6/3.4GHz fogott meg hobbigépre, feelinges a sok mag 2014- ből, meg a 20MB L3 + a kínai modern lap. Ha kell a 4GHz feletti, akkor ott a Zen2, lényegében semmi szükségem nem volt rá, de csak azért mert hát
. Az általános használatra bőven jó volt a Zen+ is 6C12T- vel.
Game is max középrégi, az meg száguld mindegyiken, csak a 3DM01/Win98 nagyképűsködésemre nem mindegy a max órajel.Az igazi egy 10C20T Xeon lenne, ami unlockos, nemcsak az allcoreturbó izével lehetne variálni, hanem a kínai lapban is van tuning, aztán tolni VRM elforrásig. Ezek a Xeonok, ha nem lennének lockosak, sztem bitang nagy órajelet mennének.
RX570+16-32GB RAM bőven jó lesz a Win7 érához persze.
Én csak azért pakoltam a Xeon mellé a GDDR6 modernizált 1650- et, mert karira megdobott vele egyik rokon. Veszettül pörög retró tesztekkel, teljesen figyelmen kívül hagyja a gyári órajeleket.
A 1060 meg ment a Zen2- be, az is pörög rendesen. Carmack játékaival DOS alatt FVid- el meg elképzelhetetlen sebesség retrókocka+SW renderrel, pld Q2DOS FHD- ben. Itt pld még a C2Duo/4GHz is belassulhat, a korábbiakon pedig diavetítés. -
válasz
KROK640 #114204 üzenetére
Jók ezek, de kevés magszám. Xeonnal inkább az egzotikusabb E5v3 sorozat sok maggal. Kompromisszum a 8C16T, a mégtöbb magos jobb lenne, de ott az alapfreki már elég alacsony tényleg.
XP alatt a 8C16T is nehezen hűthető, nincs speedstepp, de még közepes toronnyal elmegy. Mondjuk érdekes, mert Zennel meg van szabályzás XP alatt is. TPM2 nincs még az E5- el sem, bár MS tett valami engedményt mostanában a Win11- re. Moddolt telepítővel eddig is felment, és az E5 ereje bőven elég a laza futáshoz. -
-
Pikari
veterán
válasz
KROK640 #113817 üzenetére
Kipróbáltam K6/2+ (128KB L2 cache) 575 MHz-en (overclock) TNT1 kártyával a Revoltot.
800x600 16 bit: 23-30 fps
1024x768 (32 bit): 21-28 fpsVoodoo2-vel kb ugyanezeket az értékeket kapom, talán 1 fps-el gyorsabb.
Sima K6/2-vel (amit most nem teszek be, hogy konkrétan lemérjem) már 20 fps alatt lesz.
Úgyhogy én ezt nem tartom egy jól optimizált játéknak, sőt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- DJI topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest