- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TestamentDNR #8966 üzenetére
Nem, ez azt jelenti, hogy 2133 MHz a felső határ, ami gyárilag engedélyezett a processzor részéről, a 2400 pedig már tuningnak minősül, de a lap arra még fel van készítve. Gondolom, ez egy alaplapi adat, amit bemásoltál.
-
törölt tag
válasz
TestamentDNR #8964 üzenetére
OverClock - túlhajtás, tuning
-
törölt tag
válasz
TestamentDNR #8548 üzenetére
Ha nem zavar a hangja (mert az van neki), akkor nem muszáj lecserélned. 74 °C a megengedett felső határ, amit a gyár maximalizált ennyiben, de én azt szűröm le, hogy az APU-k többsége játék alatt sem megy 60-65 celsiusnál feljebb.
-
törölt tag
válasz
Arthuro_Adam #8483 üzenetére
Az UEFI-ben az Advanced menüben a North Bridge Configuration alatt nézd meg Share Memory néven. Ott tudod állítani a méretét.
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #8031 üzenetére
Sőt, az MSi felirat sem a PCIe x16 sáv, hanem a típus nyomata fölött van. Az első kép lesz az 1.1-es revízió, a második meg talán az újabb?
-
törölt tag
válasz
daredar562 #7782 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
válasz
Vartanus #6783 üzenetére
Az északi hídban foglalt helyet az IGP is, ezek ketten fogták a memóriavezérlőt és beköltöztek a processzorba. Szóval egy NB feszültségemelésnek nem csak az IMC-re kellene hatással lennie.
(#6785) daredar562: pedig reálisnak tűnhet. Terhelés alatt mit mutat a gyári szoftver? Esetleg nézd meg AIDA64-gyel is.
-
törölt tag
válasz
Dany007 #6777 üzenetére
A CPU-Z-nek hihetsz. Az ASUS programja valószínűleg az alap JEDEC órajelre céloz, vagy arra, milyen RAM-ból lett felskálázva az 1866 MHz. De nézz egy AIDA64-et is!
(#6776) Vartanus: én 1,4-nél nem mennék feljebb, de mihez kell ekkora feszültség? Lefogadom, IGP-t tuningolsz.
-
törölt tag
válasz
kopidoo #6774 üzenetére
Attól még lehet pár új mikrokód, amit nem tettek közzé nyilvánosan. Értem itt ezalatt, hogy például a lapod CPU Support List oldalán ott van, hogy az Athlon X2 340-es csak a P2.00-ás BIOS-tól elérhető, viszont a BIOS oldalán ez van csak a 2.00-hoz írva: Improve AMD graphic compatibility.
Tehát valamiért kimaradt a felsorolásból... -
-
törölt tag
válasz
kopidoo #6759 üzenetére
Az IOMMU egy olyan funkció, mely a virtualizálásban játszik komoly szerepet. Mondjuk nem tudom, mit adtak hozzá, amit állítani lehet UEFI-ből, de ha nem virtualizálsz operációs rendszereket, neked nem lesz fontos a hiánya.
A TPM pedig a platform-megbízhatósági modul rövidítése. Ez értendő mind a lapkára, mind a szoftveres megoldásokra egyidejűleg, de ha nem foglalkoztál például a BitLocker meghajtótitkosítással (Windows 7), akkor szintén lényegtelen számodra.
A CPU code-ot pedig már kisakkozták előttem. -
törölt tag
válasz
fanfany65 #6756 üzenetére
Az APU hőfokára ír hülyeséget, vagy csak külön a magokra? Mert utóbbinál nem újdonság, figyelmen kívül lehet hagyni.
(#6751) Dany007: Advanced Mode > Ai Tweaker > Ai Overclock Tuner-t állítsd át vagy Manual-ra, vagy amit alatta látsz (XMP, D.O.C.P., AMP, ...). Utána megjelenik a Memory Frequency alatt egy menü, ahol ki tudod választani a profilt.
-
törölt tag
válasz
krisz073 #6603 üzenetére
1. Legyen a PCIE2-es slotban a 6670 (a felső, a processzorfoglalathoz közeli csatlakozó).
2. UEFI > Advanced > North Bridge Configuration > Dual Graphics legyen [Auto]. A Primary Graphics Adapter pedig [Onboard] és emellett az alaplapi csatlakozók valamelyikébe dugd a monitorkábelt.
3. Töröld le az összes eddig installált AMD drivert, majd telepítsd a legújabbat.
4. Újraindítás után jobb klikk az asztalon: AMD VISION Engine Control Center > Teljesítmény > AMD CrossFire. Tegyél pipát az Enable CrossFire mező elé, alkalmazd a beállítást és indítsd újra a gépet.Ha ezután sem jó, megpróbálhatod még, hogy az UEFI-ben a DG opciót [Enabled]-re állítod, illetve új Windows-t is telepíthetsz, ha van időd rá és mellé türelmed. Nem tudom, milyen monitorod van, de elsődlegesen a D-Sub-ra (VGA) próbáld meg rákötni a kijelzőt.
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #6590 üzenetére
Én egy ilyen lapot tettem nemrég egy 5800K alá és lekopogom, ezidáig a tulaj nem panaszkodott. De az az MSI is jó ilyen árkategóriában, amit atti_2010 írt.
Ha a haverod pénztárcája megengedi, én inkább ezt ajánlanám, nem sokkal drágább és ha nem is rengeteget, de tud dobni az IGP-n a nagyobb sávszél. Tápból egy ilyen konfigurációnak elég egy FSP350-60APN, a ház meg ízlés kérdése.
-
törölt tag
A legfrissebb Everest sem mai gyerek, 2010-ben jött ki utoljára új verzió...
Másrészről, volt már arról szó, hogy a Trinity hődiódája kissé gagyira sikeredett, ezért nem lehet kiolvastatni az esetek döntő többségében a magok hőmérsékletét. Viszont ez nem is fontos mindaddig, amíg magát a CPU hőmérsékletet dobja a gép. -
törölt tag
válasz
rendesadam #5981 üzenetére
Az csak egy velejáró plusz, hogy a nagy hűtő alkalmazása miatt rákényszerülsz a másodlagos slotok használatára.
A spórolásra meg jó példa a C6 mizéria. Nyilván, ha minden gyártó ugyanazon gagyi elemeket alkalmazná a lapjain, és ha mindegyikük csak a szabványok minimumára törekedne, akkor valószínűleg minden VRM-kört hallanánk előbb-utóbb ciripelni. -
törölt tag
Nem az, hogy nem tehetők be... Betehetők, csak ha a gyártó ezt tanácsolja két darab xy MHz-es modul esetén, akkor oda illendő ilyen hiba felmerülése után tenni őket. Írta, hogy addig A1-B1-ben voltak és ment gond nélkül, amíg el nem kezdte túlhúzni a modulokat.
Akkor számodra a Gigabyte, az ASUS, az MSI, sőt, talán az összes gyártó, köztük az AMD és az Intel is gagyi, mivel frescho már utalt a lényegre, noha nem teljesen ebben a témakörben. A párhuzamos vezetékezések között a másodlagos csatorna vezetékein már nem csak az elsődlegesen mérhető kapacitások vannak jelen, hanem ún. részkapacitásokkal (szórt, vagy parazita) is számolni kell. Ugyanez igaz az induktivitásra, ezek pedig segítenek a magas frekvencia jelsorozatát stabilizálni. Tehát a jelenség nem csak az ASRockra terjed ki, ez nem gyártóspecifikus dolog.
(#5962) Kolev33: no, melyik módszerrel sikerült a frissítés, vagy mi volt a hiba oka?
-
törölt tag
Ha arra gondolsz, hogy összeadódna-e a két VGA és az IGP teljesítménye, akkor nem. Azért Dual Graphics a technológia neve, mert két eszköz teljesítményét vonja össze, ez pedig történetesen egy integrált grafikus processzor (7660D) és egy külső videokártya (6670).
A RAM-ok kérdése úgy látom, egy kényes pontja az ASRocknak. Memóriavásárlás és buherálás előtt ajánlott frissíteni UEFI-t. Nem hiába jönnek ki újabbak olyan szöveggel, hogy Improve memory compatibility, Improve system compatibility, ...
Javaslom ezt Neked is (1.90), illetve pakold át a DDR3_A2 és DDR3_B2 DIMM-ekbe a modulokat.
"If you adopt DDR3 2600/2400/2133/1866/1600 memory modules on this motherboard, it is recommended to install them on DDR3_A2 and DDR3_B2 slots."Így próbáld meg 1866-on járatni őket és tesztelni, ha mindenképp szeretnél tuningolni.
-
törölt tag
válasz
kopidoo #5946 üzenetére
Azóta már privátban értekezünk és megpróbálta a kolléga 1 modullal is Instant Flash-sel, de úgy sem megy. Pont most javasoltam a pendrive-ot, mint külső eszközről való frissítést, de nekem benyelte merevlemezről, nem hiszem, hogy ez lenne a fő gond.
Én múltkor Internettel is frissítettem egy FM2A75M-DGS-t, de semmi probléma nem adódott alatta. -
törölt tag
válasz
Kolev33 #5943 üzenetére
Ne Win alól, UEFI-ből próbáld meg frissíteni. Tool menü, Instant (FA85EX61.80 legyen kicsomagolva), vagy ha van DHCP, Internet Flash. Főleg azért lenne jó megnézni, mert 1.40-esed van, 1.50-től pedig ezt írja: Improve memory compatibility.
Dr. Debug szerint pedig a 99-es hiba nem a RAM-ra utal.
92 - 99: Problem related to PCI-E devices. Please re-install PCI-E devices or try installing them in other slots. If the problem still exists, please remove all PCI-E devices or try using another VGA card. -
törölt tag
válasz
greenmeister #5932 üzenetére
Még a tartós 50 celsius sem fog megártani neki hosszútávon.
-
törölt tag
válasz
InterFox #5925 üzenetére
Azért a jóból is megárt a sok!
(#5926) Findzs: mert az alaplap ad helyet a RAM-oknak és mert az tartalmazza a mindenre kiterjedő vezérlést (BIOS/UEFI). Az IMC ebből a szempontból csak egy sémát ismer, amivel a különböző paramétereket még meg kell etetni. Ezért mérvadó a lap fontossága is.
-
törölt tag
Bedobnám ide, elég jó választásnak tűnik APU-hoz ennyi pénzért annak, aki memórián vacillál és nem kritérium a magasabb borda. Az egyik RAM-os topikban lettem rá figyelmes, ott is úgy ajánlották.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
frescho #5422 üzenetére
Sajnos, a legjobb családban is megesik az ilyesmi. Láttam már Corsair-től hányni Sandy Bridge procit és ASUS lapot, ahogyan letérdelt már a Gigabyte is a Kingmax láttán.
Ez alól sem az ASRock, sem a Kingston nem képez kivételt, pedig általánosságban ezeket a márkákat meg szeretik kajálni az alaplapok. -
törölt tag
válasz
canniball #5419 üzenetére
Nem egészen lényegtelen, de egy QVL sosem teljes. Egy alaplapgyártó nem tudja és nem is áll szándékában a világ összes RAM-jával letesztelni az adott típusú lapját, hogy azok működnek-e benne. Amit a QVL nyújt, az egy olyan felsorolás, mely a magában foglalt modulokról 100%-os bizonyosságot ad a hibátlan üzemelésre. Ez viszont nem zárja ki azt, hogy az ott fel nem sorolt RAM-ok megfelelően működjenek az alaplapban.
Mivel AMD-ről van szó, nem kell figyelned az 1,5V-os kritériumra sem. Ez csak egy előny lehet, mert 1,65V-on akár viheti az 1866 MHz-et, vagy még annyi se kell hozzá. A Kingston pedig többek véleménye szerint mindmáig verhetetlen kompatibilitás terén. Szerintem meg azzal az alacsony profilú Corsair-rel sem lesz gond.
-
törölt tag
-
törölt tag
Akinek van most egy Trinity-je, annak nem éri meg. De biztos lesz olyan, akit ez hidegen hagy. Viszont aki most tervez venni Trinity-t, annak érdemes lehet megvárnia a Richland-et.
(#5043) Apollo_21: az az OEM-piac lesz, amire Te gondolsz. Ott igen, csak egy átnevezést végeznek, de ez az eljárás sem újdonság ezen a területen.
-
törölt tag
válasz
#50717760 #4704 üzenetére
Csak abból a szempontból lenne jobb egy A75-ös chipset, mert az natívan támogatja az USB 3.0-t és a SATA3-at cirka 2-3 ezer forinttal drágábban, mint az A55. Máskülönben nincs jelentősége.
A gyári hűtővel szerintem se óhajts semmit kezdeni, ha tuningolni akarsz. De ez komolyabb hűtés mellett is lutri, APU-ja válogatja, hogy meddig húzható. Amennyiben sikerül feltornászni az IGP órajelét, úgy bőven van értelme az 1866 MHz-es RAM-oknak, érezhető különbséggel.(#4706) Thomas1: ezt úgy produkálja, hogy közben semmilyen program nincs megnyitva, még egy böngésző sem?
-
törölt tag
válasz
HolyFire #4603 üzenetére
Jól tudod, az APU-ban van maga a memóriavezérlő és bár az alaplap ebből a szempontból csak a bevezetékezést biztosítja, közvetetten köze van hozzá, hisz az UEFI is a lapon van, ami felel az összes perifériáért. Ezért ha az aktuális UEFI-verzió nem ismeri az adott memóriamodult, az IMC sem tudja jól lekezelni azt.
Igen, az lesz az NB. Régen az északi híd vezérelte a memóriát és a PCI Express sávokkal együtt a VGA-t. Most, hogy az APU-ba beköltözött mindhárom, így én nem csodálkozok ezen az 1,35V-os feszültségen sem. A Llanónál van több esetben ha jól rémlik, 1,2V.
-
-
törölt tag
válasz
HolyFire #4594 üzenetére
Lehet, hogy én látom rosszul, de ha ez RAM-hiba lenne, kifeküdne alkalmazások alatt is. Inkább az IMC-be traktálj egy kis feszültséget. Meg ha van módod rá, próbáld ki másik lapban a memóriákat, illetve másik RAM-okat nézz meg a mostani lapodban. POST-nál is néha Single Channelt ír, vagy csak a tesztprogramoknál?
-
törölt tag
válasz
daredar562 #4570 üzenetére
A cicergésre és annak eseti orvoslására akad pár tipp itt, a témán belül, csak keress rá!
(#4574) fagyisgonosz: Ilyen árfekvésben és ATX-ben: ASRock FM2A75 Pro4, de inkább FM2A85X Extreme4, Gigabyte GA-F2A85X-D3H.
A 750K VGA-limites beállításokhoz biztosan elég. Inkább úgy mondanám, hogy nagyjából elboldogul egy 7850-nel. -
törölt tag
Letesztelik őket, csak inkább spórolnak. Véleményem szerint ha több kondenzátorral és tekerccsel szűrnék a VRM-eket (meg a tápegységet, annak is az elmenő ágát, illetve ha minőségben is ott lennének a szeren ezek az alkatrészek), akkor nem ciripelgetnének az alaplapok sem.
-
törölt tag
válasz
HolyFire #4485 üzenetére
Igen, közben látom, hogy valamit csúnyán elnéztem, de jól írják a többiek, nekem is a másodlagos csatorna (A2, B2) lett volna a javaslatom.
A recsegésre, ciripelésre próbáld meg, hogy a C6 állást kikapcsolod UEFI-ben. Core C6 Mode opció az Advanced/CPU Configuration-ön belül, ha most jót nézek. -
törölt tag
válasz
#90933760 #4467 üzenetére
Találhatsz teszteket róluk a PH!-en is. Llano, Trinity. Magának a játéknak szintén kell díjaznia a Dual Graphics-et, hogy működjön, de ezzel sincs gond, mert a többségük támogatja. A Llanós tesztben egyedül a Starcraft 2 alatt nem mutatott előnyt a páros, de azóta gondolom, kiterjesztették DX9-re is, mivel a második körben a különbség látható.
(#4464) HolyFire: és jelenleg melyik slotokban vannak a modulok? A kékekben vagy a fehérekben?
-
törölt tag
válasz
VW-Corrado #4457 üzenetére
Mivel talán egy ezres különbség van árban a kettő között, MHz-ben sincs nagy diffi, és ha a tuning is játszik idővel, akkor én azt mondom, 5800K.
-
törölt tag
A "K", mint utótag főként egy kényszerjelölés. Intel miatt vezették be, hisz ott is (Sandy, Ivy) a szorzózármentes példányok így vannak jelölve, de a Black Edition-t, mint megnevezést sem hagyta el a gyártó, mivel AMD ezt a különlegességet így indította útjára.
Az A4 is tudja változtatni a szorzót, de csak lefele, illetve a turbó miatt egy megengedett értékig, felfele szabadon nem állíthatod, mint a K-soknál, tudomásom szerint. Az A4-ben az IMC 1600 MHz-ig támogatja hivatalosan a RAM-okat, az A6 viszont gyárilag tudja az 1866-ot. Talán fizikailag gyengébb vezérlő van az előbbi APU-ban, s ezért van visszafogva, mint az A6. Gondolom én, lehet, rosszul, de magyarázatot adna, miért nem tudtad az A4-gyel stabilan 1866-on hajtani a memóriádat. [link]
-
törölt tag
válasz
attiati #4298 üzenetére
A vastagított sarok (ahol az 1-es szám áll) mindig a "kezdő" sort jelzi, tehát ott lesz a plusz. A kábelek csatlakozóinak hátulján is van egy indikátor (kis háromszög), ami jelzi ezt. Általában a fehér színű ér a föld (GND), ahol pedig valamilyen szín (vörös, zöld, sárga, kék) és egy fekete szál van, ott az utóbbi lesz az. A HDD LED + fölött lesz a Power LED + is esetedben.
-
törölt tag
válasz
maddnes26 #4159 üzenetére
Az 1866-ot még bírnia kellene, mert az a hivatalos órajele az APU-nak. Afelett meg mázli kérdése. De ahogyan előttem írták, a feszültség minimális megemelése segíthet a tuningban, ha mindenképp e tartomány felett akarod járatni a memóriákat. A VDDNB határozza meg az integrált memóriavezérlő feszültségét, így első körben azzal babrálj. Illetve még előtte az UEFI-t frissítsd a legújabb verzióra!
-
törölt tag
válasz
headhunter #4001 üzenetére
No, így már csak van választék.
-
törölt tag
válasz
hotrodder #3981 üzenetére
Én úgy szoktam mondani, hogy kielégítő az 1866 is, mert az a hivatalos maximum, ami garantált. E felett pofon minden MHz az IMC-nek, mert az már nem biztos és túlhajtásnak is számít. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy 2133 MHz-cel az esetek döntő többségében az APU és az alaplap is megbirkózik. Itt egy memóriateszt. Elenyésző a különbség a 2400 javára. Viszont ha valaki megcsiklandozná az IGP-t, akkor szinte biztos lennék benne, hogy más képet festene az a grafikon.
-
törölt tag
válasz
senki66 #3960 üzenetére
Nem veszik az el, de ez nagyon a szerencse kérdése. Függ az adott processzortól és a környezetétől is. Most ha valaki beír ide 4,8 GHz-et, lehet, hogy nálad egy 20 ezer forintos hűtővel sem fog 4,4 GHz fölé menni a 750K-d. Természetesen, ettől függetlenül nagyon jó támpontot adhatnak az ilyen tuningos eredmények, hogy kb. hol a vége az APU-nak.
(#3956) Norbi14: ezzel a Predatorral meg vagytok áldva, úgy látom. Egy fórumtársunkkal értekeztem privát üzenetben, hogy milyen hűtő lenne hozzá jó, ami vagy elég keskeny, vagy elég magas, hogy ne lógjon rá a Ragadozó nagy bordáira. Én ezeknek néztem utána, de csak nagyon felületesen. Alaposabban utána kellene járni, hogy melyik lenne jó rá.
Arctic Freezer 13-as széria (200W-ig)
Arctic Freezer 7 PRO Rev. 2 (150W-ig)
Arctic Freezer XTREME Rev. 2 (160W-ig)
[link]Alpenföhn Matterhorn Pure [link]
Alpenföhn Triglav [link]
Thermalright Archon széria [link]Árakat ne kérdezz, azoknak abszolút nem jártam utána.
-
törölt tag
válasz
Dzsabba #3949 üzenetére
Én úgy tudom, 125W fogyasztás (TDP) és afelett elengedhetetlen a 8 pines csatlakozó, az alatt beéri a 4 pines kiegészítő körrel is. Szerintem nem lesz vele gond, de próbáld azt meg, hogy elkezded terhelni az APU-t. Ha nem kapcsol ki a gép, nem fagy le, indul újra, és kézzel megtapintva sem túl meleg az a 4 vezeték a csatlakozás körül, akkor bátran használhatod így és nem kell venned ezért új tápot.
(#3950) Norbi14: a gyári hűtők mindig hangosabbak és gagyibbak egy normálisnak nevezhetővel ellentétben. Olyan 35-40 fokot saccolok terheletlenül, 55-60 celsiust játékok alatt vagy teljes terhelésen (4 GHz környékén, alap feszültségen).
-
törölt tag
válasz
Vartanus #3938 üzenetére
Több állása (state) van egy energiatakarékossági folyamatnak. A C6 konkrétan a központi egység belső feszültségeit figyeli és redukálja lefele, hogy minél többet spóroljon adott terhelés mellett. Valójában ez a cirregés nem lenne szerintem, ha nem spórolnának annyira a gyártók a kondenzátorral és a tekerccsel. Mind az alaplap, mind a táp felől.
-
törölt tag
Tehát akkor csak jó volt a tipp, mi szerint a túlzott energiatakarékoskodás miatt képzeli tücsöknek magát az alaplap.
A C3/C6 state bátran elhagyható, ha nem fagy tőle a rendszer és nem kékhalálozik.
(#3915) Norbi14: a C6 állás a processzor (APU) belső feszültségeivel játszik, leginkább csökkenti az energiatakarékosság miatt. E miatt pedig az alaplapi MOSFET-ek ide-oda kapcsolgatnak. Amikor ez megtörténik, interferálhat, valószínűleg a táppal.
-
törölt tag
válasz
Intelligencs #3902 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve. Nem egy bajnokok azok a chipsetbe épített RAID vezérlők. Nekem is volt már, hogy dobott egy kettes tömböt minden ok nélkül, mondjuk nem ezen a platformon. Én azért alaposan leellenőrizném a merevlemezeket ezután. HDSentinel, HDTune, stb., kábelek, mind SATA, mind táp.
A cicergésre egy ötlet.
Turbóval én is úgy tudom, 4,2 GHz-re kellene felkúsznia. Az UEFI-ben az AI Tweaker menüben kell lennie egy Target CPU Turbo-Mode Speed-nek. Oda mennyi van beírva? -
törölt tag
válasz
Thomas1 #3736 üzenetére
Lehet még kapni 64 PRO-t, vagy ott a Freezer 13-as széria. Esetleg itt kérdezd meg, hogy milyet ajánlanak, de 65W-ra nagyon sok AM3, AM3+, FM1 hűtő jó (azonos furattávolság és felfogatás). Maximum a Kingston magas bordájára kell figyelni, de úgy látom, azzal se lesz gond.
Igazuk van a többieknek, ha már itt a nyakunkon az R2.0-s ASRock, akkor várd meg és azt vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest