- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krisztian000 #7613 üzenetére
ha nagyobb az amper, akkor megbízhatatlanabb
-
jozsi252
veterán
válasz
krisztian000 #7611 üzenetére
Most ez mit számít? Komolyan nem értem..
Lényeg hogy jó fajta Varta - eneloop stb LSD akksit vegyél, mert azok sokáig megtartják a töltöttséget, illetve azért is érdemes ilyet venni, mert a kapacitás nagy részét 1.2V fölött adja le. A sima ni-mh akksik is jók, ha hirtelen kell nagy teljesítmény. Bár igazából akkor jársz a legjobban ha mindenbe LSD akksit veszel, és nem lesz gondod velük soha többet.
Veszel mellé még 1 jó töltőt és kész.
-
jozsi252
veterán
válasz
krisztian000 #7606 üzenetére
Amper nem nagyon számít, esetleg Amperóra számít. De azok miért nem jók amiket mi ajánlunk? Hidd el attól nem lesz jobb neked hogy 200mAh kapacitással többet tartalmaz az energizer akksi. Illetve ha 5 percen belül írsz, akkor tudod módosítani az előző hsz-ed.
A nagy kapacitású akksik inkább olyan termékekbe ajánlott, amiknek nagy áramerősség kell. pl RC autó. Ott nem számít hogy fél év után is megtartsa a töltöttséget, mert azt már nap végén úgyis töltőre fogod rakni, mivel gyorsan merülnek. Ott meg ugye jól jön ha 2500-2700mAh-es akksival használod. Az más dolog hogy valójában ezek mennyit tudnak.
De természetesen ezekbe is lehet vásárolni ugyanúgy 2500mAh-s eneloop akksikat, de konkrétan nem abba a termékbe való, mivel ott nem számít hogy alacsony önkisülésű legyen az akksi, illetve többe is kerül.
-
Santiagain
őstag
válasz
krisztian000 #7606 üzenetére
Az számít, hogy mekkora kapacitásig tudja leadni az 1,2 Voltot. Hány Wattos az izzó?
-
válasz
krisztian000 #7604 üzenetére
nem, ezek a legjobbak:
GP RECYKO + 2000 mAh
DURACELL STAY CHARGED 2000 mAh
VARTA READY 2 USE 2100 mAh -
válasz
krisztian000 #7602 üzenetére
minimum 2× tovább, mint egy hagyományos NiMh
hidd el, iszonyú különbség van a hagyományos és az LSD NiMh akkuk között
-
jozsi252
veterán
válasz
krisztian000 #7593 üzenetére
"de ez olcsóbb" Ha lenne tescó gazdaságos akksi 1000ft-ért akkor azt vennéd meg, mert az olcsóbb? Miért jó az neked, hogy az adott akksi fele annyit tud, mint egy nagyon jó minőségű LSD akksi? Egy gagyi noname-el nem tudod megcsinálni hogy hagyod állni fél évet vagy 1 évet, és berakod pl fényképezőbe aztán még tudsz lőni egy csomó képet vele..
Ádyka-nal vannak jóféle akksik, nagyon jó áron.. Azokkal nem fogsz melléfogni.. Inkább azt vegyed mint egy gagyi akksit, ami rövid időn belül elveszíti a töltését, és ráadásul nem is képes akkora kapacitásra.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
1700 vs 2000 Ft...
Ezt a "fillérb@xást" sosem fogom megérteni... -
válasz
akkor főleg kell a teljesítmény és az alacsony önkisülés, ezért nem választhatsz noname-t
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
krisztian000 #7590 üzenetére
Az "Ádyka-féle" Varta R2U 2100 miért nem felel meg?
-
TeeJay
félisten
válasz
krisztian000 #7590 üzenetére
próbálkozz csak vele nyugodtan még ha 500ért adják akkor sem kellene
Eneloop és kész, aki fotózik mint én is és van egy böszme nagy vakuja mint a Nikon SB-900
az nem fog bohóckodni noname akkuval, Eneloop-ot vesz és évekig fogja használni gond nélkül -
peti_s
addikt
válasz
krisztian000 #7578 üzenetére
1x sem. Én is próbálkoztam vele, ki fog folyni, illetve nem tartja meg a töltést.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
krisztian000 #7549 üzenetére
-
Ádyka
őstag
válasz
krisztian000 #7547 üzenetére
Kb pont ilyen lehet.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
krisztian000 #7544 üzenetére
Ez az aláírása...
Nála lehet kapni.
Nálam pedig jóféle töltőt hozzájuk! -
Imy
veterán
válasz
krisztian000 #7540 üzenetére
Mit szeretnél pontosabban?
Jót, vagy olcsót, vagy jóból az olcsóbbat? -
Ádyka
őstag
válasz
krisztian000 #7540 üzenetére
Melyik?
-
ludla
őstag
válasz
krisztian000 #7456 üzenetére
Akkuknak a GP NIMH ReCyko+ 2100mAh 4db 2490-Ft ajánlanám én ezt használom az Activ Energy töltőhöz és nagyon elégedett vagyok idáig. Állítólag 1-2 év alatt meg halnak ezek az akkuk, ezt most hallottam egy ismerőstől aki mást favorizál, de erről csak mendemonda
Postai díjat se kell fizetned ha van a közeledben szerződött partnerük, itt meg tudod nézni [link] -
hamyka
senior tag
válasz
krisztian000 #7458 üzenetére
oké értem, sajnos eléggé szegénységes világot élünk, ha neked megfelel akkor oké, csak utána ne mond azt hogy nem ajánlottuk a legjobbat
Majd mesélj hogy vált be a töltő és az akku, egyébként én is szemeztem az Aktív energy cuccal de le tettem róla, nem nézem le a töltő csak nem annyira jó mint az ipc 1 L
-
hamyka
senior tag
válasz
krisztian000 #7456 üzenetére
nem értem miért nem Eneloopot veszel, hosszabb távon jobban járnál vele de te tudod, egyébként minden AA/AAA akku 1000 ft/ db, én ennyiért vettem a tecxus, minwa márkáju micro akkukat és nem tudnak annyit ami rájuk van írva, nekem a tecxus márkájú akkumra 1100 mah van írva még se tud annyit
annyira nem drága azért az eneloop akkuk, pláne ha azt nézzük hogy mindennap használod, ez nem cipő vagy póló hogy majd lecserélem.....
Nekem is majdnem 20 ezer ft-omba fájt a 4 db micro és 4 db normál méretű ceruza akku eneloopból + a Voltcraft töltő, ha most venném a technoline töltőt venném meg postával együtt 9500 ft-ért, 2 év garanciával, erről ennyit, erről nincs mit beszélni már, annyira kiveséztük már a témát, akinek nincs ilyen töltője nem értheti hogy miért hasznos az hogy állítható az áram erősség, én rá tettem az í-re a pontot, és persze köszönet a fórumtársaknak akik nem kis időt öltek bele abba hogy mondjuk nekem elmagyarázzák miért jó így stb, aki ezek után sem érti meg hát annak javaslom a fórum elolvasását, én jobban már csak teszteket akarok itt látni, hogy mennyire fejlődik az eneloop akku
üdv néktek
-
ludla
őstag
válasz
krisztian000 #7449 üzenetére
állítólag július környékén, de ha feliratkozol a hírlevelükre tuti nem maradol le róla
-
ludla
őstag
válasz
krisztian000 #7433 üzenetére
Nekem ACTIV ENERGY töltőm van
-
tomcsi23
veterán
válasz
krisztian000 #7433 üzenetére
Nem. Van olyan, akinek töltője sincs.
-
hamyka
senior tag
válasz
krisztian000 #7413 üzenetére
mindenképpen a Voltcraft ipc 1 L töltőt
-
Viktoár
addikt
válasz
krisztian000 #7368 üzenetére
Lehet hogy félreérted, az 1080ft az darab ár tehát 1 db akku kerül annyiba nem a 4db-os csomag.Ennyiért máshol is megkapod szerintem.
-
Imy
veterán
válasz
krisztian000 #7368 üzenetére
Sok érte...
ITT olcsóbb a cucc... főleg ha sokat rendelsz. -
Ádyka
őstag
válasz
krisztian000 #7314 üzenetére
Ne görcsölj a tronickal, ha biztosra akarsz menni.
Ansmann MaxE
Duracell Active charge / Stay charged
Energizer Extreme
GP Recyko
Kodak Ready 2 use
Panasonic Infinium
Sanyo Eneloop
Uniross Hybrio
Varta Ready2Use Professional/Long life/powerEzek közül válassz külső alapján, vagy éppen amelyik a legjobb áron beszerezhető a közeledben.
Nincsenek köztük túl nagy különbségek, eresztés kérdése, hogy éppen egyik vagy épp a másik gyártó jobb -e pár %-kal. -
kugyu21
senior tag
válasz
Fogalmam sincs, gondolom az üzletbe kell visszavinni. Ismétlem: én csak arról akartam tájékoztatni a Tronic töltőre ácsingózóknak, hogy most van az üzletekben (pontosabban abban ahová én járok). Nekem IPC-m van amivel nagyon elégedett vagyok, ezért Tronic töltőről többet nem tudok. Tronic akkumulátorom (és nem elem) van, nem rosszak, de nekem akkumulátorban is egyértelműen Eneloop, és ahogy mondtad, hogy milyen igénybevételnek akarod kitenni, neked is inkább az Eneloop-ot ajánlom (7-800/db áron elérhető).
-
regula38
csendes tag
válasz
Hali. Milyen elemről is beszélsz ?
-
ludla
őstag
válasz
krisztian000 #7310 üzenetére
Az ALDI ban talán július környékén tervezik az akku töltő és akkuk árusítását megint.
-
kugyu21
senior tag
válasz
krisztian000 #7311 üzenetére
Ha mindenképpen ehhez ragaszkodsz (és nem inkább az IPC-hez), akkor találd ki hogyan juttassam el neked egyszerűen és én megveszem itt.
-
kugyu21
senior tag
válasz
krisztian000 #7304 üzenetére
Itt még mindig halmokban áll, 4ezer pénz, de én még mindig inkább az IPC+Eneloop kombóra akarlak rábeszélni, nekem nagyon bevált.
-
kugyu21
senior tag
válasz
krisztian000 #7301 üzenetére
Az valóban messzire innen. ahol halmokban áll a Tronic töltő a LIDL-ben.
Kerékpáron irányjelző? És használod is? Dícséretes, mert felénk még a kezüket sem.
Ha a dudának olyan nagy az áramfelvétele, akkor én az Energizer helyett az Eneloopot ajánlanám (sima 2000mAs-t) hozzá egy IPC-1L-t. Igaz, hogy ez összesen már 12e, de csak egyszer kell kiadni a pénzt és nem 3szor megvenni azt, amit aztán a kukába hajítasz. -
kugyu21
senior tag
válasz
krisztian000 #7296 üzenetére
Az elemet mindegyik szétpukkasztja, mert az elemek nem tölthetőek. Akkumulátorokat kellene megpróbálnod tölteni.
Milyen eszközhőz akarsz akkumulátortöltőt venni és milyen aksijaid vannak?
Mennyire vagy keleten? -
tomcsi23
veterán
válasz
krisztian000 #7276 üzenetére
Aldi van? Ott is szokott lenni lidlishez hasonló töltő.
-
válasz
krisztian000 #7294 üzenetére
egyik se
-
válasz
krisztian000 #7292 üzenetére
sima fehér sanyo eneloop
ádykánál van:
VARTA READY 2 USE
GP RECYKO + -
válasz
krisztian000 #7290 üzenetére
évente 2-3× szokott lenni
-
válasz
krisztian000 #7288 üzenetére
ipc-1l, de az 9000Ft
de így utólag ez is tökéletes lenne"Energizer,Sanyo-ból vannak jó töltők?": nem nagyon vannak, inkább kínai vacak töltők átcímkézve
-
válasz
krisztian000 #7285 üzenetére
ádyka 1000Ft-os töltője ami még jó. Ádyka másik töltőjét nem ajánlom.
-
válasz
krisztian000 #7283 üzenetére
amit linkeltél Energizer töltő az megegyezik a 200Ft-os kínai töltővel
-
Kernel
nagyúr
válasz
krisztian000 #7279 üzenetére
Például amit linkeltél, azért nem jó, mert 2-2 akkut tölt sorosan, aminek műszaki hátrányait már sokszor elemeztük korábban. Kisütni sem tudja a maradék töltést.
Jobb töltő egymástól függetlenül kezeli a cellákat, továbbá kicsit igényesebb szintre lépve már azt is szeretnénk, hogy mérni tudjuk a tárolókapacitást, amiből következtetni lehet az akku állapotára, párba is lehet válogatni a cellákat.
-
válasz
krisztian000 #7276 üzenetére
$16 házhoz szállítva
-
válasz
krisztian000 #7274 üzenetére
hulladék
Lidl-ben most van Tronic töltő, azt vegyed meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest