- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Ezt a töltőt 2-3 éve a Lidl túltolta, rengeteg maradt az üzletekben, 3 hét után 1600Ft-ért adták már. Érdemes talán reszkírozni picit, ha láthatóan sok van kirakva az akció kezdetén, akkor van esély ismét erre. Teljesen alap töltő amúgy, Itthon 4éve van ilyen, munkahelyemen és apósoméknál 3éve. Mindegyik működik rendesen. Az egyszerűsége az előnye, technikai analfabéta is tudja használni, konnektorba bedug, elem behelyez és kész. Azt hozzáteszem, az akkukat amit használunk vele, évente egyszer IPC1L töltővel én frissíteni szoktam. De rengeteget jelent, hogy csatornánként tölt, automatán csepptöltésre vált, és a maga módján (ez messze nem olyan hatékony, mint az IPC1L esetében) frissíteni is szokta az akkukat. Ez az a töltő, ahol már érdemes újratölthető akkut venni, mert nem döglik meg egy év alatt vele.
Szerk: nem kell lemerítened az akksikat teljesen, megteszi magától mielőtt töltene.
-
Zozzer888
addikt
Nekem ilyen kijelzős Lidis van: KATT
Az Aldiba más néven, Lidiben tronic néven 5-6 ezer körül szokott lenni, ha nincs akció, csak van éppen. Én 3990ért vettem, szerintem megérte, bár még csak december vége óta van nálam. Egy elemet már megmentett (bocsánat, nem elem, AA akku /nimh/).
Az enyém 1000mA-rel tölti az elemet (AA) de ha USB-s bármit dugok rá akkor felezi az áramerősséget. Ezen nem tudom, hogy van-e USB, tud-e ilyet, illetve milyen töltőáramokkal dolgozik.
De 3 év gari van rá, és 1 hónapig visszaveszik, ha mégse tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest