Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazsi
csendes tag
A Google Playes képek alapján nem tűnik túlságosan érdekfeszítőnek. Leginkább ugyanolyan basic telefonos játéknak, mint amilyenekkel meg van töltve az áruház
-
hunluki
senior tag
Pedig én is reménykedtem picit. Alapvetően nem vagyok egy mobil gémer, de régen alma adott csomó játékot ingyen és azokból volt pár amivel tök jól elvoltam tableten.
Valószínűleg el is engedem ezt a mobil géming vonalat, a gyógyír egy ősrégi celeronos thinkpad lett amire feltettem egy XP-t és azon játszom a régi játékokat (netet sose lát). Életem legjobban elköltött 5000 forintja volt
Nyilván olyanokról van szó amik az én gyerekkoromban mentek, age of széria, imperium galactica 2, knights and merchants, cnc széria eleje, rollercoaster tycoon, warcraft 3 és hasonszőrűek. Lehet csak a retro, de hosszú órákra oda tudok zombulni eléMég a sims2-t is elviszi minimumon, párom elé leraktam csak kíváncsiságból, hajnali 3-ig tolta úgy hogy közbe végigröhögtük az egészet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Túl sok reményed ne legyen, vannak kint early access videók róla. Szokásos mobilszemét AoE skinnel.
-
MikeWazowski
veterán
Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Borderlands 4
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Exkluzív órák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest