- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
-
Fücsök007
őstag
Kérdés részedről mennyire sürgős de lehet nem akarja ennyiért eladni. (Ennyiért nincs túlárazva, mivel 4-5 ezrest megér simán a kettő.) Nálam van most kihasználatlanul 1 Abit NF8 működő procival, 1 magot használó programoknál gyakorlatilag ugyanazt hozza ha azonos frekin megy a 2 platform.
-
Fücsök007
őstag
Inkább az a kérdés mennyire akarod tuningolni a procit? AM2-be bármilyen 800MHz-es CL3 vagy CL4-es tuningrammal nem lesz limited, és 2GB vagy 4GB ram is könnyen rakható a gépbe. Ha pedig 1 magos Athlon 64 a cél, akkor szerintem jobban jársz natív AGP-s S754-es lapokkal, ami jobban elérhető a most említett AGP-s S939-es lapok. (Akár vehetsz tőlem is, mert nálam összegyűlt pár és van hozzá procim is!)
Egyébként S775 ajánlott Core 2 procival ha maximum teljesítmény akarod egyes ritkább Asrock/MSI lapokban.
-
Pikari
veterán
A Virge elég pocsék a voodoo1hez képest, bár a virget inkább 320x240re tervezték, ott egész szép teljesítményre volt képes. A riva128 turok alatt kb a voodoo1 szintjén teljesít. Lehetséges, hogy nálad valami driverprobléma miatt nem futott rendesen. A riva128 első pár drivere nagyon csapnivaló volt, de aztán az nvidia hamar összekaparta magát.
-
-
ityam
őstag
sajna unichrome os integrált vgas alaplapom nincs s462 es. csak egy s775 ös alaplapom van vele egy pentium d 805 procival. ezt még tudom gyengébbre cserélni de nem tudom mi lehet s 775ből pariba egy 2600+ sempronnal. Ötleteket szívesen fogadok.
bár az is lehet hogy pariban van a kicsi p4 d805 a sempron 2600+ al. ebben a korszakban a 2 magos p4 nem hozott igazán többet az 1 magoshoz képest emlékeim szerint. a d805 meg kb 2.6-2,8 ghz körül van, ami alapján elvileg modellszámoztak az AMDnél akkoriban. -
ityam
őstag
kíváncsi vagyok. elvileg ez a sis is tudja a metalt. Ezt ki szeretném próbálni, de nem tudom hogy mennyire tudja alapból. kell e külön patch unrealhoz hozzá vagy simán ha beállítom a metal apit akkor menni fog?
sebességre sem tudom mit kéne diszkét vgaból mellé állítani. valahol gef 2 mx200 at olvastam, hogy kb vele egyenértékű. mx200 sebességben nekem nincs annyira meg. olyanom soha nem volt. talán kallódó mx200 am van itthon, azzal letesztelem. sima radeon lesz talán a másik ellenfél. a permedia3 is jó lehetne amit nem rég beszereztem, de sajna azt nem tudom ebbe a gépbe berakni mert az AGP bevágás nem klappol hozzá. így marad a tnt2 m64, tnt2pro, savage 2000, rage128 pro vetélytársnak.
-
ityam
őstag
Nem bírtam magammal úgyhogy csak beszereztem a hibás permedia után egy másik permedia3 at V&J HA s fórumtárstól
Ez szerencsére működik. még rendes reviewt nem tudok írni és van egy fura jelensége sajnos a karinak hogy felbontásváltáskor szétcsíkozza nagyon sokszor a képernyőt amin csak restart segít, de teszt közben soha nem képhibázott.
Youtubeon Win98 al tesztelt valaki bővebben ezzel a karival, de én XP alatt tesztelek valami 201X es driverrel. Azzal sok anomáliát nem tapasztalok mint a youtubeos, de a SIN nekem mondjuk több hibát produkált, mint amit ő tapasztal. -
Üdv újra Mindenkinek ! Ma engedtek csak haza, bizonyos injekciókat még kapnom kellett pár napig. Nemrég pakoltam el a cuccokat, és most indítottam a gépem.
Nagyon nem részletezem, lényeg hogy ez a sunyi vírus nem tudni hogy kinél, mikor, milyen problémát okoz. Én azért kerültem kórházba mert kicsapta a fehérjét, és váratlanul összecsuklottam, mint a colstok. Aztán persze egyéb létfontosságú funkciókat is károsított, a szokásos kétoldali covidos tüdőgyulladással együtt. Tömören ennyi, rezgett a léc. Profi az orvosgárda, sikeresen rebootoltak.
Vigyázzatok Magatokra !!!Innen ON újra, az elmaradt hozzászólásokat benthagytam egy tabban, majd lehet hogy átfutom.
-
Czo
addikt
A nem bekapcsolo gep, az leginkabb tap problema lesz. G4-tol fuggoen eleg lehet egy sima ATX tap, atkotogetve a vezetekeket (en igy javitottam meg a sawtoothom), de az MDD-nel ez mar nem volt jarhato. Igy vettem egy kisebb meretu ATX tapot, amit atszereltem az MDD tapjanak a hazaba.
Illetve, siman lehet, hogy itt is csak a standby kondi makkant meg, lehet eleg lehet azt cserelni, de az MDD tapja annyira "hozzaferhetetlen" volt belul, hogy nekem sem volt kedvem szetszedni a sajatomat.
-
-
ityam
őstag
Sajna egyre inkább úgy gondolom hogy hibás ez a permedia 3 kari.
Ma próbáltam visszatenni az XPs konfigomba de továbbra sem sikerült drivert telepítenem semmilyet. Ahogy befejezi a fileok másolását telepítésnél rögtön fagyás van.
Újra visszatértem win98 konfighoz. Próbáltam újra a cyroxos konfigot majd az athlon XPs konfigot is. Hoztam tesztgéphez második monitort, hogy mindig legyen a permediara is kötve monitor de 98 alól mindig hibás képet adott(több driverrel is):Végül újra beraktam a G4 es Macomba is második videókártyának, de úgy semmi képet nem adott a mac. Valami más baja is van a MAComnak mert sokszor be se kapcsol. hiába nyomok bekapcsot a ventik sem pörögnek fel. Sőt most volt ilyen hogy az eredeti videókártyája volt benne de úgy sem adott képet. Pedig pár hónapja(3-4) mindenféle problem nélkül bootolta a rajta lévő OSt.
Holnap azért próbálom még, de ma nem sikerült semmi képet kicsikarnom belőle semmivel. Vagy ventik sem pörögnek fel vagy csak indulási hang van de kép nincs.
Tegnap első tesztem a permedia karival a macban volt és akkor még volt rendes boot kép. Fehér kis almával bár pár gyanús fehér vizszintes vonal volt benne és ott halt le. Ma sajna nem sikerült ezt sem reprodukálnom. Írtam az ebayes csávónak hogy sajna hibás a kártya, hogy tudjuk rendezni a dolgot. mire megíta, hogy ez a kártya csak g4 es macban működik és ezért nem megy nekem(korábban azt írtam neki hogy g3 as macom van, de most hogy rákerestem ez g4 es: EMC#1832).
Találtam a dobozáról ennek a kártyáról képet, ahol G3 as macot írták, hogy ahhoz ez az újdonság és azzal is biztos megy és találtam reviewt ahol régebbi Apple Power Macintosh 7500/100 MACban is ment ez a kártya: [link]
Szóval valszeg próbál kamuzni az eladó, hogy csak G4 es MACban megy(és nekem nem ez van). Pehhére pont G4 es macomról küldtem neki fotót
Ebay azt mondja ha nem megfelelő a kártya, akkor kérjek refundot:
Paypallal fizettem. Nincs ilyen tapasztalatom. Kérhetek szerintetek refundot nyugodtan? Ilyenkor vissza kell küldenem a kártyát?szerk: 3dmarkok 98 alatt sem engedték kiválasztani 3d kártyának így sem a permediát, de dxdiag teszt az lement rajta. teli képhibával persze
-
Czo
addikt
Flasheld bele vissza a PC-s BIOS-t. Addig bootnal nem fog kepet adni, mert a kartyat, a BIOS EEPROM/EPROM/ROM-ban talalhato kod inicializalja, sott a karakteres kepernyon megjeleno fontok is ebben vannak. A Windows mar lathatja a kartyat flashelt BIOS nelkul is, de elegge fugg a drivertol, hogy van-e barmi, amiben tamaszkodik erre. Ha nincs, akkor masodlagos kartyanak igy is mennie kell, ha van, akkor masodlagos kartyanak sem fog menni.
De akar meg az is elofordulhat, hogy a drivernek nem kell semmi a BIOS-bol, de megsem megy, mert pl maga a kartya hibas. Megfelelo MacOS verzioval probalkoztal?
-
ityam
őstag
Win98 alatt sikerült annyit előrébb haladnom hogy egy driverrel már második videókártyának felismerte. Desktopot ki is tudtam rá terjeszteni és volt rajta kép.
Sajnos még se 3dmark 99 sem 2000 nem engedte kiválasztani hogy azon fusson a teszt úgyhogy még másik driverekkel próbálkozok. -
ityam
őstag
Sikeresen megérkezett hozzám a Permedia 3 as kártya.
A g3 as Macomban képet adott, de a rendszer valamiért nem bootolt be.
Mivel annyira nem is a MACba akarnám életre kelteni áttértem PC frontra.
Ami épp fel volt rakva tesztpadra gép abban HWinfo megtalálta a kártyát(de nem azon volt kép, hanem az integrálton) ami jó jel:
3dlabs oldlaáról szedtem le xp drivert. permedia compatible kártyának fel is ismeri de driver telepítés végeztével fekete képernyő(próbáltam átdugni persze a monitort a permediára de ott se volt sajna kép már ilyenkor). restart után sajnos maradt felkiáltójeles az eszközkezelőben
Ha van segítség ötletetek azt megköszönöm.
Most épp egy P3 as alaplapot rakok tesztpadra(a gyrix proci van benne) win 98 al. Hátha ezzel sikeresebb leszek.
Ezen a lapon az van beállítva hogy először a PCI os videókártyát használja de ezen is Az AGPs kártyán kapot monitoron képet csak. -
-
Ha megtalálod, tehetnél be egy linket a progihoz, kipróbálnám ezt is.
jokeph:
Holnap lemérem egy halom kártyával, szerintem hangulatos grafikája van. A GF71000 eredményét bedobhatnád, gondolom, a Radeon DDR-t nagyon legyőzi.
Szerk.: ennél többre számítottam.
Radeon 9100-zal vagy 8500SE-vel fogom kezdeni holnap ezt a tesztet, aztán jöhet a Kyro I. Azt is érdemes lenne kideríteni, a proci mennyire befolyásolja a pontok alakulását. -
ityam
őstag
-
envagyok
veterán
Ezeken túl vagyok.
Van egy xp/7/10 tesztrendszerem, ami szépen elfut mindenen ssd-n, azzal is csinálta.
Amikor egy másik ssd-re próbáltam usb pendrive-ról telepíteni, az usb-ről is iszonyat lassan bootolt.
Kábelt, portot is próbáltam többet, illetve keresztteszteltem, kínomban a penről egy másik 775 lappal telepítettem a win7-et első felmásolásig, újraindításnál visszaraktam, ott fejezte be.
A lassú zenelejátszá a gyanús. -
Fehér holló az is már. Emlékszem hogy megörültem amikor asszem 2003- ban találtam olcsón egy 500- as K6-2+ - t, ott virított egy számtech bolt kirakatában, csak díszlet, senkinek nem kellett. Az eladó nem is értette miért kell nekem.
Az 500/550- es K6-III+ - ok meg már évekkel ezelőtt is 100USD- ért mentek. Persze közben volt akciós 1.6V- os 400- as, ami tippem szerint laptopba készült, valójában 500 körüli válogatott darab, mely megy 1.6V-400- on, de 2.2V- al @617- en is(5.5x112). -
Jó az a lap, úgy tippelem. A P2B- be én is mit össze nem szenvedtem, mire találtam olyan modulokat, melyekkel rendesen megy. Azonnali indulás - nem ATX szabályos power-off volt utoljára, megjegyzi. Win98 alatt az ATX mód beállítása, majd power-off az oprendszerrel.
A 939 is azonnal indul, ha DOS alól kapcsolom ki. Win98/XP alatti szabályos leállítás után már kell a fizikai power-on gomb. -
-
KROK640
nagyúr
Ittasan fórumozás
ezt már többektől hallottam
Jó móka (lehet).
írtam a topicba is, hogy merre megy a dolog, de végülis három használható tanácsot kaptál. De itt is leírom. Az én véleményem szerint, ha az a kártya ebayen tényleg megér 200 euro-t is, akkor 20 ezerért is bőven áron alul vagy, függetlenül attól, hogy olcsóbban "megvetted" előtte. Ha tényleg csak az a lényeg, hogy a kártya nálad legyen, akkor én kifizetném a 20 ezret, és ennyi.
Ha kiakarsz tolni mindkettőtökkel, akkor hagy oda francba az egészet. Ha mégjobban kiakarsz tolni mindkettőtökkel, akkor jogi útra tereled, aminek az is lehet a vége, hogy 2-3-4 év múlva visszakapod a párezer már kifizetett ft-odat. A kártya addigra simán "eltűnhet" megint (akár úgy h másnak eladja).
lehet, hogy jogilag igazad van, de én nem erőltetném, hanem ha kell a kártya megvenném, ha nem, akkor meg hagynám, úgyse tudja másnak eladni egyhamar. -
-
jokeph
nagyúr
Mik voltak a többi VGA-k, amikkel nem volt gond ?
#86803DarthSun: a BIOS setupról, mit hová miért kell/lehet állítani.
Érdekes az s939 BIOS szinten, az AM2-vel és felette sosem volt problémám némi OC belövése.A HD6950 érdekes VGA, alig gyengébb, mégis sokkal hűvösebb (miközben a hűtése is egyszerűbb - talán a Terascale architektúra miatt, a 7870 már GCN 1.0-ás) maga a VGA is terhelve, 2001SE tesztig jobban szerepel, '03-tól veszik át a vezetést a HD7870-ek.
#86808ityam: ezzel a VGA BIOS UEFI/non UEFI történet szerintem kizárható, marad a hardverkörnyezet vagy az OS - én ez utóbbira szavaznék.
-
Valószínű hogy már korábban rájött erre, amiatt volt a nem találom a kártyát effektus.
(#86739) jokeph : adtak is ki a 3DMarkokhoz ilyen SystemInfo frissítéseket, bár a 03-05-06 szokott menni mindenféle patch nélkül, későbbi gépen XP/Win10 alatt is.
(#86746) Bile Demon : 2004- re vetítve fullos gép, milyen proci volt benne ?, gondolom valami gyorsabb Northwood vagy Prescott.
-
ityam
őstag
Meg is jött az emailre a válasz hogy:
"Szia, persze, csak rájöttem, ez nem az aminek látszik, ez egy alaphangon is 200 eurós kártya. Van ilyen. Ugye? Üdv Imi"
Szóval nem úgy néz ki hogy ebből megkaphatom a kártyát. Azért rápróbáltam levelezésben kicsit észehez téíríteni hogy amit árul kártya az tulajdonjogilag az enyim csak még nem adta át nekem(el is utaltam a 2400Ft+postaköltséget egyébként neki).... -
KROK640
nagyúr
Ki az a barom aki olyan kártyát áru, amit nem is talál???
Remélem nem küldtél neki pénzt, vagy ha igen, akkor visszaküldte. Mert ha nem, nekem nem indok, hogy nem találta a kártyát.
Én is árulok egy RTX 3090TI-t csak éppen nem találom XD (hajlamos vagyok azt gondolni, hogy nincs is nekem ilyenem) xDEgyébként én sem licitálok rá, olyan nagyon érdekes cuccai sincsennek az embernek (na jó, két alaplapja van ami enyhén érdekes nekem), meg ezekután nem is üzletelnék vele.
-
KROK640
nagyúr
EZIGEN!! 1987-es játéknak, ami nekem full C64-esnek tűnik... és erre kell neki, két magos 3GHZ-es P4, 1GB RAM(!) mikor maga a játék amúgy 280MB (és én még ezt is túlsoknak találom a grafikája alapján 2,8MB lesz az)...
Nem hiszem, hogy létezik olyan alaplap ami visz egy Pentium D830-at és van rajta ISA slot.
De ha már poénok, akkor egy másik, ami itt érthető :
haver kocsmában nagyon berúgott :
6 nagyon 6
Be 6-ott
BE6!!mire én : Abit BE6 ... jó alaplap volt nagyon anno
jóöreg BX440-es chipset... csak nem nekiállsz retrozni? XD
Hát nem értette a poént. (2009-től lett gépe, szóval neki a BX440 és PII-PIII éra rendesen kimaradt. Azzal együtt is, hogy mindig kissé elavult belépőszintű gépei vannak, most is egy Athlon FX4100-asa van 4GB RAMmal, de nem indul, mert kiégett a tápja).
-
-
-
-
Ok, megfogadom. S939- ben van amúgy, és évekig túlteljesítményben tolta a konfigot, legalábbis összeszámolva a komponens Wattokat 400W felett nyomta a névleges 400- al. Reworköltem a gépet azóta, kivettem sok cuccot belőle, 400 alá ment bőven. Viszi az A64X2- őt 2.9GHz- en. De felszabadul most egy 600- as minőségibb, majd avval...
R9800SE moddolható van a repertoárban, nem is próbáltam még feloldani, Tua gépben van, majd a Tua projectnél rápróbálok, hátha lesz egy másik 9800Pro is
-
ityam
őstag
már nem lehetett szerkeszteni így kiegészítés. Azt hiszem a 10 9800SEből 5 öt adtam el privátban HWSW forumon egy továbbértékesítőnek 50K körül. Amiből 1 re mondta hogy mégsem volt hibamentes moddolt driverrel(én csak egy 3dmarkkal teszteltem instant hogy hibázik e és ez alapján nyilvánítottam moddolhatónak). Akkoriban 80K körül kerestem ezen a melóhelyen de ebból az üzletből 60-70Kt bezsebeltem pluszba. Ez egyébként az első melóhelyem volt és nagyon örültem neki akkoriban.
Nagyon bántam hogy utána nem rendeltünk 9800SE-t... Sajna a maradék 5DB(ami nem moddolható volt) lassan ment el és ezért nem rendelt újat a főnök.... -
jokeph
nagyúr
Kedves barátom a DSUB csatit is rádugta a Soltek barebone gép IGP csatijára fordítva, khm... ....meg is halt az IGP (GF4 MX440).
A többi része a lapnak túlélte, még évekig használtam.
#86144DarthSun:
Nekem nemrégen egyik este fáradtan sikerült (+ a világítás is gyenge volt) a keret nélküli front USB 2.0-ás csatira eggyel odébb (jobbra vagy balra már nem tudom), no ezt egy vezeték nélküli egerem jeladója és az adott front USB 2.0-ás port bánta sűrű füst közepette. -
ityam
őstag
-
Gondolom mennie kell S370 lapban, de nem próbáltam még, biztosra nem mondhatom. Tua-PIII project mellé én is kiválasztottam kettőt a gyűjteményemből, hogy mit muzsikálnak az erősebb versenyzők mellett. Mondjuk nekem meg sem fordult a fejemben hogy esetleg nem indul 370- es lapban - VH6T, ST6, TUSL2C- ben lesznek tesztelve.
-
hokuszpk
nagyúr
az nem acorp 6via ? ha az, akkor azt probalnam be, itt azt irja supported a Cyryx III ; bar lehet kell neki biosfrissites, illetve 6via elotaggal volt tobb lap is.
-
ityam
őstag
A kérdésem lényege hogy kellene hogy menjek a 2 alaplapom közül valamelyikben? Nem szívesen adnám vissza rosszként mert elég ritka procinak tűnik és örülnék ha egy működő példányom lenne belőle.Ha természetes hogy a 2 alaplapom közül egyikben sem megy akkor nem adom vissza hibásként, mert akkor későbbiekben próbálok hozzá való alaplapot beszerezni. Jelenleg csak józan paraszti ész szerint gondolom hogy valamelyikben kéne hogy menjen, de ha valaki tudja hogy ezekben esélytelen, akkor teszteletlenül is meg fogom tartani.
De ha kéne ezekben mennie, de nem megy, akkor fájó szívvel visszaadom nem működőnek. -
-
-
ityam
őstag
Érdekesség még: Annyit még kipróbáltam hogy mondom dobok a gépbe a quadro mellé egy sima PCI os VGAt. S3 Trioval nem akart a win 10 bebootolni, viszont egy überbrutál Diamon Viper PRO PCI kártyával....
Elindult a win 10(Fekete fehér üzemmódban 640X480 ban
)
Akkor működött a bill és egerem is és általános microsoft videókártyának ismerte fel mind2 gépben lévő videokártyát.
rég láttam windowst fekete fehérbenFőleg win-10 et kis felbontásban társítva
-
quailstorm
félisten
-
zoltanz
nagyúr
"Én tervezem ősretro3d összehasonlítást. Riva128, tnt, tnt2m64, tnt2 pro, savage3d, savage4 rage 128 pro, savage 2000, kyro 1-2 karikkal. ehhez vettem ezt a savage 4 et. A többi megvan a felsorolásból."
Várós kis teszt.
Nekem a korból a Radeon 7000 -esek és a nVidia Tnt2-esek után maradtak jó emlékek. Sokáig támogatott driverek miatt, és relatív sokáig használhatóak voltak, ha alacsonyabb felbontáson, részletezettségű beállításokon. -
envagyok
veterán
Azt a fickót érdemes elkerülni.
Degass néven is hirdet.
Nagy varázsló, alapból nem pasztázik semmit, pedig mindent szétszed, mert szerinte hülyeség.
Én 2x megbíztam benne, 2x átvert, szerencsére visszavette, így "csak" az odavissza posta költséget buktam duplán, kb 8000ft-ot.Garda tónál nyaralva láttam kis Olasz számtech üzletet, gondoltam benézek.
Fene se gondolta volna, hogy ott ilyen új cuccokat találok
Fóliás IDD HDD és IBM billentyűzetek: -
Nálam G200 van az E6600 mellett. Ja és persze fut a 3DM99 rajta. Ami most jött nem is emlékszem milyen pontosan, de majd kiderül...
-
-
-
Savage4- hez képest gondolom jó, de nincs viszonyítási alapom. Csak DOS alatt próbáltam ezt a példányt. Meg is néztem a Number Nine fotóját Wikin, gőzöm nem volt hogyan néz ki. A nyák hasonló néhány Matrox és Rage kártyához.
-
-
jokeph
nagyúr
Abszolút egyetértek a gondolatmeneteddel.
s775, s1366 és s2011 cuccokat azért szereztem be, mert a maguk idejében nem értem fel őket és mindig is érdekelt hogy mit lehet belölük kihozni, nos ma is használhatóak SSD-vel vidáman W10x64-el még partyképesek.
Az ennél régebbi cuccok (s478,s462,slot1,s370) egy része megmaradt, a többit meg mellévásároltam emlékfrissítés céljából.
Ami ezeknél régebbi PC fronton, azokhoz sosem volt kötödésem.VGA ram busz 64 bit vs 128 bit: GF3 Ti 200-ból van mindegyik, és van különbség.
#84145envagyok: a te álláspontontod is maximálisan megérthető eme írásod alapján.
#84138DarthSun: szép kollekció !
Anno rokonak összeraktam egy alapgépet (valami PII volt) és abban voltak a SCSI HDD-im és az egyik ODD + a vezérlőkártya, azzal a megkötéssel hogy nem örökbe adom, ha már nem kell, akkor visszavárom... na ebből nem lett semmi.
Azóta rokonnak semmit, némelyiknek még akkor se ha fizetne érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged