- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Kerdesem a kovetkezo lenne.
Mivel lehet merni egy 760k-n a homersekletet?
Probaltam Aida, CoreTemp, HWMonitor es hasonlo okossagokkal, de az az erzesem eleg csaloka eredmenyeket ad.. Aida is 0 fokot ir, majd a stresstest alatt felmegy 20-30 fokra. Biosban 67 fokot mutat, ami megint csak nem realis, a CoreTemp azt irja nem tamogatott processzor, a HWM meg nem mutatja csak a HDD hofokait.
Az AMD overdrive is elegge csaloka eredmenyeket mutat..Mivel ez az elso AMD procim, igy kicsit bizonytalan vagyok / voltam vele, de tegnap mondom elkezdem cibalni, meglatjuk mi lesz vele. 4900Mhz-ig siman ment, lefutottak meg a tesztek is. Adtam neki +0,084 feszultseget.
Elkezdtem merni a hofokokat, akkor mar kicsit valosabb kepet mutatott. Ott mar a 65-70 fokokat mutatott 1-2 program, de egy sem mutatott egyformat. Akkor a Bios mar 47-50 fokot mutatott (oc-val), ami valosabbnak tunt.
De meg mindig az Aida es tsi nem mutatnak egyenlo ertekeket.
De nem baj.. Mig Viszi a 4800-4900-at hiba nelkul, addig gond nem lehet. Kicsit visszabb vettem az orajelet, feszt es akkor tuti boldog a proci.. 3 ora Grid2 utan nem fagyott ki, cod2 alatt nem fagyott ki 4,66-on. Akkor csak birja. Prime, stab testek is mind hibatlanok azon az orajelen. Kicsit majd eljatszok a fesz-el, minel kevesebbet kapjon. Az a baj, sok helyen a 7870-et nem hajtja ki, es muszaj voltam kicsit megtepni.
Grid2 is 34-45 fps-rol felment 50-80 koze fullon. Kell neki a mhz.
De meg az az erzesem, igy sem tudja kihajtani normalisan a kartyat. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Apollo_21 #15221 üzenetére
Termeszetesen +-s a lap. [link]
A lap is adott, meg a proci is.
Multiba cod2, mas nem nem nagyon megy.
FC, Crysis, BF stb nalam felejtos.. Cod kesobbi szeriai is egy rakas ... valami. (ez csak az en velemenyem)
Akkor ugy kerdem.. Ha adott a lap, lsd fentebb, es abban van egy 760k- Az eleg, vagy abba kellene nagyobb procit eszkabalni. De mivel nem szeretnek lapot is cserelni, meg procit is ha par ezer kulonbseggel tudok venni masik fm2+ os procit ami elfogadhato lenne a 7870-hez, (persze nem 10-20 fps miatt) akkor maradna minden a regiben.
Az e8500 es a 6950 parosban nekem 333-600 fps-em volt (1080p dx7). Tobb minek?
Ha fix 333-at ki tudom hozni belole, akkor mar ok minden.GeneraL_XTX
Az a baj, ha bele lendulok megint akkor r4e (esetleg black) 290x alatt nem allok meg.
1,5 eve is ugy voltam, na meg ez na meg az.. Lapot bizniszeltem overlocker-el, vga, vinyo, meg a sallangok nelkul +170-et meg hozza csaptam, majd eladtam 3 honaposan (kulfoldi melo miatt) bukoval, hogy ne bukjak rajta tobbet). De pont ezt szeretnem elkerulni, mert nem tudom iden is ki tudok menni kanadaba vagy sem.
Azert nem dobok ki 100 ezreket, hogy vagy eladjam vagy itt menjen el az ara az asztalom alatt, mig en kint melozok. -
fRooStzzZ
senior tag
Koszi.
Bar azert kerdeztem, mert a lap is egy FM2 lenne, es ahhoz lenne valami (esetleg ha keves lenne a 760k)
Ha ugy van, nem szeretnem elpasszolni, csak hogy mennyire tudja kihajtani.
Mivel ha vennek egy i3-i5-t, akkor ugye az jar mindennel.
Lap, proci stb, az meg ugye 35-be nem allna meg akarhonnan is nezem.
Annyira nem szamit, hogy most valami 100 fps-el megy, vagy 118-al.Egy e2140-rol valtottam e8500-a. A kicsi proci nem tudta a 6950-et rendesen meghajtani, a 8500 mar jobb volt.
De arrol meg mar r4e, i7 3820-ra valtottam ott mar nem volt akkora kulonbseg az e8500 es az i7 kozt legalabbis ami a jatekot illeti.. (amikkel jatszottam)
Azert is kerdeztem, hogy a 760k mennyire tud egyutt mukodni a 7870-el, mert most 60-100ezret nem koltenek meg lapra meg procira. Ha mar intelt veszek, nem i3-at. Ha i5, akkor meg mar nem sok van az i7-ig.
Tobbnyire cod2, TR, FS2013 stb-re lenne. Semmi extrem dologra, vagni vele konvertalni stb.
Csendben mukodjon, es ne az legyen, hogy 1080p-ben nem ad cod2-ben 180fps-nel tobbet, mert a 2140 elegge necces volt.Tehat ha FM2-be lenne egy masik proci (nem muszaj igp) amire nem kene +30 ezret ratennem 10% tobbletert, akkor meg is felel(het)ne a dolog.
Most nincs hangulatom 300 ezrekert epitgetni gepet, mert lassan kezdek kinoni az ilyesmibol.
Csak a HD4000 utan (lapos) kellene mar valami pici szabadsag. -
fRooStzzZ
senior tag
Udv sracok.
Egy 760k eleg lehet egy giga 7870 oc-hez?
Vagy ahhoz mar keves? Ha igen, akkor mit lenne erdemes venni? Vagy kukazzam az amd alapot, es valtani kene intelre? IGP nem lenyeg, arra nincs szuksegem.
Sajnalom, de amd oldalon eleg rosszul allok proci ugyben.. vilag eletemben intelparti voltam.Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest