- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CMST2015
tag
válasz
Omli85 #68250 üzenetére
Fordítva volt ősze szerelve gyárilag ! origi bontatlan fx 8350 box most kaptam szét a hűtőt hogy mért feszül az új inleten is anélkül hogy rá zárnám . Az a négyzet alakú mágnes amit raktak bele nem jó helyen volt alulra rakták és fent kell lennie igy a gyári ventilátor se rezonál elég vicces és annyira szorít amennyire kell neki . A mágnes 1-2mm ami miatt úgy feszült .
-
amdxp2
tag
-
Habugi
addikt
válasz
Omli85 #68013 üzenetére
Jahogy jah, mea culpa de rendszeresen elfelejtem..!
Btw..
PP Offos Idle GPU/VRM hőmérsékleteidtől szem nem marad szárazon..
Nálam a Ravenben 300/150-en is magasabb..(#68012) Razer6666:
Nekem üti a szemem az ilyesmi mert tudom a TY-143 mit produkál 2500-on
, megjegyzem 3800at max valami kisebb, gyári hűtő féleségről tudom elképzelni, így utólag nem is értem hogyan jut(6)ott eszembe hogy az ott valós érték.
-
lee56
őstag
válasz
Omli85 #67796 üzenetére
& jakusj : Az az egy szerencsénk hogy a piaci helyzet nem egyik napról a másikra fog változni, hiába lesz megint konkurenciája az intelnek minden szinten akár, ahhoz hogy vissza tudjon nyerni piacot az AMD nem adhatja drágábban semmijét mint az intel, kategóriáján belül persze. Lehet hogy eleinte drágábbak lesznek, lesz egy kis újdonság varázsa adó, de ez minden új terméknél megvan. Miután beállnak az árak szerintem hülye lenne az amd ha nem csak a termékekel lenne versenyképes, de az árakkal is. Jelenleg nem úgy állnak hogy megtehetnék azt hogy aranyáron adják a termékeiket akármilyen jók is..
Amúgy szerintem is a legjobb húzás az lenne amit írtál i5 ellen 4c/8t HT-s zen, i7-ek ellen meg 6c/12t zent bevetni, ugyanazon az áron, vagy minimálisan drágábban. Ezekkel már lehetne piacot szerezni, ha a teljesítmény is meglesz persze hozzá.
Annnnyiban viszont egyetértek jakusj-val, hogy az alaplapoknak is kell majd valószinüleg egy kis idő mire kiforrják magukat. Nem biztos hogy a rögtön megvásárolható lapok lesznek majd a legjobbak, főleg ha valaki tuningos szempontok alapján választ. És persze idővel és ha intel is árcsökkentésbe kezd, akkor mindkét oldalon csökkennek majd az árak is, és asszem ez lenne a legjobb mindenkinek, akár kék szemüvegen át nézi az eseményeket, akár piros, vagy zöld, vagy mi.
(#67799) jakusj : Persze, kifogni mindig lehet jó ajánlatokat, én bolti áron gondolkodtam, azért 40-50ezret csak a lapért már te se adnál ki nem? -Naugye.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Omli85 #67796 üzenetére
Akár milyen "közepes" Zenben is gondolkozol, ha olyan ember vagy aki előre is gondolkozik, akkor lapot akkor sem fogsz hozzá valami gagyit venni, mert idővel szeretnéd ha fogadná a jobb, nagyobb cpu-kat, és legyen tuningtámogató... ez így már drágán hangzik, és még nem vetted meg a legjobb teljesítményt. Sokszor elhangzik a topicban, hogy "én már megvárnám a Zent" - pfff... ja megvárom én is, de ahogy írtam is, majd 1-2 év múlva. Addig racionálisabb ha használt kékoldalt nézegetek, mert még az is olcsóbb ha váltani szeretnék. - természetesen nem az fx ellen szól mindez, és nem a Zen ellen. Hanem az "én már megvárnám a Zent" című műsor ellen.
-
Tubica
senior tag
válasz
Omli85 #67622 üzenetére
Igaz, bocsánat
Akkor szerintem maradok ennél a teljesítménynél, mert most jelenleg nem tudom megoldani, hogy jobb hűtést kapjon a vrm bordája. Majd valami hőcsöves megoldást keresek, hátha az jobb lesz
Mert ( ha a melegedést nem nézzük ) tuningra nagyon alkalmas kis kockát sikerült kiválasztanom
csak kellene alá egy olyan lap, ami bírja
Köszönöm mindenkinek a segítséget ! Majd megpróbálkozok vele újra, ha már meg van az új hűtő rá
Üdv. Tubica
-
leviske
veterán
válasz
Omli85 #67243 üzenetére
Természetesen az IBT alatti hőmérséklet értékek engem sem zavarnának, csak az Overwatch alatt mutatott értékek szorosan korrelálnak az IBT Standard teszt alatt mutatott értékekkel. Magyarán játék alatt felmegy 65°C-ig.
Valószínűleg ehhez hozzásegíti az is, hogy alatta a kártya igen szépen melegszik (~70°C), de a lényeg akkor is az, hogy nem 60°C alatt üzemel a proci. Annál meg többet játszok ahhoz a játékkal, hogy ez ne érdekeljen.
Mindenesetre nem gondoltam, hogy a topik összefoglalóban említett "mérsékelt tuning" egy FX esetében megállhat 4GHz-nél. Reméltem, hogy a Macho-val valahol 4,3-4,4GHz a határ, de ezek szerint elkalkuláltam magam anno. Elég idegesítő.
-
Gáboromm
tag
válasz
Omli85 #67031 üzenetére
1. Nem tudom, mi az hogy OC. Gamer kifejezés lenne? Google nem tudta.
Obszesszív-kompulzív zavar t találtam még. De gondolom nem az.
2. Mi az hogy dobálja az órajelet?
Felőlem dobálhatja. Ha nem áll meg a gép, nem fagy le.
A helyzet az, hogy 6300-as procit néztem, de ugyanannyiért szereztem/szerzek egy 8150-est.
Akkor már a jobbat veszem, nem?Alaplap cserét nem szeretnék. 1. Az már sok lenne. 2. Windowst...stb. újra kellene telepíteni. Nincs erre időm, energiám.
Így is sok ment el azzal hogy utánaolvastam rengeteg dolognak. És arra jöttem rá vagy 20 óra nettó olvasás után, hogy még mindig nem zárkóztam fel semennyire az utóbbi évekből. Sőt. ... de mindegy, nem ide tartozik.
A lényeg,hogy a meglévő procit eladom. Az alaplapot a fentiek miatt nem. Így van rá pénzem.
3. Videókártya.
" vannak azért újabb modellek jobb fogyasztás/teljesítmény mutatókkal."Így van. De erre van keret. Jó árban használtan.
Ok. Akkor eladom a régit.
4. Memória
Huh. Akkor lehet inkább csak 16-ra bővítem. A meglévő 8 gigást meg eladom.Nem egyszerű az élet. Tuti nem lenne jó, ha Corsair mellé valamilyen más tipust veszek?
Vagy csak nem ajánlod, de elmenne vele?5. Hűtés
Tehát ha nem használom (mondjuk egyelőre) komolyabban, akkor maradhat a régi hűtő?!
Oké. Majd akkor később nézek valamit. Viszont nem kaptam választ, hogy milyen hűtés? Vagy mindegy?
Pl. ez?
https://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_nepton_120xl_rl_n12x_24pk_r1/853239?gclid=Cj0KEQjw9IS-BRC4qZXagbLs6uMBEiQAYHBh-62WDv8yFPj5QjmA1cfIcY4GakJAYtuMTAZoCGe0Dw4aAgGX8P8HAQHasználtan tudok olcsóbban.
Köszönöm a segítséget!
-
lee56
őstag
válasz
Omli85 #67031 üzenetére
+1 úgy kb mindenre
+ Ha már ennyire kell a ram, inkább DDR4-ből vásárolj be, év végén jönnek majd az AM4 lapok, és a zen CPU-k; sokkal jobb felépítéssel, kisebb nm-es gyártósorokról, jobb perf/watt energiahatékonysággal, kb 100x jövőtállóbb gépet rakhatsz majd így össze, ha vársz egy kicsit kedves Gáboromm.
Addig meg ha mégis újítani akarsz, egy olcsó FX-6300 talán még belefér és talán ha körültekintően beállítod UEFI/BIOS-ban, akkor még el is futkoshat viszonylag gond nélkül a jelen lapodban (bááár erre nem vennék mérget azért), hűtőt már most is vehetsz az jó lesz AM4-re is, szóval fél upgrade-nak talán még lenne értelme FX4 az már elég kevés manapság. De abban a lapban nagy OC-ra azért nemigen lesz esélyed.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Omli85 #67028 üzenetére
IBT esetében is te magad szabod meg, hogy meddig fusson a teszt. Annyi a különbség, hogy automatikusan leáll, ha végzett a beállított feladattal.
A "Prime stabil" kifejezésnek valóban nincs sok értelme. Max. úgy, ha hozzátesszük, hogy 20 perc / 60 perc ... stb. prime stabil, ami még mindig nem jelenti azt, hogy más alkalmazásokban soha nem fog hibázni. Én ezért is pakolok a "20 perc Prime stabil" értékre még egy lépcső feszt.
Ugyan ez igaz az IBT-re is. Ha egyszer lefut az alapértelmezett 10 kör mondjuk Very High teszt, akkor mondhatjuk, hogy "IBT stabil" a gép? Nyilván nem, mert lehet 3x lefut hibátlanul, negyedjére meg hibát dob.
Amúgy teljesen mindegy, hogy ki mit használ, a lényeg, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban meg lehessen találni a stabilnak (tűnő) beállításokat. Ha ismerősnél tuningolgatok, akkor ugye nincs sok idő tesztelni, ezért a Prime (nálam) jobban bevált erre a célra, mivel érzékenyebb. -
-
SHO(KER
csendes tag
válasz
Omli85 #66984 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Nekem időnként jól jön a 8 szálas feldolgozás, de a keresztfiamnak is azt tanácsoltam, hogy a meglévő 970-es lapjában ne cserélje le a Phenom II X4-et, legfeljebb egy (használt) FX-6xxx-ra. Ő kizárólag játszik, meg böngészik a gépén. FX-8xxx esetében már nagyobb táp, jobb hűtés is kellene, akkor meg már inkább Intel, ami a jelenlegi alapokon (ház, táp, hűtő) is jobb teljesítményt nyújt.
-
válasz
Omli85 #66904 üzenetére
A Zen igéretes, csak ne úgy jöjjön, mint az Rx 480-470. Az erősebbiket nem lehet kapni, a gyengébb, meg drágább az előre beharangozottnál. Így aztán hiába van rendben a teljesítmény az emberek elégedetlenek, mert az ár/érték arány nem javult. Mondjuk ez a baja a komplett új generációnak beleértve a zöldeket is. Az elmúlt pár napban kezdett esni az ár, de még bőven csökkenhet.
Ha a teljesítménye rendben lesz és a jelenlegi generáció árán jon, akkor ütni fog. Ha árban is eléri az Intelt, akkor viszont megint fél sikere lesz csak.
Én baromira szurkolok, mert jó lenne 8 gyors mag + HT a gépembe, de nem akarom kifizetni a 2011 árát.
-
lee56
őstag
válasz
Omli85 #66901 üzenetére
Na akkor látom hasonló filozófiát vallunk
Csupán kitört belőlem a jósnő, de úgyis ez lesz, majd meglátod.
De az az érdekes, hogy ha épp valamiben intel (igen, ilyenre is volt már példa, és nem is kell feltétlen éveket visszamenni az időben) vagy nvidia termék nem túl acélos, azt nem küldik rögtön a méhtelepre százezrek, fura dolog ez.
-
Habugi
addikt
válasz
Omli85 #66899 üzenetére
Óvatosan egyelőre srácok, óvatosan.
Azt azért tudni érdemes, hogy egy 8szálas (ugye HT..) 4790-et cirka @4.5 körül futok körbe egy 6600K-val ami 4magos/szálas.. és ez nekem speciel kevés, ezért hajtom 4.7-en és hozza azt multiban amit az 5Ghz-es 8320 tudott.
(Illetve majdnem annyit, kvázi még alatta vagyok..)
Ez a "16szálon a ZEN elmaradt a 4790-nek x-y FPS-el" sztoryt én egyelőre hanyagolnám, ugye egy szálon legalább 40%-os javulás várható.., namost ha ezt az értéket csak a 8350esre számolja rá bárki, már akkor megvan fogva a 4790, 4modullal/8szálon, nem hogy 16-al..
Órajeltől függetlenül ebben az esetben, mivel totál irreális az egész.
Ez tipikus esete azoknak a "leak"-eknek, amiknek az olvasását nagyjából félúton érdemes abbahagyni akkora bullsh1t az egész. -
lee56
őstag
válasz
Omli85 #66865 üzenetére
Azt még elfelejtettem hozzátenni hogy nagyon maximum, válogatott jóképességű programok tudják csak így felfűteni, és IBT-t még igy sem tudják utólérni bármennyire is próbálkoznak.
Amúgy meg nekem nincs úszómedencém amivel hűtsem, csak egy közepesen jó léghűtés vagy mi fene, talán hallottál már ilyesféle szerkezetről azért, tudom fura lehet ez annak aki H2O-ban fürdik.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Omli85 #66727 üzenetére
Legalábbis remélem. Lap híján a procit nem tudom tesztelni, a VGA meg a RAM-ok viszont köszönik szépen jól vannak a Formulába. A Baj az volt, hogy nem oldott le a lap és egész nap ment az egész cucc hűtés nélkül a víz alatt. Mire hazaértem már víz se volt sehol, mert mind felszáradt. Ugyanakkor a táp ment, a ventik forogtak, a cuccok meg égető forróak voltak.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Omli85 #66592 üzenetére
Az rx480/470-es topikban linkelt valaki egy német tesztet ahol a kis 6300-as gondolom tuning nélkül, max a turbó működhetett, volt az i7 6700k-ellen engedve dx11/12/vulkán alatt, és egész szépen helytállt az fx főleg 1440p-ben. Full hdban se volt a legtöbb esetben nagyon lemaradva.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Omli85 #66589 üzenetére
Köszi az infókat urak ( nem voltam, akkor kellőképpen tájékozott néhány játék igényével kapcsolatban ), és nem is flamnek szántam, csak furcsállom, hogy kollégám 380-as karija, ami kölcsönbe volt nálam, nem hozta azt az élményt, amit a hozzá hasonló GTX 960-am.
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a játékok,amikkel játszom, nagy részben NV-s játékok, de legalább a Quantum Break és a Doom ( Vulkan API-al ) alatt megmutatta mire képes, itt 1100Mhz-en ( kicsit meghúztam
szerintem hozta a GTX 970-en szintjét.
Azt hiszem jövő hónapban nehéz döntés lesz a vga vétel
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Omli85 #66586 üzenetére
Pl abból hogy az Fx 6300 + 980 Ti, és az I7 6700k + 980 Ti között, nincs jelentős különbség ( ha jobban megnézed ), szóval nem a processzor fogja vissza a rendszert egyfelől.
De pl nálam a Fallout 4 vagy akár a Dying Light is jobban fut most, mint a 7950-el, pedig 1150Mhz-en is stabil volt, és így simán egy kategóriába lenne sorolható , de mégis lassabb , rosszabb játékélményt produkált.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
Omli85 #66573 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Igen jelenleg gyári van rajta csak a 3000+ rpm felett olyan mint ha porszívóznának mellettem.
Deepcool Gammaxx 200T, Cooler Master GeminII M4, ID-Cooling IS-50 szintű hűtők közül is jó lehet valami vagy nem dobnának sokat a hangulaton. Ezeket ajánlották a másik topicban és ennél följebb nem nagyon tudok menni árban. -
lee56
őstag
válasz
Omli85 #66552 üzenetére
Hogy lett volna, még ~ fél év, jósolni lehet max addig.
Amúgy rengeteg dologtól függ az is, no legfőképpen az AMD-től, de persze van amit ők sem befolyásolhatnak, pl. lesz-e már viszonylag magas működési frekvencia a gyártás elején, lesz-e elég legyártható darab a startra és utána következő hónapokban hogy alakul az ellátás, milyen lesz a gyártás kihozatala. Aztán az, hogy hogy fog muzsikálni élesben a konkurencia ellen, az lesz majd az igazi teszt és az árakra a legnagyobb hatással is.
-
lee56
őstag
válasz
Omli85 #66550 üzenetére
Igen végre megtalálták a helyes utat, még ha ez azzal jár is hogy lényegébe a nagy kéket másolják. Reméljük kellemes meglepetések lesznek tesztek alatt is majd.
OC lehetőség meg majd a legvégén derül ki, első tesztek idején és piaci rajt előtt közvetlenül valószínűleg. Mérnöki példányokat nem szokás OC-zni, nem is nagyon lenne értelme.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Omli85 #66418 üzenetére
Valami nagyon nem stimmel azzal a procival vagy lappal amugy, de gozom sincs mi...falbol kiveszi a kraftot tehat nem a tempszenzora rossz...
Jó lenne tudni milyen feszultsegeket kap APM-mel, de mindenfelekeppen ki kell kapcsolni, mas lappal is irjak hogy nem jo ha az a funkcio aktiv...
-
badb
tag
válasz
Omli85 #66372 üzenetére
Jaja hétvégén kinyomatom kompresszorral oldallemez nincs a házon 3-4 havonta ki kell fujni, meg 2 éve amiota nálam van a gép nem volt ujrapasztázva sem lehet hogy ráférne.Meg azt is néztem a hütőventillátora nem pörgött fel 1200-ig se terhelás alatt.
A tuningra azt írták itt, hogy ehhez a videokártyához felesleges. -
Leon77
őstag
-
ViZion
félisten
válasz
Omli85 #66340 üzenetére
Nekem is kb. ez a tapasztalatom, elég jó a vizem, de hiába, nem tud ennyi hőt elvezetni, ami 1,5 V-on lenne. Másrészt a 4,5 vs. 4,8 GHz között sem veszek észre semmit, 4,8-at még tudom tartani, de inkább 4,7 GHz-n hajtom, nem kell a ventiket sem pörgetni ehhez. Szal. jah, kockától sok minden függ.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Omli85 #66195 üzenetére
WQHD-ban nem tudtam mit kezdeni... Átlagosan 50 fps, vagy kicsit butítva a grafika, vagy 1080p, és úgy jó volt..
Most ennek az ellenkezője, fog és árnyék high, minden más max, 70-80 fps, wqhd-ban.
@lee: Már régebben is terveztem váltani, de akkor elmaradt.
Thx! Eddig tetszetős.
Hozok majd összehasonlítós eredményt abból, amiből tudok hozni.
-
Knobber
aktív tag
válasz
Omli85 #66177 üzenetére
FD6350FRHKHBX - Wraith hűtős
FD6350FRHKBOX - Sima hűtősIgazából 880K vagy egy alap FX-6xxx szérián gondolkozom. Előbbi azért csábító, mert tudok hozzá olcsón venni olyan alaplapot ami tudja a DDR3-at 2400Mhz-n illetve már PCIE 3.0
Bár nem tudom ezek a plusszok mennyire számítanak. -
antihero0112
tag
válasz
Omli85 #66153 üzenetére
Kérdésem lenne feléd, láttam hogy elég szépen levizezted a rendszert. Most nagyon agyalok rajta hogy a procira én is építsek valamit. Mennyibe fájt neked a rendszered, ha meg szabad kérdeznem, illetve milyen hőfokokat produkál 4,8-on? Ami fontos, hogy VGÁ-t is vizezném, majd ha lesz cserélve valami újra, de most egyenlőre csak a procit.
-
antihero0112
tag
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Omli85 #66153 üzenetére
Lefuttattam IBT-t very high-on és nem ment feljebb, de megnézem a Heavent is.
Játszani nem játszom (na jó, most rákaptam az Anno-ra), heti szinten kb. 1-2 órát terhelem maxon a procit, amikor kiexportálom a RAW képeimet, de besegít a GPU is. Az egyik venti a ház alján szív kintről és fúj a VGA felé, talán ezzel is csökkenteni tudom a hőmérsékletet. Ez a hűtő a gyárihoz képest több, mint 10 fokkal csinál hűvösebbet, így jó vétel volt (főleg, hogy félre is volt árazva, mint utólag kiderült). -
Leon77
őstag
válasz
Omli85 #66068 üzenetére
Nekem most is 4.8-on megy, de 1,404 volttal, mert, 1,428-nál 2 óra játék után restartolt az alaplap cpu overvoltage felirattal... (bedobtam a kérdést itt is, de nem igen találkozott ilyesmivel senki)
Most kivárom, míg le tudom vizezni a vrm-et is (nincsen gyári, de már van megoldás), mert az a gyanúm, hogy az melegszik túl. Amúgy nekem most így a nagy melegben bf4 locker 64-es szerveren is max 63 fokig megy fel a hőfok, pedig eléggé "jó" idő van. De ehhez azért rendes víz kell....
-
antihero0112
tag
válasz
Omli85 #66068 üzenetére
télen nekem is megy 4,8Ghz, sőt 4,9 is normális fesszel, csak néha a lap már elfogy alóla, mondjuk én pont játékra használom, az i7-et meg videóvágásra, és zenélésre, az i7 netre sincs rákötve, nehogy beszopjon valami vírust, fő a stabilitás. AMD-vel meg elszórakozok, OC meg minden.
-
Leon77
őstag
válasz
Omli85 #66024 üzenetére
Azért nem hinném, hogy a táp az, mert az kívülről szívja a levegőt és hamarabb eldobná magát, soha nem volt vele még gond.
Egy 620-as chieftech. De nemsokára úgy is szétszedem, mert cicereg benne a venti és kicserélem.
Levizezem a vrm-et, aztán kíváncsi leszek, mindenesetre elkezdtem logolni az értékeket, ha elhasalna, bár szerintem ekkora feszen nem fog.
-
-
-
Leon77
őstag
válasz
Omli85 #65915 üzenetére
Hűteném én a VGA-t , de egy r9 380-am van, amire 30k a full cover.... nem éri meg, nemsokára jön a 480x, ha valóban olyan lesz, mint ígérik, akkor azt levizezem.
ViZion: A gap padot természetesen meg fogom nézni. Ki kell hozzá vennem a lapot a gépből? Mert át fogom építeni az egészet, de addig nem szedném ki a merev csövezés miatt. Nem túl rugalmas, mivel rézből csináltam és csak bedugós csatik vannak a gépben, nincsen rátekerős vége, de az új elrendezésnél lesz majd. Ha így is le lehet szedni, akkor leszedem. Apropó, milyen gap padot érdemes venni és hol? Én még nem vettem ilyesmit.
-
Leon77
őstag
válasz
Omli85 #65911 üzenetére
Több órás komolyabb használat után néhány magnál trottling jelentkezik. A VGA rendesen felfűti a házat. Pedig külön egy 9-es ventivel fújatom közvetlenül a vrm bordáit. Régebben is volt már ez gond, de akkor megoldotta a venti, de akkor tél volt... most megemelkedett a külső hőmérséklet és elmelegszik. A kocka az nem melegszik el, azzal minden oké, a vrm a gyenge láncszem most.
Hiába van jól átszellőztetve a ház. A víz majd megoldja, a hűtőmben meg van bőven tartalék (le se merem írni mennyi radiátorom van
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest