Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Tudok tanácsot adnmi, hogy dobjad a deszkát, hogy szépen repüljön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem számít, lényeg hogy jó a puffer.
-
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
SB ElitePro, igen, azt így kell
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ha már kondenzátorok és javítás:
-
Pista0001
addikt
Ú, ez nem jó hír. Eredetileg 9600GT 512 MB-ra hajtottam, mindkettő mellé ment "kicsit". Jelen állás szerint ilyen Gainward 9600GT 1024 MB-ot keresnék, hogy egyformák legyenek teljesen, esetleg ugyanezt olyan hűtéssel, mint MasterDeeJay hsz-ában. Vagy - talán még inkább - 2 db Gainward 9600GT 512 MB-ot ez a 2 hűtés közül bármelyikkel, akár vegyesen is.
-
válasz
KROK640
üzenetére
Van benne rutinom szóval azzal remélhetőleg nincs gond (az ASRock-os Socket A-s lapot is így támasztottam fel). Van még kettő kondi ami kb hangyaf*sznyira mintha ha dudorodna de sajna pont olyanom nincs.
CPU résznél is a 6,3v 2200uF helyett 6,3v 3300uF-et kapott mert csak ilyen van. Amúgy a ventillátorok pörögnek.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
A dupla tápcsatis az a 9800GTX+ 512 MB, amit tegnap vettem, a másik 9600GT 1024 MB, ezt ma vettem. Mindkettőt 9600GT 512 MB-nak hirdették.
A tegnapiról csak egy fotó volt a hűtés felől, pont nem látszott a képen sem a dupla sli, sem a dupla tápcsatlakozó.
A fotóimon nem látszik, élőben igen, hogy a 9600GT burkolatán a piros dekor élénkebb árnyalat. -
KROK640
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ha a csere biztos jól sikerült, akkor vizsgáld meg alaposabban a lapot, lehet rajta még esetleg szar kondi vagy más sérülés.
Ventiket pörgeti? -
hobizoli
nagyúr
-
ECS K7S5A (V3.1) alaplaphoz tudtok javasolni valami okosságot ? Volt rajta 6 púpos kondi amiket cseréltem de ugyan úgy se kép se hang, még csak nem is sípol ha nincs ram vagy bármi egyéb. Szar lehet a bios ?

Szerk: Athlon XP 1700+ - AXDA1700DLT3C illetve 333 és 400-as DDR ramokat próbáltam benne mert csak ezek vannak.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001
üzenetére
Huh, csak felülről tűnnek ugyanolyannak (taktikus kép berakási sorrend) már az élén látszik, hogy máshol van a táp csatlakozó, illetve a kondik is mintha máshol lennének néhol, majd a hátlapon a fekete pajzs teszi látványossá a különbséget, és végül a csatlakozók. Nem lepne meg, ha az órajelek között is lenne különbség, esetleg ugyanannak a kártyának rev1 és rev2 kivitele lenne.
De szerintem ráfoghatjuk, hogy messziről nem sokaknak fog feltűnni.

-
Pista0001
addikt
Nna. Megelőlegezem, hogy az életben nem lesz 2 egyforma vga-m...

A mai beszerzés már valóban 9600GT, de annyira az se tűnik hétköznapinak...
Szerk.: az utolsó képen fordított a sorrend a másik háromhoz képest.

-
envagyok
veterán
-
jokeph
nagyúr
Ugyanilyenem van, remek tesztalanynak bizonyult.
Honlapon van hozzá segédprogi, amivel lehet piszkálni is (XP és W10 alatt is).
Tudtam vele húzni a Gigabyte 6600GT-m is. -
laskr99
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
A 4890 azért volt hűvösebb, mert a 4870 magja volt optimalizálva, a powerplay már akkor soksok éve benne volt a cuccban, nézd meg a biost, nem sok különbség van köztük
Szerk:
4890:
Wekiva RV790 B79002 Board 850E/975M (C) 1988-2005, ATI Technologies Inc. ATOMBIOSBK-ATI VER011.022.001.005.032404 S3B79002.103
Clock State 0 Core Clk: 750.00 MHz Memory Clk: 850.00 MHz Voltage: 1.000 V Flags: Boot Clock State 1 Core Clk: 240.00 MHz Memory Clk: 975.00 MHz Voltage: 1.000 V Flags: Clock State 2 Core Clk: 500.00 MHz Memory Clk: 975.00 MHz Voltage: 1.000 V Flags: Clock State 3 Core Clk: 240.00 MHz Memory Clk: 975.00 MHz Voltage: 1.000 V Flags: Clock State 4 Core Clk: 240.00 MHz Memory Clk: 975.00 MHz Voltage: 1.000 V3870:
Clock State 0 Core Clk: 800.00 MHz Memory Clk: 1200.00 MHz Voltage: 1.000 V Flags: Boot
Clock State 1 Core Clk: 300.00 MHz Memory Clk: 1200.00 MHz Voltage: 1.000 V Flags: Overdrive
Clock State 2 Core Clk: 300.00 MHz Memory Clk: 1200.00 MHz Voltage: 1.000 V Flags:
Clock State 3 Core Clk: 800.00 MHz Memory Clk: 1200.00 MHz Voltage: 1.000 V Flags: -
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Így van, jól emlékszel, a HD4890-el jött el, és "powerplay" névre hallgatott a feautre.
Ennek köszönhetően a HD4890 nem csak gyorsabb, de hűvösebb, halkabb és kevesebbet fogyasztó kártya is volt általában mint a HD4870. Nem véletlenül írtam róla anno is, és most is azt, hogy a HD4890 minden tekintetben egy jobb kártya volt mint a HD4870. (Volt mindkettőm, tapasztalat. Meg kétféle HD4850-em, meg HD3870X2... ezt a korszakot eléggé kimaxoltam) -
-
envagyok
veterán
Igen, a 780as már le tudta kapcsolni a vidrókártyát, asztalinál se hülyeség, mert azért akkoriban még idle-ben is zabáltak a gpu-k.
HD4890-el jött az órajelkapuzás, meg ha jól tudom GTX2XX-nél.
HD79XX-nél már szinte nulla fogyasztás volt, ha kikapcsolt a képernyő.
AMD procis lap van is ha jól emlékszem. -
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001
üzenetére
Nekem anno a HD4200 + HD4850-et mintha össze sikerült volna hozni, de nem volt jelentősége, mert a Phenom 9500 mellett a HD3870X2, HD4850 és a HD4890 miatt semmi különbség nem volt, olyan CPU bottleneckem volt.
Igen, volt hybrid SLI, de azt már nem nagyon követtem...
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Igen, az alapokat vágom, meg a CF-nek annó jobban utánanéztem, mert az volt inkább elérhető távolságra.
A hybrid CF-hez 80 számolós dvga kell, úgy tudom, mert az igp-nek is annyi van. Elvileg a HD2400-től a HDx4xx-ekkel és 7xx meg 8xx igp-s chipsetekkel megy.
Van hybrid SLI is, az integrált 8200 és 9300 megy elvileg 8400-zal.
Hybrid CF-t próbáltam, 780G-vel és 785G-vel próbsltam összehozni 2400pro-t, de nem sikerült.
Az Acernek volt sff gépe (Aspire X3200 asszem), ami gyárilag hybrid SLI-s kiépítésben is elérhető volt.
-
Pista0001
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Elsősorban nem, hanem látszó ventis, hőcsöves, fekete, piros mintás műanyag burkolatost. Amúgy ez tévesztett meg, ránézésre ugyanolyan, mint a 9800. Cak egy fotó volt a hűtés felől, nem látszittak a dupla csatik (táp, sli). Másodsorban ilyen is jó lenne, mert egyrészt tetszik, másrész márkán belül van legalább, és a gyártó diverzifikált kínálatát is "bemutatná" a gép.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001
üzenetére
NVidiánál van az SLI, ott csak azonos GPU-k mennek együtt, bár ahogy #126861 Kalacskepu írta, DifferentSLIAuto hekkelhető, de sosem próbáltam. Az AMDnél van a Cross Fire, az sokkal rugalmasabb, ott eltérő GPU-k is mentek egymással, de azonos generációban kellett lenniük. Pl mikor 3870X2-esem volt az alaplapi HD4200-val nem lehetett összelinkelni, de a HD4850-et már igen. Igen, CFnél akár integráltat is lehetett, ha generáción belüli. E közben az NVidiánál csak két azonos GPU ment, bár a kártya gyártója lehetett eltérő.
#126859 FF23 : A maga idejében egy csomó haverombnak volt 8600GT, meg 9600GT, én még akkoriban 7300GT-ztem
-
-
Turulbir
tag
Ugyan ilyenem volt az A64 x2 mellett, csak az rev. 2.0 volt. Először masszívan csapágyas lett a venti, na azt okosba' megoldottam:

Aztán váltotta egy 9800GT OC 1Gb, ez meg ment húgom "új" gépébe, Athlon II x2 mellé. Utána egyszer csak olyan nyűgje lett, hogy amikor idle visszavette az órajeleket időnként lefagyott. De csak váltáskor, egyébként stabil volt mindkét órajelen
. RivaTunerral fixáltam, utána még sokáig ment. -
válasz
Pista0001
üzenetére
Most gyorsan utána olvastam, elvileg NV-nél fixen ugyanolyan kártya kell (gpu chipnek egyeznie kell), tehát a 9600 GT mellé nem tudsz kötni mondjuk egy 9500 GT-t. Van hozzá hekk, DifferentSLIAuto néven de hát ugye ez nem hivatalos megoldás.

De amúgy igen, két vagy több kártyás konfiguráció szerintem is csak úgy néz ki jól, ha két egyforma hűtésű kártya van összekötve.

-
bh
tag
nálam is van egy 9600gt de azt se tudom működik e, megvettem aztán később jöttem rá hogy nincs 6 pin pcie a gépben amibe vettem
belenéztem, egyelőre áll a polcon
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001
üzenetére
Sok évig néztem, 2009 januárjában kezdtem az első részől (igen némi lemaradásban voltam, pont akkor kezdődött egy gyönyörű időszak az életemben) és hamar felvéve a fonalat hétről hétre vártam. Menetközben többször újranéztem a már kijött részeket. A befejezéssel nagyjából elégedett voltam, azt ma sem felejtem az utolsó részt úgy néztem meg újra, hogy utána egy bitang jó Szilveszteri buliba mentem. Azóta egy részt se néztem meg, gyakorlatilag egy korszakot zárt nálam. Pár éve felajánlottam a mostani barátnőmnek, hogy nézzük meg, de elzárkózott előle. Mondjuk a Dexterre se tudom rávenni

Szerintem nem érdekes, hogy két különböző kártya, ha amúgy megy SLI-be, hülyén néz ki, de adott esetben korhű, valaki 9600GT-vel indult, és később csak másmilyen jutott mellé. Nekem SLI-ből csak Voodoo 2 volt
A napira használt 3870X2-vel úgy érzem kimaxoltam a dupla GPU-s témát. (Annak minden nyűgével)A 9800GTX+ könnyen lehet, hogy erősebb mint a 9600GT SLI, legalább egy csomó (SLI-t nem támogató
) címben. -
Pista0001
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Corsair TX650w.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Nagy kedvencem nekem is, de zugnézője vagyok, barátnőm nem bírja Tedet.

Holnap kiderül, de a kêpek alapján az valóban az.
Nem tudom, mennyi esélyem van egy ugyanolyan Gainwardot találni, hülyén nézne ki 2 különböző kártya.
Mondjuk a 9800GTX+ lehet, hogy erősebb, mint a 9600GT SLI.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001
üzenetére
Hogyne ismerném, nagy kedvencem volt, természetesen Barney-el. Egy időben a kedvenc szórakozóhelyemen hívtak páran Barneynak mert pont ugyanazt csináltam mint ő a sorozatban, bár ritkábban vittem haza csajokat, de még ígyis többet mint a többiek. És akkoriban tényleg minden este Legen... wait for it... DARY! volt. Ami fura, hogy sok év után épp ma délután jutott eszembe a sorozat, erre most meg említed is
A másik legalább 9600GT?
Egyébként csak találni kell még egy 9600GT-t, de addig is szorgalmasan sajnálunk. -
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
Nem tudom, ki ismeri közületek az Így jártam anyátokkal c. sorozatot... Az egyik karakternek, Barney-nak van egy szokása, ami sok részben megjelenik, de az egyik epizódban meg is említik a többiek. Panaszként ad elő pozitív dolgokat... A 775-ös géphez elkezdtem beszerezni holmikat. VGA-nak 9600GT-t választottam, találtam 2 azonos Gainwardot, így végre meglesz az SLI. Gondoltam én... Ma mentem az egyikért, de átvertek. Gyanús volt egyből, hogy 2 tápcsatlakozó, és 2 SLI csatlakozó van a kártyán. Hát nem egy 9800GTX+-t sóztak rám 10€-ért?!
Hát így nem lesz SLI-m megint!! Egyelőre fura, nem minden indításkor ad képet, ezügyben mit lehet tudni? Tesztnek kap mindjárt 3dmark2001-et, 03-wt és 06-ot. 
-
sidi
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy SCSI HDD jelenleg lezárás nélkül... leírása nem említi a típusát,
van rajta 2 db 10 pólusú lezárásnak hely. (egyetlen eszköz ez lenne a vezérlőn)Ez a [link] alapján úgy gondolom ez a HDD ár aktív lezárású és 110 ohmos kell,
érdekes, hogy valahonnan negyed évszázaddal ezelőttről ilyesmire emlékeztem,
Megmértem a közös ponton valóban 2.8V van, szóval tényleg aktív lesz ez.
A passzív 220/330 ohm esetén pedig azért áll 3 részből, mert több ellenállást tartalmaz és valószínűleg egy speciális ellenálláslétra lehet aminek 2 közös lába is van.Kis hazánkban nem lehet kapni még 100 ohm-ost sem... 220 ohm van a boltokban.
Nem szeretnék 2 db 220 ohmost párhuzamosan forrasztani és úgy betenni a foglalatba, nem lenne egyszerű, kínai SCSI2SD adaptereken is 100 ohmos van, csak jó lesz,
lehet kapni ebay-on. [link] - lehet rendelek, ezért kérdezném, hogy mennyire érzékeny lezárásra? Jelenleg nélküle is megy, bár bootolni nem akar, 220 szerintem is nagyon sok.Előre is köszönöm.
-
Pista0001
addikt
Az Nvidia G92B gpu-ról mit lehet tudni? Az az a nagyon meghalós típus?
-
válasz
czundermák
üzenetére
Mondjuk az agyatlan háborúkra költött lóvét is ilyesmikbe kéne pumpálni.
-
czundermák
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Áh igen a fúzió, ami 50 éve már csak 20 év és valósággá válik.
A kihívás most óriási, soha senkinek nem sikerült még fenntartható módon több energiát termelnie fúzióval, mint amennyit az előállításához felhasznál.
A cikk egyébként a megszokott jó indexes csúsztatás, az EAST sem tud pozitív energiamérleget. Hálózattól hálózatig szokták nézni, itt sem tudja ezt. Egész más célja van, ami még mindíg scifi kategória.Az EAST kutatói a plazma és a reaktor belső falának kölcsönhatását kontrollálták és így a plazmát a Greenwald-határ 1,3–1,65-szörösén stabilizálták. Ez korábban csak 0,8–1,0 között volt.
Ez sem igaz, mert amerikában sikerült már 3-4 éve átlépni ezt, voltak róla hírek a villamos szakirodalomban, de akkor nem ütötte át a mainstream média érdeklődési küszöbét.
Az író belekeveredett, mert 25-ben volt a francia 22 perces és a 17 perces kínai is. Pont volt róla előadás az egyetemen ekkor, semmivel nem lettünk tőle okosabbak az igaz.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Jogos. Én már régóta nem vezetek, amit kocsira költenék, annak töredékéből számítógépezek, retró/félretróban.
Villanyfogyasztás magas, kettő gép folyamatosan megy, de még mindíg kisebb kiadás, mintha kocsit tartanék.
A villanyszámlára azt szoktam mondani, hogy ennyivel igazán illik beszállnom az össznépi CO2 terheléshez
-
Pista0001
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nálam csak a csend volt szempont, és az egyenletesebb hőmérséklet.
-
-
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Úgy érzem nincs rá szükségem, szimplán ennyi.
Plusz így nem kell izgulnom azon sem, hogy mikor vezethetek meg mikor nem, hirtelen jövő helyzetekben ugye ez elég szar. Meg hát volt nem is egyszer olyan, hogy túlzásba vittem és kicsit "elmentek otthonról" (kis agresszivitás). Másnaposságot is utálom (mondjuk azt ki nem) és ezért úgy döntöttem jó nekem végig józanul is. De ugyanígy vagyok mondjuk a dohányzással vagy a kávézással is, kipróbáltam őket de nincs szükségem rájuk. -
KROK640
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
AMD Opteron 144 / 146 (Socket 939) (2005)
Eredetileg szerverekbe szánták őket, de belementek a sima desktop alaplapokba is.
Szigorúbb minőségellenőrzésen estek át, így sokkal jobban bírták a tuningot, mint az azonos magra épülő Athlon 64-ek, miközben az áruk is kedvezőbb volt.Szerintem nem lehetett külön választani cpu-t, chip-setről, sokszor mindkettő kellett sikerhez, és néha utóbbi nem hàzon belül került ki. (Via S462, nVidia nForce chipset-jei)
-
laskr99
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nyávogott rá, át kellett rakni 2-2-1-1-2-2 felállásba, hogy tudjon menni
-
KROK640
nagyúr
Mikor anno egy szlovák internetszolgáltatónál dolgoztam, akkor midnen délután a megfelelő időben (l'heure Absinthe) csináltunk egy abszintot, és megittuk. Az ugyebár 82%-os, szóval nem piskóta, ahhoz képest a 62%-os Slivovica is csak szájvíz volt.
Egyszer a hegyekben télen víznélkül maradtunk, csak Slivo volt nálunk, elkezdtük azt inni... Szerencsére gyorsan hazaértünk, mert elég csúnya vége is lehetett volna. -
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Mondjuk sztem jól teszed. Bár az általálos netes keresések azt adják vissza, hogy..
- aki sokat piál nap mint nap, a várható életkora defenzív
- aki semmit , a várható életkora szintén defenzív
- aki a középutat választja(néha bulizik, sokszor anti alkohol), akár 120 év, a mai visszafejtett DNS szerint
.. de
tenyér jóslás szerint
a trenyeem a kézFelyig, MRLÁSSK. -
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Komfortosan nyúlok a folyékonynitrogénhez ha úgy hozza a sors, már az Athlon XP-m is kapott, meg más Athlon XP-k, meg más procik is tőlem
De ugyanakkor a víztől én is idegenkedek, pedig a mai vízhűtők már állítólag nagyon jók. De nagyon drágák az biztos
Napi használatra nyilván csak léghűtős tuning, de olykor szeretem hab edurvul a buli.Amúgy most egész jó idő van kint, felötlött bennem, hogy lehetne döngetni egyet az erkélyen az Athlon XP-vel, csak ahhoz jobban kéne lennem. Na majd hátha, lesz itt még hideg nap, most inkább döglök.
#126826 Pista0001 : ez kicsit olyan, mintha Párizsban élnél, de még nem lettél volna az Eiffel torony tetjén
(oh, wait...) -
válasz
KROK640
üzenetére
Nitrogén és víz nálam tabu a PC- ben, az elsőre nem is rendelnék -180 fokos löttyött, a víz meg a tömítés/kiömlés miatt horror az alaplapnak. Bacsis- nál pld a BE6-II lapra kiömlést éredemes olvasgatni.
Szóval egy kb TDP 1:1 léghűtő, ami napira is jó, itt megáll nálam az elérhető tuning, ennyi elegendő is. -
-
-
Most van jó idő, lementem bótba vőőgynek, de emelkedőnek sem izzadtam ki most. Fiamtól kaptam 52- es vegyi-gyümit, az most ideális üdítő
-
-
-
czundermák
senior tag
Valakinek itt a topicban van talasztalata Leadtek alaplapokkal?
Szert tettem egy Leadtek K7NCR18D Pro II Deluxe Limited lapra, azon kívül, hogy ilyen hosszú nevű hardverrel még nem volt dolgom, szinte bottal piszkálom, mert még a RetroWeben sincs külön információs oldala. Van rajta 5-6 púpos kondi, mielőtt bekapcsolnám ezeket szeretném kicserélni majd.
-
-
laskr99
addikt
Kész a Rampage III extreme hűtése, 4-es méretre fel lett fúrva+így nem görbül el a hűtése. A baj már csak az, hogy a kis borda így nem megy rá
kell hozzá csavart szerezni kis fejjel.+Akkor már a 4x crossfire is ki lett próbálva(tudom, cf hidak meg lettek utána igazítva, rájöttem hogy rosszul lett bekötve
-
Hoho, ez meg csak most tunt fel
"Laposmaxtor 30 G" vs aktualis Seagate Ironwolf 2 TB 

Sott, ha felrakom a merlegre, akkor megvadabb a dolog:
-
jokeph
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Nem vitatom.
Mindenesetre, nekem nem volt gondom ebből sosem (s775,s1366,s2011, AM3+), a max Vcore amit be szoktam lőni az 1,35Volt, (kivéve AM3+ FX, ott mehet az 1,42 Volt is) ebből még valamennyi (pár század) úgyis esik le.
Finomhangolás során megyek lefelé a Vcore-al 1-2 századonként, amíg a CPU stabilnak bizonyul (CB,AIDA és játék, nem gondolom túl, P95-el nem nyúzom egyiket sem). -
envagyok
veterán
válasz
jokeph
üzenetére
Úgy emlékszem, hogy gond szokott lenni, mert ok, hogy csökkenti terhelés esetén a vdropot, viszont terhelés megszűnésekor kap a proci egy túlfrszültség tüskét, amit a 45nm procik nem igazán szeretnek.
Erre a vdrop problémára hasznos pl az evga ftw lapokban a pwm-es fesszabályzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. RivaTunerral fixáltam, utána még sokáig ment.
Első kártyán nem az első fülre teszed a hidat hanem a másodikra és úgy már változik az egész sorrend.
kell hozzá csavart szerezni kis fejjel.