- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bander78 #19099 üzenetére
Youtube-on nincs videó?
Amúgy szerintem nem nagyon fog menni tippre. Már abból kiindulva, hogy OpenGL módban eléggé köhögnek az AMD-s architektúrák Doom alatt, Vulcanra váltva szárnyra kapnak, így talán volna esély. Azonban az A10-6800K nem GCN-es sajna, szóval utóbbi opció nem játszik nálad. -
válasz
Bander78 #16212 üzenetére
Én most feltelepítettem az ASUS AI Suite III-at és tök faszán lehet OS alól állítani gyakorlatilag MINDENT ami a tuninghoz kell. Iszonyat kényelmes. Tök frankó ventiprofilt lőtt be magának a program (!!!!) egy kalibrálás után (!!) szóval ez így most idáig nagyon pozitív.
Egy bajom volt vele, hogy az előlapi USBket nem kezelte a lap.. Mondjuk lehet az volt a baj, hogy nem dugtam rá az alaplapra a kábelét
Viccet félretéve tényleg tetszik idáig.
-
aginor
veterán
válasz
Bander78 #15553 üzenetére
Ok, ahogy gondolod, bár engem azért megnyugtat hogy van valami légáramlat a gépben még kis terhelés mellett is.
Én most egy Giga A88G sniper lapot használok, ott van valami sávos beállítás, de alsőre annyira betegnek tűnt a képlet, hogy nem is foglalkoztam vele. Majd ha stabil lesz a lap, akkor visszatérek a kérdésre, ettől függetlenül, ha gondolod, akkor este megnézem neked. -
-
törölt tag
válasz
Bander78 #15548 üzenetére
A D3H-val nem lehet kikapcsolni a CPU ventit, de szerintem ezt egyik lap sem engedi.
BIOS-ban lehet állítani SILENT profilt (alapjáraton 2000 RPM) úgy halkabb, ET6-ban (alaplaphoz adott program) 10%-ra lehet levenni (1500 RPM), registry tweakkel pedig 1%-ra is lelehet (1300 RPM). -
Vartanus
őstag
válasz
Bander78 #15495 üzenetére
Már leirtam itt vagy más topikban,hogy azt a listát nem Szent Grálként kell kezelni,szerinted nem lenne durva hogyha csak az a pár ram típus menne? Egyébként is feltüntetik hogy ez csak az a lista amit tesztelnek,nyilván nem várhatod el hogy a világ összes DDR3 ram márka minden tipusának minden verzióját leteszteljék
Nyugodtan veheted a Kingstont,ami olcsobb és ha jol tudom arra élettartam garancia van.
Nekem egy Scythe Mugen 2 van és 6-800-at forgó 12-es Scythe venti. 3cm távolségból már nem hallod, a táp és winyo simán elnyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest