- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Kintről vettem, és postázták.
De nem érdemes, mert csak egy 1000-essel olcsóbb, és még venni kell hozzá USA-EU átalakítót.Plusz a garancia is kérdéses.
Én teljesen megbízok a kinti cuccokban, nekem nem kellett garancia, átalakítóm is volt, úgyhogy megrendeltem.Teljesen meg vagyok vele elégedve!
Semmi problémám nincsen vele, egy nagyon remek töltő.
8000 Ft-ot nekem simán megért, még gari nélkül is. -
TeeJay
félisten
a legjobb kombináció az IPC-1/IPC-1L töltő + Sanyo Eneloop akkuk
több mint egy hónapja vettem a 12 darab Eneloop-ot azóta ott pihent a fotós táskámban hátha kell majd a vakuba, ma kíváncsiságból rávágtam az IPC-re hogy vajon ennyi idő alatt mi történt vele és majdnem kijött belőle a névleges kapacitás
ez ám a nem mindegy hogy több mint 1 hónap állás után is teljesen használható az egész garnitúra, míg egy sima NiMH akkut 1hét után már lehet újratölteni annyira kisült -
*Ropi*
félisten
Nem az a baj, hogy "kevés", vagy "sok" az akkuknak, hanem az, hogy párosával tölti a cellákat, így töltés közben azok elhúzzák egymást: az egyik jobban feltöltődik, a másik meg nem. Hosszútávon ez a szakadék csak nőni fog köztük, míg végül az egyik cella meg nem hal. Ezt csak olyan töltővel lehet kivédeni, ami egyenként kezeli a cellákat. Lásd a már említett IPC-1.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Posta, csomagküldés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest