Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FF23
őstag
Ha már 9600 GT
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Most még egy egész jó korszak van, az usff/usdt/tiny gépek még ritkák talán selejtezésen, a sima MT/tower gépekkel még leheg mit kezdeni, és némelyik sff se reménytelen. Ddr3/ddr4 vonalon egy 16 gigára bővítés, meg egy tápcsatlakozó nélküli vga nem a világ, és koca játékra ez még jó lehet. A következő hullámokban ezek szerintem egyre ritkábbak lesznek.
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Igen, a Win 98 is ismerte az USB-t, bár sokáig "Univerzális Soros Baromság"nak hívtuk, mivel több is volt belőle az alaplapon de semmi sem használta. Aztán lassan jöttek az eszközök, billentyűzet, egér, nyomtató, scanner, meg egy 8MB(!)-os kulcstatóra tehető izé, amit ma pendrivenak hívunk.
Még emlékszem, hogy nekem még 64MB-os pendrive a kulcstartóm (meg egy edo ram) 2003-2004-ben.Monitor és port tekintetében viszont hihetetlenül le voltam maradva, még a 2016-ban érkezett monitorom is DSUBal kapcsolódott a géphez. FHDra is eléggé soká álltam át 1680-on tanyáztam sok évig, és csak 2023 januárjában mentem FHDra. (ez részben egy tudatos döntés volt, ha kisebb a felbontás nem kell annyira erős vas)
Amúgy a CRTről TFTre váltást eleinte nagy visszalépésnek éltem meg, ami nem csoda, mert egy 1600×1200-as CRTről váltottam egy 1024-es játék közben szellemképes TFT-re.
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Én már megtanultam, hogy az ilyen céges selejtezéseken vagy hozzáértő megy gépet venni, vagy lottonyeréshez hasonló esélye van annak, hogy nem szemét lesz amit elhoz a delikvens.
Az meg külön facepalm, mikor a gép házmérete alapján (minél kisebb annál jobb
) vagy a színe alapján döntenek.
A klasszikus laptop story és egy régesrég exem története : Laptopot akart venni (még a 4th gen korszakban). Hosszas válogatás után meglett, I5, 8GB RAM, SSD, gyönyörű kékesszürke szálcsiszolt külső, tetszik neki nagyon. OK, akkor majd eljössz és ezt a gépet kéred.
Két nap múlva újságolja, hogy látnom kéne milyen szép laptopot vett. WTF? Nem azt vetted meg amit beszéltünk? Áh! Talált egy még szebbet olcsóbban, így azt vette, nézzem meg olyan gyönyörű bordó. Tényleg szép bordó volt, csakhát egy I3-as 4GB RAMmal és HDDvel. Igaz, a HDD nagyobb volt mint a másik gépben az SSD lett volna.
Végül szerencsére aztán nem az én gondom volt a gép, mert nem sokkal később szétváltunk, és bár néha beszélünk, de a gép azóta sem került szóba
-
albinolynx
senior tag
Kettő alaplapom felélesztésében szeretném a segítségeteket kérni. Egyelőre csak az egyikkel kapcsolatban kérdezek.
alaplap: https://theretroweb.com/motherboards/s/pcchips-m748lmrt
processzor: https://theretroweb.com/chips/1383
memória: compaq SKM-DU27N133-R1S/D3A D2224703 (16Mx64 - PC133-333-520 128MB, CL3)
videókártya: S3 trio64V2/DX (pci)
billentyűzet: ps2 billentyűzet, egy átalakítóvalM748lmrt rev 1.5-ös jelölésű a lap. Van egy rev 3.5-ös jelölésű fiatalabb példányom is. A fenti hardverekkel vígan üzemel. A rev 1.5-ös lap viszont csak bekapcsol, képet nem ad. A kézikönyv alapján (11. oldal) a "JP7" jumper átállítva socket-370-re. Processzor hűtő ventilátor "fan1" csatlakozóra kötve. Audio, lan, modem jumpereléssel tiltható. Próbáltam engedélyezve/tiltva - nem hozott eredményt. A processzorokkal kapcsolatban még ezt írja a kézikönyv: "All Celerons are automatically configured using firmware."
CMOS reset megtörtént. Illetve van egy pci/isa pc analizáló kártyám. Nem ad hibaüzenetet, vagy nem jól alkalmazom. Fizikai sérülés sehol sincsaz alaplapon, kondenzátorok épek. A "power-on" nyomógombbal csak bekapcsolni tudom. Kikapcsolni nem.Memória modul inkompatibilitás probléma lehet? Frissíteni kellene a bios-t / slot-1 processzorral próbálkozni?
-
sidi
aktív tag
-
czundermák
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Engem mondjuk zavar azon is a hiánya. A Mendocino kapott kupakot, igaz az még nem flip-chip felépítésű tokban volt. Retros tesztelgetős időszakban már jelenthet problémát, hogy véletlenül lesarkazok egy korai steppinges 550-es s370 Coppermine P3-at. Igyekszem vigyázni rájuk, lazább lefogató lemezes Cooler Master hűtőt használok ilyen esetekre, rövid időre bőven elég, amúgy is vízszintesen tesztelek.
A kupak termodinamikai paradoxont pár napja már kitárgyaltuk, hogy miért nem igaz ez ebben a korszakban.
-
sidi
aktív tag
Sziasztok!
Keresem az első gépem házát, illetve csak fényképet, akinek van hasonló.
Helyhiány miatt kb. 20 éve eladtam és azóta sem férne el...ChatGPT szerint ilyesmi lehetett:

Monitorról én küldtem neki képet, az még megvan mert C64-hez is jó,
eredetileg RCA kimenetű CGA kártyával használtuk PC-hez.
Azt írta ChatGPT, hogy ez valami ipari ház lehetett és bal oldalt az egy vakablak, csatlakozó vagy mérőműszer számára, nem háztartási, de leselejtezték és túl jó volt, hogy kidobják, ezért valaki (nagybácsikám) hazahozta, tőle kaptuk.Piros karos oldalkapcsolós és belül fekete, hegesztett vastag vaslemezekből,
hasonló dizájn mint az MXT de nem az, hanem valamelyik kelet európai gyártó lehetett.
Itt egy hasonló gépházról [kép] - ugyanilyen volt a meghajtók kerete, viszont bal oldalt volt egy fekete négyzet alakú műanyag vakablak is.Kezdetben 386sx, MFM HDD és CGA, de aztán egészen K6-2-ig kísért a bestia.
Valaki ráismer a házra? Kérnék képet akinek van ilyen.
Még jobb lenne ha netán jelentkezne aki kb. 20 éve megvette... csak fénykép kéne.
Érdekes módom megvan a hirdetés szövege txt fájlban, de fényképet nem találtam:
Nagy floppy, Ricoh CD-RW, belül Acorp 5ali61, AMD K6-2 350 Mhz, 64 MB SD, Adaptec 2940U, 1080 MB és 102 MB SCSI HDD, AWE 64, UTP/BNC LAN, Trident 9880 Blade3D AGP, USB kivezetés elöl és UHU Linux Kamion a gépen, kisebb HDD-n DOS és Win 3.1.Előre is köszönöm.

-
hobizoli
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
ezt ertem, hogy van az IS rajta, es nem is az a baj, amennyiben van mellette HDMI es DP is
de amikor meg 2018-20 korul is, nem retrozni vki meg DSUB only monitort akarna venni, az mennyire van esznel....?
amikor RX470-480-n 2016-ban mar nem volt analog kimenet a DVI-n sem... -
válasz
czundermák
üzenetére
Hát igen, jobb mint a lesarkazási lehetőség.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
czundermák
üzenetére
minden plusz reteg az rontja a hoatadast
a CuMi Pentium 3-n sem volt kupak, ott ugyanez senkit sem zavart -
3shae
senior tag
válasz
czundermák
üzenetére
Ja, mondjuk az úgy elég fapados volt. (hogy egyáltalán nem volt
) -
hobizoli
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
nemtom, nekem ment ott is, ha az volt
lehet vmi driver miatt vagy BIOS legacy mode-ban
ha driver kellett ehhez, akkor azon ne haljunk mar meg...
a nagyon retro-knal lehet, hogy nincs csak DSUB
de ma 20+ eves GF4Ti-n is van mar legalabb DVI es az is boven retro manapsag -
sidi
aktív tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Tényleg! Na de 300 Mhz-es K6?
Nekem 300 Mhz volt az első K6-2 processzor, majd követte egy 350-es és az meg is maradt. Most 200 Mhz-es K6-ot sikerült szereznem.PCI SiS 6326 van, úgy emlékszem azon ment a 3DMark2000 anno.

... és a kártya a hátulja. [kép]
anno ezt volt a belépő kártyám K6-2-350 és 5Ali61 lapban, majd követte egy Trident 9880 Blade3D AGP, ez a PCI SiS pedig átkerült az 5x86 gépbe és úgy megmaradt, sajnos vagy szerencsére a K6-2-t eladtam kb. 20 éve... részben azért szerencsére, mert 60 cm széles fekvő házban volt a bestia... szerettem, de nincs ennyi helyem.

-
sidi
aktív tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Ez igen, szép munka.
Le a kalappal.
Rise valahogy kimaradt, látom Neked pedig a sima K6, nekem most azt sikerült szerezni, először egy rosszat, de szépet, az egy gyűjtő vitrinjébe landolt és most végre van egy jó is.3DMark99-et én is tervezem majd futtatni, S7-en megy vajon a 2000 is?
De nagy szám volt anno (is) a 3DMark.
-
válasz
hobizoli
üzenetére
Retró gépekhez kell a PS2 natív bill/egér. Win98 ok hogy ismeri, de pld DOS alatt egy P-III- on nem megy az USB egér-bill. Későbbi gépeken már ok DOS alatt is (X99/299/AM4 pld).
Monitor : mindegyik DP, HDMI, DVI, DSub csatis. Az analóg DVI-I vagy a DSub elengedhetetlen a retró gépekhez. -
hobizoli
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
lehet hogy volt, de mivel tudhato volt, hogy az USB-é a jovo, amikor ujat vettem, mar azt vettem
mar a Win98 is ismerte eleve, 5-10 evvel kesobb milyen gyogyos elgondolas alapjan nem azt vesz vki ujkent, ha a regije elromlott?
ugyanez volt a monitorral is
2011-ben ujkent DVI+HDMI, amikor sokan meg mindig DSUB only lapos moncsit vettek fruttival olcsobbe, es HDMI sem volt mar ujdonsag mert mar DP is volt par eve
de hogy vki egy uj(!!) gephez 2020 korul is meg a DSUB-s monitort keres, amikor a legfruttibb leglepattanattabb GF710-n is volt ezredforudlorol szarmazo DVI legalabb ~10 evvel korabban is, HDMI meg mar 15 eves volt addigra, ezt sosem ertem meg
mar a GF4-n is volt DVI kimenet 2000-s evek legelejen
es azon van elakadva hogy a uj gamer zsugakon miert nincs analog DSUB, meg DVI se,
hat bakker mert mar a azokat levalto full digitalis 20 eves HDMI-t is mar lassan kivezetik az amugy mostanra 15 evesse valt DP-vel -
K5 nagy vívmány volt annó, a K6 sor meg mégnagyobb. Én végülis AMD-Intel- t is kedvelem a mái napig. Intelek utólag jöttek, de az X99/299 szörnyek is kedvencek lettek.
Meg a többi is, a 90- es években még sok procigyártó volt.
Párat kipróbáltam :
Grafikonon az ES Rise is, ez is elég ritka már :
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
A Corsair Harpoon csak vezetékes szolíd, csak a Corsair logó virít rajta, ha kézbefogod nem látszik. Van még felül egy gombocska, azzal lehet DPI-t váltani direktbe, a logó színe változik, onnan lehet tudni mire van lőve.
A kombinálton a DPI váltó gombon van egy kis csík, az ott jelzi az aktuális DPI beállítást, ezen a logót színét/mikéntjét lehet variálni szoftverből (iCUE).USB to PS2 adapter megoldja.
-
sidi
aktív tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Valóban a 4-ből 2-ben van FPU.
Nekem sincs alaplapom ilyenekhez, régen kerestem, de már lemondtam róla,
Nx586 helyett nekem megfelel egy AMD K5, bár az teljes mértékben AMD fejlesztés,
de ez nálam pozitívum mert menthetetlen AMD-s vagyok.
Nx686 kis módosítással már AMD K6 néven lett kiadva és ahhoz jó egy sima S7 lap. -
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Jól biza, és amúgy sem kedvelem a túlbonyolított egereket. DX110 és az elődjéből is pár verzió volt már napiba, nekem kézbesimulóak, kényelmesek meg persze occsók.
Gamingre Corsair Harpoon-ok vannak 2021 decembere óta (2 féle, kombinált vezetékes/vezeték nélküli (BT és wifi is opció) és csak vezetékes, a kombináltból szintén vettem anno egy tartalékot), ez is testes egér és csak 2 + gomb van a bal oldalán amik játék közbe nem zavarnak mert nincsenek benne az alap fogásban.
-
Pista0001
addikt
-
Fücsök007
őstag
Nem mindegyik, sőt a munkaállomás változatok nem gagyik, de azoknak megkérik az árát. Pl. Dell optilex 3040/3050 torony változat ma is jó felturbózva 16GB rammal LP videókártyával, nálunk 2db 3040-es gép volt tavaly júniusig, akkor lett belőlük netezős konfig, alapos tisztítás és fejlesztés után.
-
Egy kis tartalék PS2 optikaiból, vadiújak :

XFi ElitePro tápkör pufferkondi. Hosszan forraszva, nehogy testeljen bárhol. Többi kondi nem lényeg, mert annyira hifi a kártya hogy kb halott kondikkal is highend.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
ja meg felhiv ismeros par eve, hogy vettek egy gepet, mert a cegnel kiszortak a regieket
de hat nem megy a game rajta a gyereknek
kerdeztem tole, hogy ez most notebook vagy mi?
neeem, van rendes haza is, meg kulon monitor, es bill, eger USB-sek
gondoltam beledobunk a talan vmi Core i5 gepbe egy RX570 koruli zsugat, osztjoleszaz
odaerek, erre ott az asztalon a "gép", ami egy Dell USFF3020-s megoldas kepeben
a VGA zsuga nagyobb lenne minden dimenziojaban, mint az az egesz "gép" -
zsid
senior tag
Ezek a gépek csak nekünk hülye konstrukciók, valójában ezek a "hogyan spóroljunk ki mindent és mégis működjön a gyári spec szerint 10 évig " csodái. A mi DIY szemünkkel ez nyilván katasztrófálisan buta megoldások halmaza, de ezeket a lomokat százezres mennyíségben gyártják és brutál profitot érnek el rajtuk.
-
válasz
Pista0001
üzenetére
Brand esetén én is tapasztaltam, meg amúgy a táp is kicsi, hogy rendes dedikált kártyát hajtson.
1650- ből sem kis teljesítmény volt kiválasztani a tápcsatist, mit össze nem küzdöttem. A netes leírásokban mellőzték hogy melyiken van +tápcsati, melyiken nincs.
Szerencsére amit ajándékba kaptam, az is tápcsatis. Már ezt a pici VGA- t is csak épített gépbe pakolom, a nálam levő brandok egyike sem lenne alkalmas erre a kártyára (sem). -
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
A 1050ti-m nem csak tápcsati nélküli, még low profile is.
Vannak helyzetek, amikor egyik vagy másik jól jön. Brand gépek tápjain jellemzően nincs pcie tápcsatlakozó, és a teljesítményük se lenne elegendő általában. Sff gépekbe meg ugye jellemzően csak lp kártya tehető. Brand gépeknél inkább az a baj, hogy sokszor úgy helyezik el a pcie csatlakozót, hogy csak 1 slotos kártya férjen el, így a már játékra is alkalmas darabok jellemzően már nem férnek be. -
bh
tag
válasz
Pista0001
üzenetére
igazából szerintem ez az egész gép egy hülye konstrukció,
HDD úgy megy bele hogy középre megy vízszintesen egy vas darab amibe bele kell rakni (ezért is van a lap hátulján a sata
), az egyiket bele lehet csavarozni de ha kettőt akarsz akkor a másikhoz már caddy kell
a hűtés, egy borzalmasan nagy passzív hűtőre megy egy műanyag légterelő ami által a ház elején van a hűtés
proci meg valami P4 HT ha jól emlékszem -
Jól látod, pontosan így néz ki.
Egy tűvel próbáltam alá nyúlni de nem jött össze, tovább meg nem merem csesztetni. Próbaként beindítottam egy AGP-s kártyával és gond nélkül postol.Sajnos nem csináltam olyan képet amin látszana illetve az akkori hirdetésben lévőn sem látszik milyen volt. Lehet tényleg már így jött hozzám csak akkor nem szúrt szemet, már sosem derül ki. Mindenesetre köszi.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem latszik tokeletesen a kepen, de en ugy latom, hogy a lab ahelyett, hogy "D" szeruen kijonne a resen, kijott teljesen, es be van gyurve a slot aljara. Mivel a 6. lab, az pont also lab, igy szerintem, semmihez nem er hozza.
Ha itt megnezed az AGP kartya kepeket:
- kartya1
- kartya2
- kartya3
- kartya4Akkor latszik, hogy egyiken sem megy sehova a 6-os lab. Szoval, szerintem, ez ezer eve ilyen volt, es nem okoz gondot.
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Vekony csipesszel probalbam meg piszkalni. De szerintem, ez mar a nyaron is ilyen volt. A lab, ami meg van serulve az a 'B' interrupt lab (ha jol szamolom), en nem talalkoztam olyan kartyaval, ami a 'B' interrupt labat hasznalta volna. Vagy az 'A' volt hasznalva, vagy az sem.
-
KROK640
nagyúr
Jah, hogy "CD", akkor azért nem nagyon tudtam azonosítani melyik C2D lehet, ráadásul picit korainak is éreztem, ha jól emlékszem akkor 2006 nyara fele kezdtek ezek jönni... De nem tudtam biztosan.
Hát akkor RAMom sem votl több
Mondjuk én akkoriban a kispénzű játékos voltam a tengerben, függetlenól attól, hogy a közvetlen haveri körben és a faluban általában az első-második legmenőbb gépem volt. -
Na hát így sem jártam még, elővettem az MSI K9MM-V lapomat és ez fogadott.
Nem tudom ez mikor sikerülhetett, még valamikor nyáron használthattam utoljára. Ez javítható vagy kalap kabát van ? 

-
envagyok
veterán
Van itt Atari fan?
Lett egy Atari 800XL számítógépem egy 1050 floppyval.
Tápokat most szereztem meg, a számítógép remekül működik vele, már csak videó kábel kell, hogy mégse rf modulátoron keresztül nézzem. Sajnos sio kábelem nincs, annak beszerzésére keresek ötletet.
A másik kérdés az lenne, hogy mi a legjobb modern megoldás programok töltésére, cartridge emulálására?
A gemini ultimate cartról, sdrive max-ról, és fuji kártyáról, sio2pc edzközről ír.
Illetve itthon ezek közül mit lehet-érdemes beszerezni? -
hobizoli
nagyúr
nekem sokaig Acorp Feel-V hazam volt beige szinben
na az rendesen anyagbol volt, az nem nyeklett-nyaklott
abban volt a dual K7 + R9700/R9800
furdoszoba merlegen 1x lemeretem, 17kg volt a az egesz
-
-
válasz
KROK640
üzenetére
Nekem 2 GB volt benne. Ez meg "csak" CD, nem C2D, C2D nem letezett meg ekkor (viszont erezhetoen gyorsabb volt, mint az a 3.0GHz P4, amit lecsereltem ra). A 200G-s HDD valamikor 2009 korul csereltem 1 TB HDD-re, addig boven eleg volt a hely, mert volt itthon haziszerver amiben nagyobb storage volt (az meg gigabit lanon logott, es a RAID0 miatt kb olyan gyors volt mint a helyi diszk).
Szerk: kozbe eszembejutott, hogy valamikor kapott a gep egy C2D 2.33-at, mielott 2011-12 korul le lett cserelve az akkori iMacra, amiben i7-2600 volt es egy Radeon 6970 es egy 27"-es kijelzo.
-
KROK640
nagyúr
jah, hogy az a komplett gép... Micsoda élmény lehetett annak a Maxtor HDD-nek a cseréje
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahogy elnézem ez akkor egy 2GHZ-es C2D, ami tippre akkoriban C2D "E6350"-nek felelhetett meg, 512MB RAM, ATI Radeon X1600 256 MB, és 250 vagy 500GB HDD.
Hát RAMom több volt akkoriban (semmi más)
-
válasz
KROK640
üzenetére
Az nem monitor, hanem egy komplett szamitogep, egy iMac 20", egesz pontosan egy "Early 2006", amibe a gyarihoz kepest novelt VRAM-ot kertem.
-
KROK640
nagyúr
Igen, volt itt is JNC

Itt akkoriban a klasszikus 1700+@2800+ (2200MHZ) volt, 1,5GB RAMmal, meg még a GeF3 Ti200@500 128MB-al, 2×120GB HDD. Na meg öcsém gépe mellette, ami egy 2400+ -os Athlon XP volt, 512MB RAM, Radeon 9550 128MB, 160GB HDD.Nálad az a monitor alsó káva durva
Ha jól látom már akkor is apple géped volt. -
válasz
KROK640
üzenetére
Ahah, en itt is erzek egy kis JNC rezgest
Nekem csak 2.0 GHz-m volt 2006 augusztusaban, igaz, abbol ketto is. Itt egy kis csendelet, 2006 augusztus 18, este 10 ora 35: [kép]szerk: Az MS sidewinder forcefeedback wheel van lezacskozva, hogy ne szalljon ra a por, amikor nem hasznalom.
-
KROK640
nagyúr
Ha valamit, azt borzasztóan sajnálom, hogy nekem a 2000-es évekből minimális mennyiségű kép maradt fent a (régi) szobámról és a gépe(i)mről.

Eleve nem sok készült, de 2014-ben nagyon sok minden el is veszett
De az Athlon XP-ről pont fentmaradt kettő : pont ez az egyetlen gépem ami mai napig megvan, pont csak erről maradt képem

[kép1]
[kép2]Érdekes, hogy a kép 2006 aug 4-én készült, tehát akkor még 1466@2200MHZ volt az állás, majd annak a hónapnak a végefelé húztam fel 2669-re.
-
válasz
Pista0001
üzenetére
Az, csak masik meret lesz szerintem. Egy csomo hazukbol van mas-mas fajta meret: http://www.eurotech.8m.net/family_82.htm. archive.org-on megvan kb a komplett regi oldal latszolag, csak flashes volt es a menu se igazan mukodik
De tuti ossze lehet szedni az infot. -
Ah, tobb napja turom a Google image searchet, mindenfele kulcsszavakkal, meg fenykepreszletekkel, de ugy hiszem, sikerult azonositani az utolso PC-m szamitogephazat ([kép] [kép] [kép] [kép])!
A neves JNC hazgyarto 8630-4JA SERIES tipusabol lesz egy 3. szinkombinacio, mert nekem az USB resz az fekete volt alul 
Mondjuk, attol, hogy tudom a nevet/tipusat, szerezni nem lesz konnyebb
. -
válasz
KROK640
üzenetére
Ezt sikerült olcsón beszerezni.
Jelenleg ez is csak van, sose tudtam úgy igazán rávenni magamat, hogy szórakozzak vele (pár tesztet ide bedobtam azt annyi is volt). Ezt az ECS-t is csak azért vettem meg hogy mondom megcsinálom aztán talán jobban fog érdekelni, de hát eddig úgy néz ki ez nem akar összejönni. Jó lesz nekem a Socket 478.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Jaj igen, már megvan, sajnos teljesen érdektelen ...
Viszont jó rohadt régi -
hobizoli
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
1.5V Vcore-s?
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
A CPU sorozatszámát mutattad már?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem 300 Mhz volt az első K6-2 processzor, majd követte egy 350-es és az meg is maradt. Most 200 Mhz-es K6-ot sikerült szereznem.

Grafikonon az ES Rise is, ez is elég ritka már :

)
), az egyiket bele lehet csavarozni de ha kettőt akarsz akkor a másikhoz már caddy kell
Voltak bőven tápcsatlakozó nélküli, de dupla slotos típusok.