Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
jokeph
üzenetére
Én anno elektromos kollégától kértem kölcsön valami puccos mérőt, azzal tesztelgettem a gépet. AMikor minden plafonon volt, tehát 4.8Ghz cpu (1,45v), 1070 meg a gyári fölött volt vagy 10% al, és rá volt hagyva, kb 120% -ra a max tdp, akkor egyszerre az ibt-t és a szőrös fánkot futtatva dobott 610w-ot a gép. Játékok alatt 430 megállította, még nagyon jól optimalizált játékokban sem láttam ennél többet (amikor a cpu és a gpu is le volt terhelve). Szóval egy alacsony fogyasztású gpu az fx mellett akkor elméletben egy 430-450 es táp is elég. Mert ugye azt ne felejtsük el, hogy a tápon a jelzés arra utal amennyit le tud adni (külön érdemes megnézni, h 12v-os ágon mennyit) ami nem egyenlő azzal amit felvesz. Mindig többet fog felvenni, mint amennyit le kell adjon.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest