Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lee56

    őstag

    válasz Omli85 #67796 üzenetére

    & jakusj : Az az egy szerencsénk hogy a piaci helyzet nem egyik napról a másikra fog változni, hiába lesz megint konkurenciája az intelnek minden szinten akár, ahhoz hogy vissza tudjon nyerni piacot az AMD nem adhatja drágábban semmijét mint az intel, kategóriáján belül persze. Lehet hogy eleinte drágábbak lesznek, lesz egy kis újdonság varázsa adó, de ez minden új terméknél megvan. Miután beállnak az árak szerintem hülye lenne az amd ha nem csak a termékekel lenne versenyképes, de az árakkal is. Jelenleg nem úgy állnak hogy megtehetnék azt hogy aranyáron adják a termékeiket akármilyen jók is..

    Amúgy szerintem is a legjobb húzás az lenne amit írtál i5 ellen 4c/8t HT-s zen, i7-ek ellen meg 6c/12t zent bevetni, ugyanazon az áron, vagy minimálisan drágábban. Ezekkel már lehetne piacot szerezni, ha a teljesítmény is meglesz persze hozzá.

    Annnnyiban viszont egyetértek jakusj-val, hogy az alaplapoknak is kell majd valószinüleg egy kis idő mire kiforrják magukat. Nem biztos hogy a rögtön megvásárolható lapok lesznek majd a legjobbak, főleg ha valaki tuningos szempontok alapján választ. És persze idővel és ha intel is árcsökkentésbe kezd, akkor mindkét oldalon csökkennek majd az árak is, és asszem ez lenne a legjobb mindenkinek, akár kék szemüvegen át nézi az eseményeket, akár piros, vagy zöld, vagy mi. :)

    (#67799) jakusj : Persze, kifogni mindig lehet jó ajánlatokat, én bolti áron gondolkodtam, azért 40-50ezret csak a lapért már te se adnál ki nem? -Naugye. :)

    [ Szerkesztve ]

    No Comment

Új hozzászólás Aktív témák