- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz
Tibor92 #15962 üzenetére
Ácsiácsiácsi....Nincs igazad. Megállapodtatok egy összegben, amit nem teljesítettél. Senki nem kötelezett arra, hogy a postán fizesd be az összeget, utalhattál volna bármilyen idegen bankból is, 10 Ft költséggel. Az ilyen irányú plusz költséget pedig nem számolhatod le a kialkudott összegből, mert nem ebben állapodtatok meg. A vitát ezzel lezárom, a fekete pont kérése/kiosztása jogos.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Tibor92 #15946 üzenetére
Ha jól értem megbeszéltétek hogy 2500Ft-t küldesz neki, postával együtt.
De csekken fizetted be ami plusz pénzbe kerül (őt ez nem igazán érdekli, szerintem neki az utalás is tökéletes lett volna), a megbeszélt összeget nem kapta meg, ezért kaptad a feketét.Őt nem érdekli hogy neked mennyibe került pluszba a csekkes befizetés, neki a megbeszélt összeg kellett volna a termékért.
Legegyszerűbb, hogy valami úton módon kiegészíted a plusz 500Ft-t és ha ez megtörtént szerintem eltekint a feketétől, ami még törölhető.
Egyébként nem kap a kártyáért 2000-ret tőled, csak 1500-at, mivel 500 volt a postaköltsége.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest