- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Thomas1 #4958 üzenetére
Várj most próbálom lefordítani magamnak ,hogy miért mondjátok ezt. Szóval maga a CPU gyorsabb akar lenni ,de beépített vga tekintve,ha játszani akarok akkor a Intel HD-je miatt jobb a AMD beéptett vgaja??
De szóval maga a CPU erősebb mint az FM-2es cpu? Lehet Én vagyok abéna csak nem értem ,hogy 3 Ghz-es procik ,hog ylehetnek gyorsabbaek egy 2 4 vagy négy magos 3800 körül futó CPUknál?
Csak azért furcsállom mert a milyen gépet rakjak össze topicban 3d filmnézséhez a10-et ajánlanak a beépített vgaval az i3mmal ellentétben pl. meg ,hogy az fm2-ek Multimédiára vannak kitalálva!
Mind1 szeretnék AMD oldalon maradni.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Thomas1 #4745 üzenetére
Hirtelen nem tudom milyen hangcsipped van de én párszor azt vettem észre hogy ha felteszem az alaplapi hanghoz a segédszoftvert 80% hajtja a procit ha kell ha nem, néha jó bugosak a szoftverek is, persze én is kaptam a múltkor egy falovat ami agyonvágott mindent és alig tudtam tőle szabadulni.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
Thomas1 #4728 üzenetére
Nem lehet hogy egyszerűen driver optimalizálatlanságról van szó,mert nekem meg egy teljesen egyszerű honlapot nem tud rendesen megnyitni csak szaggatva.Miközben a munkahelyi gépemben, van egy intel core 2 duo E4600 egy intel q35 integrált videókártya, 1Gb ram ráadásul egy külső proxyn keresztül csatlakoznom hozzá,mert eléggé le van korlátozva itt a net és az eléggé lassú és még így is hiba nélkül viszonylag gyorsan betölti és utána sincs vele semmi gond.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Thomas1 #4596 üzenetére
Ha tudja a C6-ot, és ez még csökkent is a fogyasztásán, akkor én szeretném bekapcsolni, zavaró hang nélkül.
Ebben 100% igazat adok olyan mintha vennél egy különleges berendezéssel ellátott autót csak nem lehetne bekapcsolni a hatalmas zajongás miatt, bár szerencsére én nem tudom hogy menyire zajos.
-
=HG=
addikt
válasz
Thomas1 #4396 üzenetére
Én is készülök venni, tehát személyes tapasztalat nincs, de itt egy kis néznivaló.
-
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Thomas1 #4167 üzenetére
Én is filóztam a 75 és 85 között...majd itt felvilágosítottak meg túrtam a netet és igazából olyan nagy eget verő lényegi különbség nincs a kettő között...így AsRock FM2A75 Pro4-M alaplap lett... eddig teljesen korrekt az egész....mondhatni tetszik. Pár ezret így csíptem a költségeken ami azért soha sem rossz dolog...
-
törölt tag
válasz
Thomas1 #3736 üzenetére
Lehet még kapni 64 PRO-t, vagy ott a Freezer 13-as széria. Esetleg itt kérdezd meg, hogy milyet ajánlanak, de 65W-ra nagyon sok AM3, AM3+, FM1 hűtő jó (azonos furattávolság és felfogatás). Maximum a Kingston magas bordájára kell figyelni, de úgy látom, azzal se lesz gond.
Igazuk van a többieknek, ha már itt a nyakunkon az R2.0-s ASRock, akkor várd meg és azt vedd. -
Findzs
addikt
-
Müszi
senior tag
válasz
Thomas1 #3706 üzenetére
Akkor már inkább a R2.0-t ajánlanám. Valószinű, hogy nem véletlenül frissít az Asrock az alsóházban(egyenlőre a két DGS lapnál). Úgy nézem nem csak az elrendezés és a méretarány lett teljesen más, de a problémás VRM áramkört is jócskán áttervezték. Gondolom 2-3 héten belül a boltokba is kerül belőlük.
-
Findzs
addikt
válasz
Thomas1 #3660 üzenetére
most volt egy rammos teszt itt a ph-n:[link]
játékok alatt pár fps különbség van így az én véleményem az, hogy amihez kevés az 1866-os ahhoz kevés lesz a 2400 -as is
igen az a75 az usb3 és sata3 -mal tud többet
azért éri meg az fm2 -es a többletet mert az fm1 -esekbe már nem jön új proci halott ág, az fm2 -be még fog(nak) jönni proci(k)
ha nem akarsz tuningolni és van klíma a lakásba a nyári meleg idejére akkor elég lehet, egy közepes táp vagy egy hdd hangja mellett nem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged