- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazsi
kezdő
A Google Playes képek alapján nem tűnik túlságosan érdekfeszítőnek. Leginkább ugyanolyan basic telefonos játéknak, mint amilyenekkel meg van töltve az áruház
-
hunluki
senior tag
Pedig én is reménykedtem picit. Alapvetően nem vagyok egy mobil gémer, de régen alma adott csomó játékot ingyen és azokból volt pár amivel tök jól elvoltam tableten.
Valószínűleg el is engedem ezt a mobil géming vonalat, a gyógyír egy ősrégi celeronos thinkpad lett amire feltettem egy XP-t és azon játszom a régi játékokat (netet sose lát). Életem legjobban elköltött 5000 forintja volt
Nyilván olyanokról van szó amik az én gyerekkoromban mentek, age of széria, imperium galactica 2, knights and merchants, cnc széria eleje, rollercoaster tycoon, warcraft 3 és hasonszőrűek. Lehet csak a retro, de hosszú órákra oda tudok zombulni eléMég a sims2-t is elviszi minimumon, párom elé leraktam csak kíváncsiságból, hajnali 3-ig tolta úgy hogy közbe végigröhögtük az egészet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Túl sok reményed ne legyen, vannak kint early access videók róla. Szokásos mobilszemét AoE skinnel.
-
MikeWazowski
veterán
Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest