- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #86350 üzenetére
Persze, hogy nem feltétlenül volt luxus, voltak ugyan drága időszakok is, de nekem pl egészen az elejétől (2000), általában átlag feletti RAM mennyiség volt a gépemben. Az Athlon XP-ben 2009-ben pl már 2GB volt. Akkoriban a már javában piacon lévő C2D-k C2Q-k futottak annyival.
De sok ilyen esetre emlékszem mikor olcsó volt a ram.
pl 2020 elején is nagyon olcsó volt a DDR3-as RAM, annyira, hogy a leváltani tervezett I3-asom is a végére már 24GB RAMot kapott, mert 1000/GB árra jött ki bele a DDR3. (na nem mindig volt ilyen olcsó, emlékszem mikor 30 ezer felett kellett fizetni 8GB-ért is)
nem véletlenül gondolkodok extra mennyiségű DDR4 RAM beszerzésén sem (remélhetőleg majd még lejjebb megy az ára), de az RD RAM sosem volt olyan olcsó kategória. vagyis amikorra igen, addiga ezek a P4-ek számítottak borzasztóan elavultnak. -
FF23
senior tag
válasz
envagyok #86354 üzenetére
Most egy cnps 9500 van rajta, de megvan a gyárija is. Ezt "nyertem" meg. Emlékszem, hogy minden csöngetésre pattantam mintha a Mikulás jönne
-
-
-
Czo
addikt
válasz
envagyok #86270 üzenetére
En egy csomo gepnel talalkoztam vele, viszont eddig csak olyan alaplapot lattam, aminel 1 darab P6-os csatlakozo volt plusszban, azon 3 GND es 3 db 3v3. Ezen pedig ha jol latom, 2db P6-os csatlakozo van.
A megoldas pedig tenyleg a fentebb irt ATX tap lesz szerintem, mert abbol a legegyzerubb ezt eloallitani.
-
Bile Demon
őstag
válasz
envagyok #86263 üzenetére
3,3V AT tápot, se ilyen kártyát nem láttam. Még csak hallani se hallottam ilyenről.
Viszont nem hangzik valami nagy kihívásnak.
Fognék egy ATX tápot, egy ATX to AT átalakító kábellel, ez mehet az 5V AT tápcsatlakozóra a lapon. A 3,3V-ot pedig külön behúznám a táptól az alaplapig (pl. az egyik SATA táp csatlakozóról a narancssárgát). Az alaplap nem tudom hol várja a 3,3V-ot? A PCI slot egy lehetőség, de lehet, hogy van külön tápcsatlakozója 3,3V ponttal. -
válasz
envagyok #86243 üzenetére
Hát nem, az tuti hogy jól felment, +maga a dollár is inflálódott azért közben.
Amikor én vettem :
- HA- n minimális választék volt, abból is némelyik mankós, volt valami hibája
- a kifogástalan 100k felett volt, de az meg EATX méret, pont takarta volna a házban az átvezető management nyílásokat, EATX házat meg nem akartam, meg amúgyis megvettem akkor már a sima ATX kuckót
- még előtte láttam erről a lapról bejegyzést, fotót, megtetszett
- már tavaly eldöntöttem hogy nekem kínai kell
- az első szerkesztett XP- mhez csak ehhez a chipsethez volt még driver, a lap X99, de a chip a serveres C612
- persze a mostani moddolt XP- mben már van sima X99 driver is
- ennek ellenére most is ezt választanám
- meglátjuk, az idő eldönti hogy mennyire lesz tartós, pld az allcore turbót pont nem alkalmazom, felesleges terhelés a VRM- nek, bár ennél a lapnál a kínaiak direkt aktív hűtést tettek rá
- számomra ebben a kategóriában kínai lapok az igaziak, és a márkásak számítanak az utánzatnak -
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #86070 üzenetére
Igen, a 256KB cache és a 100MHZ-es FSB miatt olyan volt mint egy régi PIII-as csak éppen sokkal magasabb órajellel.
Kellemetlenül meg is lepődtem, mikor kiderült, hogy a P4 Celeronokban újra mindössze 128KB L2 cache vanés mivel 400MHZ órajel előnnyel is kikapott a haver 1300-as Tualatinjától, ezért rájöttem az L2 fontosabb mint gondoltam. Már részben ez is determinálta, hogy az Athlon XP-k felé fordulok (és a Duronok szinte ki is maradtak a 64KB L2vel), mert az XP-ben ugye 256KB volt akkoriban.
Igen, tudom, sok olyan 1200-as Celeron alapú gépet építettem ami 1600-on ment (szinte alap volt h mindet be is állítottam erre az órajelre a telepítés végén és így adtam át őket), haver 1300-asa meg ment 1733-on is, de találkoztam olyan 1400-assal ami 2,1GHZ-et is elérte.
1.6NW P4-esem nekem is volt, simán ment 2400-at, kezdetben az volt a mese h csak bizonyos lapban, aztán kiderült h nem csak ASUSban megy, a chipset számít. De akkoriban volt pár 1.8-as NW is, azok meg a 2660-at tudták, volt egy olyanom is. De ezek már azért voltak kevésbé érdekesek, mert a már meglévő főgép Athlon XP mellé érkeztek mint mellék gépek, és jó kis ellenfelek voltak az Athlonnak,m jókat bechmartkolgattam és méregettem, de az Athlon maradt a fő gép
(meg is jött most a kedvem az Athlon XP-zéshez... hosszú még az éjszaka)
-
fatpingvin
addikt
válasz
envagyok #86031 üzenetére
én azt mondanám hogy alapos suvickolás alkohollal, utána meg pillanatragasztót érdemes megpróbálni, de úgy hogy keveset kensz rá és erősen odaszorítod. ezek az akrilnitril alapúak már elég jól tartanak, én nem csinálnék belőle betont szódabikarbónával mert felesleges.
-
-
válasz
envagyok #86000 üzenetére
Szép!
A korai 775-ös P4-ekből én összesen 2 db procit kedvelek, a két 3.2-es, 2004-es 84W TDP-st. A kazánok nem az eseteim, még akkor se, ha kicsit gyorsabbak.
De ez nem is baj, mert ebből a korszakból bőven elég nekem egy középkategóriás konfig is 6600 GT + 3.2-es P4 kombóval. Arany Geil nálam is befigyel, bár perpill azok a HWBOT-os konfigban vannak.
Erről jut eszembe, nem vártam tovább hazai E8600-ra, rendeltem egyet eBay-ről. Jó sokára jön majd meg, de vele megcsíphetem tán a 30k-s pontot is majd 3DMark2001-ben az AGP-s 6600 GT-vel.Kis szerencsével holnap átvehetek egy különleges GF2 MX400-at, szép élménynek ígérkezik, ha tényleg az lesz, amire gondoltam, mikor lecsaptam rá. Úgy emlékszem, gyárilag tuningos példánynak kéne lennie, de sok kavarás volt akkoriban, az se kizárt, hogy pont az enyém már normál darab lesz, majd kiderül.
jokeph: Nem opció, mert a lap, amiben mennek, még az 1333 MHz-es FSB-t se támogatja. Örülök, hogy legalább mennek benne. Maximum 1200-as FSB-n. Szóval a lehető legmagasabb szorzós példány kell, így 300x10-en tudom majd hajtani az E8600-at.
-
-
Tim82
félisten
válasz
envagyok #85940 üzenetére
Valamiért nem jön be mobilról
OneDrive megosztott album, lehet, hogy nem kezeli jól a mobilod böngészője.
Van-e csavarás a kábel valamelyik részében?
Csavarás nincsen.
És a piros jelölőszél melyik oldaláról indul a kártyának és melyik oldalára érkezik be a boxnak?
A piros jelölőszélről lőttem akkor még két fotót, pont hogy a kártyához hogyan csatlakozik meg a boxhoz:
És kábelezettsége a régi ata vagy a kesőbbi vékony eres?
Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz "régi ata" alatt, de csatlakozom Czo-hoz a kábelre vonatkozóan.
-
Tim82
félisten
válasz
envagyok #85873 üzenetére
Itt vannak az ígért fotók. Sajnos, a körülmények nem igazán ideálisak (lakásfelújításban vagyok és a felújítandó lakásban van a gép, amiben van a Terratec kari - ma tudtam ezzel kicsit foglalkozni), valamint nem tudom, hogy pontosan mire kéne fókuszálni ahhoz, hogy számodra hasznos legyen, de próbálkoztam.
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #85884 üzenetére
Mikor a leállításra mész, és kattintasz akkor SHIFTet nyomva tartva, rendesen leáll. (addig legyen lenyomva a shift még kattintasz)
Bár a sima leállítás is jó, ugyanis és minden esetben kikapcsolom hátul a tápot is mikor leállítom a gépet, és sosem volt még ebből bajom a Win10-el se, és a Win7-el sem.A táp kikapcsolásnak meg az az oka, hogy még az előző gépem (az is csak időszakosan) időnként fogta magát, és az éjszaka közepén magától bekapcsolt. Eljátszotta 2-3 alkalommal és rászoktam, hogy a tápot lekapcsolni. Ez a gép nem csinálja, mert szándékosan kipróbáltam, de az előző szerette ezt a sunyi bekapcsolást.
-
válasz
Bakker, nézem én is a közzétett limitet. Pont most építgetem a házi szervert, hogy csak egy gép legyen bekapcsolva - éreztem hogy lesz valami ilyesmi. Csak villanyt fogyasztok, de jó sokat. Most számoltam ki, kb 4x- es árat fogok fizetni. Hát de a villany kell, abból nem engedek, felvezetem jóváírt kiadásnak, a nemlétező kocsim benzin, adó, stb költségének
-
Alpi.
addikt
-
Alpi.
addikt
válasz
Fast boot vagy mi a neve. Én nem tudom, mert az enyémbe nincsenek ilyen nyalánkságok,
de ha jól emlékszem az ami miatt alvó üzemmódba "kapcsol ki".
Hülyeséget írtam, sry, az a bios-ba van. Itt valami command prompt-os cucc kell.
powercfg.exe és valami utána.jokeph : Ja, én is csak lestem. Mi lett volna, ha va benne support !
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #85850 üzenetére
Még az is lehet, hogy tényleg a lap volt selejt,
De amúgy azonos steppinges CPU-t is sem lehet feltétlenül ugyanúgy húzni. Jelentős szempont az is, hogy a wafferben hol helyezkedett el, illetve számít a gyártási hét is sok esetben. Stepping alapján tuningra CPU-t keresni egy jó, de bőven tág irányvonal.
kb olyan mintha valaki azt mondaná : "jól akarok keresni" én meg azt mondanám, hogy "akkor menj ki az EUba dolgozni",. Csak azt nem mondanám meg melyik országba, és melyik iparágba. Irányvonalnak jó, de simán ki lehet fogni a rosszat is. -
Tim82
félisten
válasz
envagyok #85853 üzenetére
Terratec DMX 6Fire 24/96?
Van és a saját kábelével kell szólnia, ha egyébként nincs más baja a kártyának/breakout boxnak. Hozzáteszem, nem Windows-os gépben van és elég régen nem használtam már.
Kifejezetten úgy rémlik, hogy a sima IDE HDD kábel amúgy legfeljebb csatlakozó-kompatibilis, de nem fog vele működni.
-
jokeph
nagyúr
válasz
envagyok #85705 üzenetére
Simán, nekem kisebb top-flow Zalman (középen réz betéttel) van az X2 4400+-on, a D Pentium egy igazi kazán tud lenni ha oda van neki csavarva.
#85706Chris82: nálam egy 2 db CNPS 9000 lapul, az egyik nVdia Edition-os, a másik meg kéken világító propellerrel, a borda is különbözik, az egyik réz színű a másik meg nikelezettnek tűnik, olyan mint a tiéd.
#85708Chris82: no, ez jó kérdés, s939-et még OC-aztam meg, nincs vele tapasztalatom.
s478/AM2+/AM3/AM3+/s775/s1366/s2011v1/s1151v1-el nyomtam eddig OC-t.Alpi fórumtárs bitos tud valamit e témában (is).
-
fatpingvin
addikt
válasz
envagyok #85419 üzenetére
az megvan, de két AGP egymás mellett max úgy ha az egyik igazából a PCI buszon ül és PCI módban megy. az AGP spec egy root komplexre vagy hogy a tökömben hívják emlékeim szerint csak egy AGP interfészt enged, ez már csak a AGP-GART működéséből adódóan is logikus, főleg annak fényében hogy akkor a két kártya hogyan kezelné a saját memóriaablakait: közösből olvas? két külön aperture, de akkor meg rendszermemórián belül lehet hogy másolgatni kell. mi van ha két különböző kártya? mi van ha két egyforma?
mondjuk ez a PCIe-re megoldódott, minden kártyának saját memóriaablaka van ha jól tévedek. -
-
válasz
envagyok #85165 üzenetére
Szorzózáras. Nekem van egy és újabb 775-ös lapokban jól működik matricázás után. Itt vettem aprón még régebben.
[link] Sajnos 5GHz fölé nem tudtam menni vele vízzel, de leginkább a túl gyenge vrm lehetett az oka. Elég hangosan nyecergett és kb 0,2V-ot droppolt már a végén.
-
r0b3r
senior tag
válasz
envagyok #85206 üzenetére
Vasárnap meg Red Bull Röpnap, de azért szombat délelőtt még pont belefért a BRSZK is.
#85204 frescho
Idén voltam harmadszor, de végre nem egyedül. Most már elég nagyok hozzá a fiúk, hogy elkísérjenek. Ahogy számítottam rá, nagyon tetszett nekik. Nekünk segítettél elindítani egyszer a Battlefield-et és játszottál egy percet.
Idén is nagy bulit hoztatok össze! Köszönjük!! -
válasz
envagyok #85165 üzenetére
"The multiplier is locked on Xeon 5080, which limits its overclocking potential."
Forrás.Megtaláltam amúgy a számomra legérdekesebb 775-ös CPU-t, csak amíg nincs saját, inkább nem beszélnék róla, nehogy más is kedvet kapjon hozzá, és lenyúlja előlem, ha esetleg felbukkan valahol.
-
-
válasz
envagyok #84497 üzenetére
Remek, hű mi lesz itt
Az alapparaméterek a képmentésről leolvashatók. Driver-verzió meg ilyenek. Há' ezt csak simán futtattam, az OC titkos trükköket nem is alkalmaztam, megmondom őszintén.
De ami setelve lett :
- VSync off
- triple buffering a driverben is on
- a minőség mindenhol sebességre állítva a driverbenAmit még lehet, hogy 30k fölé vigyem az eredményt(de nem alkalmaztam itt) :
- Explorer kikapcsolása a run alatt - ezt gondolom mindenki tudja hogyan kell, ha nem, elmagyarázom
- 3DM2001 alatt az egyes teszt-trackek külön is futtathatók, saját optimalizációval. Erősebb videokártyán a Car és Dragon tesztek a driverben a max gyorsaságot kedvelik, a Nature pedig a max minőség alatt a leggyorsabb.
- XP alatt még lehet : low proci órajel alatt startolni, majd ha bejelentkezett a 3DM főablak, utána átállítani a procit full/tuning frekire(több progival is lehet), kb párszáz +pontot ez is jelenthet.szerk : ja igen, és a PCIe 6600GT- m alapórajelen futott, +50- et legalább tudok rakni még a GPU/RAM- ra is
-
válasz
envagyok #84497 üzenetére
Szuper, és sok sikert! Az a 29381 pont, amit felül kéne múlni, azért elég soknak tűnik. Perpill nekem sincs semmi időm, de van egy olyan érzésem, sokáig nem fogom bírni a lap nézését, valamelyik szabadabb estén rá fogok próbálni kíváncsiságból azzal, ami van (E6700). Legalább ad némi támpontot az eredmény, ha sokkal kevesebb is lesz, mint szeretném.
Én Tiny XP-t fogok szerintem feltenni, minimálisan több pontot adott legutóbb, mint a sima.
Szerk.: Nem semmi az a proci, nekem is kéne egy! Szinte biztos, hogy támogatva van, hiszen gyakorlatilag ua., mint a többi Wolfdale-3M penya.
-
válasz
envagyok #84260 üzenetére
Dell munkaállomás. Kettő került hozzám, mert mentek volna a kukába. A párjáról írtam is, így annak a típusát meg tudom mondani, a dualhoz ásni kellene, mert a költözésnél valahol nagyon hátul vannak a sorban: [link]
KROK640: Egy 478/775 is inkább érdekes, mint jó. De abból is tudnék olyat mondani aminek szorítanék helyet a polcon valahol hátul a sarokban. Ha DarthSun által írt EE, akkor még csak nem is duzzognék, hogy ilyet hozott ide valaki
-
válasz
envagyok #84229 üzenetére
Néha eBay-en szokott lenni olcsón is fincsi Athlon MP. Csak ki kell várni, illetve rá kell keresni minden nap.
#84233:Lehet egy Dell Optiplex is különleges, gyűjtésre érdemes, legalábbis nálam. Pont itt van mellettem most kinyitva egy GX150 SFF, ennek van az egyik legkisebb Tua-képes alaplapja (már ha második kiadású a lap, mint az enyém), és bár sokat nem tud, minőségi darab. Jó RAM-okkal tegnap este teszteltem vele egy gyorsat (volt szabad 20 percem), most leverte az 1133-as PIII-S az 1200-as Athlont Deus Ex-ben. Mondjuk még az oprendszer se egyezett a két gépen. Kéne csinálnom egy olyan tesztet, hogy minden program azonos a gépeken, azonos VGA és RAM, és úgy melyik a jobb. Perpill úgy tűnik, a szoftver-körítés dönti el, hol van éppen több fps.
KROK640: Tudom, hogy Nálad más a helyzet, vagyis hogy pont azt szereted jobban, amit én kevésbé. Nálam Thunderbird és Palomino, ha S462, utána már nem olyan érdekes.
"Dual S462" -tán egy hete néztem eBay-en, volt. Az ára más kérdés.
DarthSun: PIV-nél nem csak az extrém procik lehetnek különlegesek, és nem kell, hogy az embernek rámenjen a lapja -írta valaki nem olyan rég-, én például kedvelem a Prescott-ot is, csak nem a csúcsprocijait. Egy 65W-os SL9KD például szuper darab. Vagy mondjuk Sony VAIO sorozatba tett alacsony fogyasztású PIV-ek. Egy most is el van mentve nekem eBay-en, de találtam megint valami érdekesebbet, szóval most is kimarad. Linkelem is: lassú, de különleges.Végre van itthon megint hideg és meleg víz is.
Lakásfelújítás...
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #84229 üzenetére
Nálam igazból olyasmi, hogy 2012 előtt félretro, 2006-7 előtt meg teljesen retro, '99 előttiek meg történelmi...
Emlékszem az FX51-re és FX53-ra, a saját idejében is csillagászati ára volt, és eléggé ritka is volt, nem is nagyon láttam élőben. Nagy kudarcnak is ítéltem meg azt az irányvonalat, új lap, új foglalat, nagyon drága proci.
Dual S462... detto. Csomó ideig keresgéltem de kb lehetetlen találni, vagy ha igen, akkor az valami lelakott kinézetű, szigorúan teszteletlen, túlárazott lap lesz ...
Athlon XPből meg simán tudsz MP-t csinálni, szóval emiatt ne aggódj -
-
válasz
envagyok #84092 üzenetére
A linkeken levő postokra emlékszem, ezt sztem nem volt lényeges felhoznod, egy-egy olyan eseményt jelzett, melyeknek a körülményeit őszintén leírta MDJ. Nekem nem esett rosszul, inkább szerencsésnek tartom, hogy ilyen mennyiségből válogathatott.
Amúgy ilyen halomból én is válogattam volna, persze a helyszínen, szemre mondjuk a látszólagos állapottól föggően, aztán majd kiderül hogy nyertek-e hangszórót.De tényleg nem árt tisztában lenni azzal, ha egy áramkör vizet kap : tisztában is vagyunk vele, mivel leírta. Jó hát ez már egy szakmai véleményed, nyilván nem előnyös ha vizet kap, időjárási, korrodálási tényezőknek van kitéve. Van aki bevállalja, van aki nem, egyéni tényező. Ha Neked nem ok, akkor skippeled az ilyen vásárlást.
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #84066 üzenetére
Ezt én sem értem h miért jó telefont a farzsebben hordani. Egyik exem így ráült, tört mint a vessző...
Elsőre csak látszólag a kijelző meg a ház károsodott, de a szervizes megmondta hogy kicserélheti a kijelzőt, de az alaplapja is meghajlott és olyan árat tud mondani a javíttatásra amiből két olyan telefont veszünk használtan.
Nyilván nem eladásra került a telefon ...Van egy fémházas Nokia 6300-ásom, ami a tengerben töltött pár percet 2015ben. Mára konkrétan porrá rohadt, kivül-belül.
-
törölt tag
válasz
envagyok #84080 üzenetére
Leírom még egyszer:
Nincs gond a szakszerűen javított és rendbehozott kukázott áruval, ez csupa olyan termék ami bőven az életciklusán túl van (teljesen random mikor pusztul meg) és az ebay-es áru is kukázott, csak max válogatottabb.De, ez az ovis primitívség teteje, pontosan
Kiscosportban szaladgálnak az ovisok a nagyobbhoz és emberkednek egyszerre.
-
-
fatpingvin
addikt
válasz
envagyok #84075 üzenetére
nem szándékozom igazságot tenni köztetek sem pártját fogni akárkinek mert mindannyiótokat bírom, azt viszont őszintén szólva nem értem hogy mi volt konkrétumok szintjén az alapja annak hogy egymásnak estetek ahogy azt sem hogy mi értelme van most ennek.
én kiszállok amíg ez lecseng, az előző kommentemet még akkor írtam amikor az 50 hsz-es frame miatt csak az elejét láttam.
-
törölt tag
válasz
envagyok #84071 üzenetére
Rendben, leírom még egyszer:
Kolléga nem rak fel piaci áron esőáztatta cuccokat, profilját átnézve erre nincs precedens, Ellenben feltett olcsón hardvereket, amikről fotók is vannak.
Viszont ha lenne olyan hogy bárki feltenne esőáztatta cuccot, azt látná az ember a képen amit küldött az eladó, így nem venné meg a kedves vevő.
Így megy?
A személyeskedő okoskodás csak a kisebbségi érzésed megjelnése, semmi több nyilván ha büdös / látványosan viseltes egy kártya, azt bárki észreveszi, nem kell ahhoz nagy szakmázás - egy MIDI eszköz használatához kell valamennyi, vagy egy Google-kereséshez, na az pont nem megy neked... -
-
törölt tag
válasz
envagyok #84058 üzenetére
A gyűjtők se szülik ezeket a kártyákat, nem tudod kihagyni a lánc azon részét amikor ezek a kártyák netalántán koszosak. Ritka az az eset ahol ezek az alapból ritka hardverek egészen megvételük óta normálisan lettek volna tárolva. Az hogy te egy kukázott hardvert veszel meg letakarítva és antisztatikus zacskóban, az rendben van de inkább csak rászedtek alaposan... Nem mondom, megvan az esélye NOS és bontatlan eszközöknek, de nem sok.
Az oxidáció egy megállítható, mi több teljesen megszünthethető folyamat, legalábbis külcsínre, de minden fém a kitermelése után egyből elkezd elszíneződni, és minden anyag előbb-utóbb tönkremegy, a retro eszközök amúgyis azért retro-k mert túl vannak a hasznos élettartamukon, működhetnek 1 napot, vagy még 100 évet, senki nem tudja. -
válasz
envagyok #84052 üzenetére
Sajnos nem csak esőtől oxidálódik el az elektronika, de ha az egyszer szétoxidálódik, azt vagy nem lehet javítani vagy látszik.
[link]
[link]
Erre tolongtak, még többért is vitték volna csak adjam nekik.
Tény hogy nem korrekt kihagyni a hirdetésből ha maradandó károsodást szenvedett valami, de nem gondolnám hogy egyrészt minden eloxidálódik ha kidobják és kint áll, másrészt azt se tudom elképzelni hogy akkor normálisan működne valami.
Ha meg normálisan működik, akkor nem szenvedett maradandó károsodást elvileg.Az oxidáció pedig azonnal elindul, nem évek múlva.
Azt meg te se tudhatod hogy a gyűjtő előtti korszakában mit élt meg egy alkatrész, így nem is értem hogy miért csak az a lényeg hogy az utolsó éveit antisztatikus zacskóban töltötte valami, nem pedig hogy aktuálisan működik-e, pláne ha tényleg sok év után okoz problémáz az oxidáció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged