- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
NaNorbert
aktív tag
-
Teng
aktív tag
A félreértések elkerülése érdekében. Én már voltam a Jardon párszor, mert próbáltak behúzni két éve 1x.000Ft ról volt szó, pénz utalva csomag sehol szitu. 10 napon belül elővették és a pénz is megjött. Mostmeg 15k val lóg egy íllető elmegyek a Jardra, menj a bíróságra... Aztán eszembejutott hogy a terméket még 30k ért vettem és vagy a terméket vagy 15k-t kellene kapnom, mivel úgy 20e felett van elmentem mais hátha, végeredmény, menj a bíróságra, szóval a rendőrség ilyen téren visszafejlődött azt kell mondjam.
-
Spanish007
csendes tag
Megtaláltam a fasszopót iwiw-en is.Kis gizda pöcsfej
[atirattivo]Fogja még hozni az élet úgy hogy összefussunk valamikor.És feldugom a seggébe azt a kibaszott telefonját,meg a passzív videókártyáját!
Csak az a baj hogy hiába jelentem fel, a pénzemmel meg a kártyáimmal sajnos soha nem fogok többet találkozni.
De majd elválik......Mindenképpen értesíteni fogok itt mindenkit a fejleményekről,illetve az esetleges tapasztalataimról.
Na én mára befejeztem.Megyek bulizni,és jól berugok ennek örömére.
Jó éjt mindenkinek.
-
törölt tag
Legutobb egy fünyírót porbáltam itt a Ph.n eladni.Tényleg 1 éves volt kifogástalan de rájőttem,hogy ahoz a nagy terültehez ill ha az aszony is akarja használni akkor komolyabb kell igy megváltam tőlle.
Írt a hölgy néven vaaki őt érdekli de mennyiért vinné el Vácra.
Mosndtam neki ugyis megyek Bp-re addig elviszem ingyen és mindenki jól jár.
Kötütte az ebet a karohoz vigyel el neki Vácra oksa mondom elviszem de akkor nem alkuszik.
Mire ő-Hát alku nélkül meg sem veszi.
Erre írt másnap őt komyolan érdekli de fényképezzem le.Mondtam neki mintha uj lenne.
Lényeg az volt csak szorakozott nem érdekelte az egész meg is írta.
Időközben eladtam idejőttek kiprobálták alkudtak 1000ft és elvitték.Még adtam hozzá bele való fél litykó olajat is.Mindenki jól járt.Igazából nem értettem a hölgynek bejelentkező tagot sem most mi volt ezzel a célja..... -
BaLee
addikt
Ezek szerint nem csak velem játsszák ezt folyamatosan itt a PH!-n.
Ezen felül még az is kedvenc amikor megkérdezik, hogy van-e posta, majd mikor visszaírom, hogy persze és hozzászámolom a postaköltséget (legolcsóbb alap csomag ára, semmi extra) akkor meg van sértődve, hogy ez neki nem kell ennyiért.
Mégjobb, amikor kérdezi átvállalom-e a postaköltséget. Gondolkodom rajta, mondom legyen, utaljad ide xy számlára a pénzt és küldöm.
De ő nem úgy gondolta, hanem utánvéttel.
Nem elég, hogy átvállalom a 830ft-ot, legyen mindjárt 1500 az én költségem mert neki utánvéttel kell.Jó, azért van ahol rosszabb a helyzet. Másik fórumon, felküldetik a cuccot velem Budapestre (szombathelyi vagyok) nagy nehezen szerzek valakit aki felviszi, majd nem megy el érte megnézni sem, mert "nem ért rá". Vagy "a tutira kell, tutira kell" majd mondom nem az enyém a cucc, mástól szerzem, foglalót utalj nehogy magammal basszak ki, oké utalja. Majd következő hét végéig nem utal, majd "áhh szereztem mástól mégsem kell".
De szerencsére pénzzel vagy cuccal még nem basztak át.
Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest