- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CGmatula
tag
válasz
Dluinet #8196 üzenetére
Feljebb írtam hogy 4 db kell a gépbe. (Fuji S4300)
Már eldöntöttem. Veszek egy IPC-1L-t + 8 db eneloopot. Még lenne egy kérdésem: Ha mondjuk használom az akkukat és lemerülnek,akkor mindig ki kell sütnöm őket? Tehát a töltő kisütés+feltöltés funkcióját kell használnom mindig?
-
Ádyka
őstag
válasz
Dluinet #8170 üzenetére
Szerintem mindjárt kapsz egy enelopos javaslatot
Mi mást? Mintha mindenki vakon és automatikusan gépelné a választ.
Amúgy nekem eddig minden akksim kibírt kb 8 évet. Perion 35Ah, Exide excel 44Ah, valami Varta 44Ah. Pedig annó zenéltem is velük. Aztán hallottam olyat is hogy ugyanezek a tipusok valakinél fele ennyit bírtak.
A Perionnak nagyon kicsi volt az indítója, de mégis jó volt. -
Ördögfióka
csendes tag
válasz
Dluinet #8051 üzenetére
A termék tulajdonságonál az van, hogy csepptöltés van a GP--k-nél. 2-5 óra töltési időt jeleznek. Egyébként őszinte leszek, még sosem vásároltam akkutöltőt, nem értek hozzá, bár gondolom ez kiderült. Tényleg csak 6000 ft-om van rá és sürgősen kellene, így gyűjtögetni sem tudok most rá nagyon.
-
Ördögfióka
csendes tag
-
And
veterán
válasz
Dluinet #8033 üzenetére
Ne feledd, hogy a külső feszültségforrás után van egy töltésvezérlő elektronika is, amelynek biztosan nem nulla a működéskor mért dropout-feszültsége. Vagyis az egy dolog, hogy a mai, névleg 3,7V-os Li-ion / polimer akkuk töltési végfeszültsége 4,2V, de ezt nem fogjuk tudni elérni, ha a belső töltőáramkört külsőleg 4,2V-tal etetjük. Ehhez minimum pár tizedvolt kell még. Az USB feszültségének 5%-os tűrése (minimum 4,75V) biztosan belefér, de nem hinném, hogy 4,4..4,5V-os bemenettel tisztességesen - végfeszültségig - fel tudod tölteni a belső akkut. Márpedig a belső töltő tuti nem konvertál feszültséget semerre, mivel fix 5V-ra (± tűrés) van méretezve, ami egy Li-xx kémiájú cellához tökéletes.
-
-
kugyu21
senior tag
válasz
Dluinet #7984 üzenetére
Nálam leszerepeltek. A töltő még valahol a szekrény mélyén megvan, de az akkumulátorok már a napelemes kertilámpákból (ezek az akkumulátorok utolsó állomásai, mivel kicsi az áramfelvétel és az önkisülés sem játszik, hiszen naponta van lemeríte és újratöltve) is kihullottak.
-
kugyu21
senior tag
válasz
Dluinet #7980 üzenetére
Pozitiv vagy negatív meglepetés? Mert én éppen akkor jöttem ide a fórumra amikor az új fényképezőgép (2db AA) az új Ansmann töltővel és akkumulátorokkal egy töltésre csak 18-20 képet volt hajlandó produkálni. Nem akartam elhinni. A gépet a szervizbe vittem, ahol bevizsgálták és visszaadták, hogy annak semmi baja rosszak az akkumulátoraim. Én meg mondtam, hogy azok nem lehetnek, mert neves gyártó új akkumulátorairól és töltőjéről van szó. - Google a barátod - , megtaláltam a fórumot és azóta az IPC/Eneloop párossal megoldódótt a probléma. Hozzáteszem, hogy a fényképezőgépnek olyan magas az áramfelvétele és a mérési küszöbe, hogy amikor kiköpi az Eneloopokat azokat még hosszú ideig tudom más eszközben használni (pl szakállborotva ami 3db párhuzamos AA- val működik, de a két Eneloop-pal is még sokáig elmegy). Sőt idő- és "energia-takarékossági" okokból, ezért nem is sütöm ki minden egyes feltöltés alkalmával, mert van amikor nincs időm kivárni, hogy a gép által benthagyott töltést kisüssem.
-
Ádyka
őstag
válasz
Dluinet #7978 üzenetére
Ár/érték még talán megállja a helyét, de a használhatóságban nicsenek eszeveszett különbségek. Hol egyik, hol másik név végez az élen. Mondhatni eresztés kérdése. De az is minimális.
PHM: Ja, a nem 20K-s kategóriában ez volt a legjobb cuccuk.
Ahoz képest kb egyik gyártó sem ad hasonlót.
-
Ádyka
őstag
válasz
Dluinet #7976 üzenetére
De te most tényleg a régi "nagy kapacitású" nem LSD akkukról beszélsz ugye? Persze, hogy szarok voltak. Azt kellett szeretni, mert nem volt más. Ja de, megvehetted a másik gyártóét. Ha szerencséd volt akkor 20%-kal használhatóbb volt mint az előző, és ettől a user már odáig volt meg vissza. Ha meg rácsesztél akkor mégrosszabb volt.
Azért ez egy univerzális töltő. Tölt minden szemetet. Azt ne feszegessük, hogy hogyan.
-
-
Ádyka
őstag
válasz
Dluinet #7970 üzenetére
Ja így mindjárt más. Akkor a nem LSD akkukra gondoltál, amik régen rosszak voltak. Akárcsak a Sanyo. Mind retek volt. Labilis, rövid életű, garnitúrából spontán elhulló.
Most megnéztem egy stay charge-ot, meg egy energizer extremet. Mindkettő Japan. És mint azt annó mutattam, elég szépen teljesítenek. Névleges kapacitás megvan, gyári töltöttség OK, és valóban drágák.
Ja és ami számomra is meglepő volt, hogy a made in china Kodak mennyire jó volt.
Vagyis elmondható, hogy semmit nem jelent már, hogy hol készül, ha értelmes nevet aggatnak rá, és persze LSD.Töltőket miért bántod? Sanyonak volt jó? Energizernek legalább volt cellánkénti töltője, quattro néven ami jó volt / vagy még van is.
-
-
spiky03
veterán
-
kugyu21
senior tag
válasz
Dluinet #7380 üzenetére
Szerintem akkor is fényévekre van a Tronic töltő az IPC mögött. Ár/érték arányban pedig verhetetlen.
Amióta használom azóta van legalább fogalmam arról, hogy mi van az akkumulátoraimmal. Semmi pénzért nem adnám már alább. Ugyanez a helyzet (már akár) a mezei, fehér, elsőgenerációs Eneloop vs bármekkora kapacitású, mindegy milyen márkájú NiMh vagy akár az LSD-nek nevezett piros Tronic esetében is (más LSD-t nem próbáltam, mert az Eneloop mellé még nem kellett más). -
And
veterán
válasz
Dluinet #7380 üzenetére
(Ezzel csak annyi a baj, hogy az akkuk állapota nem két szélső értéket vehet fel, mármint hogy 'hibás' meg 'jó'. A felhasználók jelentős része olcsó és vacak töltőt, meg hasonló cellákat használ, és gyakran rácsodálkozik, hogy miért merült le a telep a huszadik kép elkészítése után. Majd megint vesz egy új, de ugyanolyan minőségű cellákból álló csomagot, és ugyanazzal a - cellák állapotáról szinte semmit el nem áruló - töltővel fogja tölteni továbbra is. A Tronic töltő nem egy túl kifinomult darab, nekem is van olyan
, de azért sokat ne várjon tőle az ember. Hiába rágod szájba, hogy ne normál kivitelű akkukkal használják, mert a töltőárama túl nagy, a kisütési képessége pedig elég limitált /az a típus, amelyiket én vettem, időkörlátozott/, sajnos azzal fogják.. Aki eljut odáig, hogy jó minőségű akkukat vegyen, az előbb utóbb egy töltőre sem fogja sajnálni a pénzt, már ha rendszeresen használatban vannak nála azok az akkuk. Az persze konkrétan az én bajom, hogy nem szeretem azokat a "plug & play" töltőket, amelyek megpróbálják kitalálni, hogy mi a teendő a behelyezett cellákkal, és egyben el is hitetik a felhasználókkal, hogy ez így maga a tökély. Hát sajnos nem az.)
-
kugyu21
senior tag
válasz
Dluinet #7377 üzenetére
OFF (azt hogy csinálod, hogy csak szürkének jelenik meg a hozzászólásod?)
ON Én a tapasztaltak alapján már piros Tronic-ot sem vennék ma már, a többi pedig még az árához képest is rossz vétel. Azt pedig, hogy a régi akkujai a végüket járják-e, csak vélelmezzük. Tudni akkor lehetne róluk bármit is ha lenne egy IPC-je, avval a bizonyos kijelzővel. És ezért találtam túlzónak (pontosabban éppen lekicsinylőnek) a megállapításodat a két töltő tudása közötti különbségről. -
kugyu21
senior tag
válasz
Dluinet #7375 üzenetére
Akkor biztosan félreértettelek:
Viktoár 7323-ban írja, hogy Tronic töltője van, 7323-ban ajánlod a piros Tronic aksit neki, 7330-ban azt mondod, hogy nincs szüksége az IPC-re ("Annyi a különbség, hogy az számszerűen kijelzi az adatokat, semmilyen más előnnyel nem jár.") -
kugyu21
senior tag
válasz
Dluinet #7330 üzenetére
Azért itt nagyon ellent kell hogy mondjak.
Ha valaki egyesével használja az akkumulátorokat akkor is ott van még pluszként az akkumulátor kapacitásának megfelelően választható töltőáram, de aki párban vagy négyesével teszi eszközbe az akkumulátorokat azoknál elengedhetetlen, hogy a kijelzés alapján, összepárosítva/négyesítve használja öket. És ez nem csak a jobb kapacitáskihasználás hanem az akkumulátorok élettartamának növelése miatt is nagyon fontos. Ezért nagyon nem mindegy hogy IPC vagy Tronic. Én biztosan nem vennék olyan töltőt ami kijelző hiányában nem ad információt az akkumulátoraim állapotáról, ezért csak IPC vagy feljebb. -
Ádyka
őstag
válasz
Dluinet #7348 üzenetére
Figyi szedd szét azt a töltőt.
A gombok lemezkéit is szedd le a nyákról és tisztítsd meg a felületüket. Utána mint a vaj.
Kb 1 éve takarítottam ki és azóta is pöccre érzékel. Ja, és az enyém is érzéketlen volt már gyárilag.
Nem elég oldalról befújkálni mindenféle kontaktsprével. itt már írtam annó.Sőt más elektronikai készülékeknél is amikkel mostanában foglalatoskodom.... szinte mindegyikben ugyanilyen elven működő, csak zárt kapcsoló van. Mindegyiket lehet szétgányolni, és takarítás után már jók.
-
Viktoár
addikt
válasz
Dluinet #7323 üzenetére
Köszi szépen,megpróbálok az ajánlott fajtákból vásárolni.
Visszaolvastam pár hozzászólást és nagyon ajánlott az IPC-L1 tipusú töltő. Ez miben különbözik a tronic töltőhöz képest? Hosszabb lenne az akksi élettertama ha olyannal tölteném vagy nincs értelme lecserélni?
Elnézést hogy ilyeneket kérdezek de most kezd érdekelni a dolog mert annyi játék van hogy nem győzzük elemmel így hosszabtávú megoldás után kell néznünk.
-
tomazin
veterán
válasz
Dluinet #7212 üzenetére
aháá szóval alapvetően sokon ratyi.
btw azért kérdezgetem, mert 8naposban még vissza tudom küldeni, ha esetleg én voltam szerencsétlen.
mert kezdésnek beraktam 4db ratyi AAA elemet, fel sem ismerte egyiket sem, majd az egyiket hajlandó volt 1-2 perc után.. :S
lényeg a lényeg, soha nem gondoltam volna,h egyszer ennyi pénzt kiadok töltőre, so szeretném,h jó legyen. -
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
válasz
Dluinet #7123 üzenetére
Amit linkeltem az nem jó ?
És amit mondok még nem kötözködésnek szánom szóval :
Voltam érdeklődni hogy mennyibe kerül és mondta az eladó hogy olyan 6-7 száz ft vagy hogy mondta, már nem emlékszem, és mondta hogy míg nincsen használatba véve bármeddig tárolható ez igaz ? sajnos ilyen típusúnál nem vagyok jártas hogy s mint, nincs olyan könnyű dolgom mint a AA/AAA méretű akkuknál
köszi a segítséget
ui: kb ugyanannyi rá a posta és mi rá a garancia hogy rendesen fel van töltve ?? mióta megjelentek a tölthető akkuk inkább abban bízok mert kb-re csak feltölti, és a villany számlát sem emeli meg annyira
na ez csak az én meglátásom
ha valaki tud 1 nagyon jó Cr2032 típusú akkut jó töltővel csak szóljon ( ha nem jó helyettesítőnek az amit linkeltem) köszi még 1x előre is
ja és magyar boltot ajánljatok, külföldi boltot ne az nem játszik nálam érthető okok miatt..........
-
TeeJay
félisten
válasz
Dluinet #7095 üzenetére
de most őszintén
2010 januárban vettem ebay-ről 12 AA Eneloop-ot (még 1. gen) amiből kettőt adtam rokénéknak kompakt gépbe, kettőt öcsémnek kompakt gépbe, nyolcat meg ugye én használok SB-900 vakuban
ha összetippelném eddig 3év alatt még szerintem nem csináltam rajta 100 kisütést és töltést
elvileg az első generációs 1000 újratöltést elvisel, ilyen módon 30év lenne mire nálam elpusztul pedig én még használom is. szerintem finomítottak rajta picit bedobtak 1000 darabot ipari töltőbe és megnézték hogy kibír-e 2100 ciklust és ha úgy tűnik hogy még akkor is tölthető rá lehet írni aztán csá.
aki napi szinten 1x kisütné meg tölteni annak is 6 évig tartana. nemár
ki az aki 6éven keresztül minden nap kisütné az akkuit?tulajdonképpen szerintem már az első gen. Eneloop-ra is rá lehetett volna ezt írni mert úgysincs aki fejből tudja hogy neki már 999 töltés van benne aki meg csak heti 2-3x tölti újra annak 10+ év felett lesz az élettartam akkor meg már ugyan mit akar reklamálni meg honnan emlékszik már 10év alatt hány töltést végzett rajta.
szép szám tényleg de nem emiatt fogunk Eneloop-ot venni hanem a gyakorlati tapasztalat miatt
inkább gyúrtak volna 2100mAh-ra 1500 ciklus mellett az lehet picit többet érnea Lite az meg no comment fajta
gyakorlatilag egy emberéletet ki kell bírnia
1évben 52hét van, ha hetente töltöd akkor 96,15év -
TeeJay
félisten
válasz
Dluinet #7092 üzenetére
vakuba mindegy hogy Eneloop vagy Eneloop XX akkut veszel
sőt youtube-on vadásztam olyan videót ahol összehasonlítják két azonos vakuban egyszerre elsütve és leheletnyivel a sima Eneloop gyorsabban is tölt. valami hátránya biztos hogy kell legyen az XX akkunak és tippre egy picivel nagyobb belső ellenállás mint a sima Eneloop cserébe picit tovább bírja.nem tudom mennyi köztük az árkülönbség de inkább 1800x tölthető Eneloop mint picit drágábban nagyobb kraft. lehet profiknak jobb az XX de csak ha mindig megy terepre és 5garnitúra akkuja van mindig nála.
itt a videó
Eneloop vs. Eneloop XX
http://youtu.be/kltfgsZ4p38 -
Mercutio_
félisten
válasz
Dluinet #7047 üzenetére
Ez - a számszerű értékek kiírásán kívül - tudja azt amit az IPC-1L?
A most akciós Lidl tronic töltő miben butább?Vakuba, távirányítóba jó a most akciós AA/AAA tronic akku, vagy van ár/érték arányban jobb vétel?
Tudja azt amit pl. Varta readey2use, vagy ezeket gyakrabban kell tölteni? -
kaliber
aktív tag
válasz
Dluinet #7047 üzenetére
Tökéletesen egyetértek, kb:1 éve használok egy Soshine-t teljes megelégedéssel amit PHM írt azt tökéletesen tudja és harmadannyiba kerül mint egy IPC 1L.
Mondjuk én kicsit elfogult is vagyok mert az IPC kistestvére (BC-500) volt nálam használatban (7000ft volt az is) és bő másfél év után tönkrement és kukába kellett dobnom, akkor berágtam a Voltcraft termékekre. -
hzcs
senior tag
válasz
Dluinet #6803 üzenetére
Köszi a választ!
Azok tovább bírják? Vagy több energia tehető beléjük? Az elemeket olyan 3-4 hónap alatt megeszi a benti, a kinti meg most télen a hideg miatt 2-3 hónap alatt. Ezért gondolkodtam az akksikon. Akkor ebből longlife lesz úgy érzem. Érdemes vaterán, vagy más ilyen helyen venni? Vagy irány a bolt? -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Dluinet #6739 üzenetére
Esetleg így jobban néz ki...
(#6736) hamyka: én olyan 4500 (max. 5000) körül tudok majd, csak jöjjön meg végre a postás vele
(#6741) ronati: tudomásom szerint ebben az árban nincs jobb (és univerzális!) töltő
-
kugyu21
senior tag
válasz
Dluinet #6649 üzenetére
Ez nekem túl hosszadalmas és bonyolult.
Egy itthoni e-vásárlással és értemenetellel az 1-2 napot ki tudom várni, többet nem. Inkább egy kicsit többet adok érte, de legyen raktáron, és csak jelezzenek vissza, hogy mehetek érte.
Épp az új évet kezdtem egy DX-es vásárlással, 7-10 munkanapot ígértek és még mindig nincs itt. Bele kellett mennem, mert nincs itthoni alternativája, de a fene már majd megesz a türelmetlenségtől.
6db NiCd akkumulátorért nem "megyek" Hongkong-ba. -
And
veterán
válasz
Dluinet #6621 üzenetére
Így van! Plusz VRLA-t használnak még szinte minden - akár házi - riasztóközpontban és önálló áramforrással ellátott, szabotázsvédelemmel rendelkező kültéri hang-fényjelzőkben. Olcsó, viszonylag igénytelen és tölteni is viszonylag egyszerűen lehet.
Mod: DECT-telefonokba a helyhiány okán inkább a Li-ion / polimer javasolt. Persze ha gyári berendezés, akkor ez sajnos nem kívánságműsor, olyat kell bele tenni, amilyet támogat. -
hamyka
senior tag
válasz
Dluinet #6600 üzenetére
Nekem ilyen van :
Commando MA-C133+GSB ez a pontos típusa és 2960 ft-ért vettem és ekkor :
2011.04.08.-án ( ekkor még megvolt ismerősöm boltja )
tudom, tudom 4-5 ezer ft alatt nem érdemes venni ilyesmit de nekem még is működik
Eleinte ugrált összevissza és azt hittem a kukában végzi de szerencsére nem mai nap is üzemel, sőt most is másik akkukkal amit kiszedtem a távirányítóból
( azok is eneloopok micro méretűek)
vezetékes egérből csak is ilyet ajánlok :
Microsoftos, vagy drágább, A4 tech márkásat nem ajánlok mert vacak nekem is van az nem vált be, na ennyit erről
ui: mi az a GSB?
ui: lehet az egered energia takarékos, enyim meg energia zabáló
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
Dluinet #6505 üzenetére
Az viszont elgondolkodtató, hogy ha ő posta nélkül vette 9990-ért, akkor a mostani akciós 8990-re miért rakja rá a postaköltséget? Miért abból indul ki, hogy valaki postával veszi? Ergo 1000Ft-al olcsóbb, mint amennyiért ő vette. Tök logikus, hogy csak az ember van vele összezavarva, tehát egy értelmetlen maszlag. Ennyi erővel azt is oda lehetett volna írni, hogy karácsonykor ez 11040-be került...
-
Kernel
nagyúr
válasz
Dluinet #6475 üzenetére
Most mindentől függetlenül, egy komolyan vehető forrásról nekem más elképzeléseim vannak. Régebben olvastam cikkeket, ahol legalább fizikailag próbáltak indokolni, azt jobban elhiszem. De az sem az első töltésekről szólt, csak általában a töltésről.
A töltő fogyasztásával például az a helyzet, hogy a mobiltelefonok apró töltői a villanyórát nem bírják megmozdítani (kipróbáltam), ami nem is csoda, hiszen érzékelhető hőt nem fejleszt, főleg üresjárásban, akkor meg miről beszélünk? A duplán is fejünkbe sulykolt energiafogyasztásnak ugyanis abban kellene megnyilvánulni, hogy melegszik, vagyis az után fizetjük a számlát. Mint a régi, nagyméretű, trafós töltők, a Ni-MH akkus telefonok korában.
Én úgy vagyok vele, hogy inkább hiszek egy gyártónak, például most kapásból egy ilyen forrást találtam, de bizonyára lehetne még nézelődni:
http://www.hardingenergy.com/pdfs/6 Lithium Polymer.pdf
When charging the first time after long-term storage it may take several cycles to achieve original performance.
Vagyis ugyanazt állítja, mint az előzőleg linkelt kínai gyártó.
Harding Energy Inc., located in Norton Shores, Michigan, was founded in 1987 by local businessmen and physicians in West Michigan.
Mindamellett tegyünk különbséget, a formázás arról szólt régen, hogy sokáig csepptöltésen kellett hagyni a telefont (illetve ezt párszor eljátszani), itt ez már nincs, a töltő úgyis lekapcsol egy idő után. Meg persze nem is szabad csepptölteni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Dluinet #6475 üzenetére
Már kezdtem volna helyeselni, hogy valaki összegyűjtött sok infót és rakott fel több felmerülő kérdéshez anyagot, de látom, hogy sikeresen átmásoltad másik helyről és egyesével belinkelted, de minden link ugyan oda mutat. Akkor ez most miért is több egy sima "link" helyett? Vagy nem így szeretted volna?
-
PHM
addikt
válasz
Dluinet #6472 üzenetére
Jaja.
Ez még a Ni-MH akkus időkből maradt.
Szvsz úgy gondolhatták, abból nem lehet baj, ha így hagyják.Az jut eszembe erről, mikor a hölgy tulajdonos a support ajánlása szerint
kisütötte a mobilja akkuját. Kétszer. Bő olajban...
Ez persze lehet, hogy városi legenda. Bár ki tudja... -
Kernel
nagyúr
válasz
Dluinet #6472 üzenetére
Nem tudom, de egyébként nincs vesztenivaló, ha mégis betartja valaki, a kínai gyártó ajánlását:
http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Hungary/Hungary_Instruction/201205/P020120516599626318841.pdf
Egyszerű alaptelefon, 2500 Ft volt SPAR-akcióban. Egy idősebb rokonnak vettük, én mindenesetre elmondtam neki, többi már rajta múlik.
-
hamyka
senior tag
válasz
Dluinet #6417 üzenetére
Értem és nagyon köszi, és csak kérdeztem
De úgy tudom van náluk olyan is hogy kiszállítsák címre, más lett a futárcég azt olvastam
Pick pack pont sem rossz, csak elkell menni érte, én meg a futár szolgálatot szeretem
Ha nagyobb értékben rendel érte az ember akkor miért ne?
Sonybol milyet érdemes ha nem azt amit linkeltem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest