- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
*Ropi* #12074 üzenetére
Szia *Ropi*!
Sajnos az Lii-500-as töltő használati utasítása nem jó, nem használható. AA és AAA akkuk töltésével kisérleteztem. Készítettem egy gyakorlati használatit az eredeti angol utasításból is felhasználva a helyes dolgokat, így egy érthető használati utasítást állítottam össze. Esetleg, ha valakit érdekel e-mailban szivesen átküldöm, mivel ide nem tudom betenni. Ott a töltésnél tényleg nem hivatkozik delta/U-ra. Ami az Aldiban volt kapható, az viszont lemerít (legalább is a leírás szerint, mert elég rövd ideig tart) és delta/u-t figyelve tölt. A kettőt összehozva: az Lii-500-al NOR funkcióval fullra feltöltve és még ugyanazt a feltöltött akksit az Aldi töltőbe betéve ez utóbbi még tudott rajta tölteni. (delta/U) és utána átvált csepptöltésre. Az Lii-500-nál nincs csepptöltés, ha kész, akkor leáll.
Hát ennyi a meglátásom.
Üdv. Pibácsi -
PHM
addikt
válasz
*Ropi* #12074 üzenetére
IPC 1L, BC 700, stb.
Ni-MH akkukhoz inkább ez, vagy valamelyik klón való.
Kis kereséssel olcsóbban is meg lehet úszni a dolgot. -
Ádyka
őstag
válasz
*Ropi* #11993 üzenetére
A liitokala is 0,9V-ig merít.
+1 a liitokalára.
Már írtam korábban, hogy régebbi akksikkal már nem tud mit kezdeni az IPC. Hiába a jól hangzó refresh. (Ez annyiban jobb, hogy többször megcsinálja a kisüt / feltölt ciklust) Nem melegszenek benne az akksik, nem tölt beléjük érdemleges mennyiséget. Míg a liitokala simán megteszi, és használhatóak ezek az akksik.
IPC már csak a "gyorsteszt" írásokra szoktam használni, vadi új, frissen bontott csomagoknál, mert ott egyszerre látszik mind a 4 cella a kijelzőn. -
csmat
senior tag
válasz
*Ropi* #11870 üzenetére
Egyszer valami tesztben azt olvastam, hogy amit linkeltél nem túl jó, de van narancssárga kupakos (másik márka ) ami viszont jó. Nekem a naracsból van 4 db AA eddig jó, bár nem sokat volt még használva.
Más: lidl ben 2-tól lesz töltő
ez nem 5-6 körül szokott lenni? Vagy ez egy virított verzió? Gondolom a Ladda hoz jó. Ezzel lé leheteríteni a nem teljesen lemerült akksikat, vagy már nem is kell lemeríteni?
-
Kernel
nagyúr
válasz
*Ropi* #11870 üzenetére
Volt nemrég, de korábban is szóba került, talán ilyen kép nem volt még régebben:
4,2 V Li-ion akku benne, 1,5 V-ot az áramkör állítja elő, illetve vezérli a töltést is 5V-ról.
Legalábbis én valamiért jobban szeretem így nevezni (a töltés miatt), amúgy a 3,6 V, illetve 3,7 V nominális feszültség is használatos a Li-ion akkukra.
-
Kernel
nagyúr
válasz
*Ropi* #10855 üzenetére
Ha már barkácsolás, én vezetékkel hozom ki, amikor forrfüles Ni-Cd akkut kell tölteni. Vagy ennyi erővel foglalatot is lehet rá kötni.
Lemerült alkáli elem oldalához forrasztottam a pozitív pólust. A negatív végére ragasztottam pillanatragasztóval egy rézlemezt, de azt egy vékony, műanyag lap szigeteli el, ami a képen nem látszik, de ott van. Értelemszerűen ezt rakom be a töltőbe:
Ha egyszerre több ilyet használok, természetesen vigyázni kell, nehogy összeérjenek a vezetékek / akkuk.
-
TeeJay
félisten
válasz
*Ropi* #10180 üzenetére
Készítettem videót
SB-900 Sanyo Eneloop 5éves vs. Ultratech LSD 1hetes
[link]1/1 teljesítményű villanás, látható hogy az Eneloopnak kb. 6másodperc kell az újratöltéshez míg az Ultratech 3,5-4másodperc alatt is megoldja. Mindkét szett most volt töltve 1-2 napja tehát max kapacitáson mentek.
Mivel az Ultratech majdnem fele annyiba kerül by Ádyka nekem maximálisan megérte
Eneloop-ot meg vadásznom kellett volna hol tudok legolcsóbban venni, ebay-en meg a rossz forint árfolyam miatt valami 4ezer alatt nem igen lett volna egy 4-es AA bliszter úgyhogy kézenfekvő volt ezt kipróbálni.
ha nem bír ki 5évet csak mondjuk hármat akkor is megérte -
TeeJay
félisten
válasz
*Ropi* #10176 üzenetére
Oké értem a felvetésedet de az Eneloop még mindig hozza IPC-ben a 2Ah kapacitást szóval nem járja a végét, szimplán csak annyi van hogy már nem mai gyerek, 5,5éve gyártották én 5éve használom
kapott kb. 150-200 kisütést és gondolom egy nagyobb rántásra már nem tud úgy reagálni mint egy most kibontott 2300-as LSDfilóztam rajta hogy Eneloop-ot vegyek-e vagy valami olcsót és rájöttem hogy amennyiért Eneloop-ot kapnék azért 2x annyit kapok ebből és a fotózásnál meg mindig többet ér 2 garnitúra mint 1
ha lesz több della lecserélem a régit új Pana Eneloop-ra és akkor lesz 2 széria abból is meg Ultratech-et is veszek
Ádyka az a baj hogy 5éve volt mikor újként használtam és nem tudom azzal milyen gyorsan töltött
annyit tudok hogy 1/2-es teljesítményen az Eneloop 1mp töltést tuti végez míg az Ultratech szinte azonnal nyomható újra mondjuk 1/3-ad másodperc mire tölt. Egyelőre tökéletes választás -
TeeJay
félisten
válasz
*Ropi* #10174 üzenetére
2010 januárjában rendeltem dél-koreából ebay-en, és már lekopott de úgy emlékszem 2009 szeptemberi gyártmányok voltak, tehát első generációs Eneloop még és 99%-ban a Nikon SB-900 vakumban volt használva mind a 2x4 AA szett. IPC-1L töltővel volt csak töltve, 99%-ban kisütéssel kezdve tehát rátöltés szinte sosem volt, évente 2x - 3x kb. szoktam refrest küldeni neki az olyan 2-3 kört tol bele mire eléri a 2Ah körüli maxot.
250/500-as kisütés és töltés volt szinte mindig és havi szinten úgy 2x biztos le voltak merítve tehát évente 25-30x max így az 5év alatt kb. 150 nagyon max 200 kisütés/töltés folyamaton vannak túl.
az SB-900 még mindig jól megy vele csak látszik hogy lassabban tölt mint a zsír új és nagyobb kapacitású akku. az Ultratechben meglepő volt hogy 250 és 350-es kisütésnél is még 1,10-1,13V feszültséggel ment amikor már 2Ah-t kirántott belőle a töltő míg szerintem az Eneloop 2Ah-nál 1V alatt van és közelít a 0,9-hez hogy indítsa a töltést. az is tetszett hogy 1/2-es teljesítménynél az Eneloop gondolkozott mire újra nyomhattam ezzel meg szinte egy villanásnyit kellett csak várni.
szóval így röviden tesztelve eddig bevált és mivel árban is nagyon korrekt tuti veszek még
15%-al nagyobb a kapacitása mint az Eneloop-nak és azt sajnos drágán adják mindenhol -
And
veterán
válasz
*Ropi* #10125 üzenetére
(Igaz, a markolatról már hallottam, hogy támogatja, a vakut viszont kihagytam az összképből, pedig nekem is van
. Azért úgy képzelem, hogy egy normális vakut nem szokás elszúrni némely 'kétcellás' kompakt fényképezőhöz hasonlóan, hogy a fele töltést bent hagyja a vacakabb akkukban. Legfeljebb lassabban tölt vele (?).)
-
hzsolee
őstag
Most is van, és 14.-ig mindent ingyen szállítanak.
-
hzsolee
őstag
Ha hiszed, ha nem, az ötlethez köze van a töltényeknek. Amikor katona voltam, az őrség lőszerét kifurkált fa deszkában tartották (1 tár- 1 deszka). Váltáskor egy pillanat alatt meg lehetett állapítani megvan-e darabra a skuló....
Biztos jó amit ajánlottál, de ez kb 50 Ft -
Ádyka
őstag
-
-
Kernel
nagyúr
Azt pont tanulmányoztam régebben, amikor véletlenül erre az oldalra tévedtem: [link]
Gondolom, csak bejelzett a LED, mintha töltene, de valójában nem ment bele semmi, mert nem tud (hiányzó cella esetén):
Noha a részletesebb rajzon látható, hogy mindegyik slot negatív pólusa GND-re megy, egy 100k / 30k ellenállással, de ezek a töltésben nem játszanak szerepet (ahhoz túl nagy értékű, csak elenyésző áram folyhat rajta).
Ez csak azért van betéve, hogy kisütésre kapcsolva, mérni tudjon az akku feszültségét indikáló komparátor:
-
Ádyka
őstag
És milyen szerencse, hogy mára már a legolcsób, legnevenincsebb LSD is képes erre. Hiszen erre találták ki őket.
A kérdés már tényleg csak az, hogy a különböző típusok / árkategóriák hány évig maradnak használhatóak. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az 5+ év simán megvan a nevesebbeknél.
Hamarosan postolok itt megint egy gyorsbemutatót a hazai legdrágább, és egy eddig ismeretlen márkájú LSD-ről.
-
Andrew31
senior tag
Ferde és homályos pdf...
Nem official?
Amúgy is tök gagyinak tűnik, az Amazonos képek alapján mindenképpen, ezek a srácok tetszetősebb képet készítettek, a világító kijelzővel. De azért így sem...
Tegnapelőtt megrendeltem a Maha Powerexet, és 16 AAA Eneloopot, most nem volt többre/másra szükségem, kíváncsi vagyok!
-
*Ropi*
félisten
-
kugyu21
senior tag
Köszi, ezeken túl vagyok. Úgy kaptam meg az apámtól, hogy nem lehet feltölteni és mivel túl volt merülve, azzal kezdtem, hogy egy másikkal elindítottam (már régóta használok IPC-t). Ezután egy szokásos refresh-t indítottam rajta 250/500-al. Az eredmény 6mAh (!) volt. Még próbáltam egy 10/200 majd egy 350/700-at is, az eredmény ugyanaz. Feltűnő volt, hogy még a 700mA mellett sem melegedett egy kicsit sem. Két másik töltő következet, majd megnyomtam az autó akkutöltőjével (1,5-2A) addig míg kézben bírtam tartani (na attól már melegedett). Közben minden próbálkozás után visszaraktam az IPC-be, mérni a változást, de semmi javulás.
-
Kernel
nagyúr
Nem értem, hogy jön ez ide, senki nem biztatott ilyesmire. Azt csinálsz, amit akarsz, olyan vicces bizonyítékokat mutathatsz önmagadnak, amit meg tudsz állni röhögés nélkül.
Egyszerűen csak arról van szó, szakmai szemmel nézve több helyen is kiütközik a hozzászólásaidból, hogy olyasmikről nyilatkozol nagy magabiztossággal, amihez láthatóan nem értesz mélyebb szinten. Itt nem csak a csepptöltés kérdésére gondolok, a C/10 töltésről is írtál "okosságokat", amire jobb érzésű ember felkapja a fejét.
Fórumon ilyesmi általában nem marad szó nélkül, ez már csak így működik.
-
And
veterán
Ezzel az értelmezéssel tényleg nincs semmi baj, támogatható. A problémás rész az volt, hogy az elején azt sugalltad, mintha ezek részedről nem csak feltételezések volnának, hanem tények, amelyekről esetleg magad is meggyőződtél. Márpedig a - normális áramtartományú - csepptöltés ártalmatlan voltát sokkal több dolog (gyári jóváhagyás, utánaszámolás) támasztja alá, mint az ellenkezőjét, ami leginkább csak feltételezéseken alapul, legyen szó akár hagyományos, akár LSD NiMH-akkuról. A NiMH-akkumulátorok melegedése töltés közben, de főleg a végén teljesen üzemszerű állapot, egy bizonyos hőmérsékleti határig nem jelent veszélyt. Ha nem volna melegedés, nem jelentkezne a feszültségesés sem (kisebb áramú töltésnél, amely a folyamat végén nem tud elég belső hőt termelni, valószínűleg ezért nem is jelentkezik a -dV), tehát a csepptöltés okozta nagyon kis plusz hőtermelés, nagyon csekély hőmérséklet-emelkedés a környezethez képest nem igazán számít.
-
brainticket
aktív tag
A panasonic infinium akkukhoz csak annyit szólnék hozzá hogy nekem nagyon nem jöttek be, nem tudnám már megmondani mikor vettem őket, régebben akciósak voltak a metróban, de szinte mindegyik akkum megdöglött azóta. Ha nem figyeltem és töltöttem újra őket pár havonta akkor mélykimerült mind, eneloop akkukkal soha nem volt ilyen problémám, még a legrégebbiek is bírják szépen.
-
-
Kernel
nagyúr
Ilyennel, hogy "eneloopot nem szabad csepptölteni" gyakorlatilag csak magyar oldalakon és fórumokon találkozol, köszönhetően valamelyik okos kereskedőnek, aki ezt az értelmetlenséget elterjesztette. Vagy az edigital.hu kezdte először, nem is tudom már.
Amellett, hogy elméleti érveket én is többször megfogalmaztam már ez ellen a tévhit ellen, egy időben külföldi oldalakon is szétnéztem az ügyben.
De semmi lényegében, felejtős az ügy. Ez csak egy ilyen hazai specialitás.
-
Andrew31
senior tag
Ok.
Sztem a Maha lesz és akkor egyúttal rendelek pár Eneloopot is nétalandból.
Egyébként milyenek az új, Panasonic fajták? Mert 300-al több töltést írnak rájuk (2100x), ami nem rossz, de tökre tetszik, hogy van még Sanyoból színes verzió
, amiatt sztem beáldoznám azt a +300-at, elvégre nekem az 1800x tölthetőek is nagyon jól szuperálnak.
-
And
veterán
"[..] ezek (mint minden alacsony kisülésű cella) a túltöltésre nyűgősek még csepptöltés nagyságrendben is"
Erről a témakörről már többször esett szó ebben a topikban, és mindig arra jutottunk, hogy egy LSD NiMH-akku 'nyűgössége' a csepptöltésre pont ugyanolyan, mint a hagyományos, nem alacsony önkisülésű típusoké: nem létezik. Persze itt számít a csepptöltő áram nagyságrendje, de emlékeim szerint van olyan hivatalos gyári töltő LSD-hez, amelyik 80mA-es 'csepptöltést' ad.
Ha kiszámoljuk, hogy egy normál NiMH önkisülése mekkora átlagos kisütő árammal ekvivalens, akkor azt kapjuk, hogy ez az érték még mindig legalább egy nagyságrenddel kisebb annál, mint amit bármely, csepptöltésre képes töltőkészülék ad. Ha a wiki szerinti (nem az első napi, hanem a később stabilizálódott) minimum- és maximumértékeket, 0,5..4% / napos önkisülést veszünk egy 2 Ah-s cellánál, akkor az naponta 10..80 mAh önkisülést jelent, ami 0,4..3,3 mA-es csepptöltő árammal volna szinten tartható, ennél például az IPC-1L is lényegesen nagyobb csepptöltést ad 200 mA-es töltés után (500 és 700 mA-es töltési mód végeztével még többet). Ez azt jelenti, hogy bármely normál vagy LSD NiMH károsodna / túltöltődne hosszú távon a csepptöltéstől, de a gyakorlat ezt nem igazolja. Erről is esik szó a wikipédián: a legtöbb gyártó szerint a C/10 áram alatti csepptöltés veszélytelen, de ha ezt az értéket fenntartással is kezeljük, a kisebb, maximum néhányszor 10mA-es csepptöltésből származó hőteljesítményt (pár tíz milliwatt nagyságrendben) lényegében bármelyik NiMH cella képes elfűteni, azaz akár hosszútávon károsodás nélkül elviselni. A Li-xx akkuk nem szeretik a kis értékű maradék töltőáramot sem, de a Ni-xx típusokra ez nem igaz. Az más kérdés, hogy LSD esetén nem sok értelme van csepptölteni, de a dolog ebben a nagyságrendben nem veszélyes az akkukra. -
And
veterán
A másik topicból:
"Túl kicsi a feszültségletörés a töltési ciklus végén, emiatt nem tudja érzékelni a töltő a cella feltöltött állapotát és túltölti: károsodik a cella!"
Azért ezzel az állítással több okból is lehetne vitatkozni. Egyrészt a feszültségletörés (-dV) hiánya alacsony töltőáram mellett - főleg NiMH kémiájú cellánál - nem szokatlan dolog, ezért a töltők a görbe ellaposodását (0 dV) is szokták figyelni a töltés végének detektálásához. Másrészt a mai cellák C/10 áram mellett nem igazán tudnak károsodni, főleg akkor, ha valamilyen biztonsági időzítője is van a töltőnek és hőmérsékleti limitet is figyel. A normálisabb töltők ezek közül minimum az egyiket tudják. Ha (200mA-rel számolva) a kb. 0,3W-os disszipáció nagyon hevítené a cellát a töltés végén, a hővédelem úgy is beavatkozik.
"500 mA és afelett már jól érzik magukat."
Eneloop-oknak és más LSD-típusoknak ez nem gond, de nagyobb belső ellenállású típusok / példányok erősen melegedhetnek ettől. Persze a jó minőségű akkuk használata amúgy is több szempontból erősen javasolt, de nem mindenki használ olyanokat, ezért is problémásak azok a töltők, amelyek 'erőszakosan', a beavatkozás vagy csökkentés lehetősége nélkül töltenek relatív nagy áramokkal (pl. a legtöbb Tronic az AA-méretű cellákat 1A-rel). -
tomej
aktív tag
Mi nem egyértelmű?
A leírásból: 410 prémium kategóriás töltő/'diagnosztikai állomás' hagyományos Ni és NiZn akkukhoz.
Én is gondolkodtam a 410 -en a NiZn miatt, de egyik ismerősöm rendelt és vissza is vitte, mivel az 1-4 helyen jelentősen más értékeket mutatott a 2-3 helyhez képest, hiába cserélgette a cellákat - ugyanez olvasható a Conrad honlapján, ill. külföldi fórumokon is több helyen.
420: prémiumkategóriás gyorstöltő/'diagnosztikai állomás' : hagyományos Ni akkukhoz.
Én IPC-1l-t vettem a végén eneloop-pal -
And
veterán
Sajnos a magasabb típusszámból ezek alapján semmi nem következtethető ki. Az viszont kifejezetten érdekes, hogy a Conrad az #5459-es hsz. linkjén - mellesleg nagyon helyesen - leírja, hogy kizárólag NiZn-kompatibilis töltőt használjunk ezekhez, majd példaként felsorol négy (meg bónuszként egy értelmezhetetlen) rendelési számot különféle töltőkhöz, amelyekből kettő egyáltalán nem képes NiZn-cellákat tölteni. Ez a bizonyos két szám a CM420-ast takarja, az egyik csak a töltő, a másik pedig annak a NiMH-akkukkal együtt csomagolt verziója
.
-
And
veterán
Idézet az adatlapról ([link]):
"A töltőkészülékkel egyidejűleg maximálisan négy újratölthető, NiCD ill. NiMH típusú ceruza- és mikroakku tölthető. Ne kísérelje meg más típusú akkumulátor (pl. lítium vagy nikkel-cink akkuk stb.) töltését, és ne tegyen be nem tölthető elemeket a töltőkészülékbe." -
And
veterán
Simán. Hogy ez miért biztos?
1.) Ha az akku már nem vesz fel töltést, azaz a bevitt energiát nem kémiai átalakításra fordítja, akkor az egészet elfűti. Az IPC-1L 500mA-es töltés végeztével (mert észre lehet venni, hogy ettől függ) cirka 30mA-es csepptöltést alkalmaz. Ez a cellán eső feszültséggel kiszorozva kb. 40..45 mW disszipációt jelent, ami a gyakorlatban ilyen tömegnél és felületnél alig okozhat többletmelegedést.
2.) A nem LSD akkuk önkisüléséhez képest is bőven sokszoros ez a nagyságrendű csepptöltő áram, és azoknak sincs gondjuk vele.
3.) A 'hivatalos' LSD-ceruzatöltők némelyike laza 80..100mA-es csepptöltést ad, és azt sem említik veszélyesnek. -
Kernel
nagyúr
Az arányok érzékeltetéséhez:
- Az önkisülés árama 1 mA nagyságrendben lehet, hagyományos Ni-MH akkunál.
- Alacsonykisülésű akkunál nagyságrendileg 0,1 mA alatt becsülhető.
- A csepptöltés legyen 20-30 mA körül.(Az akku belsejében ugyan nem tudunk áramot mérni, de a kapacitás és időtartam alapján bárki végezhet közelítő számításokat.)
Vak is látja, a csepptöltés mindkét esetben bőven túlkompenzálja az önkisülést. A feleslegben bevitt energiát így is, úgy is el kell fűteni, ugyanolyan kémiai rendszerű akkun. (De természetesen az önkisülés energiája sem nyelődik el a semmibe, az is hővé lesz, végeredményben.)
Hazai fórumokon máig felbukkan ez a téves felfogás a csepptöltésről, pedig aki valamikor elterjesztette, legalább arra gondolhatott volna, hogy ha igaz lenne, gyártói utasításokban is biztosan fellelhető lenne a figyelmeztetés ezzel kapcsolatban. Hogy vigyázzunk a csepptöltős töltőkkel stb. De nincs ilyen, én külföldi oldalakon sem találkoztam ilyennel. Nálunk terjed, mert valahol egy laikus eladó kitalálta, csak úgy hasraütés-alapon.
-
JasonD
aktív tag
De akkor, ha kiveszem a töltőből és újra visszateszem, miért tölti még 4 órán keresztül, ha fullra fel van töltve? Hogy létezik az , hogy az egyikben jóval több a töltés, mint a másikban, mikor párosával használom?
Lehet, hogy német a cég, de hogy az van ráírva "Made in China", az biztos.
(tudom, minden kínában készül)
-
Ádyka
őstag
Renben van hogy nem egy szuper töltő, de 5000 Ft-os bolti árért nem igazán van csatornánkélti töltő + esetleg még 4 akku. Sajna ennyi pénzért ennyi jár.
Amúgy a nagyon haldokló őreg akksikat néha tényleg 3,7 Ah-ig tölti az IPC1-L, de tulajdonképpen szar se megy olyankor beléjük.
Meggányoltam, hogy tudjam tölteni a régi zseblámpába az 1500 mAh-s góliát VARTA akkukat. Az IPC1-L az egyikbe kb 2Ah-t töltött a másik rendszeresen kiakadt 3,7-nél.
Utána a rövidzárási áramuk a következőképpen alakultak:
Amelyikbe 2Ah-t töltött, annak 17A lett a rövidzárási árama
a 3,7 Ah töltöttségűnek 5-6 A, és rohamosan merült még ebből is.Majd próba képpen az ezer éves NI-Cd töltöbe raktam őket, amely kemény 50mA-rel tölt egyszerre 2 akkut. Kb 1,5 nap töltés után egalizálódott a 2 akku rövdzárási árama, és közel egyformán merülnek.
-
TeeJay
félisten
igen azt tudom hogy a Sanyo HR az nagyon jó
csak valaki írta talán itt hogy az Edigital-ban nem eredeti Sanyo-t árulnak vagy mi
(ezt nem tudom pontosan csak mintha valaki írta volna)
ezenfelül néztem Ansmannt Energizert GP-t Sony-t Panasonic-ot Varta-tDigitcam 4darab Sanyo 2500-as 3000pénz 4darab Sanyo 2700-as 3490pénz
[link]
Fotomarket 4darab Energizer 2500-as 2870pénz
[link]
ugyanitt 4darab Panasonic 2600-as 2990pénz
[link]
Comp-Depo 4darab Sanyo 2700-as 2880pénz
[link]
ExtremeDigital
4darab Energizer 2500-as 3490pénz
4darab Sanyo 2700-as 3490pénz
4darab Ansmann 2700-as 3490pénz
4darab Varta 2500-as 3490pénz
4darab Varta 2700-as 3990pénz
4darab Sanyo Eneloop bár ez csak 2000mAh-s 3990pénz
[link]erősen gondolkozom hogy benézek a comp-depo-ba mert itt van tőlünk 100méterre és jó áron adják a Sanyo akksit
ha meg nem kapok akkor marad az Energizer 2500-as
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest