- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
válasz
Vartanus #15943 üzenetére
Hát igen, ha lenne lovém nem kellett volna eladnom a 2600K-t
A vga nem annyira érdekel, mert semmivel nem játszok már régóta így abból szinte bármi megteszi
Ha lessz majd tényleg egy komolyabb apu is fm2-be vagy másba akkor biztos azt választom, már csak azért is mert az amd-s vga-t szeretem!
Ez a Carrizo APU mikor várható??
Ugy látom jövöre jön....
-
kop8
őstag
válasz
Vartanus #15930 üzenetére
Nem a procival lenne a gond, igaz hogy lassú de elfogadható, a Gigabyte lap nem tetszik hogy sok mindent automatán csinál és nem lehet a cpu feszt minuszba vinni, ez az ami a bioson kivűl nagyon nem tetszik.
Lehet nem is veszek többet ilyen új biosos lapot..
Erre a giga F2A88X-D3H lapra is lehetne építeni mert nem a leggagyibb lap, lehet van olyan tudásó mint az Asrock FM2A88X Extreme4+ de ezt nem ismerem....
A baj a procik erejével van amiket FM2-be tudok rakni, azok gyengék.
Én minden régi 1155-ös cuccomat el akartam adni anyagi gondok miatt, de a lapot nem vitték el így az megmaradt szerencsére, így vettem bele egy g2020 procit és működik is, és még gyorsabb proci mint a A6 6400K!
Egyébként csak a procit tudtam eladni ami i7 2600K volt meg a hd6850-et....
-
kop8
őstag
válasz
AxBattler #15928 üzenetére
Hát ha volna rá pénzem meg akarnék játszani akkor már egy 7850-enne passzivan hűtve, de igy hogy nincs pénzem ilyen drága vga-ra most jó az 5770-is passzívan, legalább már directx 11-es
Régen mindig egy Hd3850-volt az álandó kártyám amit nem adtam el soha, de mikor megvettem ezt az FM2-es rendszert megváltam töle mert ezt hittem majd a prociban ami van jó lessz, meg gyors is.....
Müködik is rendesen de van ami nem tetszik az egészben, főleg az új bios!Meg a 1155-ös p67a ud4 lapom jobb mint ez és jobban lehet rá majd építeni ha esetleg lessz majd pénzem és kedvem.
-
kop8
őstag
válasz
AxBattler #15924 üzenetére
Probáltam is a catalyst control centert, de mást nem és ott volt a hiba!
A win7-hez való 500valahány mb-os chipset driver most próbáltam és ez hozta a megoldást!
De mindegy a régi lapom úgyis jobb mint ez a mostani, meg egy pentium g2020 proci meg egy HD5770-en azért jóval erősebb lessz mint ez az fm2-es rendszer szerintem.
-
kop8
őstag
Üdv!
Ugy néz ki hogy megoldodott a videó szaggatási gondom, de már mindegy mert el lessz adva a lap+proci is.
A gond az volt hogy win7-hez nem jó a gyári driver dvd, win8-al probáltam ahoz jó volt!
Win7-hez letöltöttem a megfelelőt a gigabyte oldalárol és jó lett!!
Azért irom le hátha valakinek segít majd egyszer
-
kop8
őstag
Annyit tudok hogy ha nincs fent a catalyst control center akkor nem hibázik, ezért itt van a hiba szerintem!
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15882 üzenetére
azom pont nincs meg nem tetszik ahogy kinèz de mèg lehet szerzek ès megprobàlom majd!
most rakok fel egy win7-et 64bitest ès nem rakok fel semmit az alaplapi dvd-röl, lehet a sok cserèlgetès màr nem volt jo semmire....
lètezhet olyan hogy nem jo a lap vagy a proci de mègis ezen a video szaggatàson kivül minden jol müködik??
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15880 üzenetére
megvan ez de nem ment fel ma, de tegnap próbáltam is csak nem volt jó.
Már ki vettem egy memóriát hogy ne menjen dualban de igy sem jó,
valamitől megakad a rendszer mert amikor nem volt fent semmi (most nem rég) akkor egészen máshogy akadozott a film....
A gariztatás nem lenne jó, sok időt vesz igénybe!
-
kop8
őstag
driver csere megbukott a ventit is rádugtam a lapra de nem jó semmire, ugyan olyan rossz!
valami driver gond lessz pedig de nem tudom mi...
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15863 üzenetére
az igp nemtudom mennyit kap konkrètan nincs kiirva hogy igp volt vagy ilyesmi. vagy màs nèven fut??
a 3dmark is szaggat ugyan igy szerintem ugyan annyi idö kell neki hogy szaggason a kèp bàrmilyen program vagy video legyen
a lènyeg hogy az egeret nem szabad mozgatni mert akkor nem akad meg semmi....
-
kop8
őstag
itt egy kép a biosrol:
[link]Nem tudom hogy hogy van de igy lehet jó lessz, remélem....
-
kop8
őstag
-
kop8
őstag
válasz
solfilo #15832 üzenetére
ful képernyőn nem kell neki 2perc és a youtube vidó is elkezd akadozni!
A kmplayer is szaggat!
Meg a 3dmark06 is!Érdekes lehet nem is szoftveres hiba van??
Azota van baj mióta biost is frissítettem, de már visszaraktam a régit ami eredetileg volt a lapon, már csak erre tudok gondolni, vagy fogalmam sincs mi baja van...
Benézek a biosba!
-
kop8
őstag
Felraktam a 32bitest és ezzel sem jó
Nem tudom mi változott de valami történt a gépel....
-
kop8
őstag
Megint rossz és csak az adobe flash player lett feltelepítve amit a prohardver is kér amikor bejön az oldal!
Ez a hibás akkor!!Most már hiába töröltem le nem lett jó!
Jó nagy rakás ... ez az egész!
Ilyenkor mi van, mit lehet csinálni? -
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15816 üzenetére
Csinál ez mentést magától nem?
Ahoz tudom csinálni a visszaálítást nem??Most megint felraktam a win7-et meg a drivereket, meg a kmplayert és most még jó!
De nem tudom mit merjek felrakni mitől romlok el?!Az avastot gyanítom hogy hibás mert mikor feltelepült és elindul elkezd vizsgálodni és akkor ki irt valmi hibát a gép...
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15813 üzenetére
de drivereket felraktam meg a km playert és jó volt, utána sz@rt be hogy elkeztem felrakni a szokásos mindenapi dolgokat...
mikor már mindent felraktam újra megnéztem és elromlott...
Most megcsináltam a legrégebbi pontra való visszaálítást, de nem lett jó, most újra kell raknom megint a gápet
15814 Adee_91
ugyan úgy rossz azt már tegnap próbáltam -
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15809 üzenetére
Amikor felraktam az avastot meg a winampot akkor kiirt valami hibát, valami dll-t...
már vissza álitottam oda amikor még jó volt, de ez már nem segít, újra rossz!
De fogalmam sincs melyik program okoz gondotlegelőször felraktam az alaplapi dvd-t hogy minden rendesen müködjön, utána kmplayer...
Megnéztem hogy jó e, és jó volt, utána elkeztem felrakni ami még nem volt fenn, és megint rossz lett -
kop8
őstag
Amég nem raktam fel minden programot amit használok jó volt, de most megint nem jó...
Kezd elfogyni a türelmem....
-
kop8
őstag
ujraraktam a win7-et...
Lehet most jó lesz.....
-
kop8
őstag
válasz
Vartanus #15804 üzenetére
ja nem meleg!
meg sem érzi, passzivan most probáltam már melegedett prime 95 alatt 10 perc után 50fok felett volt kicsivel!Most probáltam ha nincs kirakva egészképernyőre a film akkor semmi hiba nincs!
A másik forumban írták hogy ezt csinálta win8 alatt és csak az újratelepítés oldotta meg a gondot...
-
kop8
őstag
válasz
AxBattler #15794 üzenetére
kicsit forog a venti de akàr le is kapcsolhatom, a 2600k-t hasznàltam passzivan de ez mèg kevesebbet fogyaszt 65watt az semmi a muggen2-nek
semmit nem melegszik hidegnek mondható a hütès.
diablo1984
munka utàn megberhelem a gèpet ugy hogy jó legyen remèlem, èn is 64bites wint akartam azèrt is raktam rà tegnap, mert nem tudta a 4gb ramot hasznàlni a 32-es. -
kop8
őstag
válasz
diablo1984 #15792 üzenetére
Tudom hogy nem hardveresek a hibàk de akkor is nem ezt vàrtam, kicsit csalodott vagyok!
de ha meg birom oldani a gondot akkor is kicserèlem a procit egy a10 6790k ra mert ez a 6400k lassu nekem az i7 2600 utàn....
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15781 üzenetére
de nem csak videoknàl van gond hanem a 3dmark06 is megakad màr az elsö vga tesztnèl, ès ezt a 32bites win7 nem csinàlta.
videonàl mikor megakad megmozditom az egeret akkor meg felgyorsul
màr több olyan dolog van ennèl az fm2-es rendszernèl ami nagyon nem tetszik...szerintem eladom az egèszet....
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #15775 üzenetére
Szerintem is valami ilyen gond lessz, a 32bites win7-nél nem lassult be a 3dmark06, most rakom fel az újabb catalystot, remélem jo lessz....
Nem lett jó!
Most már tanácstalan vagyok.Kezdem megbánni hogy hissza váltottam amd-re...
Csak a gond van vele, lassú is meg még egy filmet sem tudok megnézni vele -
kop8
őstag
válasz
El Kebir #15773 üzenetére
a mediaplayer is szaggat a gyári, de viszont észrevettem ha már az egeret elkezdem mozgatni mikor szaggat akkor megjavul és megy rendesen a film!
Olyan mint ha egy idő után lecsökkenne a gép teljesítménye és elkezd akadozni a kép....
3dmark06 nál is elkezdi ugyanezt már az első vga tesztnél, ami érdekes hogy ma raktam fel a 64bites win7-et a 32-es helyett és akkor még jó volt a 3dmark, meg egyuttal felraktam a legújabb biost a lapomhoz ami beta, lehet az a baja
-
kop8
őstag
Üdv!
Ma akrtam először filmet nézni a A6 6400K procimal amit nemrég vettem alaplapal együtt, de bármit csinálok kb 2perc után elkezd szaggatni a kép és nézhetetlen lessz a film...
Adtam már 1gb memóriat az igp-nek de igy sem jó, felhúztam 900-ra is de mégsem jó...
Valaki tudja mi lehet a baj vagy csak ennyire képes az a proci?
KMPlayert használok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest