- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #14797 üzenetére
Hivatalosan nem támogatják, driver sem jön hozzá. Ami Catalyst-et kiadnak más verziószámmal, abban is a régi driver van benne, ezt már nagyon sokan észrevették.
AxBattler. És több mint 1 éve nincs támogatása.
Engem nem érdekel, ha megszűnik valaminek a támogatása, viszont akkor új áron vegyék vissza tőlem a nekem eladott terméket.
Aztán ott van a támogatás "nem hivatalos" megszüntetése, amikor elméletileg van driver, csak a bugzanak (vagy lassulnak tőlük) a régebbi hardverek, hogy vegyél másikat, ezt AMD procit és VGA-t illetően is ügyesen műveli.
Notebook más "tészta". Intelt illetően csak asztalival kapcsolatban tudok nyilatkozni. Amikor egy használt, 7 éves gépet vettem asszem még 4500-as igp-bel (semmi HD), azon minden játékom futott, amit persze képes volt elvinni (és azért volt pár játék a CRT monitor szerény felbontásával). Viszont bug a friss HD4600 meghajtójában is van, ahogy AMD-ében is, éppen elegen jelezték már, mennyire nagyon béta, a 14.1.
Driver-támogatás illetően én egyedül nV-val vagyok elégedett.
De ez itt már tényleg nagyon off lett, csak arra próbáltam kilyukadni, hogy az AMD "támogatásával" is éppen elég baj van. Mielőtt bárki megint félremagyarázná, mindezzel együtt én teljesen elégedett voltam az A10-zel és az AsRock lappal is, "itt és most", ahogy mondani szokták, mert jelenleg megfelelően támogatott mind2.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Ryzen 5 2400G
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám (anyagiakat megbesz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest