Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Én a HWiNFO-t használom hőmérséklet és cpu fan fordulatszám mérésre. Abból gondolom, h viszonylag jól mér, mert teljesen ugyanazt mutatja, mint az alaplapomhoz adott Asus sw.
Az Aida a ventit pl. nem is látja, a hőfokokkal meg valami baja lehet, mert rendszeresen 5-10 fokkal kevesebbet mutat, mint az előbb említettek. -
gilfoyle
őstag
-
gilfoyle
őstag
Összeraktam egy 5800k-s gépet Asus A88XM-Plus alaplappal. Költséghatékony megoldás, szimpatikus.
Viszont a proci 60 fokos WoT alatt a gyári hűtővel. Meg olyankor már van is hangja a hűtőnek.
Kinéztem egy Arctic hűtőt, emlékeim szerint még régebben az inteles gépeimet csendben és jól hűtötték a cég termékei. Mi a véleményetek erről a hűtőről? -
gilfoyle
őstag
Sziasztok, most készülök egy gépet összerakni 6800K vagy 5800K procival.
Megéri a 6800K a felárat at 5800K-hoz képest? A tesztek szerint nincs egetrengető különbség.
Milyen alaplapot ajánlanátok mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged