- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
Én pont tegnap este szórakoztam kicsit, miközben egy másik gépet telepítgettem unatkoztam
Na most a következő helyzet alakult ki :
Neki álltam kicsit ibt alatt szórakozni...
Annyi lett az eredmény, hogy 4.5GHz-n megálltam mert efelett már olyan ugrások vannak feszben meg hőtermelésben, hogy nem bírok vele hiába van vizezve a proci nemérdekli70 fok fölé meg nem akarom engedni szóval amíg 60-70 között tudom tartani ibt alatt addig megyek... A lentebb leírtak alapján a 4.7-es IBT tesztbe már inkább nem vágtam bele mert fáradt voltam.
vcore biosban: 1.4750v
vcore offset: +100mVNos így a következő helyzet alakul ki, nyugalmi állapotban mikor milyen kedve van meg hogy van "terhelve" a cpu 1.400-1.520 közötti tartományban változik a fesz.
Azonban ha rá eresztem az IBT-t akkor be ejti 1.400-1.440v közötti tartományba.
Itt többnyire 1.416 vagy 1.428-on dolgozik mikor milyen kedve van...Szóval fuck
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged