- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz
Ördögfióka #8055 üzenetére
-
Nagya21
addikt
válasz
Hali!!
Nekem ilyen van, jó.
Gondolkozz el rajta.
Tronic
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
HAli!!
Amit Dluinet tanult kollega linkelt Tronic töltőt megveszed(sztem postával együtt kijön 3K-ból), és marad 3K akkukra(sztem ennyiért már kapsz GP Recykót, vagy Sanyoo Eneloop-ot).
Üdv Nagya -
And
veterán
válasz
Ördögfióka #8052 üzenetére
Mondjuk a csepptöltési képesség pont nem az a tulajdonság, ami egy töltőt okossá, kíméletessé vagy használhatóbbá tesz. Különösen igaz ez, ha alacsony önkisülésű (azaz: valamire használható) akkukat töltögetsz vele, mivel ezen akkutípusoknak nincs igazán szükségük a csepptöltésre.
-
válasz
Ördögfióka #8052 üzenetére
akkor fél éven belül vegyél egy normális töltőt, mert a végén az olcsó lesz a nagyon drága
-
válasz
Ördögfióka #8050 üzenetére
amit felsoroltál töltőket, azok nem hogy cseppesek, hanem még egyesével sem tud tölteni, ráadásul igazi akku gyilkosok
-
válasz
Ördögfióka #8045 üzenetére
tök mindegy, ezek a töltők ipari hulladékok (kínai sz@r), max hamar tönkre vágják az akkukat,
tegnap még láttam a Lidl-ben Tronic töltőt -
Ádyka
őstag
válasz
Ördögfióka #8045 üzenetére
Egyértelműen GP akkutöltő ReCyko+ (AR01) + 4db ReCyko+ 2100mAh AA Akkumulátor 6200 ft
VAGY Sanyo Eneloop MQN04-E-4-3UTGA +4db AA akkumulátor töltő 6000 ft körülViszont nem kéne ragaszkodnod a 6200 Ft-os árhoz amikor jobb áron is kapható.
A töltőtől ne várj csodát. Ennyi pénzért mindkét típus kb egyforma. Talán a GP-t venném, hátha jobb mint a Sanyo rém egyszerű megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest